×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НОИ отряза многодетна майка, пет души ще живеят с 8 лева на ден


НОИ отряза многодетна майка, пет души ще живеят с 8 лева на ден
Семейство Михаил и Ива Димитрови – журналист и детска учителка, които с любов създадоха и отглеждат три деца. Сега са в безпътица. Кмете, общински съветници, депутати, мастити адвокати, помогнете!
Тема в развитие
виж още
скрий
08 Февруари 2012, Сряда, 05:12 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА Снимка архив сем.Димитрови

От „Хемус” я съкратили, ден преди да излезе в майчинство. Искат й дори да върне обратно парите, платени за болничния при раждането!

Дали НОИ се превърна в репресивен орган, или му беше заповядано „отгоре” да пести пари на държавата? Дали българи и роми имат еднакви права? Не са ли дискриминирани точно българите за сметка на ромите във все по-„благоденстващата” ни държава?   Отговорите на тези въпроси можете да си ги намерите сами.

Ива и Михаил Димитрови са средностатистическо съвременно българско семейство, едва свързващо двата края. Мишо е висшист,  дългогодишен журналист, изцяло отдаден на професията, музикант, участва в конкурси на поети с китара, ерудиран, лъчезарен и винаги усмихнат. Но пари от журналистика трудно се печелят…Ива е детска учителка, отдавна съкратена, защото в детските градини места няма. Принудена е от години да изкарва хляба си, както може. Продавачка, шивачка, хваща се на всяка работа, без да парадира, че не отговаря на образованието и интелекта й, важното е да има пари за децата. Когато има време, пише и статии за вестници, но получава мизерни хонорари за тях.

 Дълго време  двамата живеят в стая в апартамента на родителите му, които са инвалиди.

По-късно бащата умира от инсулт, остава само майката, която е трудно подвижна. Там отглеждат и двете си дъщерички – Станислава и Диана. Цял живот копнеят за нещо свое, макар и мъничко, само тяхно пространство. И малко преди кризата си купуват жилище. Е, 32 квадрата, само една стая и сервизно помещение, но пък е тяхно. По-скоро на банката, защото всеки месец плащат по 240 лева за заема, с който са купили своето кътче. Ива забременява за трети път. Двамата изобщо не се чудят да направи ли аборт. За тях всеки нов живот е дар от Бога и решават, че този дар е изпратен на тях.  Освен това силно се надяват, че най-после ще имат и момче.

Бебето наистина е момче, но не знае, милото, че го искат само родителите му.

Нито държавата е готова да поеме задължителните помощи за още едно българче, нито бездушни чиновници и работодатели се трогват. Ива кара тежка бременност. Тогава работи в „Хемус”, наета е за изпълнение на поръчка, но често излиза в болнични. Обажда се кръстът, възпалява се и нервът на крака й. През цялото време ходи приведена. „Страхувах се да не забележат, че съм бременна, защото можеха да ме съкратят” признава тя. Работи и мълчи и старателно крие корема си. От "Хемус" я съкращават три дни преди да излезе в майчинство, докато самата тя е болнични, заради възпален нерв на крака. Заповедта за съкращение е с дата 27 май, а тя я подписва на 28, когато отива да си занесе болничния. Коремът вече няма как да се скрие, а и поръчката, за която е наета, вече е изпълнена. В НОИ чак онемяват, като разбират за съкращението, но членът, по който е наета е такъв, че не я защитава като бъдеща майка.  Съветват я да се самоосигури за последните три дни. Тя има БУЛСТАТ, тъй като преди е работила като застрахователен агент на свободна практика и внася необходимите осигуровки.

Следва тежко раждане, при което едва успяват да я спасят в болницата.

Силен кръвоизлив, преливане на кръв и плазма, но всички тези мъки си струват, защото на бял свят се появява Ростислав. Семейството е безкрайно щастливо. Каките се състезават коя да вземе бебето на ръце. В малкия апартамент грее истинска радост. Е, менюто е скромно. Всяка стотинка се брои, търси се най-евтината храна, най-евтините дрехи.

„Никога не съм виждала хора, които толкова се обичат и са толкова задружни” – признава студентката по журналистика Лучия Дерелиева, която отива на гости, за да й покаже Мишо как се качват материали в сайт от компютър. „И трите деца ми се усмихваха, майката също се усмихваше. Толкова малко място, изпълнено с толкова радост и щастие! Почерпиха ме баклава от магазина, бяха взели малко пакетче, но аз отказах. Исках да остане за децата” – спомня си студентката.

Но само с щастие не се живее. НОИ отказва да плаща майчинство на Ива под предлог онези спорни три дни самоосигуряване. Започва дълга ревизия. Заключението излиза днес. То гласи:

Ива Димитрова няма право на  майчинство, а само на социални помощи. Ива Димитрова трябва да върне парите на НОИ, които е взела, докато е била в болнични за раждане на дете, тъй като не е осигурена/?!/.“ 

В семейството настъпва паника. Ива плаче и не може да се примири. Работила е, осигурявана е, но държавата й отказва майчинството.

Родила е три умни и послушни българчета, отглежда бъдещето на България,

но същата тази България я слага в една графа с циганките, които цял живот не са пипвали работа. И те, и тя имат право на 100 лева помощ на месец…Но като се върнат парите за болничните, излиза, че няма право на никаква помощ цяла година. А Ростислав е вече на 8 месеца, обича да си похапва и не знае, че държавата не признава, че има нужда от храна, от памперси, от дрешки. За играчките – този лукс за бедните, изобщо не говорим. Мишо заменя играчките с китарата. Свири на детето, а то пее. Каките подхващат песента, но от днес Мишо ще пее през сълзи. Трите му прекрасни деца ще се издържат от детски – по 35 лева на месец. Останалите стотина лева от неговата заплата трябва да се разпределят за ток, вода, храна и дрехи. Пет души трябва да живеят с по 8 лева на ден. Даже 6, когато бащата ходи на работа, защото транспортът не е без пари. Както искате, така го изчислявайте. Лично аз не мога да разпределя този бюджет така, че децата да имат обувки, дрехи, топло ядене и не мръзнат.  „Държавата иска да печели от храната на едно бебе. Ще се боря докрай! Това е кощунство” -  казва Мишо, чиито сълзи също са готови да бликнат. Но мъжете не плачат…       

Когато гръм удари 

Ето каква е кореспонденцията на Ива с Атанас Цветанов- финансов експерт, поддържащ специализирания сайт за осигуровки и обезщетения при майчинство

Ива Димитрова май 28, 2011 в 09:08

Здравейте!

Вече имам издаден болничен за раждане, който влиза в сила от днес. От фирмата, в която работих по срочен договор до изпълнение на производствена поръчка обаче, решиха да ме съкратят и то на същата дата – 28.05.2011 г. В болничен съм за общо заболяване до 27.05.2011 г., а поръчката била изпълнена отдавна, но от фирмата решили да направят малък компромис и са ми издали заповед за прекратяване на трудовото ми правоотношение, която влиза в сила днес. Експертите от НОИ, с които се консултирах, ме посъветваха да помоля във фирмата да ме съкратят един ден по-късно, за да не бъда прехвърлена към Социални грижи и да вземам мизерните 100 лева на месец. Уникалното в моя случай е, че имам осигуровки за последните 18 месеца, но само заради това, че болничният ми не е издаден един ден по-рано, трябва да завися от подаянията на социалните служби. Дори и в НОИ бяха възмутени от факта, че ме съкращават, точно когато влизам в болничен за раждане. Може би ме спасява донякъде фактът, че имам издаден булстат от преди 11 години, когато се самоосигурявах за раждането на първото ми дете. Спрях обаче да се самоосигурявам на 01.11.2003 г., т.е. дейността ми като застрахователен агент бе прекратена тогава. Вчера подадох декларация в НАП за подновяване на дейността със задна дата (25.05.2011). Сега обаче нямам никакви првоотношения със застрахователни компании и затова реших да се самоосигурявам като журналист на свободна практика. Преди да започна работа по трудов договор като машинен оператор, работих като детска учителка. Сега пък започвам да се осигурявам по друга професия. Унизително е да ми предлагат варианта „Социални грижи“, след като съм с непрекъснати осигуровки! Но може ли това, че започнах да се самоосигурявам три дни преди да ме съкратят от предишната месторабота, да доведе до отказ от страна на НОИ да ми изплатят болничните?

С уважение: Ива Димитрова

ОТГОВОР

Атанас Цветанов- експерт  май 30, 2011 в 10:42

Здравейте!

Живеем в една болна държава и по тази причина няма да се учудя ако Ви откажат. За всеки случай (по мое мнение) нямат право да го направят. Мисля така, защото отговаряте на условията за получаване на майчинство, а именно да имате повече от 12 месеца осигурителен стаж и към датата на излизане в първи болничен сте осигурена като самоосигуряващо се лице. Декларацията за възобновяване на трудова дейност като самоосигуряващо се лице сте подала в законоустановения 7 дневен срок, с което сте спазила и тази норма.

А в закона никъде не съм попадал на текстове с ограничаващи условия.

И ако все пак Ви откажат обезщетение за майчинство, то при всички положения се поинтересувайте за правното основание за това. После ще анализираме за да намерим начин да ги оборим.

 P.S. В момента повечето инстанции в държавата са със планове за актове, глоби и прочие:

- КАТ в момента имат „план“ за актове за несложени колани на задните седалки (чух го от устата на служител на КАТ)

- В Бюро по труда са им дали картбланш да отказват обезщетения за безработица за най-дребното нещо. Тази информация също я имам от служител на БТ

- НАП получават тримесечни бонуси. Откъде мислите се финансират за това ..?

http://xn--2011-f4df8acr0bcxk4a.com/?page_id=219&cpage=19#comments

И още нещо интересно, което се разпространява из Фейсбук, но някой непрекъснато го изтрива

Всички знаете, че мизерните детски от 35 лв. вече 9-та година ( от 2002 г. ), са спрени за почти 570 000 бели деца, основно българчета. Защо ?! Каква е тяхната вина ?! Ами вместо да си крият доходите като циганите, техните родители, плащали данъци на държавата, върху трудов доход по-голям от 350 лв. бруто! Схващате ли ?
През Турско време е имало т.н. ''Диш Хакъ'' = Данък Зъби. Агарянинът, след като ял и пил безплатно у българина, накрая изисквал да му се плати допълнителен данък зъби. Затова, че докато ял безплатната храна, му се били изтрили зъбите ! Та сега този данък е възстановен. Заради това, че работещите българи са платили чрез данъците си помощите на лентяйстващите цигани, им взимат и детските !! За благодарност ! И за да бъде пълна програмата ...

Но дали знаете колко вида детски, се плащат в тая загиваща държавичка Мангалистан ? Знам, че ще кажете ... Ееее тези 35 лв. на месец, това е. Неее драги, аз си направих труда и ги прочетох до 20 вида !

Не може да бъде ! Das ist unmöglich ! This is umpossible ! - ще възкликнете. Напротив - всичко е възможно в Абсурдистан. Тези 20 вида детски помощи, са основно в 3 социални закона. Нека ги разгледаме по групи:
...
I - ЗСПД = Закон за Семейни Помощи за Деца

1) Детска помощ при бременност = 150 лв. еднократно

Според член 5а, от ЗСПД, тази помощ се полага само на бременни жени, които НЕ СА ПЛАЩАЛИ осигуровки по Кодекса за Социално Осигуряване (КСО) - тоест безработни и циганки.

На майки, които са се осигурявали по КСО, и са плащали данъци върху месечен трудов доход, от над 350 лв. бруто, тази помощ НЕ СЕ ПОЛАГА ...

2) Детска помощ при раждане на дете = 250, 600, 200 лв. еднократно

Според член 6, от ЗСПД, всички родители имат право на тази помощ, НЕЗАВИСИМО от месечния брутен доход на семейството.
Тази помощ е еднократна така : 250 лв. за първо дете, 600лв. за второ, и по 200 лв. за трето и последващите деца.
Ако се родят близнаци и един от тях е второ дете на майката, то тогава всички близнаци получават по 600 лв.

3) Детска помощ при раждане на дете с увреждания = 100 лв. еднократно

Пак според член 6, от ЗСПД, ако до 2-та година на детето се установят увреждания 50% и над 50%, то на родителя се изплаща допълнително и еднократно 100 лв.
Тази помощ е за всички родители, НЕЗАВИСИМО от месечния брутен доход на семейството.

4) Детска помощ за близнаци = 1 200 лв. на близнак еднократно

Според член 6а, от ЗСПД, всички родители имат право на тази помощ, НЕЗАВИСИМО от месечния брутен доход на семейството.
Тази помощ е 1 200 лв. еднократно на дете-близнак, до навършване на 1 година. Тоест при 2-ма близнаци - 2 400 лв., при 3-ма - 3 600 лв. и т.н.
Дянков се опита да намали наполовина, тази помощ.

5) Детска помощ за майка студентка = 2 880 лв. еднократно

Според член 8в, от ЗСПД, тази помощ е за майки-студентки, учещи в редовна форма на обучение.
Тази помощ е до навършване на 1 година на детето, и е равна на 12 мес. х МРЗ от 240 лв. = 2 880 лв.
Тя се дава НЕЗАВИСИМО, от месечния брутен доход на семейството.
Дянков се опита да спре напълно, тази помощ.

6) Месечна помощ за дете, до завършване на средно образование = 35 лв. месечно

Според член 4 и член 7 от ЗСПД, тази помощ НЕ СЕ ПОЛАГА на родители, които са плащали данъци, върху месечен трудов доход, по-голям от 350 лв. бруто, на член от семейството. Тоест белите данъкоплатци не получават тази помощ.
Също така, тази помощ не се дава и за деца, които не посещават редовно училище.

7) Месечна помощ за деца-близнаци, до завършване на средно образование = 52,50 лв. месечно

Според ал.3, параграф 11, от Преходни и Заключителни Разпоредби, на Закона за Държавния Бюджет на РБ за 2011 г., ако децата са близнаци, то техните детски са 150% от детските на неблизнаците.
Или 35 лв. х 150% = 52,50 лв.
Тази помощ НЕ СЕ ПОЛАГА на родители, които са плащали данъци, върху месечен трудов доход, по-голям от 350 лв. бруто, на член от семейството. С други думи, не се полага на белите данъкоплатци.

8) Месечна помощ за дете с трайни увреждания, до завършване на средно образование = 70 лв. месечно

Според ал.8, от член 7 на ЗСПД, месечната помощ за дете с трайни увреждания е двойно по-голяма. Или 35 лв. х 2 = 70 лв. месечно.
Тази помощ се дава НЕЗАВИСИМО, от месечния брутен доход на семейството.

9) Добавка към месечната помощ за деца с увреждания = 189 лв. месечно

Според Член 8д от ЗСПД, от миналата 2010 г. към месечната помощ от 70 лв. се добавя и 70 % от брутната МРЗ, или 189 лв.
Общо такова дете получава 259 лв. детски на месец

10) Месечна помощ за дете, до навършване на 1 година = 100 лв. месечно

Според член 8, от ЗСПД, тази помощ е само за родители, които НЕ СА ПЛАЩАЛИ осигуровки по КСО.
На родители, които са се осигурявали по КСО, и са плащали данъци, върху месечен трудов доход, по-голям от 350 лв. бруто, тази помощ НЕ СЕ ПОЛАГА. Тоест, тези пари не се дават на белите данъкоплатци.

11) Целева помощ за първолаци = 150 лв. еднократно

Според член 10а, от ЗСПД, на учениците записани в 1-ви клас, се дава еднократна помощ от 150 лв.
На родителите, които са плащали данъци, върху месечен трудов доход, по-голям от 350 лв. бруто, тази помощ НЕ СЕ ПОЛАГА .
С други думи, не се полага на белите данъкоплатци.

12) Помощ за детска градина = 100 лв. месечно

Според член 10б, от ЗСПД, родителите чието дете (деца), не може да бъде записано в общинска детска градина, имат право на 100 лв. месечна компенсация, за всяко дете - което е на възраст между 3 и 6 години.
Но има специална наредба на МФ, по тази помощ ...

13) Безплатно пътуване за многодетни майки

Според Член 8г на ЗСПД, многодетните майки имат право на безплатно пътуване веднъж в годината ( отиване и връщане) с влак или автобус
Кои са многодетните майки - вие много добре знаете !
...
II - ПП на ЗСП = Правилник за Прилагане,
на Закона за Социално Подпомагане

Помощите по ПП на ЗСП, се наричат ДМД ( Диференциран Минимален Доход). ДМД се образува от два множителя - процент който се полага на подпомаганите (по член 9 от ПП на ЗСП), и ГМД ( Гарантиран Минимален Доход).
ГМД в момента е 65 лв. месечно, а процентите са различни, за 11-те вида, целеви подпомагани групи.
Или ... 65 лв. х N% = ДМД

14) ДМД за дете, до завършване на средно образование = 59,15 лв. месечно

Според точка 8, от ал.3, на член 9, от ПП на ЗСП, на тези деца се полагат 91% от ГМД.
Или 91% х 65 лв. = 59,15 лв. От тях 35 лв. са детските по член 7, на ЗСПД.
Тоест по член 9, от ПП на ЗСП, се дават допълнителните 24,15 лв., за достигане на ДМД от 59,15 лв. Или 35 лв. + 24,15 лв. = 59,15 лв.
Тази помощ, по силата на следващия член 10 от ПП на ЗСП, се дава САМО НА ЦИГАНЧЕТАТА.

15) ДМД за родител, отглеждащ сам дете / деца, до 3-годишна възраст = 78 лв. месечно

Според точка 10а, от ал.3, на член 9, от ПП на ЗСП на самотните майки, се полагат други 120% от ГМД.
Или 120% х 65 лв. = 78 лв. месечно.
И тази помощ, по силата на следващия член 10 от ПП на ЗСП, се дава САМО НА ЦИГАНКИТЕ.
...
III - ПП на ЗЗД = Правилник за Прилагане,
на Закона за Закрила на Детето

16) Детска помощ, за превенция на изоставянето = до 325 лв. еднократно

Според член 48, от ПП на ЗЗД, ако майката заплаши, че ще изостави детето си, то и се дава допълнително тази помощ за превенция, за да се откаже от намерението си.
Тази помощ е до 5 пъти ГМД. Или 5 х 65 лв. = 325лв.
На практика тези пари, отиват САМО ЗА ЦИГАНКИТЕ.

17) Детска помощ, за реинтеграция в семейството = до 325 лв. еднократно

Пак според член 48, от ПП на ЗЗД, ако майката реши да си върне отгледаното дете, което като малко е изоставила в дом, то тя получава помощ за реинтеграция.
Тази помощ пак е до 5 пъти ГМД. Или 65лв. х 5 = 325 лв.
Също и тези пари на практика, отиват САМО ЗА ЦИГАНКИТЕ.

18) Детски за изоставени деца (в 99% от случаите ромчета), настанени в приемни семейства = средно 227,50 лв. месечно

Според член 50, от ПП на ЗЗД, тази помощ за едно дете е ...
- 195,00 лв. ( ГМД от 65 лв. х 3 ) месечно за дете до 7 години
- 227,50 лв. ( ГМД от 65 лв. х 3,5 ) месечно за дете от 7 до 14 години
- 260,00 лв. ( ГМД от 65 лв. х 4 ) месечно за дете над 14, а ако учи не повече от 20 години
И тези пари, в 99% от случаите, отиват за изоставени циганчета.

19) Заплати за приемните родители, отглеждащи изоставени деца ( в 99% от случаите ромчета)

Според член 57в, от ПП на ЗЗД, тези заплати са ...
- 351 лв. месечно ( МРЗ от 270 лв. х 130 % ), при отглеждане на 1 изоставено ромче
- 378 лв. месечно ( МРЗ от 270 лв. х 140 % ), при гледане на 2 изоставени ромчета
- 405 лв. месечно ( МРЗ от 270 лв. х 150 % ),
при отглеждане на 3 и повече, изоставени ромчета

( Забележка )
На практика приемното семейство, получава едновремено парите по тази и предишната точки. Резултата ?!

( Пример ) За едно изоставено ромче до 7 години, държавата плаща от нашите данъци по този закон за закрила на детето 546 лв. месечно
( 195 лв. детски + 351 лв. заплата )

Споко ... това не е всичко. Според другия Закон за семейни помощи, ако същото ромче е с някакви увреждания, то получава още 259 лв. месечно
( 70 лв. двойни детски + 189 лв. добавка )

Така че общо на такова циганче държавата плаща 805 лв. на месец !!!! А за българчето 35 лв. или ... или даже и те са спрени ...

20) Допълнителни детски, за всяко ромче от ''Евророма'' = 20 лв. месечно

Тази помощ, я обяви преди няколко години, по НОВА ТВ, председателят на ''Евророма - Цветелин Кънчев. И то в присъствието на тогавашната министърка на МТСП - Емилия Масларова. Тя не го опроверга, което значи, че е знаела ...
Сега тази помощ, вероятно е увеличена.
Тази помощ идва от Върховното Мешере, където се отчита всеки нелегален цигански бизнес - крадене на ДДС, джебчийство, просия, проституция, измами, контрабанда и т.н. Тоест, това са пак наши пари ...

Съществуват още многобройни, и лукаво прикрити социални помощи, размера на които е, според броя на циганчетата в семейството. Погледнато през тази призма, социалните помощи също са детски ...

Всички пари, за гореизброените 20 вида детски, Управниците ги взимат от данъците, осигуровките, таксите и високите цени, смъкнати от гърба на белите данъкоплатци.
Над 85% от общия размер на тези детски, се изплащат на вече стотиците хиляди мургави, УЖ самотни майки. Които са превърнали непрекъснатото раждане на деца, в доходоносен поминък. Чрез който хранят не само себе си, но и безбройните дърти паразити, в многобройните цигански фамилии, в които никой не иска да работи.
Тези циганки, медоносни пчели, са почнали вече да раждат на 11-годишна възраст, и са стигнали до 23 родени деца от една ''самотна'' майка, с цел да получават все повече и повече МДП ( Майчинства, Детски и Помощи).

И какво се получава накрая ? Едни ядат и пият цял живот в държавния ресторант, а други цял живот работят, за да им плащат сметките ! Узаконено робство ! Именно това представлява социалната политика, закодирана в горните три закона. Цяло чудо е, че ние данъкоплатците все още сме живи. Но не за дълго ...

Автор неизвестен

И ако сте имали търпението да прочетете и осмислите всичко това, то показва защо Семейство Димитрови живеят с 8 лева на ден. И поставя под огромно съмнение правата на малкия български данъкоплатец, който е прецакан отвсякъде.

Обръщение на „Бесове”:

Семейството има 7 дни да обжалва решението на НОИ, но няма пари за адвокат. Ще се намери ли в Бургас адвокат, който ще жертва хонорара си в името на справедливостта?

Общинският съвет непрекъснато гласува помощи за нуждаещи се. Ще се намери ли общински съветник, който да внесе докладна записка за този случай?

Общината направи Бургас най-добър град за живеене. Добре ли живее това семейство по изброените критерии?

Господин Кмете, очакваме и Вашата намеса!




В категории: Лична драма


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
445
Коментара по темата
445.
*********
09.04.2023 07:45:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
444.
*********
02.09.2022 15:15:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
443.
*********
18.04.2022 16:51:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
442.
*********
27.03.2022 17:03:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
441.
*********
18.02.2022 13:00:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
440.
*********
18.01.2022 18:49:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
439.
*********
18.01.2022 18:49:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
438.
*********
11.01.2022 18:09:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
437.
*********
08.10.2021 23:56:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
436.
*********
22.06.2021 17:40:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
435.
*********
19.04.2021 11:02:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
434.
*********
16.04.2021 06:30:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
433.
*********
13.04.2021 18:40:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
432.
*********
12.04.2021 21:57:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
431.
*********
23.03.2021 14:55:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
430.
*********
08.03.2021 20:21:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
429.
*********
05.03.2021 03:06:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
428.
*********
15.02.2021 15:50:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
427.
*********
13.02.2021 00:21:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
426.
*********
11.02.2021 05:44:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
425.
*********
10.02.2021 12:01:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
424.
*********
28.01.2021 14:37:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
423.
*********
24.01.2021 10:38:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
422.
*********
26.12.2020 22:24:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
421.
*********
01.12.2020 23:27:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
420.
*********
29.11.2020 18:46:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
419.
*********
28.11.2020 10:50:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
418.
*********
25.11.2020 22:03:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
417.
*********
25.11.2020 22:01:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
416.
*********
24.11.2020 13:14:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
415.
*********
23.11.2020 19:25:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
414.
*********
22.11.2020 04:00:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
413.
*********
21.11.2020 17:24:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
412.
*********
21.11.2020 02:39:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
411.
*********
13.11.2020 05:04:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
410.
*********
22.10.2020 11:03:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
409.
*********
16.10.2020 14:56:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
408.
*********
09.10.2020 12:21:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
407.
*********
04.10.2020 17:25:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
406.
*********
04.10.2020 14:09:18
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
405.
*********
21.09.2020 04:37:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
404.
*********
14.09.2020 23:03:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
403.
*********
14.09.2020 13:35:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
402.
*********
13.09.2020 17:42:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
401.
*********
12.09.2020 01:18:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
400.
*********
10.09.2020 12:22:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
399.
*********
10.09.2020 11:31:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
398.
*********
06.09.2020 10:35:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
397.
*********
04.09.2020 16:26:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
396.
*********
04.09.2020 05:01:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
395.
*********
04.09.2020 05:01:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
394.
*********
04.09.2020 05:00:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
393.
*********
30.07.2020 00:42:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
392.
*********
28.07.2020 00:33:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
391.
*********
21.07.2020 15:08:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
390.
Davis
15.07.2020 21:46:56
0
0
Толкова съм развълнувана, че получих заем от кредитор, който ми помогна с моя заем. Беше невероятно как получих заем ... Опитах различна услуга, но никога не можах да получа заем от тази услуга. Някои от тях ще ме помолят да попълня много документи и в края на деня няма да свърши добре. Но съм щастлив след срещата с Елена Нино. Успях да взема заем от 22 000 евро сега бизнесът ми върви добре и искам всички да знаете това днес, защото те са бързи и 100% надеждни. Сега плащам заема, който получих от компанията Elena Nino заеми по целия свят. Свържете се с тях и не губете време с тези кредитори, любезно се свържете с този имейл: [email protected]
389.
*********
15.07.2020 01:50:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
388.
*********
27.06.2020 11:04:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
387.
*********
10.06.2020 20:23:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
386.
*********
22.05.2020 21:57:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
385.
*********
14.05.2020 13:11:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
384.
*********
02.05.2020 22:32:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
383.
*********
30.04.2020 06:25:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
382.
*********
29.04.2020 11:24:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
381.
*********
29.04.2020 11:24:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
380.
*********
28.04.2020 13:50:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
379.
*********
22.04.2020 11:11:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
378.
*********
16.04.2020 16:26:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
377.
*********
12.04.2020 02:16:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
376.
*********
11.04.2020 14:52:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
375.
*********
11.04.2020 14:45:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
374.
*********
06.04.2020 03:13:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
373.
*********
04.04.2020 20:20:46
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
372.
*********
04.04.2020 20:19:25
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
371.
*********
04.04.2020 20:19:22
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
370.
*********
03.04.2020 07:37:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
369.
*********
02.04.2020 17:41:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
368.
*********
02.04.2020 14:07:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
367.
*********
02.04.2020 11:17:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
366.
*********
18.03.2020 08:21:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
365.
*********
14.03.2020 13:58:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
364.
*********
11.03.2020 12:39:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
363.
*********
08.03.2020 18:19:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
362.
*********
08.03.2020 18:18:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
361.
*********
05.03.2020 00:38:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
360.
*********
02.03.2020 08:57:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
359.
*********
24.02.2020 23:09:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
358.
*********
17.02.2020 09:10:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
357.
*********
15.02.2020 23:23:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
356.
*********
12.02.2020 21:33:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
355.
*********
10.02.2020 05:07:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
354.
*********
26.01.2020 01:40:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
353.
*********
06.01.2020 12:03:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
352.
*********
05.01.2020 23:05:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
351.
*********
02.11.2019 12:10:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
350.
*********
30.10.2019 14:43:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
349.
*********
23.10.2019 23:59:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
348.
*********
16.10.2019 20:30:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
347.
*********
16.10.2019 19:30:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
346.
*********
14.10.2019 18:40:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
345.
*********
09.10.2019 19:40:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
344.
*********
28.09.2019 22:40:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
343.
*********
26.09.2019 16:36:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
342.
*********
06.09.2019 12:13:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
341.
*********
02.09.2019 12:24:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
340.
*********
02.09.2019 01:11:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
339.
*********
08.07.2019 00:36:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
338.
*********
13.06.2019 01:31:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
337.
*********
31.05.2019 08:07:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
336.
*********
02.05.2019 04:57:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
335.
*********
17.04.2019 10:23:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
334.
*********
02.04.2019 10:56:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
333.
*********
29.03.2019 22:52:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
332.
*********
12.03.2019 07:58:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
331.
*********
12.03.2019 07:44:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
330.
*********
12.03.2019 07:42:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
329.
*********
09.03.2019 11:29:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
328.
*********
08.03.2019 13:56:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
327.
*********
05.03.2019 05:32:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
326.
*********
04.03.2019 10:30:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
325.
*********
04.03.2019 10:29:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
324.
*********
23.02.2019 13:50:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
323.
*********
15.02.2019 11:09:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
322.
*********
07.02.2019 10:30:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
321.
*********
26.01.2019 10:26:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
320.
*********
21.01.2019 18:39:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
319.
*********
21.01.2019 18:38:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
318.
*********
21.01.2019 18:38:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
317.
*********
21.01.2019 18:36:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
316.
*********
21.01.2019 18:35:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
315.
*********
16.12.2018 23:47:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
314.
*********
08.12.2018 14:14:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
313.
*********
28.11.2018 07:58:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
312.
*********
24.11.2018 11:20:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
311.
*********
15.11.2018 16:08:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
310.
*********
07.11.2018 14:54:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
309.
*********
02.11.2018 13:39:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
308.
*********
02.11.2018 13:38:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
307.
*********
02.11.2018 13:37:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
306.
*********
02.11.2018 13:36:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
305.
*********
02.11.2018 13:35:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
304.
*********
02.11.2018 04:14:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
303.
*********
01.11.2018 11:59:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
302.
*********
17.09.2018 19:02:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
301.
*********
17.08.2018 05:56:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
300.
*********
15.08.2018 10:34:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
299.
*********
31.07.2018 13:54:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
298.
*********
31.07.2018 13:54:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
297.
*********
25.07.2018 01:17:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
296.
*********
23.07.2018 23:07:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
295.
*********
23.07.2018 23:05:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
294.
*********
23.07.2018 23:04:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
293.
*********
23.07.2018 23:03:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
292.
*********
08.07.2018 00:44:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
291.
*********
01.07.2018 19:32:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
290.
*********
01.07.2018 19:25:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
289.
*********
21.06.2018 14:48:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
288.
*********
29.05.2018 23:49:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
287.
*********
29.05.2018 23:49:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
286.
*********
29.05.2018 23:48:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
285.
*********
24.05.2018 17:00:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
284.
*********
23.05.2018 17:22:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
283.
*********
23.05.2018 17:20:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
282.
*********
18.04.2018 09:07:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
281.
*********
04.04.2018 12:35:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
280.
*********
27.03.2018 14:51:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
279.
*********
27.03.2018 14:49:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
278.
*********
27.03.2018 06:46:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
277.
*********
18.02.2018 10:00:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
276.
*********
08.02.2018 00:03:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
275.
*********
19.01.2018 21:04:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
274.
*********
03.12.2017 08:20:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
273.
*********
30.11.2017 02:17:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
272.
*********
30.11.2017 02:15:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
271.
Martin Laura
21.11.2017 23:37:05
0
0
Здравейте,

MARTIN LAURA FINANCE FIRM понастоящем предлагат заеми от всякакъв вид, за да задоволят вашите финансови ограничения, независимо от вашето състояние, вариращи от $ 5,000. до $ 50,000,000.00 на приемлива цена от 3%, без обезпечение, лош кредит. Размерът на кредита е по договаряне, Услугите за доверие, които предоставяме. Кандидатствайте за всеки заем по избор с нас, моля, компетентно заявление само чрез [email protected] ИЛИ
[email protected]
Успех всички.

С Най-Добри Пожелания!
270.
*********
20.11.2017 04:18:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
269.
Тишман мили
14.11.2017 21:45:41
0
0
Добър ден за вас Търсач на заеми,

(Добре дошли в 24-часова компания за заем) Ние сме финансова кредитна компания, която дава заем от всякакъв вид както на физически лица, така и на дружества с нисък лихвен процент от само 2%. Можете да кандидатствате дори и при лош кредит. $ 5000 минимум до максимум $ 100 милиона, Бързо
одобрение без закъснения или караници, За повече информация пишете ни на: [email protected]

Всички отговорили трябва да бъдат изпратени до: [email protected]

връзка

Тишман мили



Адрес: 6983 NW 82nd Ave Маями,
Окръг Маями-Дад 33166 САЩ
Телефонен номер: +1 305-417-5876
Факс номер: +1 305 787-2571
Email: [email protected]
Уебсайт: www.24hoursloans.com
268.
armstrongholdingsplc
10.11.2017 23:45:48
0
0
АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ИЗИСКВАНЕТО НА ЗАЕМ

Добър ден сър / госпожо,
Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на бизнеса си или за каквито и да е цели? Ние сме сертифицирани, легитимни и международни лицензирани кредитни заемодатели предлагаме заем на физически лица / компании при нисък лихвен процент от 2%, ако имате нужда от някаква финансова подкрепа с кредит Свържете се с нас по имейл: ([email protected])
Мобилният номер е: +393510749331

Наличните заеми, които предлагаме, са:
* Кредити за консолидиране на дълг * Бизнес кредити * Лични кредити * Кредити за дома * Финанси за автомобили * Търговски кредити * Инвестиционни заеми * Консолидиране на дългове * Бизнес планиране * Финансиране на търговското развитие * Имоти Ипотеки * Лоши кредитни кредити * Търговски заеми * Стартиране на заеми за оборотен капитал * Строителни кредити * Автомобилни кредити, * Хотелски кредити * Студентски заеми.

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгуби ли си надежда и мислиш, че няма изход и финансовите тежести все още продължават?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество Свържете се с нас по email: [email protected]

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ФИРМАТА:
Колумбия Авеню
Ланкастър,
САЩ.
....................
Великобритания
80 AN SEAN BHAILE.
ИРЛАНДИЯ.
............
ИТАЛИЯ
МЕКСИКО


С любезно внимание
Господин Ръсел Джеф
Управляващ директор.
267.
michael nordmann
05.11.2017 01:42:03
0
0
Имате ли нужда от заем ... ..?
Свържете се с Michael Nordmann Financial Service, заемодател на частни пари, а също и в областта на управлението на недвижимите имоти. Тук идва добра кредитна оферта за всички, които се нуждаят от финансова помощ на ниска ставка от 3%. С усъвършенстването на кредита на Червения кръст можете да кажете сбогом на цялата си финансова криза и трудности.

Ние даваме заеми от всякакъв размер. Ние се борим с финансовата криза и да дадем място за светло бъдеще в нашето общество, докато вършим нашата работа. Ако се интересувате, трябва да посочите интереса си и ние ще ви помогнем при осигуряването на вашия заем.

Лице за контакт: г-н Майкъл
Номер на контакта: +15125627955
WhatsApp: +12074807381
E_mail: [email protected]
266.
REMYCREDIT
01.11.2017 03:16:39
0
0
УВАЖАЕМ ОБИЧАТЕЛ НА КРЕДИТИ,

XMAS КРЕДИТ Е ТО НО НА НИСКА СТАБИЛ 1%

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес преди Xmas имате нужда от Xmas заем? ние даваме на компанията и индивидуални така че, ако имате нужда от спешен заем сега в рамките на 12 часа ние можем да ви даде заем, без никакво забавяне добре
Xmas кредит е на разположение сега ниска лихва от 1%: моля свържете се с нас директно на следния адрес: [[email protected]]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Име на фирмата: REMY.FINK CREDIT
Имейл адрес на фирмата: {[email protected]}
Фирма NMLS ID: 517219
Желая ти всичко най-добро,
REMY.FINK ...
265.
bishop
19.10.2017 14:34:44
0
0
Имате ли нужда от бърз заем? Мога да ви помогна да получите кредит в рамките на 48 часа. Електронна поща: [email protected]

Издавам заем от поне 5000 евро до повече от 800 милиона евро.
Предлагам различни видове заем. От какъв кредит имате нужда?

(1) бизнес заем --- за собствениците на магазини, търговците на дребно и търговците на едро

(2) големи бизнес кредити --- за LLC и индустрия

(3) Ипотечни кредити --- за закупуване на къща или обновяване на къща

(4) Заем за земеделски производители --- Кредит за собствениците на земеделски стопанства

(5) Заем за автомобил --- Заем за автомобил

(6) Заем за здраве --- за медицински операции

(7) Заем за консолидиране на дълга - за погасяване на стария заем

(8.) лични заеми --- заеми за лични нужди

Мога да ви помогна с кредит. Електронна поща: [email protected]
264.
Felix George
15.10.2017 16:34:10
0
0
Прекратете финансовите си притеснения
Ние сме кредитна акредитирана компания. ние предлагаме заем на физически лица на
нисък лихвен процент от 2%, предлагаме личен заем, бизнес заем,
ипотечен заем. заем за недвижими имоти
не се колебайте да се свържете с нас чрез: ([email protected])
263.
michael richard
11.10.2017 21:44:36
0
0
Аз съм главен изпълнителен директор на лицензирана реномирана компания за финансови услуги, която предоставя финансова помощ на многобройните ни клиенти по целия свят с лихвен процент от 2% с минимален заем Сума от ($ 5,000.00) и максимален размер на кредита (50,000,000.00 USD) в рамките на период от 1-30 години. С нашите гъвкави пакети за кредитиране кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в най-кратки срокове. Мисията на компанията е да осигури на хората, кооперациите и компаниите, нуждаещи се от финансова помощ, заеми без обезпечение, което ни прави различни Банките и другите финансови институции, като по този начин помагат на бедните, нуждаещите се и всички, които са били отхвърлени от банките,

[email protected]
262.
nadia
24.09.2017 13:17:03
0
0
Имате ли лош кредит и имате нужда от заем? Свържете се с нас чрез: [email protected]
Ние предлагаме всички видове заем само с 2% лихвен процент
261.
helen joyce
23.09.2017 22:14:00
0
0
НИЕ НУЖДАЙТЕ СПЕЦИАЛЕН КРЕДИТ, КРЕДИТ ЗА ДА ВКЛЮЧИТЕ НОВА ЛИНИЯ ЗА БИЗНЕС ИЛИ ДА ИЗПЛАТЕТЕ ДЪЛГА КОНТАКТИ. Аз съм г-жа Хелън Джойс заеми Service Lender, ние сме легитимна, регистрирана и гарантирана компания за заем и даваме заеми на физически лица, компании, държавни учреждения, църкви и бизнес организации и хора от всякакъв вид. Имате ли нужда от заем за някаква цел? Имате ли финансов проблем? Нуждаете ли се от финансово решение? Кортни Инвестмънтс ограничен е решението на всичките ви финансови проблеми, нашите заеми са лесни и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който желаете, ние можем да уредим всеки заем, който да отговаря на Вашия бюджет само с 3% лихвен процент. Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл: [email protected]
260.
sarah andesron
21.09.2017 22:13:51
0
0
Здравейте.
Бяхте ли отказан от заем от фалшива кредитна компания, нуждаете ли от спешен кредит, за да изплатите сметките си, имате ли нужда от необезпечени кредити, търсите ли бизнес заем? личен заем, жилищен кредит, заем за кола, студентски кредит, заем за консолидиране на дълга, рисков капитал и др. ние открихме финансова възможност за кредитиране на фирми и физически лица с нисък и достъпен лихвен процент от 2% лихвен процент. ако сте заинтересовани да получите спешен заем? Моля, свържете се с нас днес по електронната поща: ([email protected]) и да получите вашия заем днес
259.
IVAN ALEKSANDRA
18.09.2017 18:21:46
0
0
Здравейте,
Това ще информира широката общественост, че г-жа ИВАН АЛЕКСАНДРА, уважаван кредитор на частни заеми, е открила финансова възможност за всички, които се нуждаят от финансова помощ. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови агенции? Не търсете повече, защото сме тук за всичките ви финансови проблеми. Ние даваме заеми с лихвен процент от 2% на хора, компании и общества по ясен и разбираем начин, условия и условия. Вашето щастие е наш приоритет.

Изпратете ни имейл на: ([email protected]), за да кандидатствате.
258.
raymond million
18.09.2017 17:45:55
0
0
РАЙМОНД МИЛИОН | Здравейте, Търсите легитимен и надежден Финансист / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем за погасяване на дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове заеми с лихвен процент от 2% на физически лица и фирми при ясни и разбираеми условия. Ние даваме заеми от всякакъв размер до всяка дестинация, така че свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Изпратете ни имейл на: ([email protected])
257.
Wesley Dwayne
14.09.2017 17:23:42
0
0
WHENEVER YOU OR YOUR LOVED ONES NEED A LOAN UPSTART LOAN IS THE BEST, TESTED AND TRUSTED. BEWARE OF RIPPERS ONLINE.( Email: [email protected] or text/call +1(574) 301-1639 ).

Good day, Out of my busy schedule just feel like to quickly share this because i know am going to save thousand of lives with this. A lot of persons will agree with me that fake loan lenders is no longer a news to us it has been trending for some months now and i was also victimized when i tried seeking for a loan for the invention of a new patent and invest on stock. After so many failed attempt to get a loan there was one company who proved themself to be different among the rest, They are trust worthy, straight forward, honest and reliable. I won't say much because as the saying goes "experience is the best teacher", I will candid advice anyone who need a loan of any amount to kindly contact this one and only true lenders UPSTART LOAN on their email address: ( [email protected] ) Or you can as well text/call them on ( +1(574) 301-1639 ) . I remain my humble self Wesley Kurt Dwayne, I reside at Park Ave Richmond VA 23220. Say no more to be victim of scam enough is enough for the wise, Don't trust until you verified contact UPSTART LOAN now and share your own awesome experience with them.
256.
merit hope
13.09.2017 04:02:43
0
0
МЕРИТ НАДЕЖДЕ КРЕДИТНИЯ ФИРМ

          НИЕ НУЖЕТЕ КРЕДИТ?

Здравейте г-жа г-жа, заслужавам надежда, заемодателят легитимен и надежден заем на заеми
при условия, ясни и разбираеми при 2% лихвен процент, даваме бизнес кредити,
Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за плащане на сметките. ако ти
нуждаят се от loana2
  трябва да направите, за да се свържете директно с мен
В: ([email protected])
Бог да те благослови.
С уважение,
Г-жа: заслужава Надежда
Имейл: ([email protected])

Забележка: Целият отговор трябва да бъде изпратен до: ([email protected])
ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

1) Пълно наименование: .......................................................
3) Адрес: ..........................................................
4) Състояние: ............................................................ ..
5) телефонен номер
6) Секс: ................................................................
7) Семейно положение: .................................................
8) Професия: ......................................................
9) Понастоящем длъжност на мястото на работа: .....................
10) Месечен доход: .............................................
11) Необходима сума на заема: .....................................
12) Продължителност на кредита: ................................................
13) Цел на заема: .......................................... ..
14) Религия: ...................................................... ..
15) Подадохте ли преди .................................

Благодаря,
Госпожа Мерит се надява
255.
Mr. Dékány Endre
08.09.2017 07:22:48
0
0
Имате ли нужда от спешен заем? Ние даваме бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, кола заеми и т.н., Ако се интересувате, свържете се с нас чрез: ([email protected])

Предлагайте спешни заеми.
254.
MR ANDY COLE
06.09.2017 22:34:57
0
0
Здравейте

Нуждаете ли се от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити от 2000 до 50 000 000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, не проверяваме кредита и предлагаме 100% гаранция за външни заеми през този период.

Ние също така заехме цялата валута с 2% лихвен процент по всички кредити .... Ако се интересувате, се върнете при нас с този имейл.

Моля, обърнете се към нас, ако имате интерес, с [email protected]

Искрено Ваш,

Г-н Анди Коул
[email protected]
253.
benjamin
04.09.2017 19:52:23
0
0
Здравейте, скъпи приятели
Аз съм частен финансов експерт. Ние сме международна организация Banco General (SG) с концепцията за борба с бедността, безработицата и финансирането на различни проекти и дейности за печалба в света. Ако имате нужда от кредитиране между физически лица, за да се справите с финансови затруднения, за да преодолеете най-накрая безизходицата, причинена от банките, отхвърлянето на заявленията за кредит! Така че, ако имате нужда от паричен заем, не се колебайте да се свържете с мен, защото всички заеми имат нужда от пари. Свържете се с нас сега по имейл: [email protected]
252.
SARAH WILLIAMS
19.08.2017 07:39:28
0
0
Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. [email protected]
 

Добър ден, сър.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем
  
Без предварителни такси.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
[email protected]
[email protected]


Сара Уилямс.
251.
СВИДЕТЕЛСТВО
07.08.2017 08:07:37
0
0
Здравейте всички, Казвам се Джина Акампора и аз говоря за най-щастливия човек в целия див свят днес и аз казах на себе си, че всеки кредитор, който спасява семейството ми от нашата лоша ситуация, ще кажа името на целия див свят и Аз съм толкова щастлив да кажа, че семейството ми се върна за добро, защото имах нужда от заем от $ 100 000 долара, за да започна живота си навсякъде, поради професията си, тъй като съм една майка, с 4 деца и целият свят изглежда Както ми беше окачено, докато се срещнах с Бог, изпратил заем Дружеството, което промени живота ми и това на моето семейство, бог, страхуващ се от фирмата, Нора Милдред, тя беше спасителят, изпратен от Бог, за да спаси семейството ми, Ще бъде възможно, докато не получим заем от $ 100,000 USD и ще съветвам всеки, който наистина се нуждае от заем, за да се свърже с госпожа Нора Милдред по електронната поща в. [email protected], защото той е най-разбирането и добро сърце Кредитни услуги
250.
ANA MICHAEL
02.08.2017 13:19:02
0
0
Казвам се г-жа Ана Майкъл, услугата за онлайн обслужване на клиенти на гаранции за кредит TRUST. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си? Имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Имате ли нужда от консолидационен заем? Ипотечни или други цели? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Не търсете повече, защото сме тук, за да направим всичките ви финансови проблеми нещо от миналото! Даваме заеми на фирми, частни лица и надеждни физически лица с нисък и достъпен лихвен процент за определен период от 1-30 години и шестмесечен гратисен период преди началото на месечната вноска. Можете да се свържете с нас чрез
Електронна поща чрез: ([email protected])


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ ТИПОВЕ ЗАЕМИ;

1) СТУДЕНТНИ ЗАЕМИ
2) ИПТИЦИИ
3) Лични заеми
4) БИЗНЕС КРЕДИТИ
5) КРЕДИТИ НА ВЪТРЕШНИЯ КРЕДИТ
6) КОНСОЛИДИРАНИ ЗАЕМИ
7) АВТОМОБИЛНИ ЗАЕМИ
8) ЗАЕМИ ЗА ВЕТЕРИНИ

Благодаря
249.
Greg Anderson
01.08.2017 02:47:15
0
0
Имате ли нужда от заем в случай на внезапно плащане или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Имате ли нужда от ипотечна консолидация или ипотека? Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Огледайте се, защото сме тук, за да преодолеем всички финансови проблеми! Предлагаме заеми на фирми, частни лица и хора с ниски лихвени проценти и достъпни цени от 2%. Можете да се свържете с нас по електронната поща на ([email protected]) или чрез whatsApp. (+ 1 (409) 313-8232)
ПРИЛОЖИМ КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕТАЙЛИ

1) Име ..............................
2) страна ..................... ..
3) Адрес ......................
4) Шест ........................
5) Семейно положение .............
6) Функция ................
7) Телефонен номер ..................
8) Позиция на работното място ... ..
9) месечен доход m .................. ..
10) Размер на заема .........
11) Продължителност на кредита ... ..
12) Цел на заема ..................
13) Дата на раждане ..............................

Моля, пишете ни на адрес [email protected]
248.
SARAH WILLIAMS
29.07.2017 20:58:45
0
0
Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.
 

Добър ден, сър.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем
  
Без предварителни такси.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
[email protected]
[email protected]


Сара Уилямс.
247.
success
24.07.2017 03:46:36
0
0
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа, успешна домашни любимци, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Условията и условията са ясни и разбираеми при 2% лихвен процент. от
USD $ 12,000 до $ 8,000,000, само евро и паунда. Давам бизнес заеми,
Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за изплащане на вашите сметки. ([email protected])

ДАННИ НА ПОЛУЧАТЕЛЯ

1) Пълно наименование: ............
2) Държава: .....................
3) Адрес: ..................
4) Състояние: ..................
5) Секс: ...........................
6) Семейно положение: ...............
7) Професия: ..................
8) Телефонен номер: ...............
9) Понастоящем длъжност на мястото на работа: ............
10) Месечен доход: ...............
11) Необходима сума на кредита: ............
12) Срок на заема: .........
13) Цел на заема: ......
14) Религия: ............
15) Подадохте ли преди .........
Благодаря,
Г-ца Success
                         ([email protected])
246.
merit hope
24.07.2017 03:42:05
0
0
(MERIT Надежда компания за заемна фирма)
 
Здравейте г-жа г-жа, заслуга надежда, заемодателят легитимен и надежден заем на заеми
При условия и условия ясни и разбираеми при 2% лихвен процент. от
USD $ 12,000 до $ 8,000,000, само евро и паунда. Давам бизнес заеми,
Лични заеми, студентски заеми, заеми за автомобили и заеми за плащане на сметките. ако ти
Нуждаят се от loana2
   Което трябва да направите, е да се свържете директно с мен
В: ([email protected])
Бог да те благослови.
С уважение,
Г-жа: заслужава Надежда
Имейл: ([email protected])

Забележка: Целият отговор трябва да бъде изпратен до: ([email protected])
245.
vick mara
24.07.2017 03:25:03
0
0
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа, успешна домашни любимци, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Условията и условията са ясни и разбираеми при 2% лихвен процент. от
USD $ 12,000 до $ 8,000,000, само евро и паунда. Давам бизнес заеми,
Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за изплащане на вашите сметки. ([email protected])

ДАННИ НА ПОЛУЧАТЕЛЯ

1) Пълно наименование: ............
2) Държава: .....................
3) Адрес: ..................
4) Състояние: ..................
5) Секс: ...........................
6) Семейно положение: ...............
7) Професия: ..................
8) Телефонен номер: ...............
9) Понастоящем длъжност на мястото на работа: ............
10) Месечен доход: ...............
11) Необходима сума на кредита: ............
12) Срок на заема: .........
13) Цел на заема: ......
14) Религия: ............
15) Подадохте ли преди .........
Благодаря,
Г-ца Success
                         ([email protected])
244.
derek
21.07.2017 01:32:27
0
0
Здравейте
   Опитали ли сте да потърсите заем и сте били разочаровани от финансовата институция или имате нужда от истински заемодател сега, за да ви даде заем, свържете се с [email protected] за незабавен заем.
телефон: +17815611941
WhatsApp: +2349022703318,
късмет
243.
derek
21.07.2017 01:21:06
0
0
Здравейте
   Опитали ли сте да потърсите заем и сте били разочаровани от финансовата институция или имате нужда от истински заемодател сега, за да ви даде заем, свържете се с [email protected] за незабавен заем.
телефон: +17815611941
WhatsApp: +2349022703318,
късмет
242.
*********
12.07.2017 01:47:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
241.
*********
11.07.2017 23:52:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
240.
*********
11.07.2017 23:52:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
239.
cindy moore
08.07.2017 12:49:00
0
0
Поздравления
Тя трябва да информира обществеността, че г-жа Синди Мур, заем какво
Заемът Ви предостави финансова възможност за всеки, който има нужда
Финансова помощ. Ние получаваме 2% лихвен процент
Физически лица, фирми и фирми в съответствие с разбираемо
Правилата. Свържете се с нас днес по имейл:
[email protected]
238.
ALICIA RADU
08.07.2017 12:48:28
0
0
Здравейте,
Аз съм г-жа Алисия Раду, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес ([email protected])


ДАННИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ

1) Пълно наименование:
2) Държава:
3) Адрес:
4) Състояние:
5) Секс:
6) Семейно положение:
7) Професия:
8) Телефонен номер:
9) Текущо положение на работното място:
10) Месечен доход:
11) Необходима сума на кредита:
12) Продължителност на кредита:
13) Цел на заема:
14) Религия:
15) Подадохте ли преди:
16) Дата на раждане:
Благодаря,
237.
*********
06.07.2017 06:36:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
236.
*********
06.07.2017 06:36:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
235.
*********
06.07.2017 06:36:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
234.
*********
06.07.2017 06:36:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
233.
Alex Paula
03.07.2017 23:07:28
0
0
Не пропускайте да видите светлината. Парите, властта, славата и богатството стават титлата ти само за три дни.
Ако се интересувате да се присъедините към седалището на братството на Илюминати в (САЩ) Email: ([email protected])
Обадете се или какво-app агент чрез този контакт ...
+ (234) 8036148428.

За вашето иницииране онлайн.
Няма значение къде сте. Няма разстояние, което може да повлияе на работата на нашия бафомет.
Свържете се с нас на Viber (+15156087779)

Не се лъжете и пазете се от онлайн интернет
Измамниците, които твърдят, че са един от нас, се уверяват в теб
Потвърдете първо, преди да направите запитвания ...
232.
Martin Laura
30.06.2017 13:27:54
0
0
Добър ден,

Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Заемът ни е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез ([email protected]) !!!

БЛАГОДАРЯ!!!
231.
Martina Honnacker
25.06.2017 02:46:02
0
0
Имате ли нужда от заем по някаква причина? Ако е така това е дружество с кредит, който е готов да ви послужи за вашето удовлетворение, се прилага сега @ [email protected] за достъпна заем при лихва от 3% за частни и кооперативни цели, няма забавяне, няма проблеми, просто да се прилагат и да получите вашия кредит!
Мартина Honnacker
чакам ви спешно отговор!
[email protected]
WhatsApp: +12676578987
230.
Adrienne
24.06.2017 21:57:38
0
0
Добър ден, Казвам се г-жа Adrienne Lucas. Аз съм от Париж във Франция, аз
Женен съм и имам две деца. Искам да свидетелствам за това как имам
Заем от заемополучател, наречен кредитна компания "Олдън Мур". бях
Измамени от 2 различни международни кредитори, те
Обещай ми заем, след като платих много такси, които не са донесли
Нищо и не е дало никакви положителни резултати. Загубих си упорито
Спечелени пари и е било общо 10 000 евро. Един ден погледнах
Интернет, изглежда объркан и разочарован, и след това се натъкна на един
Свидетелство от човек, който също е изневерил и в крайна сметка е свързан
С легитимна и надеждна кредитна компания, наречена ALDEN MOORE LOAN
КОМПАНИЯ ([email protected]), където най-накрая имам заем, така че аз
Реши да се свърже със същия кредитор и след това разказа историята ми за това как
Беше измамен от двама различни кредитори, които не направиха нищо друго освен да ми наранят повече.
Написах и обясних на компанията по имейл. Казаха ми, че няма да го направя
Плачете отново, защото направих правилния избор, като се свържа с тях. аз
Попълни формуляра за кандидатстване за кредит и действаше по всичко, което бях
Поисках и получих заем от 50 000 евро. Днес съм щастлив
С моето семейство, защото ALDEN MOORE LOAN COMPANY ми даде заем. аз
Направи обет да споделя моето свидетелство с света в интернет като мен
Имаш заем. Имате ли нужда от спешен заем? Любезно и бързо се свържете
ALDEN MOORE LOAN COMPANY, вярвам, че и други свидетелстват за
Същия честен кредитор. Чрез имейл: [email protected].
229.
*********
23.06.2017 16:55:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
228.
culbert cullen
23.06.2017 03:46:24
0
0
Имате ли нужда от гаранция и достъпен заем?
Ако отговорът е "да", се обърнете към нас и получете бързо одобрение.
Свържете се с нас днес чрез: [email protected]
За повече информация заемът е заем
227.
culbert cullen
23.06.2017 03:40:05
0
0
Имате ли нужда от гаранция и достъпен заем?
Ако отговорът е "да", се обърнете към нас и получете бързо одобрение.
Свържете се с нас днес чрез: [email protected]
За повече информация заемът е заем
226.
Martin Laura
15.06.2017 19:44:05
0
0
Добър ден,

Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%, без обезпечение, лош кредит приет. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като валидна оферта. Условията и условията се прилагат, Нашият заем е гъвкав, Изпратете имейл сега чрез ([email protected]) !!!

БЛАГОДАРЯ!!!
225.
Martin Laura
14.06.2017 03:28:34
0
0
Добър ден,

Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН Лора ФИНАНС фирма. Иска ми се да Ви забележат, че ние в момента дават трайни заеми от всякакъв вид, вариращи от $ 5000. до $ 500,000.000 на много атрактивни цени от 3%, по съребрена безплатно, лоши кредити се приемат. Размерът на кредита е по договаряне, се прилага сега, както и валиден оферта. Общи условия се прилагат, Нашата заем е гъвкава, сега по електронната поща ([email protected]) !!!

БЛАГОДАРЯ !!!
224.
Martin Laura
14.06.2017 03:27:55
0
0
Добър ден,

Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН Лора ФИНАНС фирма. Иска ми се да Ви забележат, че ние в момента дават трайни заеми от всякакъв вид, вариращи от $ 5000. до $ 500,000.000 на много атрактивни цени от 3%, по съребрена безплатно, лоши кредити се приемат. Размерът на кредита е по договаряне, се прилага сега, както и валиден оферта. Общи условия се прилагат, Нашата заем е гъвкава, сега по електронната поща ([email protected]) !!!

БЛАГОДАРЯ !!!
223.
Hart
10.06.2017 07:35:31
0
0
Моят Харт, аз говоря за днес, е Джеймс като най-щастливия човек в целия див свят, каза свои собствени, че "всеки кредитор, който спаси моето семейно положение, аз я разкажа за нашия свят, семейството е изложен, аз щастливо Траян казват, че. Защото имах нужда от заем в размер на 100 000 USD за la започна живота ми цялото време защото на моята професия, аз съм баща на четири деца, света, atât ein, като за мен, докато срещнах изглеждаше да бъдат окачени, atât Гари Мандела, компания, която промени живота ми, семейството ми компания, Гари ein Мандела. Той е изпратен да спаси семейството ми съм saver zum първоначално мислех, че няма да може да получи кредит на DEM ajustabilă zu докато 100,000 USD към ООН поръчката на всеки, който има реална спешно заем при контакт с г-н GARYMANDELOM (e)-Мойсей. [email protected] както извор както на [email protected] можете също така да се обадете на + 17372107440 adresă текст
222.
David Peterson
02.06.2017 09:54:45
0
0
Имате ли нужда от финансиране?
Имате ли нужда от заем за бизнес или лични нужди?
Ние предлагаме всички видове кредити на физически или юридически лица независимо от настоящия кредитен рейтинг. За допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща [email protected]
  Благодарим ви, че използвахте кредитната фирма Дейвид Питърсън®, Очакваме с нетърпение да Ви предоставим кредита си онлайн
221.
Mr Lanlazar owen
01.06.2017 05:16:32
0
0
Имате ли нужда от заем между отделни лица, за да се справите с финансови затруднения

И за съжаление от безпомощните, причинени от банките за отхвърляне на кредитните им записи? Контакт: ([email protected])

Ние предлагаме истински заем от 1000 до 100 милиона заем без банкова гаранция и на достъпен 3% лихвен процент.
Можем да Ви помогнем да направите конкретна сума, която искате.

Свържете се с мен, ако се интересувате.

Електронна поща: [email protected]
220.
Mrs Elizabeth Zamfir
01.06.2017 05:15:30
0
0
Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент, по-малък от 3%?

Ние предлагаме бизнес кредити,

Личен заем,

А жилищен заем,

Студентски заем,

Кредит за консолидиране на дълга e.t.c.

Независимо от нашия кредитен рейтинг Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят, с нашите гъвкави кредитни пакети, кредитът може да бъде обработен и прехвърлен на кредитополучателя колкото е възможно по-скоро.
Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:

[email protected]
219.
michael
01.06.2017 04:02:56
0
0
Вие сте бизнесмен или жена? Вие сте във финансов, всеки стрес или ти
Нуждаете ли се от средства за започване на собствен бизнес? Трябва ли да уредите своя дълг
Да заем или да изплатите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли ниско
Кредитен рейтинг и сте го намерили трудно За да получите заем от местни банки
И други финансови институции? Имате ли нужда от заем или за всеки
Изложение на мотивите Финансиране
Като:
А) Личен заем, разширяване на бизнеса.
Б) стартиране на бизнеса и образование.
В) Консолидиране на дълга.
     Ние предлагаме заем при нисък Лихвен процент и с не кредитна проверка, ние предлагаме Личен заем, консолидация на дълг заем, рисков капитал, бизнес заем, Образователен заем, жилищен кредит ИЛИ "заем по каквато и да е причина!". Забележка: Заинтересованите кандидати трябва да ни се обадят по имейл за допълнителна информация относно нашата програма за заем.

Имейл: [email protected]
Г-н Майкъл Андрю
Благодарим Ви, че разбрахте за вашия контакт, както очакваме.
218.
оферта за заем
28.05.2017 18:41:07
0
0
Даваме заем на частно дружество и физически лица. Можете да намерите важна информация за кредита, който предлагаме по-долу. При получаване на заем от нашата компания има някаква информация, която трябва да преминем към вас, преди да можем да продължим процеса на кандидатстване. В кредита, който предлагаме, начисляваме 2% лихвен процент, ще трябва да попълните заявление, което съдържа вашата лична информация и също така и заемната информация, това ще ни помогне да Ви предоставим пълната документация за условията на кредита и договор Ще се очаква да подпише и изпрати обратно на компанията за одобрение, ако сте доволни, свържете се с нас днес в [email protected]
217.
GEORGE WILLIAM
25.05.2017 10:02:03
0
0
ДОБРЕ ДОШЛИ В РОТАРИ ЗАЕМ ФИРМА
Добър ден
Имате ли нужда от спешно заем за решаване на финансовите си нужди, предоставяне на заем, вариращи от $ 3,000.00 $ 1000,000.00 Макс, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамичен, с 100 % гарантиран заем също го дава (евро, лири и долари.) лихвения процент, приложим за всички кредити е (3 %), ако сте заинтересовани да обратно към нас.
чрез ([email protected]): предоставят услуги включват:

* Начало подобряване
* Кредити изобретател
* Дълг консолидация заем
* Бизнес кредити
* Лични заеми.

свържете се с нас днес и ние се радваме да правят бизнес с нас
имейл: [email protected]
Нашият офис се намира в Дубай/САЩ
216.
Lucy
14.05.2017 15:27:05
0
0
Имате ли нужда от личен заем или бизнес кредити? Ако да, имейл с:

Твоето име:
Необходима сума:
Продължителност:
Държава:
Подвижен:

Свържете се с нас по имейл: [email protected]
215.
GREG OWEN
14.05.2017 01:11:57
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
214.
GREG OWEN
14.05.2017 01:11:56
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
213.
GREG OWEN
14.05.2017 01:11:56
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
212.
GREG OWEN
14.05.2017 00:57:39
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
211.
GREG OWEN
14.05.2017 00:57:39
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
210.
GREG OWEN
14.05.2017 00:57:39
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
209.
GREG OWEN
14.05.2017 00:56:39
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
208.
GREG OWEN
14.05.2017 00:56:39
0
0
Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Свържете се с нас по електронна поща Via: [email protected]
207.
Citizens Commercial Loan Inc
03.05.2017 15:45:27
0
0
Внимание!

Имате ли нужда от финансиране?
Имате ли нужда от бизнес или личен заем?
Искате ли да рефинансирате фирмата си?

Ние сме директна ангелска инвестиционна и кредитна институция, която предоставя достъпни заеми / инвестиционни пакети на лица, групи и компании по целия свят.

Вашето заявление никога няма да бъде насочено към други кредитори / инвеститори. Нашата цел е да предоставим вноски, за да покрие бюджета ви. Пакетите за заем за граждани на Commercial Loan Inc имат срокове от 12 до 120 месеца без наказания за ранно изплащане.

Те се съобщават на Транс Съюз, което може да помогне за подобряване на кредита Ви и е направено, за да се предотврати скъпото преобръщане. Вашият кредитен рейтинг или предишен банкрут няма да повлияе на одобрението на заем, тъй като ние обръщаме внимание само на вашата кредитна история.

Поддържаме професионална компетентност, нашата дефиниция за високи постижения се крие в; Изключително обслужване на клиентите, достъпни планове и планове за погасяване, бърз и лесен процес.

Име на получателя: -_______
Адрес: -_____________
Държава:-_____________
Телефонен номер:-________

Ако се интересувате да се възползвате от тази пълна възможност любезно да ни даде отговор чрез нашия Email [email protected], ние ще надлежно предоставят повече информация.

Относно
Citizens Commercial Loan Inc
206.
Г-жа Елена
28.04.2017 11:55:57
0
0
Уважаеми кандидати за кредит

Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази кредитна компания е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по имейл: [email protected]

Име:
Необходима сума на кредита:
Продължителност на заема:
Мобилен номер:

Благодаря ви и Бог да благослови
ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Г-жа Елена
205.
bishop
19.04.2017 03:47:38
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да плащат сметките си? заем, за да започнат бизнес? заем, за да си купи кола или заем, за да си купи къща. всички видове заеми ви се нуждаят от. Ние даваме заем @ размер на 2%. свържете се с нас днес чрез: [email protected]
204.
Elina Donald
09.04.2017 08:41:18
0
0
Здравейте, аз съм Елина Доналд. Аз съм частен кредитор, който даде на заем на частни и корпоративни лица. Били ли сте били отказали от толкова много банки? Имате ли нужда от финансиране, за да се установи вашия бизнес? Имате ли нужда от финансиране за разширяване на бизнеса ви? Или имате нужда от личен заем? Моят кредит варира от личен към бизнес кредит. Моят лихвен процент е много достъпна и нашия процес на заем е много бързо, както и заинтересовани лица, трябва да се свържат с нас чрез имейл: [email protected]
203.
Nate Bernard
05.04.2017 18:28:46
0
0
Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business?

We specialized in Bank Guarantee {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft {CBD} as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed.

We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.

The procedure is very simple; the instrument will be reserved on euro clear to be verified by your bank, after verification an arrangement will be made for necessary bank documents and stock testing expenses, the cost of the Bank Guarantee will be paid after the delivery of the MT760.

DESCRIPTION OF INSTRUMENT:
Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC).
Total Face Value: Minimum of 1M Eur/USD (One Million Eur/USD) to Maximum of 5B Euro/USD(Five Billion Eur/USD).
Issuing Bank: HSBC London, Barclays Bank, Deutsche Bank Frankfurt, Hong Kong, Any AA rated Bank in Europe or any Top 25 WEB.
Age: One Year, One Day
Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
Delivery: Bank to Bank SWIFT.
Payment: MT-760.
Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

All relevant business information will be provided upon request plus our terms and
procedures.

Email [email protected]
SKYPE [email protected]
202.
SILKE CHRISTA CERVENY
02.04.2017 01:42:32
0
0
We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+1%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+1%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
3. Issuing Bank: Barcley's Bank , HSBC Bank London, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking day.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact Name: SILKE CHRISTA CERVENY

Email: [email protected]

skype : inquiry.dcifinancial
201.
SARAH WILLIAMS
29.03.2017 23:09:06
0
0
Sky World заем фирма, ние даваме заеми с лихвен процент 0f 3%.
 

Добър ден господине / госпожо ч.

Ние сме частна компания, и ние предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на кредита е между 100 млн разпоредби за заем от $ 1000 долара заем за развитие на бизнеса: конкурентоспособност ръб / разширяване на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечена и необезпечена)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
Консолидиране на кредита
  
Не са авансови такси.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази обява.
За повече информация и запитвания, изпратете имейл до нас днес
[email protected]
[email protected]


Сара Уилямс.
200.
SARAH WILLIAMS
29.03.2017 23:09:06
0
0
Sky World заем фирма, ние даваме заеми с лихвен процент 0f 3%.
 

Добър ден господине / госпожо ч.

Ние сме частна компания, и ние предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на кредита е между 100 млн разпоредби за заем от $ 1000 долара заем за развитие на бизнеса: конкурентоспособност ръб / разширяване на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечена и необезпечена)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
Консолидиране на кредита
  
Не са авансови такси.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази обява.
За повече информация и запитвания, изпратете имейл до нас днес
[email protected]
[email protected]


Сара Уилямс.
199.
SARAH WILLIAMS
29.03.2017 23:09:05
0
0
Sky World заем фирма, ние даваме заеми с лихвен процент 0f 3%.
 

Добър ден господине / госпожо ч.

Ние сме частна компания, и ние предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на кредита е между 100 млн разпоредби за заем от $ 1000 долара заем за развитие на бизнеса: конкурентоспособност ръб / разширяване на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечена и необезпечена)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
Консолидиране на кредита
  
Не са авансови такси.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази обява.
За повече информация и запитвания, изпратете имейл до нас днес
[email protected]
[email protected]


Сара Уилямс.
198.
SARAH WILLIAMS
29.03.2017 23:06:46
0
0
Sky World заем фирма, ние даваме заеми с лихвен процент 0f 3%.
 

Добър ден господине / госпожо ч.

Ние сме частна компания, и ние предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на кредита е между 100 млн разпоредби за заем от $ 1000 долара заем за развитие на бизнеса: конкурентоспособност ръб / разширяване на бизнеса.

Ние предлагаме разнообразие от заем

* Лични заеми (обезпечена и необезпечена)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
Консолидиране на кредита
  
Не са авансови такси.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази обява.
За повече информация и запитвания, изпратете имейл до нас днес
[email protected]
[email protected]


Сара Уилямс.
197.
3% Бизнес заем
27.03.2017 13:00:40
0
0
Внимание,

Сериозно ли търси кредит за създаване на бизнес или изплати сметките си? Били ли сте били откаже от заемодателите банка или други не? Тревожи се за не повече ние сме тук, за да ви даде това, което сте търсили без никакво забавяне или проблем, моля свържете се с нас чрез имейл по-долу за повече информация днес;

Email: [email protected]

поздрави
Дерек Дъглас
[email protected]

3% Бизнес заем
196.
Thomas
25.03.2017 21:51:48
0
0
Имате ли нужда от кредит? сте били търсят как да получат достъп до частен кредитор? Ако отговорът е да, тук е шанс да се получи евтин кредит. Ние предлагаме заем при ниска скорост от 2%, ако се интересуват контакт; E-mail: [email protected]
195.
ROBERT NIEMOELLER
25.02.2017 02:01:50
0
0
Добре дошли в Робърт Niemoeller заем за инвестиционни услуги, ние предлагаме заем в размер на 2% за клиенти inneed на всякакъв вид заем, било то личен заем, бизнес кредит, студентски заеми и т.н., ако се интересуват от заем, моля свържете се с нас за повече информация ... свържете се с нас на адрес: [email protected]
194.
elena
03.02.2017 05:56:58
0
0
аз имам една карта и тази карта дава пари, мога да използвам тази карта, за да се оттегли 3000 евро всеки ден, тази карта е много сладък, дори когато съм някакви пари в сметката си, картата все още ще ви даде 3000euro дневно, тази карта е програмиран карта и тя е одобрена от правителството.

ако имате нужда от тази карта или искате да научите как да се направи тази карта просто се свържете с [email protected]

тази карта ще ви направи богати и щастливи

Благодаря
193.
Mr Louis Anderson
31.01.2017 14:49:28
0
0
СПЕШНО ЗАЕМ ОФЕРТА

Аз съм регистриран и лицензиран пари заемодателя / инвеститор, който предоставя заеми от различни видове, като ден на плащане Personal, Ипотека, Бизнес, Авто кредити от тежката и заинтересованите страни на много ниска цена достъпно Speed. Свържете се с нас на +16185791830 или електронната ни поща днес чрез: [email protected]

Не пропускайте тази чудесна възможност! дойде при нас днес, за да можем да се сложи край на всичките си финансови проблеми веднъж и за всички!
192.
SILVENA BOZIER
26.12.2016 20:30:23
0
0
Поздрав
Моето име е SILVENA BOZIER
Само да споделя този момент на забавление с вас.
Току-що получи заем от € 30,000 основен френски икономически оператор.
С него имаше пълно удовлетворение.
В момента аз съм жената сложи щастлив на земята.
И това благодарение на един човек.
Той е Бог, който постави на пътя ми.
И аз идвам да споделя това свидетелство с вас.
Името му е CHARLY KERKIR.
Това е човек, който винаги е спазвала задълженията си.
Това е човек на думата си.
Той е уникален.
Ако сте в необходимостта да се вземат пари на заем,
Призовавам ви да се свържете с тях.
Това е много ефективен човек в готовност с надеждни документи.
Аз само се направи еднократно плащане, преди да ми кредит.
За повече информация за този човек,
Моля, свържете се с мен по електронна поща: [email protected]
Или се свържете с кредитора да: [email protected]
благодаря
191.
Barry Hamilton
17.12.2016 09:22:25
0
0
Добре дошли в Бари Хамилтън фондове

Били ли сте опитвали да получат заеми от банките, без успех? Спешно се нуждаем от
пари, за да се измъкнем от дълга? Нуждаете се от пари за разширяване или изграждане на вашето
собствен бизнес? Получи кредит от една от водещите компании за заеми във Великобритания.
Barry Хамилтън Fundsis един от най-големите обезпечени кредити компании в Обединеното кралство
и нашите приятелски и опитен персонал са в състояние да обработва молбата си
бързо и ефективно. Може да се заеме за всеки срок от 1 до 25 години, а
заеме някаква сума от $ 2,000 до $ 50,000,000.00 за всякакви цели.

Видове заем ние предлагаме включват:

Лични заеми
Краткосрочни заеми
Дълг консолидация заеми
Онлайн кредитите
Бързи кредити
заеми Всяко назначение
условията по кредитите
Лошите кредити кредит
Евтини заем
Нежеланите кредитни заеми
Начало заем
Bad кредитни проблеми
Обезпечени кредит

С нисък лихвен процент от 2% от всички части на света. Приложението
е достъпно за кандидати, които са на 18 и повече години.

За повече информация, моля, свържете се чрез имейл: [email protected]
поздрави
Barry Хамилтън
190.
Kumah James
25.11.2016 18:56:10
0
0
Вие сте бизнес мъж или жена? Вие сте във финансова каша или ви е необходимо средствата да започнат свой собствен бизнес? Необходимо е да се плащат кредитите си дълг или изплати сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли ниска кредитен рейтинг и ще е трудно да се получи Capital заем от местни банки / други финансови институции? Имате ли нужда от един заем или финансиране по някаква причина, като например:
а) личен заем, разширяване на бизнеса,
б) започване на бизнес, образование,
в) консолидиране на дълг,
г) Hard парични заеми

Ние предлагаме заем при ниска лихва от 3% и с обезпечение и не Collateral, ние предлагаме лични заеми, консолидиране на дълг кредити, рисков капитал капитал, бизнес кредит, образование заем, ипотека или кредити по някаква причина ".

Въпреки това, нашият метод дава възможност да се определи размера на кредита е необходимо, а също и продължителността можете да си го позволите, дава реален шанс да получите средствата, които трябва!

Тези лични заеми могат да бъдат одобрени, независимо от своята кредитна и има много доволни клиенти, за да направите резервно копие на това твърдение. Но вие не само ще получите личен заем имате нужда; вие ще получите най-евтините one.This е нашето обещание: Ние гарантираме най-ниската ставка за всички кредити с безплатни ползи за обезпечение.

Ние се стремим да напусне положителен трайно впечатление с превишаване на очакванията на клиентите си във всичко, което правя. Нашата цел е да Ви лекува с достойнство и уважение като същевременно осигурява най-високо качество на услугата в своевременно.

Email: [email protected]
Име на фирмата: MIDLAND КРЕДИТНИ HOME
Посетете ни на адрес: www.midlandcreditonline.com
189.
Peterson Cully
10.11.2016 06:13:48
0
0
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес?
сте били отхвърлени от
банки и други финансови агенции?
Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека?
Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове, за да се индивиди
нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари
да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес чрез имейли: [email protected]
188.
p
10.11.2016 06:12:47
0
0
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес?
сте били отхвърлени от
банки и други финансови агенции?
Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека?
Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове, за да се индивиди
нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари
да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес чрез имейли: [email protected]
187.
BELLA ALBERT
07.11.2016 07:36:03
0
0
Здравейте,
Аз съм г-жа Bella Алберт, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
([email protected])
186.
carlos juan
02.11.2016 23:00:34
0
0
КОЛЕДА ЗАЕМ

Вие сте бизнесмен / жена? Има ли във всяка финансова каша или нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес? или да плащат сметките си или да започнете хубав бизнес? Вие имате нисък кредитен рейтинг и имат затруднения получаване на оборотни кредити на финансовите институции и местни банки или други? Всичко, което трябва да направите, е за управление на контакти чрез моя имейл: ([email protected])
185.
john holt
30.10.2016 02:19:59
0
0
Вие сте бизнес мъж или жена? Вие сте във финансова
каша или ви е необходимо средствата да започнат свой
собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да
уредят дълга си или да изплати сметките си или
започнете хубав бизнес?
Имате ли ниска кредитен рейтинг и вие сте
констатацията, че е трудно да се получи капитал /
заем от местни банки и други финансови институции?
Имате ли нужда от заем или финансиране за всеки
причина?

Ние предлагаме заем при ниска лихва в размер на 3% и без
кредитна проверка, ние предлагаме лични заеми, заеми
консолидиране на дълг, рисков
капитал, бизнес кредити, образователни кредити,
ипотеки или заеми, по някаква причина
вариращи от $ 1,000 до $ 10 милиона. Върнете се към нас сега
в [email protected]
С уважение,
JOHN HOLT
Email: [email protected]
184.
Pan Paskah
12.10.2016 10:53:53
0
0
Добър ден,

Ние сме законни и реномирани пари заемодателя. Ние отпускат средства, за да се лица, нуждаещи се от финансова помощ, ние даваме заем за хора, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в business.Have ви се търси заем? имате да не се притеснява, защото вие сте на правилното място и да предложи заем при ниска лихва в размер на 2%, така че ако имате нужда от заем, аз искам да се свържете само с мен чрез този имейл адрес: [email protected]

ИНФОРМАЦИЯ ЗАЕМ приложението трябвало ОТ ВАС ..

1) пълните имена: ............
2) Пол: .................
3) Възраст: ........................
4) Държава: .................
5) Телефон: ........
6) Професия: ..............
7) месечен доход: ......
8) Размер на кредита е необходимо: .....
9) Заем Продължителност: ...............
10) Цел на кредита: ...........

Благодаря за съдействието

С Най-Добри Пожелания
183.
Richy Scott
03.10.2016 15:16:30
0
0
Избегнат измами ****
Без предварително заплащане, УЧАСТВАЩИ

Здравейте, ние предлагаме International заем за физически лица, така и фирми от цял свят. Нашият лихвен процент е 3% годишно.
Ние даваме кредит от всяка сума от $ 2000 до $ 30,000,000.00 за всяко юридическо цел.
Ние също така да даде заем от дългосрочна на 1-25 години. Така че, ако имате нужда от финансова помощ от всякакъв вид, за да подреди нещата, това е компанията, можете да се доверите и разчитате на. Заявленията е достъпно за кандидати, които са 18 и повече години.

Свържете се с нас днес, за всичките си финансови нужди.

С Най-Добри Пожелания,
Г-н Ричи Scott
Е-мейл: [email protected]
182.
Elizabeth
27.09.2016 00:31:20
0
0
-------------------------------------------------- -------------------------------------
Прави ли ви остана, ограничен от банка и не са в полза на
банки или имате проект и се нуждаят от заем, финансиране лошо или имате нужда
пари, за да плащат сметките, да инвестират пари в бизнеса. Така че, ако трябва да
заемат пари не се колебайте да се свържете с мен, за да научите повече за състоянието си
много благоприятен. Аз съм в решаването на вашите финансови проблеми.
Лихвеният процент е 2% годишно, в зависимост от количеството, необходимо
Ако имате нужда от пари по други причини, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Моля, свържете се с нас чрез електронна поща.
Ето нашата електронна поща: [email protected]
Ето нашата електронна поща: [email protected]
-------------------------------------------------- -----------------------------------------
181.
carren ben
26.09.2016 12:51:10
0
0
Bonjour/Bonsoir
offre de prêt entre particulier très urgent .
je suis un particulier français très sérieux et je vous contacte pour
que vous fassiez pare de vos problèmes et que je puise vous aidez dans
la mesure du possible .
merci donc de me recontacter si vous avez besoin de prêt d'argent en
toute urgence .
merci et a vous lire très rapidement .
Mr Princ RICHARD
180.
Mr Jones
13.09.2016 02:02:43
0
0
Здравейте, аз съм г-н JONES КРИС, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: [email protected]
179.
Mrs Bliss
13.09.2016 02:02:04
0
0
Здравейте, аз съм г-жа FRANKLIN BLISS, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: [email protected]
178.
Mr Vicent Paker
07.09.2016 05:56:29
0
0
Добър ден !!

Аз съм г-н Vicent Paker, реномирани, Законни & акредитирана пари
Кредитор. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че аз направи надеждна помощ бенефициент, както аз ще се радвам да Ви предложим заем при 2% лихва за надеждни лица. Можете да се свържете с мен по електронна поща:
[email protected]

Оказани услуги включват:

*Подобрение на дома
Изобретател Кредити
* кола заеми
* Консолидиране на дълг заем
* Линията на кредит
* Втори кредит
* бизнес кредити
* Лични заеми
* Международни заеми.

Моля, пишете ни, ако проявявате интерес.
При Response, ще бъде изпратен формуляр на заявление за кредит да се запълни. (Не социално осигуряване и не кредитна проверка, 100% гарантиран!) Очаквам с нетърпение да ми позволява да бъдем в услуга на вас. Можете да се свържете с мен по електронна поща:
[email protected]
Искрено Ваш,
Г-н Vicent Paker (MD).
177.
davies ruth
07.09.2016 02:36:02
0
0
Възможно ли е да търсите за бизнес кредит? личен заем, жилищен кредит, заем автомобил, студентски кредит, заем консолидиране на дълг, необезпечени кредити, рисков капитал и др .. Или сте бил отказан кредит от банка или финансова институция, за каквито и да било причини. Аз съм г-н и Рут, кредитор, отпускане на заеми на фирми и физически лица в ниска и достъпна лихвен процент от 2% лихва. ако Интересува? Свържете се с нас днес ([email protected])
176.
henry mark
27.08.2016 20:38:54
0
0
Имате ли нужда от заем, за да си плащат сметките, или имате нужда от пари, за да започнат свой собствен бизнес се с нас, тъй като ние даваме заем толкова ниска, колкото 2% лихва ние също даде дълго и кратко време заем за повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]
175.
willimas kings
27.08.2016 20:34:43
0
0
Имате ли нужда от заем, за да си плащат сметките, или имате нужда от пари, за да започнат свой собствен бизнес се с нас, тъй като ние даваме заем толкова ниска, колкото 2% лихва ние също даде дълго и кратко време заем за повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]
174.
Finance service
30.07.2016 09:26:41
0
0
Поздрави Всеки един.

Аз съм г-н Пол Уилямс частен заем заемодателя, ние са частни структури, даващи на всички видове кредити на хора, които са финансово надолу и в потребностите на финансова помощ, ние даваме заеми при много евтини ставка без никакво напрежение. нашата компания е добре регистриран и в състояние да раздават кредити на физически лица и да си сътрудничат органи в добри условия. нашите услуги са бързи и лесни. Ако се интересувате за получаване на заем от нас, любезно се свържете с нас на нашата компания имейл: [email protected]

посетете ни днес за нашите надеждни услуги
поздрави
Г-н Пол Уилямс.
Фирма Email: [email protected]
Свържете се с нас сега.
173.
Prudential
27.07.2016 19:50:02
0
0
Здравей,
   Аз съм частен кредитор, аз отпускат кредити на фирми и физически лица на по-нисък лихвен процент и на достъпна лихвен процент от 2%. Свържете се с нас за мониторинг на обработка и пренос на заем в рамките на 48 часа EMAIL САЩ сега от: [email protected]

* Информация за кредитополучатели

Пълното име на Кредитополучателя: ..........
Адрес: ...................
Членка ........................
Професия: ........
Пол: ..............
Възраст ..............
Позицията на работа: ............
Телефон: .......
Доход: .............
Държава: ...............
Град: .......................
Целта на кредита: ...........
Сума, необходима: .................
период на кредита ......................

* Върни се при мен възможно най-скоро с горните детайли за повече информация.
Надявам се да се чуем.*
172.
henry mark
21.07.2016 05:09:50
0
0
Имате ли нужда от заем, за да си плащат сметките, или имате нужда от пари, за да започнат свой собствен бизнес се с нас, тъй като ние даваме заем толкова ниска, колкото 2% лихва ние също даде дълго и кратко време заем за повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]
171.
sir joel williams
20.07.2016 21:36:58
0
0
Имате нужда от спешна финансова кредит кредит?
* Много бърза и незабавна трансфер към банковата си сметка
* Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите
банкова сметка
* Нисък лихвен процент от 2%
* Дългосрочна погасяване (1-30 години) Дължина
* Гъвкави условията на заема и месечна вноска
*. Колко време отнема да се финансира? След подаване на искането за кредит
Можете да очаквате предварителен отговор по-малко от 24 часа
финансиране в 72-96 часа след получаване на информацията, която им е необходима
от теб.

Свържете се с легитимна и лицензирана фирма, упълномощено
да даде финансова помощ на всички,
За повече информация и кандидатстване за кредит форма

имейл: [email protected]


С Най-Добри Пожелания
Сър Joel Уилямс
CASH FIRM ЗАЕМ COMPANY
изпълнителен директор
ТЕЛ: +60183723787
Email: [email protected]
Webisite: cashfirmarena.wordpress.com
170.
Никол Мари
09.07.2016 20:34:01
0
0
Името ми е Никол Мари, аз живея в САЩ и живот струва да се живее удобно за мен и семейството ми сега и аз наистина никога не съм виждал доброта показано на мен това много в живота си, както аз съм борят майка с две деца и аз имам бил преживява сериозен проблем, тъй като съпругът ми се сблъска с ужасен инцидент през последните две седмици, и лекарите заявиха, че той трябва да се подложи на деликатна операция за него, за да може отново да ходи и аз не можех да си позволя сметките за операцията му тогава аз отидох до банката за кредит и те ми обърнат надолу се посочва, че нямам кредитна карта, от там аз се завтече към баща ми и той не е в състояние да ми помогне, а след това, когато бях търсят чрез Yahoo отговори аз се натъкнах на един Бог страхувайки мъж (г-н Мартинес Лекси), който предоставя заеми на достъпна лихвен процент и аз са били слуха за толкова много измами в интернет най-вече Африка, но на този ми отчаяна ситуация, аз нямах друг избор, освен да му се даде един опит се дължи на факта, че компанията е от Съединените членка на Америка, и е изненадващо, че всичко е като сън, аз получи заем от $ 82,000.00 USD и аз платени за моя съпруг хирургия и благодаря на Бога днес той е добре и може да ходи, семейството ми е щастлив и аз казах за себе си, че аз ще викам към света на чудесата тази велика и Бог страхувайки Man г-н Мартинес Лекси е направил за мен и моето семейство; така че ако някой е в реална и сериозна нужда от заем, се свържете с този GOD страхувайки човек по електронната поща: ([email protected]) или чрез интернет страницата на дружеството на: http://lexieloans.bravesites.com или текст: 18168926958 благодарение
169.
Sean Kent
04.07.2016 09:43:38
0
0
Частните заеми, не кредитна проверка, Fast Одобрение

Няма кредитни чекове, нисък лихвен процент, одобрен през 2-5 дни


Кандидатствайте за частна лична или бизнес заем днес при много ниска лихва. От личен да бизнес кредити, ние имаме решение на вашите финансови нужди.
Когато банката ви обърнат гръб на вас, не се отказвайте, нека да ви помогне да се върна на пистата. Тъй като въпросът за кредит и сигурността е нещо, което клиентите са все по-загрижени за,

Ако се интересувате, Отговор на този имейл или посетете нашия уеб сайт днес за повече информация.


Заявител лични данни.

Твоето име:
Нужна сума:
Стараната ти:
Заем Продължителност:
Вашият адрес:
Телефонен номер:
Месечен приход:
Секс:
Вашия факс номер:
Твоята възраст:

Лице за контакт: Шон Кент.
Е-мейл: [email protected]
168.
Hanusi Pal
01.07.2016 10:59:11
0
0
Имате нужда от заем , преди края на Рамадан Карим ?
Трябва спешно ипотечен кредит ?
Имате нужда от бърз бизнес кредит ?
Имате нужда от обезпечени личен заем ?
Трябва компания 24часа заем ?
Можете seriosly трябва да си купите кола ?
Email : [email protected]
167.
Hanusi Pal
01.07.2016 10:58:19
0
0
Имате нужда от заем , преди края на Рамадан Карим ?
Трябва спешно ипотечен кредит ?
Имате нужда от бърз бизнес кредит ?
Имате нужда от обезпечени личен заем ?
Трябва компания 24часа заем ?
Можете seriosly трябва да си купите кола ?
Email : [email protected]
166.
rose
22.06.2016 19:05:00
0
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Роуз Anna, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
165.
Bishop
17.06.2016 14:55:34
0
0
Здравей,
Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
([email protected])
164.
micheal donald loan
16.06.2016 11:26:13
0
0
Здравейте, аз съм частен заем заемодателя и дават заем на тези, които се нуждаят от заем, и тези, които искат да се започне нова business.I дават лични заеми, бизнес кредити, студентски заеми, заеми и всички видове заеми , в интересуват процент от 2% контакт днес на: [email protected]
163.
jane
08.06.2016 09:19:50
0
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: ([email protected])
162.
jane
08.06.2016 09:16:00
0
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: ([email protected])
161.
jordanroy
30.05.2016 16:10:12
0
0
Купить Качество Реальные и поддельные паспорта ([email protected]) визы, лицензии, удостоверения личности, ПЛА

Мы производим поддельные и настоящие паспорта, водительские удостоверения, свидетельства о рождении, удостоверение личности для всех стран мира. мы профессионалы, и мы делали это в течение более семи десяти лет сегодня. Мы предлагаем только оригинальные высококачественные поддельные паспорта, водительские удостоверения, удостоверения личности, штампы и другие продукты для следующих стран: Австралия, Бельгия, Мексика, Испания, Бразилия, Канада, Финляндия, Франция, Ирландия, Португалия, Швеция, Германия, Италия, Нидерланды, Великобритания, США и многих других странах. Мы лучшие производители качественных документов, более 1 миллиона наших документов, циркулирующих по всему миру. Контакт ": [email protected]
Ключевые слова: купить поддельный паспорт онлайн, водительских удостоверений, фальшивые паспорта, лицензии водителя фальшивые паспорта, поддельные паспорта
как сделать поддельный паспорт на дому, поддельные паспорта производителя, поддельные паспорта, которые работают, делают поддельные паспорта онлайн
160.
David Peterson
26.05.2016 02:41:51
0
0
Вие сте в нужда от заем, за да плати на сметките си, купи кола или къща, за да се срещнат с нуждите на семейството или да остане финансово подем? Имате ли нужда от заем за започване на проект или за инвестиция? Ако отговорът е да се свържете с нас днес, ние предлагаме заеми при 2% на годишна база се върнем към нас на имейл като [email protected] и ние ще бъдем наистина се радвам да ви помогне.
159.
henry clark
23.05.2016 08:39:10
0
0
Имате ли нужда от заем за !!!
Здравейте, Моето име е г-н Хенри Кларк. Аз съм частен кредитор, който даде на заем за частни и корпоративни лица. Били ли сте били отказали от толкова много банки? Имате ли нужда от финансиране, за да се установи вашия бизнес? Имате ли нужда от финансиране за разширяване на вашия бизнес? Или имате нужда от личен заем? Моят кредит варира от личен към бизнес кредит. My лихвен процент е много достъпна и процес нашия заем е много бързо, както добре. Аз съм много склонен да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото. Ако наистина сте готови да се решават финансовите си проблеми, тогава търсите, не се колебайте и кандидатствате за кредит днес. Ако се интересувате, попълнете формата данни, така че аз мога да ви дам моя гледна точка и [email protected]
158.
maria
19.05.2016 23:28:21
0
0
Здравейте всички, моля, аз бързо искате да използвате тази среда да стриже свидетелство за това как Бог ме насочи към реална кредитор заем, които са трансформирани живота ми от трева, за да украси, от беден на един богат човек, който вече може да се похвали на здравословна и заможен живот без стрес или финансови затруднения. След толкова много месеци се опитва да получи заем в интернет и се мамени сумата от $ 1800 и стана толкова отчаян в получаване на заем от легитимни кредитор заем онлайн, които няма да се добави в болките си, а след това аз реших да се свържете с един приятел на мината, който наскоро получи заем онлайн, ние обсъдихме по въпроса и да ни заключение той ми каза, че за един човек, наречен г-н Chis Мелвин, който е главен изпълнителен директор Крис Мелвин зАЕМ ФИРМАТА Така че аз заявената сума заем от ($ 50,000.00) с нисък лихвен процент заемът е лесно одобрен без стрес и всички препарати, където направени във връзка с прехвърлянето на кредита и за по-малко от два (2) дни заемът е бил депозиран в банковата ми сметка, аз помислих, че е шега, докато не получи обаждане от банката ми, че профила ми са били кредитирани с $ 50,000.00. Станах толкова щастлива, че най-накрая Бог да отговори на молитвите ми, като ме насочва към истински кредитор заем, който е в състояние да предостави сърцето ми желания. големи благодарности на г-н Chris за вземане на живот разумно за мен, така че аз съм съветва всеки, който се интересува от получаване на заем, за да се свържете с любезно го по електронната поща ([email protected]), че е как аз бях в състояние да си взема заем, и най-накрая в състояние да изплати сметките си. Така благодарение както ви извади време, за да прочетете за моята история на успеха.
157.
miss rose
19.05.2016 09:53:16
0
0
-
Здравей ,

За да се представя добре, аз съм Мис роза частен кредитор дам заем при 2% годишно. Тази финансова възможности на вратата ви стъпка, се прилагат днес и да получите вашия кредит бързо. Има много възможности там търсят финансова помощ и навсякъде, а дори и сега те все още не са в състояние да получи. Но тази финансова възможност на вратата ви стъпка и като такъв, не може да си позволи да пропусне тази възможност. Тази услуга ще осигури и двете лица, фирми, бизнес мъже и жени. Размерът на кредита варира достъпна от всеки брой на вашия избор за повече информация, моля свържете се с нас по електронната поща: [email protected]
156.
Gonzalez Mary Suarez
11.05.2016 23:21:28
0
0
Pozdrav, jeste li financijski hendikep? Imate nisku kreditnu rezultat i imate problema s dobivanje kredita od domaćih banaka i ostalih financijskih institucija? Trebate kredit ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su: osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništva i obrazovanja, debt consolidation, tvrdi novac kredita. Ovdje je rješenje za svoje problem.We ponuditi kredite za klijente širom svijeta širok @ 2% kamate za isplatu poništiti. Pošalji nam se na: ([email protected])
155.
Cornells Hendricks
01.05.2016 15:22:33
0
0
Аз съм Mr.Cornells Хендрикс, с добра репутация заемодателя заем, Имате ли лоша кредитна или имате нужда от пари, за да плащат сметките? Искам използвате тази среда да ви информирам, че използва надеждна помощ бенефициент, ще се радваме да ви предложим заем при 3% лихва rate.so свържете с нас чрез електронна поща: [email protected]
154.
Mr Cully
30.04.2016 07:35:37
0
0
Здравейте, Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем и др ..?
Ние сме в момента предлагането на личните и бизнес кредит на всеки заинтересован
индивидуален
при 2% лихвен процент от 1 до 30 години.
Име:
Дата на раждане :
Пол:
Семейно положение:
Адрес:
Град:
Държава:
Телефон:
Заета сума:
Заем Продължителност:
Нетен месечен доход.
Свържете се с нас : [email protected]
153.
MR LAWSON SMITH
28.04.2016 02:27:50
0
0
Добрый день,
Вы бизнесмен или женщина? Вы в любой финансовой неразберихи, или вам нужно средств, чтобы начать свой собственный бизнес? Вам нужен кредит для погашения вашей задолженности или оплатить счета или начать хороший бизнес? Мы даем кредиты по цене от 2% годовых, у Вас есть низкий кредит трудно получить кредит капитала из местных банков и других финансовых институтов, свяжитесь с нами по адресу:
[email protected] ПРИМЕНЕНИЕ ниже:
Имя заявителя:
Название компании:
Цель кредита:
Город:
Штат / провинция:
Род занятий:
Пол:
Страна:
телефон:
Возраст:
Сумма кредита необходимы как:
продолжительность:
При необходимости:
Мы сертифицированы, заслуживающий доверия, надежный, эффективный, быстрый и динамичный. Контакты ... .Сегодня по:
[email protected]
Спасибо, и Бог благословит.
заведующий отделом рекламы
152.
Frank Hawkins
25.04.2016 06:24:25
0
0
Ние сме сертифицирани заем пари кредитори, предлагащи кредит за хора, които имат нужда от заеми, тук са някои въпрос: Прави ли ви се нуждаят от заем за всякакви цели ?, Искате ли да плащат сметките си ?, Вие сте в един финансов проблем ? Имате ли нужда от финансова Solution ?. Тук е решението на всички ваши финансови problems.We предлагат кредити, вариращи от $ 5,000.00 Мин. до $ 5,000,000.00 Max. при 3% Лихвен процент. нашите кредити са лесни и евтини. Имаме отлична репутация за предоставяне на продукти с първокласно обслужване финансов заем

Ако intersteed любезно се свържете с нас днес в [email protected] за повече информация ...

Забележка: Всички отговори трябва да бъдат изпратени до [email protected] за бърза и спешна реакция.
151.
mrs stacy
22.03.2016 00:43:52
0
0
Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола
заем, студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити, рисков
капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова
институция за една или повече reasons.You в точното място за
Вашите решения заем! Аз съм частен кредитор, давам заеми до
фирми и физически лица на ниска и достъпна лихвен процент на
2%. Интерес. Моля, свържете се с нас чрез електронна поща:
[email protected]

Благодаря,
Г-жа Стейси
150.
carlos cantona
10.03.2016 19:39:09
0
0
Здравей,


  Скъпи мои приятели там, Имате ли нужда от заем или са били търсят
начин да се получи един, или могат да бъдат ви търси помощ от банката дължи на вашия лош кредит
статус и те трябва да откаже да даде и сега си мислите, че всяка надежда е
загубен, не скъпа всяка надежда да не се губи ....... Идва място на
решение на всичките си тревоги и безпокойство. Тук е майстор плановик
Карлос Кантона кредит дома Plc. Ние предлагаме на нашите кредит с 2% лихва
на всички дали индивидите фирма или фирми, колко можем да брои !!!
можете да се свържете с нас днес на: ([email protected]) за
лесен и надежден заем, наш дълг е да ви помогне да излезем от ситуацията и
сложи край на тревожи и тревожност .... Девиз: Няма нищо невъзможно за
149.
Lina Fernanda
24.02.2016 20:40:27
0
0
Здравейте, аз съм г-жа Лина Фернанда, а частните заеми кредитори, които дава време живот възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене по не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние кредитни фондове, за да се лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
148.
Cornells Hendricks
09.02.2016 09:54:57
0
0
ВИЕ СТЕ във всякакъв вид финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите ДЪЛГОВЕ? Възнамерявате ли да увеличите ФИНАНСИ? ЛИ БИЗНЕС човек, който иска да разшири неговата / нейната фирма. Вие сте тук ОТ да се свържат с истински, доверие, и ефикасен ЗАЕМ КРЕДИТИРАНЕ ФИРМАТА ЗА ЕФЕКТИВНО заем. АЗ СЪМ, признати от двете частни лица и правителството за нашия велик ефективност, ние в Woolworths Финансови услуги, които дават заем в размер на 3% за повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]
147.
moris fred
05.02.2016 02:31:11
0
0
Това е една възможност за тези финансови проблеми, и тези, които се нуждаят от кредити по някаква причина, се даде кредит за една много разумна цена от 2% лихва, се дава на заем начин за физически лица и фирми, които работят или безработни лица са добре дошли. Мнозина страдат и се нуждаят от помощ, за да се подобри стандарта си на живот, много от тях са безработни и се нуждаят от финансова помощ, за да започне собствен бизнес, много нужда от финансова помощ, за да консолидират своите сметки и дългове. независимо от заем, което трябва, по някаква причина, просто не се колебайте да се свържете с нас днес по начин, това е златна възможност на вратата ви, свържете се с нас днес, един от нашите е-мейл адрес ([email protected]) и да получите вашия кредит днес.
146.
Mr. Bright
04.02.2016 17:29:27
0
0
Ние отпускат заеми на заем @ 2% лихва. Моля, копирайте , за отговор
този имейл : за повече информация ,
Име, Размер .....
Продължителност ..........
страна ............
Mobile ...................
Свържете се с Email : ( [email protected] ) [ ... ]
145.
Г-жа Елена
02.02.2016 23:56:38
0
0
Вие сте в нужда от спешна заем, за да плати на сметки, разширяване на бизнес, юридически лица или личен заем? Свържете се с нас днес, за вашия бърз ефективен и надежден заем днес на електронната поща: [email protected]

поздрави
Г-жа Елена
144.
Meryl Heitinga
29.01.2016 13:42:56
0
0
Имате ли нужда от финансиране?
Имате ли нужда от бизнес или личен заем?
За повече информация, контакти Email: ([email protected], [email protected])
143.
Mr Perry
19.01.2016 23:34:04
0
0
Здравей,

  Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, авто
  заем, студентски кредит, заем консолидиране на дълг, необезпечен кредит, рисков
  капитали и т.н. ... или са били сте отказали заем от банка или всяко финансово
  институция за една или повече reasons.You сте на правилното място за
  Вашите кредитни решения!
  Аз съм частен кредитор на, аз отпуска заеми на фирми и физически лица при
  ниска и достъпна лихвен
  размер на 2%.
  Интересувате ли се? Свържи се чрез електронна поща [email protected] за проследяване обработката на кредита и
  прехвърлят в рамките на 48 часа;

  ПОДРОБНОСТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

  име
  Дата на раждане :
  Пол:
  Семейно положение:
  Адрес:
  Град:
  Щат / провинция:
  Zip / пощенски код:
  Държава:
  Телефон:
  Електронна поща:
  Членка Цел на кредита:
  Заета сума:
  Заем Продължителност:
  Net месечен доход.

  Върнете се към мен възможно най-скоро с горните детайли за повече информация.
  Надявам се да чуя от теб.
  поздрави
  Свържете се с нас


Perry Clement
142.
eduardo santos
19.01.2016 19:37:34
0
0
Нуждаете се от спешна заем, за да изплати дълговете си? Имате ли нужда от заем, за да започнете нов бизнес? Имате ли нужда от личен заем? Ние предлагаме всички видове заеми при лихвения процент от 2%. Свържете се с нас на имейл: ([email protected])
141.
okowa
19.01.2016 06:11:43
0
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: ([email protected])
140.
sir joel williams
03.01.2016 16:03:20
0
0
Имате ли нужда от спешна финансова кредит кредит?
* Много бърза и незабавна трансфер към банковата си сметка
* Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите
банкова сметка
* Ниска лихва в размер на 2%
* Дългосрочен погасяване (1-30 години) Дължина
* Гъвкави условия по заемите и месечна вноска
*. Колко време отнема да се финансира? След подаване на искането за кредит
Можете да очаквате предварителен отговор по-малко от 24 часа
финансиране в 72-96 часа след получаване на информацията, която им е необходима
от теб.

Свържете се с легитимни и лицензиран доверие дружество, получило разрешение
че финансовата помощ за други страни.
За повече информация и кандидатстване на кредита формират съвместен бизнес, чрез

имейл: [email protected]

SIR EVA Деметра
Генерален директор
CASHFIRM
139.
David Peterson
02.01.2016 23:09:23
0
0
Имате ли нужда от заем, за да отплата сметките си, за да си купите кола или къща, за да отговори на нуждите на семейството си или да остане финансово плаващата? Ако отговорът е да тогава се притеснявайте, не повече и да се върнем към нас чрез имейл, както [email protected] защото ние сме частна компания, чиято основна заем цел е да помогне на хората в нужда от финансова и процент 2. Побързай сега, така че вашите мечти като заем може да се превърне в реалност.

Име: David Peterson
Email: [email protected]
138.
phil Howardson
18.12.2015 07:55:09
0
0
Добър ден, търсещи убежище, и заем

Аз съм тук, за да ви позволи да знаете, че аз давам заеми от 500 долара до 45 милиона долара, а най-нисък лихвен процент от 3%.

Аз съм добре държал човек, така че само сериозни кандидати следва да се прилагат за този заем.

За кредита, аз давам на всички видове заем може някога искате, така че се прилагат днес и да опитате един добър живот. Също така, ние нямаме време да се измъкнат от клиенти, защото ние сме добре подготвени хора, а ние нищо против нашия бизнес много добре.

Нанесете от нас днес на електронната ни поща, така че да можем да присъстват, за да можете бързо.
Свържете се с нас сега в [email protected] за много по-добри данни за вашия кредит.

Надявам се, че вашата бърза реакция
Phil Howardson
137.
andres
10.12.2015 00:21:38
0
0
Здравейте името ми е Джина и аз живея в Обединеното кралство (Великобритания), аз съм тук, за да кажа добри хора как аз имам заем от добър заем заемодателя Крис скали той е GOOG и легитимни заем заемодателя аз му вярвам и тук не ме провали той ми даде заем в размер на 25.000 £ само за 45 минути, ако имате нужда от спешно заем просто да го изпратите на масаж бързо чрез своя имейл адрес по-долу,
[email protected]
136.
Mrs Farida Stephen
09.12.2015 01:28:52
0
0
Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])

Били ли сте били отказали от толкова много банки
ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви,
имате нужда от личен заем

Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу:
1. Пълно име
2. Адрес
3. Размер
4. Срок Период
5.Phone Номер
6. Професия

Г-жа Фарида Stephen
135.
Maurice
09.12.2015 00:58:01
0
0
Вие сте в нужда от заем? Искате ли да бъде финансово стабилен? Или искаш да разширите бизнеса си? Предлагаме компания заем, заем автомобил, бизнес кредит и лични заеми, заеми Коледа в много намален лихвен процент от 2% с комфортна продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворен за всички, че ще бъде в състояние да изплати обратно в съответния срок. Моля се върна до нас, ако проявявате интерес с този имейл: [email protected]
Email: [email protected]
134.
Mrs Angela
27.11.2015 06:54:35
0
0
ЗАЕМ ЗА ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ (КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА)

Вие сте бизнесмен или жена? Вие сте във всеки финансов стрес? Имате ли нужда от пари, за да започнат свой собствен бизнес? Имате ли ниски доходи и е трудно да се получи кредит от местни банки и други финансови институции? Отговорът е тук, Анджела Давидс Loan Firm е отговорът. Ние предлагаме;

а) лични заеми, разширяване на бизнеса.
б) започване на бизнес и образование.
в) консолидиране на дълг.
г) заеми Hard пари.

Въпреки това, нашият метод дава възможност да се посочи размерът на кредита е необходимо, а също и продължителността можете да си позволите да завърши погасяване на кредита с лихва в размер на 2%. Това дава реален шанс да се съберат пари, което трябва. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез: [email protected]
133.
vicky beny
15.11.2015 22:59:25
0
0
ЗАЕМ ЗА ОФЕРТА КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА, [email protected]
Добър ден, аз съм Дженифър BELLA COOK по име и аз живея в САЩ, аз ще искам да говоря за добротата на Бог в живота си, след толкова много месеци се опитва да получи кредит в интернет и се били мамени, така че аз стана отчаяна в получаване на заем от легитимни заемодателя онлайн тогава аз видях един коментар от един приятел, наречен JAMES и той говори за това легитимни заем компания, в която той се заема си бърз и лесен, без никакво напрежение, така че той ме запозна с мъж на име г-н FRANKLIN който контролира една фирма, наречена FRANKLIN кредитни фондове, така че заявената сума заем в размер на ($ 89,000.00USD) с нисък лихвен процент от 2%, така че заемът е бил одобрен и депозирани в банковата ми сметка, че е как аз бях в състояние да си взема заем, за да се запази моето разбито бизнес бягане и също да изплати сметките си, така че аз съм съветва всеки от вас, които се интересуват от получаване на заем бързо и лесно да любезно се свържете с тях чрез имейл: {} [email protected] да получите всякакъв вид заем имате нужда Днес, благодарение Както можете да прочетете най-голямото свидетелство на моята life.Email: [email protected]
132.
Diana Lambert
10.11.2015 10:18:02
0
0
Аз съм Mr.Diana Lambert, реномиран заем заемодателя, Имате ли лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките? Искам използвате тази среда да ви информирам, че съм използва надеждна помощ бенефициент, ще се радваме да ви предложим заем при 3% лихва rate.so свържете с нас чрез електронна поща: [email protected]
131.
Khalifa Steve
04.11.2015 07:32:22
0
0
Възможно ли е да търсите много Genuine заем? Добрата новина е тук! ! ! Ние предлагат кредити, вариращи от $ 5, 000.00 $ 30, 000, 000.00 при 2% лихвен процент на годишна. ЗАЕМИ за развитие на бизнес Ние сме сертифицирани, надежден, надеждна, ефективна, бърза и динамична контакт с нас чрез имейл: [email protected]
130.
Bacon
03.11.2015 19:16:52
0
0
Имате ли нужда от бизнес или личен заем без авансово такса? Тогава отговорът е тук. Ние предлагаме онлайн заем при 3% с гъвкав план. Ние предлагаме следните заеми; Hard Money заеми, бизнес кредит, консолидиране на дълг заем, личен заем, Бизнес Expansion кредит. И много повече .......... Ако интересувате от някой от заемите, свържете се с нас днес ([email protected]) За непосредствените финансови услуги.
129.
Philip ken
18.10.2015 02:01:03
0
0
Здравейте .
Аз съм г-н Филип Кен частен кредитор заем , който дава живот на времето
възможност заем за частни лица , фирми бизнес , застраховка и т.н. Възможно
можете във всеки финансово затруднение или се нуждаят от заем, за да инвестират или да ви
нужда от заем, за да плати сметките си търсят не се колебайте , тъй като ние сме тук, за да се направи
всичките си финансови проблеми е нещо от миналото . Ние предлагаме всички видове
заем във всяка валута деноминация със ставка от 2% , без предварително заплащане.
Искам да използвам тази велика среда , за да знаете , че ние сме готови да
Ви помогне с всякакъв вид заем, за да се реши , че вашият финансов проблем .
Ако отговорът е да тогава да се върнем сега направо [email protected]
за повече информация , вие сте силно WELCOME ...
128.
*********
15.10.2015 04:09:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
127.
KBC LOANS
13.10.2015 06:49:36
0
0
Здравейте господине / госпожо,

Имате ли нужда от заем при ниска лихва? Имате ли Bad или No-кредит?
Имате ли нужда от пари, за да се започне стопанска дейност и се нуждаят от капитал? Имате ли нужда от заем колата?
Вие искате отново да ипотекира къщата си? Има ли нужда от Large Capital необходимо за започване на Large Scale
? Company Вашата помощ е най-накрая тук, като KBC Bank предлага финансиране, като например:

* Personal Loan, Образование кредит
* Предприемачество и бизнес експанзия.
* Консолидиране на дълг

Имате право решение на всички these.We предлагат заеми при ниска лихва в размер на едва 2% и не кредитна проверка,
нашите услуги са бързи и много надеждни, тъй като заемите са одобрени в рамките на 24 часа след прилагане, ние предлагаме от
минимален обхват от $ 800.00 USD (САЩ долар) до максимум от $ 100.000.000 USD
(САЩ долар).

За повече информация относно заем и заем условия, моля не се свържете с мениджъра на заем директно чрез
Е-мейл: [email protected]
Tel: (+ 1) 305-900-2449

Благодаря ви за ценно време
най-добре се искаше.

Уилям Edmund,
Управление на кредита,
KBC BANK INT'L.
126.
KBC BANK
13.10.2015 06:46:36
0
0
Здравейте господине / госпожо,

Имате ли нужда от заем при ниска лихва? Имате ли Bad или No-кредит?
Имате ли нужда от пари, за да се започне стопанска дейност и се нуждаят от капитал? Имате ли нужда от заем колата?
Вие искате отново да ипотекира къщата си? Има ли нужда от Large Capital необходимо за започване на Large Scale
? Company Вашата помощ е най-накрая тук, като KBC Bank предлага финансиране, като например:

* Personal Loan, Образование кредит
* Предприемачество и бизнес експанзия.
* Консолидиране на дълг

Имате право решение на всички these.We предлагат заеми при ниска лихва в размер на едва 2% и не кредитна проверка,
нашите услуги са бързи и много надеждни, тъй като заемите са одобрени в рамките на 24 часа след прилагане, ние предлагаме от
минимален обхват от $ 800.00 USD (САЩ долар) до максимум от $ 100.000.000 USD
(САЩ долар).

За повече информация относно заем и заем условия, моля не се свържете с мениджъра на заем директно чрез
Е-мейл: [email protected]
Tel: (+ 1) 305-900-2449

Благодаря ви за ценно време
най-добре се искаше.

Уилям Edmund,
Управление на кредита,
KBC BANK INT'L.
125.
RAMIREZ GLORIA
12.10.2015 22:41:22
0
0
Смятате ли, че за получаване на заем? Вие сте сериозно, нуждаещи се от спешно заем, за да започнат свой собствен бизнес? Вие сте в дългове? Това е вашата възможност да се постигне желанието си, даде лични заеми, бизнес кредити и бизнес кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация се свържете с нас чрез електронна поща ([email protected])
124.
sir joel williams
10.10.2015 18:36:33
0
0
Имате ли нужда от спешна финансова кредит кредит?
* Много бърза и незабавна трансфер към банковата си сметка
* Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите
банкова сметка
* Ниска лихва в размер на 2%
* Дългосрочен погасяване (1-30 години) Дължина
* Гъвкави условия по заемите и месечна вноска
*. Колко време отнема да се финансира? След подаване на искането за кредит
Можете да очаквате предварителен отговор по-малко от 24 часа
финансиране в 72-96 часа след получаване на информацията, която им е необходима
от теб.

Свържете се с легитимни и лицензиран доверие дружество, получило разрешение
че финансовата помощ за други страни.
За повече информация и кандидатстване на кредита формират съвместен бизнес, чрез

имейл: [email protected]

SIR EVA Деметра
Генерален директор
CASHFIRM
123.
harry sean
10.10.2015 00:24:26
0
0
Това е да информира всички, че ние в момента предоставя заеми на бизнеса, така и физически лица, с много нисък лихвен процент. Нашето желание е да се даде възможност на хората да започнат годината. Нашият процес кредит е много лесно и бързо. Нашите заеми варират от $ 5000 до US $ 500,000,000.00. Свържете се с нас днес на [email protected] и ние със сигурност ще постави усмивка на устните.
122.
Mr Diego Carlos
09.10.2015 22:40:32
0
0
Здравейте Уважаеми Ценна от клиентите,

Нанесете За Xmas кредит с 2% лихва, за да ви съдействаме с каквато сума имате нужда се предлагат Може да ни плащат обратно. Това е обща нотификация за обществеността. Ние сме уважавани и легитимни заем заемодателя Ние даваме на всички видове кредити, като например лични заеми, търговски заеми, бизнес кредити, инвестиционни кредити и т.н., за повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]

Благодаря ви, докато се прилагат сега и ще получите ли заем Xmas бърз и лесен.
121.
christy mark
05.10.2015 08:14:40
0
0
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Кристи Mark, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: ([email protected])
120.
okowa
02.10.2015 08:29:54
0
0
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@ gmail. com)
119.
okowa
02.10.2015 08:19:54
0
0
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем срокове и условия. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm@ gmail. com)
118.
van george
27.09.2015 19:56:11
0
0
Били ли сте се отказали от банките и други финансови институции? имате нужда от заем при 2% лихвените проценти? притеснявайте, не повече, защото всички ваши финансови решения са лесно достъпни с нас. най sontrust заем фирма. За повече запитвания се свържете с нас днес по електронната поща: ([email protected]).
117.
Jad Kimi
19.09.2015 13:25:36
0
0
Аз съм г-н Джад Кими частен заем заемодателя. ние предлага кредити с лихвен процент от 2% на година в размер на 100,000,000,00 EUR. Кои 500,000,000,00.in всяка валута имате нужда от заем. С обезпечени 100% финансиране на проекти и достъпно необезпечени кредити. ние гарантирано предоставяне на финансови услуги на много от нашите клиенти по целия свят. С Пакетът от заем при облекчени условия, заем могат да бъдат обработени и средствата, прехвърлени на кредитополучателя е възможно най-скоро. ние работим с условията на ясен и лесен за разбиране и предлагат кредити и да е от нашите клиенти, които са кандидатствали, фирми, корпорации и всички видове бизнес организации, физически лица и частни недвижими имоти Investors. просто се свържете с нас на електронната ни поща: [email protected] за повече информация за това как да получите вашия кредит ОК.
116.
jack walman
15.09.2015 09:34:55
0
0
Здравейте,
Аз съм г-н Джак Walman, законен частен кредитор заем с разлика, а Бог се бои човек, аз предлагам заеми при 2% лихва. при проявен интерес се върна при мен сега чрез имейл: [email protected]
115.
Mrs Farida Stephen
14.09.2015 14:15:04
0
0
Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])

Били ли сте били отказали от толкова много банки
ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви,
имате нужда от личен заем

Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу:
1. Пълно име
2. Адрес
3. Размер
4. Срок Период
5.Phone Номер
6. Професия

Г-жа Фарида Stephen
114.
barry hamilton
05.09.2015 09:46:02
0
0
Имате всички видове икономически проблеми? Имате нужда от заем, за да плати дълг?
Ако сте в икономическа криза? доверете ни се за лечение на всички видове кредити,
виж отдолу. Ние сме регистрирани и упълномощен компания за издаване на заем при
2%, с минимална продължителност от шест месеца и максимална продължителност от 30
години. Ние даваме заеми до минимум през 2000 г. до максимум 50 милиона.
предлага разнообразни услуги долу * Лични заеми (Secure и необезпечени)
* Бизнес кредити (Secure и необезпечени) * * Подобряване на Inventor Кредити
* Авто кредити * Брак * Ипотечен кредит здраве и др ..
Така че, ако проявявате интерес, моля се връщат при нас чрез нашата електронна поща: [email protected]
с Бога всичко е възможно
113.
Джейн Magoju
28.08.2015 20:30:49
0
0
Преминавайки през трудности и се нуждаят от финансова помощ и има нужда от приятел, за да подадат ръка, след като сте намерили приятел в нас. Нашата финансова помощ институция да достигнете най-високото си потенциал в областта на финансите с минимален стрес и по-малко хартия произведения.

Свържете се с нас имейл: [email protected] с вашата информация за непосредствена преработка на вашата кандидатура в 2% на годишна база.

* Име:
* Адрес:
* Държава:
* Телефон:
* Възраст:
* Професия:
* Длъжност на работното място:
* Размер на кредита:
* Продължителност на кредита:
* Цел на кредита:
* Месечен доход:

Джейн Magoju
© JMFH2015
®JMFH ™
112.
*********
25.08.2015 01:41:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
111.
Mr Larry Smith
16.08.2015 07:50:46
0
0
Добър ден,

Ние можем да ви помогне финансово, Имате ли нужда от финансова помощ? Ако сте във финансовата бъркотия? сте били намалили от вашата банка, ние можем да ви помогнем с всяка сума на кредит при по-нисък лихвен процент от 2%, Имате ли нужда от спешен заем? Имате ли нужда от всякакъв вид заем, за да се започне стопанска дейност? Имате ли нужда от заем, за да си купи къща или кола? или да се грижи за себе си? Ако отговорът е да ни пишете днес на: [email protected]
Трябва да попълните формуляра и го изпратите на нас, ако се аз наистина се нуждаят от заем от това дружество:

Информация за кредит
Име: ........................
Количество:......................
Продължителност: .....................
Държава: ......................
Телефон: ........................

ALL отговорът трябва да бъдат изпратени на тази компания Email:
[email protected]
110.
*********
09.08.2015 23:28:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
109.
*********
05.08.2015 23:32:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
108.
Halfon Zoltan
01.07.2015 16:37:50
0
0
Скъпи приятелю, аз съм частен заем заемодателя, който дава заем в много нисък лихвен процент от 3%. ние даваме на всички видове заем като образователен заем, бизнес кредит, заем начало, Земеделски заем, личен заем, заем автомобил и друга основателна причина, аз също дават заеми от порядъка на € 5,000- € 50,000,000.00 в двете долари, евро, лири и друга валута при лихва от 3%. Продължителност на 1- 30 години в зависимост от сумата, която трябва като заем. Ако проявявате интерес, любезно се свържете с нас чрез имейл: [email protected]
107.
kiva loan service
25.06.2015 08:12:36
0
0
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем в размер на 3% срок на погасяване до 30 години. моля: попълване вашето име, СУМА, продължителност, държава и телефон # VIA: [email protected]
  поздрави kiva.org
106.
kiva loan service
16.06.2015 15:29:47
0
0
Hello,
Do you need an urgent Loan at the rate of 3% repayment period to 30 years. please: FILL YOUR NAME, AMOUNT, DURATION, country and phone # VIA: [email protected]
Regards
105.
Halfon Zoltan
01.06.2015 11:44:12
0
0
На вниманието на:

ВИЕ СТЕ в никаква форма на финансово затруднение? Имате ли нужда от заем, за да изчистите си дългове? Възнамерявате ли да увеличите ФИНАНСИ? ВИЕ СТЕ финансист които иска да разшири неговата / нейната фирма. Вие сте тук BY да се свържат с истински, доверие, и ефикасен ЗАЕМ КРЕДИТИРАНЕ ФИРМА ЗА ВАШАТА ЕФЕКТИВНО заем. АЗ СЪМ, признати от двете частни лица и правителството за нашия велик ефективност, ние в UNCLE BUCK ФИНАНС SERVICE LIMITED даваме OUT заем в размер на 3% за повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]
104.
Александр
29.05.2015 11:36:49
0
0
Поздравления и приветствия Токелау! Су, где онлайн-заклинатели и кредитные мошенничества?

[email protected]
103.
williams loans
28.05.2015 02:01:10
0
0
СПЕШНО ЗАЕМ ОФЕРТА КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА.
Здравейте,
Моето име е г-жа Вики, аз съм от БЪЛГАРИЯ, женен, аз имам
търсил истински заем компания за последните пет месеца и
всичко, което имам е куп измами, които ме правят да им се доверите и в края
на деня, те взеха парите си, без да дава нищо в замяна, всички
моята надежда е загубена, аз се обърках и разочарован, аз го намирам за много
трудно да се хранят семейството ми, никога не съм искал да имам нищо общо
със заем компании в интернет, така че аз отидох да взема на заем пари от
приятелю, аз й казах всичко, което се е случило и тя каза, че може да ми помогне, че
тя знае компания заем, който може да ми помогне с някаква сума на кредита
необходимо от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто имам
заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствате за заем, аз направих
точно както тя ми каза, кандидатствах с тях на Email: ([email protected]), никога не съм вярвал, но аз се опитах и ​​да ми
най-голяма изненада, аз имам на кредита в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
Аз съм щастлив и богат отново и аз съм като благодари на Бога, че такъв заем
компании като това все още съществуват върху тия измами цял местата,
Моля Съветвам всички, там, които са в нужда от заем, за да отида за
([email protected]) те никога няма да ви се провали, и
Животът ти ще се промени като моя направих.
102.
Douglas Rodgers
25.05.2015 06:41:12
0
0
Здравейте,
   Имате ли нужда от гарантирана и достъпни заем? Ако ДА Нанася се с нас и ще получите бързо одобрение днес. Няма кредитни Проверки, без обезпечение, лесни стъпки, бързо финансиране и нисък лихвен процент от 2%. Свържете се с нас чрез [email protected]
101.
Г-н Adams Смит
24.05.2015 08:47:35
0
0
добър ден
Вие сте в нужда от финансова помощ и имате нужда от заем за вашия бизнес или за решаване на други парични въпроси, свържете се с нас чрез електронна поща с информацията, посочена по-долу: ([email protected])

Информация за кандидата ЗАЕМ
Имена изцяло:
Адрес:
Пол:
Професия:
Email:
Телефонен Номер:
Сумата, необходима:
Заем Продължителност:
Държава:

ЗАБЕЛЕЖКА: Интересува Кандидатът трябва да представи негова / нейна молба към горния имейла за непосредствена преработка. В потвърждение на тези подробности, аз ще ви изпрати добре изчислени Правила и условия за сумата, която е необходима.

Поздрави,

Г-н Adams Смит
100.
RODRIGUEZ HENRIETTA
22.05.2015 00:00:15
0
0
Здравейте, аз съм г-жа Родригес Хенриета, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за всички ваши финансови проблеми в миналото. Ние кредитни фондове за лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират върху бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
99.
Sharon Lacy
19.05.2015 15:22:24
0
0
Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или в друга цел? ние сме сертифицирани и легитимна и международно лицензирана заем заемодателя Ние предлагаме кредити на фирмите посредници, фирми и граждани на достъпна лихвен процент от 3%, това може да бъде краткосрочен или дългосрочен план заем или дори и ако имате лоша кредитна, Ние ще обработим заем, веднага след като получим Вашата заявка. Ние сме независима финансова институция. В момента има изградена отлична репутация през годините в предоставянето на различни видове кредити на хиляди наши клиенти. Ние предлагаме гарантирани услуги за заем от всяка сума на граждани и неграждани ние предлагаме лесни лични заеми, търговски / бизнес кредит, заем колата, лизинг / оборудване финанси, заем консолидиране на дълг, начало заем, за всички граждани и неграждани, при които или добра или лоша кредитна история. Ако сте в нужда от нашата компания имейл ([email protected]), можете да ни пишете с вашата информация
98.
Ruth Beckham
17.05.2015 09:45:57
0
0
Добър ден всеки. Вие сте един бизнес мъж или жена? Вие сте във всяка финансова стрес или ви е необходимо средствата да започнат свой собствен бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и са констатацията, че е трудно да се получи кредит от местни банки и други финансови институти? решение за финансовите проблеми е тук на вратата ви стъпка моля свържете се с нас сега чрез електронна поща: [email protected], [email protected]
97.
maryann alfredo
16.05.2015 10:39:45
0
0
Внимание, моля !!! имате нужда от спешно заем? Предлагам без обезпечение и без авансово плащане за заем при ниска лихва от 2%, всичко, което трябва да направите, за да получите вашия кредит е да се регистрирате при нас! свържете се с мен чрез ([email protected])
96.
kiva loan service
15.05.2015 07:27:00
0
0
Имате ли нужда от спешен заем при 3%, срок на изплащане до 30 години. АКО ДА попълните Вашите NAME, СУМА, продължителност, държава и телефон # За да VIA: [email protected]
95.
Howard Freese
09.05.2015 06:37:09
0
0
Вие сте Финансово надолу? Вземете този живот време оферта финансов заем и да даде на вашия бизнес, образование, жилища и строителство с асансьор. Нашата кредит варира от минимум $ 10.000.00USD до максимум $ 100.000.000.00USD от 50 години при 3,0%. Свържете се с нас с информацията по-долу за да можем да се процедира ..

1. Трите имена: ______
2. Контакт Адрес: __________
3.Country __________
4. Размер на кредита е необходимо: _________
5. Срок на кредита: _________
6. Direct телефонен номер: ________
7. Цел на кредита: ________
8.Age .__________________
9.Sex .__________________
10.Occupation .___________
11.Monthly доходите ._________

Свържете се с нас на този имейл: [email protected]

С уважение,
Г-н Хауърд Фрийз
94.
Harry
09.05.2015 00:08:23
0
0
Това е онлайн рекламата чрез регистрирани, правителството е одобрило и упълномощени от заемодателя, която дава заеми на различни видове, като заплати, лични, ипотечни, работа, автомобил заеми за сериозна и заинтересовани страни при много ниска цена достъпна лихвен процент на 3 %. Кандидатства за заем. Ми даде заем при нисък лихвен процент на 3 % за година. Ако се интересувате в контакт чрез: [email protected] и попълнете под форма да поискат за заема.
ФОРМУЛЯРА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ:
Име и фамилия:
Държава:
Адрес:
Телефонен номер:
Сума на заема:
Заем Продължителност:
Месечен доход:
Paul:
Възраст:
Имейл за контакти: [email protected]
Благодаря
Хари Уайт
Благодаря
93.
Harry benjamin
09.05.2015 00:04:57
0
0
Your data is been received and is well understood, but we want to let you know that, once you are in there is no going back cause if you try to do, you will be cut victim, in this kingdom no blood shared no dirty game involve, the great lord master of this great temple named Baphomet requested that you get some items which will be use for your initiation sacrifice, so that you can have the full access to be a full member of the great secret order, only what you need to do now is to provide the necessary items requested from you so that the great lord master can Cary out your initiation immediately, so here are the detail of the items requested from you to get initiated into the great secret brotherhood of Illuminati, once this requirement is been provided then your initiation take place' immediately .Bellow are the requirement from the lord masterof the secret order

HAIR FROM A PREGNANT WOMAN PRIVATE
PART
HUMAN BEING SKULL
7 EAGLE EGGS
74 RED CANDLES
A SCORPION HEARD 3 YEAR MALE PUSSY CAT
BLOOD OF A PYTHON
PYTHON OIL


Once we get all this items, then we will proceed with your initiation into the illuminati temple Immediately. we normally get all this items from a woman in Africa, the woman says all this items in amount cost $200 She normally goes to Indian country to buy those items and take them to African for a secret sales, and she is the one we get the items from when so ever we have any member that want to be initiated into the secret brotherhood.So once we get the items then we will proceed with your initiation into the temple to enable us make your dreams come true. Your urgent response is needed immediately
92.
morgan debra
07.05.2015 22:25:45
0
0
Hello Am г-жа, Morgan Дебра Am Законни и надеждна заем заемодателя дават заеми
по ясен и разбираем начин и условия, при 2% лихвен процент. от
12000$ да $7000000 USD, евро и лири само. I дават бизнес кредити,
Лични заеми, Студентски кредити, кола заеми и кредити, за да изплати сметките. ако ти
нужда от заем, какво трябва да направите, е да можете да се свържете с мен директно
адрес: [email protected]
Бог Да Те Благослови.
С уважение,
Г-жа Morgan Дебра
Email: [email protected]


Забележка: Всички отговор трябва да се изпрати на: [email protected]
91.
Harry
05.05.2015 01:44:03
0
0
Това е онлайн реклама от регистрирани, правителството одобрен и лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като плащат ден, лични, ипотечни, бизнес, кола кредити за сериозен и заинтересованите страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент на 3 %. Кандидатствай за кредит сега. Ние давам вън заем при нисък лихвен процент от 3 % за годишни. Ако сте заинтересовани контакт чрез: [email protected] и попълнете по-долу формуляр за кандидатстване за кредит.
ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА ЗАЕМ:
Пълно име:
Държава:
Адрес:
Телефонен номер:
Сума на заема:
Заем Продължителност:
Месечен доход:
Пол:
Възраст:
Контакт Email:[email protected]
Благодаря
Хари Уайт
Благодаря
90.
MR CLINTON
03.05.2015 05:02:59
0
0
Имате ли нужда от заем? Вие сте във всеки финансов стрес и имате нужда от заем, за да решите проблемите си? Вашата помощ е най-накрая тук, както ние предлагаме заеми за всички и в икономически и удобен за едва 2%. Кредитополучателят интересува да се свържете с нас по електронната поща на адрес ([email protected]). ние сме сертифицирани и relaible кредитори, които дават заеми за всеки. Нашите услуги са бързи и надеждни, така че свържете се с нас сега, за да получите заем от днес ..
89.
luther
01.05.2015 19:53:17
0
0
ако имате нужда от заем или финансова помощ, свържете се с мен сега по електронната поща като [email protected] и ще получите вашия кредит.
свържете се с нас сега и ще получите фантастичен заем.
поздрави
88.
Meryl Heitinga
28.04.2015 13:49:34
0
0
сте били търсите дадена оферта заем? Може би легитимен кредитор за големи заеми, или евтини и бързи заеми при 2% годишно, за да плати за спешни сметки и дългове? свържете се с нас сега, [email protected]
87.
Daniel Moore
28.04.2015 01:15:35
0
0
Имате ли нужда от спешно пари за изплащане на сметките си и да уреди дълговете си, ако отговорът имейл: [email protected]
86.
BARCLAYS LOAN COMPANY
13.04.2015 05:57:51
0
0
BARCLAYS ЗАЕМ НА ФИРМА
ВНИМАНИЕ Ищец:
Благодарим Ви за отговор на искане за кредит,
чрез електронна поща, както и съдържание се разбира добре. Ние сме сертифицирани и регистрирани заем заемодателя, който предоставя заеми с кандидата за необходимостта от ниския лихвен процент от 3% Кредити: като студентски заеми, бизнес кредити, земеделски кредити, ипотечни кредити, лични инвестиции за авто кредити и заеми за други важни разходи. Ние кредитираме вариращи от 5 000 $ USD $ 1,000,000.00 USD при лихвен процент от 3% с продължителност 1-10 години, в зависимост от количеството, моля свържете се с нас по електронна поща: [email protected] или [email protected]
85.
mr diego
12.04.2015 05:23:56
0
0
Уважаеми клиенти / Финансови убежище,


КАНДИДАТСТВА за достъпни заем с КООПЕРАТИВНА WORLD ЗАЕМ PLC.EMAIL АДРЕС: [email protected]

Добре дошъл да Cooperative свят кредит АД, Ние можем да ви помогнем финансово, Имате ли нужда от финансова помощ? Ако сте във финансовата бъркотия? сте били намалили от вашата банка, ние можем да ви помогнем с всяка сума на кредита, което трябва на нисък лихвен процент от 2%, Имате ли нужда от всякакъв вид заем, за да се започне стопанска дейност? Имате ли нужда от заем, за да си купи къща или кола? или да се грижат за себе си и семейството си? Ние предлагаме следните видове заеми и много други; Ние предлагаме следните заеми да individuals-

* Личен заем
* Търговски заем
* Инвестиции кредит
* Развитие на кредита
* Консолидиране на кредита
* Студентски кредит
* Автокредит
* Ипотечен кредит
* Придобиване на кредита
* Изграждане на кредита
* Бизнес кредит

Моля, заинтересованите лица трябва да се свържете с нас сега на този имейл: ([email protected]) да кандидатстват за вашия кредит онлайн сега.

Очакваме вашата бърза отговор най-скоро.
С най-добри пожелания,
Г-н Diego Carlos
Заем отдел директор
84.
08.04.2015 02:32:47
0
0
Здравейте,

Ние сме фирма, организация, създадена, за да помогне на хората в нужда на
ПОМАГА, като финансова помощ. Така че, ако имате преживява финансова
Всяко затруднение или имате финансовата каша, и се нуждаете от средства за
стартиране на собствен бизнес, или имате нужда за уреждане на дълга си кредит или заплати
разстояние сметките си, започнете хубав бизнес, или сте констатацията, че е трудно да има
Снабдете капитал заем от местни банки, свържете се с нас днес чрез: Email
[email protected] Така че не позволявайте ги прехвърлят Opportunity
Тъй като Исус е от теб е същият вчера, днес и завинаги повече.
Моля тях е Serious съмишленици и Бог се страхуват за хората.

Вашето Име:
Размер на кредита:
Заем Продължителност:
Валиден Cell Phone Number:

Благодарим Ви за разбирането към вашия контакт, както ние очакваме

поздрави
управление
Email: [email protected]
83.
Г-Н Реймънд Козби
03.04.2015 09:20:18
0
0
Внимание:

Имате ли нужда от заем за консолидиране на дълга си? Вие сте в нужда от заем за финансиране или да разширят своя бизнес? или за закупуване на автомобил, покупка на жилище и други потребителски кредити и т.н. ние даваме на дългосрочен заем за пет до петдесет години, максимум с 2% лихва. Вие сте на 100% гарантирани. свържете се с нас по електронната поща на адрес: [email protected]

ОТЧЕТИ НА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛЯ ЗА ПОДРОБНОСТИ

Пълно Име:
Държава:
Състояние:
Секс:
Дата на раждане:
Домашен Адрес:
Сумата, Необходима:
Продължителност На Кредита:
Мобилен Телефон:
Месечен доход:
Цел на кредита:
Специалност:
Те влизат ли сте за заем по-рано?:
Вие говорите английски?:

Благодаря и с нетърпение очакваме Вашите бърз отговор.
С уважение,
Г-Н Реймънд Козби
82.
theresa
31.03.2015 07:02:51
0
0
Моята майка Тереза, кредитори заем "Изпълнителен директор
Разтвор кредит, аз съм готов да отпусне заем с лихва
1%, Ние предлагаме кредити на търговските организации и частни вариращи от
$6.000 До максимум 10 милиона долара със срок 1 до 25
години, Ние предлагаме заеми при ниски лихвени проценти и не кредитна проверка, ние
Предлагаме лични заеми, дълг консолидация заеми, рисков капитал,
бизнес кредити, образователни кредити, ипотечни кредити или "кредити за
Причината! Въпреки това, нашият метод, ви предлага възможност да се посочи размерът
необходим заем, а също и продължителността можете да си позволите, ние сме много
сертифицирани и регистрирани, и двамата максимално застрахован кредит
сигурността на нашите основни приоритети,

Ние правим използвате банков превод при предоставянето на заеми на много от нашите клиенти
и ще отнеме не повече от 12 часа работа и ви
гаранция за получаване на финансирани, Ако проявявате интерес, моля, попълнете
от Кредитополучателя Искане за кредит и да го изпратите обратно към нас за по-нататъшно
Process.

Кредитополучателят информация (информация, изисквана полета се появяват в удебелен шрифт).
Пълно име (и):
Възраст:
Адресът:
страната:
Телефон за връзка:
Заем исканата сума:
Заеми с цел:
Срок на изплащане:
Статус на заетостта:

Ние с нетърпение очакваме да чуем от вас скоро.
моя милост
theresaloancompany

Свържете се с нас чрез нашата електронна поща [email protected]
81.
sir joel williams
27.03.2015 05:34:15
0
0
Имате ли нужда от спешна финансова кредитна заем?
* Много бърза и незабавна трансфер към банковата си сметка
* Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите
банкова сметка
* Нисък лихвен процент от 2%
* Дългосрочна погасяване (1-30 години) Дължина
* Гъвкави условията на заема и месечна вноска
*. Колко време отнема да се финансира? След подаване на искането за кредит
Можете да очаквате предварителен отговор по-малко от 24 часа
финансиране в 72-96 часа след получаване на информацията, която им е необходима
от теб.

Свържете се с легитимна и лицензиран доверие дружество, получило разрешение
че финансовата помощ за други страни.
За повече информация и заем заявления на съвместен бизнес, чрез

имейл: [email protected]

SIR EVA Деметра
Генерален директор
CASHFIRM
80.
Г-н Diego Carlos
23.03.2015 16:36:45
0
0
Уважаеми клиенти,

Кандидатствайте за достъпни заем с КООПЕРАТИВНА WORLD ЗАЕМ PLC. Email адрес: [email protected]

Добре дошли в кооперация свят заем персонално обслужване за всички ваши финансови нужди, ние кооперативни Доставчици свят заем предлага заем с много нисък лихвен процент от 2%, ние предлагаме лични заеми, дълг заем консолидация, рисков капитал, бизнес кредит, образование заем, Home Заем и Кредит по някаква причина и неотложни нужди !. В потвърждение на тези данни, ние ще ви изпратим нашите условия заедно с погасителен план .Също Ние само дават заеми на кандидатите между и над 18 години. Трябва да се предоставят следните данни за вас и вашето предложение, така че аз ще знам как да help.This зависи от вашата сериозност и неотложност при получаването на кредита.

Моля, заинтересованите лица трябва да се свържете с нас сега на този имейл: [email protected] да кандидатстват за вашия кредит !!!!!!!!!!!!!!!!

Очакваме вашата бърза отговор най-скоро.
С най-добри пожелания,
Г-н Diego Carlos
Заем отдел директор
79.
Maurice Finance
21.03.2015 06:43:10
0
0
Здравейте,
Аз съм г-н Морис заверено, уважавани, законна и акредитирана пари заемодателя. Аз назаем пари на хора, които се нуждаят от финансова помощ. Имате ли лоша кредитна или имате нужда от пари, за да плащат сметките? Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни помощ бенефициент, тъй като ние ще се радваме да Ви предложим заем при 2% лихва.

Имейл за контакт: [email protected]
78.
sir joel williams
13.03.2015 15:23:35
0
0
Имате ли нужда от спешна финансова кредитна заем?
* Много бърза и незабавна трансфер към банковата си сметка
* Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите
банкова сметка
* Нисък лихвен процент от 2%
* Дългосрочна погасяване (1-30 години) Дължина
* Гъвкави условията на заема и месечна вноска
*. Колко време отнема да се финансира? След подаване на искането за кредит
Можете да очаквате предварителен отговор по-малко от 24 часа
финансиране в 72-96 часа след получаване на информацията, която им е необходима
от теб.

Свържете се с легитимна и лицензиран доверие дружество, получило разрешение
че финансовата помощ за други страни.
За повече информация и заем заявления на съвместен бизнес, чрез

имейл: [email protected]

SIR EVA Деметра
Генерален директор
CASHFIRM
77.
Заем оферта
03.03.2015 20:17:58
0
0
Вие сте информирани, че Фондация н Jame Hook в момента осигурявакредити за физически лица, фирми и организации в сътрудничествос достъпни лихвени проценти.

Ние можем да си позволим да ви даде заем и заем ще помогне

Вие сте във финансово затруднение или да посочите? Били ли сте някога е било отказано от банки или искат да уредят дълга си веднъж завинаги, който искате да плащат сметките си. Ето един greatopportunity, където можете да получите вашия кредит, можете да създадете свой собствен сън става собственик на независим бизнес и
се превърне в лична предприемач.

За повече информация, моля посетете ни на г-н Jame Хуук КРЕДИТИ FOUNDATION информация имейл [email protected] контакт по-горе. Weguarantee прозрачна и ефективно обслужване.

Мога да ви помогне със заем.

Кредитополучателите информацията по-долу за информация.

Име ........
Име ..........
Професия ..........
Sex ........
Държава .........
Статус .........
Месечен доход .........
Размерът на кредита е необходимо ..........
Платете период ..........
Телефонен номер ..........
Възраст .............

Благодаря
Г-н Jame Hook

Заем оферта
76.
Заем оферта
03.03.2015 20:17:56
0
0
Вие сте информирани, че Фондация н Jame Hook в момента осигурявакредити за физически лица, фирми и организации в сътрудничествос достъпни лихвени проценти.

Ние можем да си позволим да ви даде заем и заем ще помогне

Вие сте във финансово затруднение или да посочите? Били ли сте някога е било отказано от банки или искат да уредят дълга си веднъж завинаги, който искате да плащат сметките си. Ето един greatopportunity, където можете да получите вашия кредит, можете да създадете свой собствен сън става собственик на независим бизнес и
се превърне в лична предприемач.

За повече информация, моля посетете ни на г-н Jame Хуук КРЕДИТИ FOUNDATION информация имейл [email protected] контакт по-горе. Weguarantee прозрачна и ефективно обслужване.

Мога да ви помогне със заем.

Кредитополучателите информацията по-долу за информация.

Име ........
Име ..........
Професия ..........
Sex ........
Държава .........
Статус .........
Месечен доход .........
Размерът на кредита е необходимо ..........
Платете период ..........
Телефонен номер ..........
Възраст .............

Благодаря
Г-н Jame Hook

Заем оферта
75.
Заем оферта
03.03.2015 20:10:32
0
0
Вие сте информирани, че Фондация н Jame Hook в момента осигурявакредити за физически лица, фирми и организации в сътрудничествос достъпни лихвени проценти.

Ние можем да си позволим да ви даде заем и заем ще помогне

Вие сте във финансово затруднение или да посочите? Били ли сте някога е било отказано от банки или искат да уредят дълга си веднъж завинаги, който искате да плащат сметките си. Ето един greatopportunity, където можете да получите вашия кредит, можете да създадете свой собствен сън става собственик на независим бизнес и
се превърне в лична предприемач.

За повече информация, моля посетете ни на г-н Jame Хуук КРЕДИТИ FOUNDATION информация имейл [email protected] контакт по-горе. Weguarantee прозрачна и ефективно обслужване.

Мога да ви помогне със заем.

Кредитополучателите информацията по-долу за информация.

Име ........
Име ..........
Професия ..........
Sex ........
Държава .........
Статус .........
Месечен доход .........
Размерът на кредита е необходимо ..........
Платете период ..........
Телефонен номер ..........
Възраст .............

Благодаря
Г-н Jame Hook

Заем оферта
74.
TRUST FUNDS
15.02.2015 23:10:22
0
0
Добро утро! Да не би да търсите за заем от всякакъв вид? Ние, доверителни фондове компания ние сме надежден и динамичен, че ние предлагаме всички видове кредити, ипотечни кредити: като, авто кредити и т.н., при лихвен процент от 3%. Ако проявявате интерес и за повече информация, моля свържете се с нас по електронна поща: [email protected]
73.
TRUST FUNDS
15.02.2015 23:08:39
0
0
Добро утро! Да не би да търсите за заем от всякакъв вид? Ние, доверителни фондове компания ние сме надежден и динамичен, че ние предлагаме всички видове кредити, ипотечни кредити: като, авто кредити и т.н., при лихвен процент от 3%. Ако проявявате интерес и за повече информация, моля свържете се с нас по електронна поща: [email protected]
72.
mr wilfred
13.02.2015 01:06:19
0
0
Имате ли нужда от заем? Ние предлагаме най-правилното решение за вашите финансови нужди. Ние заставаме от останалите кредитори, защото вярваме в обслужването на клиентите и ние остана с теб, докато не получите резултатите, които искате. За да кандидатствате, любезно, попълнете своите данни по-долу: Уверете се, че ви изпращат отговорите на имейла на фирмата: [email protected]

Вашият Пълно име:
Държава:
Професия:
Град:
Възраст:
Цел на кредита:
Телефон:
Нужна сума:
Заем Продължителност:
Месечен доход:

С уважение,
Mr.WILFRED
Заем директор.
E-поща: [email protected]
71.
mike
12.02.2015 18:07:17
0
0
Hello, I-жа Лора Rodriguez, частен кредитор заем, който дава заеми., Търговско и лично с много минимална

годишни такси в най-ниската 2% в рамките на 1 година, за да 20година Периодът за изплащане на част от света интерес.
И ние даваме заеми в рамките на сумата гама от € 2000 до € 100,000,000.00 заем.

Нашата подходяща застраховка и максимална сигурност е наш приоритет, аз използвам тази среда да ви, че ние предоставяме информира
надеждна помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща [email protected]
70.
John Frank
11.02.2015 11:00:15
0
0
John Frank кредит инвестиционна Като част от текущата промоция, В момента се предлага частни, търговски и лични заеми до потенциални клиенти, нуждаещи се от спешно пари при 2% лихвен процент, Защо да чакаме за парите, които се нуждаят спешно? имаме парите, за да ви даде. Нашият сервиз финансов заем е 100% гарантирана.
Кандидатствайте сега и да се присъединят хиляди доволни клиенти.
Email: [email protected]
69.
Lance
04.02.2015 15:40:39
0
0
На края на финансовите си притеснения днес:

Аз от нас, аз мога да се усмихвам с този богобоязлив човек, аз имам заем в размер на $40 000 и две от моите колеги също са получили заеми от този на човека, без никакви затруднения. Аз ви съветвам да се избират не на това лице, освен ако в действителност получи заем в брой за вашия проект и други. Публикувам това съобщение, защото Г-Н Андрес Уилямс ме накара да се чувствате го благослови кредит. Това е чрез познати срещнах този честен и щедър Бог, страх от човек, който ми помогна да се получи този заем фонд, за да регулира живота си, Имате нужда от финансова помощ, Ще остане, няма достъп до банкови кредити, или не са в интерес на банката, трябва Да финансира неговото изграждане, развитие на недвижими имоти, създавайки свой собствен бизнес, своя личен бизнес, да сте виждали и трябва да правят пари, лоша кредитна или нужда от пари, за да плащат сметки или дългове. Така че съветвам ви там любезно cI аз съм от Bugaria имам нужда от кредит много спешно helpontact и да се срещнат с вас за услугата, обърнете се към него. Неговата адрес за контакт: [email protected]
Свържете се с него за повече информация, бъдете ясни и честни.

Адрес: [email protected]
68.
възмутена
01.02.2015 16:12:33
0
1
Е,ако бяха цигани,нямаше да стане така! Така наречената ни "държава"плаща само на циганите,които раждат на конвейр!
67.
Alex Moore
17.11.2014 05:45:31
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да плати за сметката си? , тук е шанс, който предлагат кредити на онези, които са готови да се прилага и представят нашето състояние, така че ако се интересувате от заем, за нашата компания, а след това Трябва да се свържете с нас сега ......

Email: [email protected]
66.
Hannah
07.11.2014 07:39:11
0
0
Здравейте, аз съм на име г-жа Хана. Искам да използвам тази среда да предупреди всички заеми, търсещи убежище, да бъдат много внимателни, защото има измама навсякъде. Преди няколко месеца бях финансово обтегнати и поради отчаяние, аз съм бил мамен от някои онлайн кредитори. Аз почти загубил надежда, докато един мой приятел ме насочи към много надежден кредитор нарича Mrs.Heather Whyte, които ми заеме един необезпечен кредит на Rp 850,000 000 по-малко от 24 часа, без никакъв натиск или напрежение с лихвен процент от едва 2%. Бях толкова изненадана, когато аз проверих баланс банкова сметка ми и разбрах, че сумата кандидатствах беше изпратен направо в сметката си, без никакво отлагане. Затова си обещах, че щеше да сподели добрата новина, така че хората могат да получат заеми, лесно, без никакво напрежение. Така че, ако имате нужда от заем от всякакъв вид, се свърже с нея чрез своите имейли: [email protected].
Можете също така да се свържете с мен на моя имейл [email protected].
Сега, всичко, което правя е да се опитаме да се срещнем с моя заем за погасяване, което да изпратя директно в сметката си всеки месец.
65.
leo lobito
30.10.2014 07:18:29
0
0
имате нужда от спешно заем, за да изплати дълга си? Ако отговорът е да се свържете с нас чрез [email protected] или Facebook https://www.facebook.com/leo.lobito.39
64.
Kathrine Kuhlman
28.10.2014 17:32:06
0
0
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес?
сте били отхвърлени от
банки и други финансови институции?
Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека?
Търсене не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние заем средства, за да се лица
които се нуждаят от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари
да си плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъдат готови да ви предложим заем. Така се свържете с нас днес чрез имейли: [email protected]
63.
jennifer
29.06.2014 15:36:17
0
0
Здравейте, аз съм г-жа Дженифър John, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Спешно Имате ли нужда от заем, за да изплати дълговете си или да имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото. Ние назаем средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да се инвестира в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент на помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
62.
wxcorc
13.11.2012 15:10:40
0
0
qQ63Zf , [url=http://qmrbxsmskxlf.com/]qmrbxsmskxlf[/url], [link=http://yzztvhqwqhwx.com/]yzztvhqwqhwx[/link], http://ksynabcaabzv.com/
61.
aogovxou
13.11.2012 04:13:23
0
0
5drg6a <a href="http://lrunudcbcykm.com/">lrunudcbcykm</a>
60.
kphwbq
12.11.2012 00:04:20
0
0
7qAbjS , [url=http://ukbvnfpmhlus.com/]ukbvnfpmhlus[/url], [link=http://cepigbxsdtwi.com/]cepigbxsdtwi[/link], http://troidldaydmf.com/
59.
zahovspi
11.11.2012 14:30:11
0
0
t03RrN <a href="http://ppkldsmfvovl.com/">ppkldsmfvovl</a>
58.
Macc
10.11.2012 19:43:28
0
0
Your post has lfietd the level of debate
57.
Българка..но докога!
16.07.2012 15:40:35
0
3
Отново нямам думи! Ром да си в тази държава-не плащаш ток,вода и данъци,а получаваш помощи за всичко!Границата е отворена и не случайно БЪЛГАРИТЕ се насочват към нея.На мен лично в Мангария НЕ ми се живее....
56.
Нони
11.03.2012 18:19:20
0
0
И все пак НОИ го осъди. Иска му обратно 1600 лева, а междувременно Михаил остана без работа. Е га ти държавата!
55.
desy33
21.02.2012 20:36:01
0
0
to4no zatova nikoga nqma da se varna v skapanata dargava i ne iskam i decata mi da giveqat tam
54.
gost
15.02.2012 16:44:30
0
3
daite da suberem dreshki za dezata....da se yto4nim mjasto data 4as.......
53.
Енева
14.02.2012 10:23:29
2
3
Мило младо семейство, опитало жилото на демокрацията. Едно време имаше насърчаване на раждаемостта. Сега има наказание и геноцид над решилите да имат повече от едно деца. Колкото по-малко българи останем, толкова по-лесно държавата ще стане сателит на Америка. Циганите не се броят, тях ще ги сложат в резервати. Имат опит в историята.
52.
Жена
10.02.2012 11:21:30
1
11
Аз разсъждавам така: Платени ли са всички осигуровки - платени са. Внесени ли са пари за последните три дни след уволнението - внесени са. Тогава къкъв е проблемът на НОИ да се изплати майчинството? С нетърпение чакам отовора на тайнствения шеф на НОИ.
51.
09.02.2012 19:32:00
1
5
Познавам семейството и случващото се е повече от ужасно! Ако общината няма комисия, която да се самосезира, могат поне да им отпуснат общинско жилище и някаква месечна помощ, което е кардинално решение на проблема!
50.
Вальо
09.02.2012 18:24:54
0
9
Докога ще търпим да ни мачкат! Докога ще плащаме осигуровки, за да ни се изсмеят в лицето, ако родим и да ни подхвърлят 100 лева, ако доживеем до пенсия!
49.
ДиАна
09.02.2012 18:15:33
1
13
Защото е българкааа! Ако беше мангалка щяха да и дадат пари без нито ден стаж.Това не е ли геноцид!БЪЛГАРИИИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!!!!
48.
М.Ценова
09.02.2012 15:12:50
0
8
Не ви съветвам да искате банкова сметка и да карате семейството да си прави такава. Нали се сещате, че така ще подарите парите на НОИ? Те ще издадат запор на сметката, за да си вземат оттам 1600 лева глоба. Така че всички опити да помогнем, ще натъпчат гушата на палачите на семейството. По-долу е публикуван телефонът на Ива Димитрова. Колкото и да е неудобно пари на ръка ще ги получат самите те, а в банкова сметка - държавата.
47.
Stoycho
09.02.2012 14:39:11
0
2
Даите банкова сметка. Да им помогнем с пари - като имат пари ще си наемат адвокат.
46.
dgori
09.02.2012 14:27:26
0
5
И аз съм о тези,които никога не са поучавали детски,помощ за първокласник защото имаме неблагоразумието да работим на "светло" не ,че полечаваме 2000 дори и когато бях на борсата с минималното обезщетение 90 лв през 2006 г. За база за изчисляване на детски се взима бруто дход на двамата родители ако имат сключен граждански брак. Ако живеят заедно но нямат брак се взима само дохода на майката.това не е ли абсурд.
45.
Правилно, Невена!
09.02.2012 12:53:18
0
4
Крайно време е да има обществен натиск срещу бездушните институции. В друг сайт прочетох, че шефът на НОИ е отказал на семейството да преразгледа случая и смята ревизионния акт за окончателен и неподлежащ на обжалване. Според този акт майката не само няма да получава майчинство, но и ще плати глоба 1600 лева за ползвания болничен за раждането!!! Докога ще търпим да ни мачкат така? Долу в коментарите май има дадена не сметка, а телефонът на майката. Аз също ще се обадя и ще предложа помощ. Но трябва да се обединим срещу антибългарските закони, прилагани от НОИ!
44.
Невена
09.02.2012 12:15:23
0
2
Вярвам, че от НОИ ще вземат правилното решение след известен обществен натиск. Но дотогава, как можем да помогнем на тези хора - може ли да публикувате сметка?
43.
Ставрева
09.02.2012 10:15:00
0
3
Защо НОИ мълчат като п..ки? Целият град е настръхнал заради случая със семейството, кметът веднага ги прие, както написахте вчера, а ония чиновници се правят на слепи и глухи. Значи наистина има план за глоби. Колко премии ще си поделят от върнатите пари за болнични от тази клета женичка? Закони има, хора няма!
42.
Жасмина
09.02.2012 09:35:00
1
9
Може ли сайтът да изиска официален отговор от НОИ и най-вече от надутия му шеф?
41.
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
09.02.2012 00:53:13
0
2
ЗАЩОТО НЕ Е ЦИГАНКА .
-
ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИ.....ТУТКА БОЯН РАДЕВ,
СЛУЖИТЕЛЯ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ,
ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА МОХАМЕД АЛИ - КАСИУС КЛЕЙ, ЗА ОНОВА ОТВОРЕНЕ ПОСМО ДО НЕГО ПО ПОВОД НА
ОЛИМПИАДАТА В МОСКВА ! .......................... http://novinar.bg/data/2012-02-08/20091009_0080.jpg .....................
.
http://novinar.bg/news/boian-radev-s-naj-visokoto-otlichie-na-olimpijskiia-komitet_MzgzMDs1Mw==.html?&op=status#commentsForm
.
ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ВЪЗРАЗИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗА
УЧАСТИЕТО В ДРУГИТЕ ОЛИМПИАДИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ
ПРЕСТЪПНИЦИ ОБСЛУЖВАЩИ ОЛИМПИАДИТЕ ЗА ВОЕНИ ЦЕЛИ ...

ДА СИ ПРИПОМНИ АТИНСКАТА ОЛИМПИАДА И ТАЗИ В 2008 ГОДИНА КАКВО НАПРАВИХА ПО ВРЕМЕ НА ПЕКИНГСКАТА ОЛИМПИАДА ДРУГАРИТЕ МУ ОТ САЩ - ГРУЗИЯ И ЮДЕЙС....КАТА МАФИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ ....

СЛЕД ТОВА ТРБВА ДА МИ СЕ ИЗВИНИ И НА МЕН И ДА МИ ОТГОВОРИ НА ПИСМОТО КОЕТО СЪМ МУ ПИСАЛ В 1980 ,
ЗАЩОТО МЕН МЕ ВКАРАХА В ЗАТВОР, А ТОЙ Е ГОНИЛ КУР......ВИТЕ !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%C1%CE%DF%CD+%D0%C0%C4%C5%C2+-+1980&p=sport&title=%C1%CE%DF%CD+%D0%C0%C4%C5%C2+-1-+1980+-+2009

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ

МАЙСТОР НА СПОРТА ПО ОРИЕНТИРАНЕ И ЗА СВЕДЕНИЯ НА ТАЗИ МАЙМУНА СЪМ ЗАВЪРШИЛ "ВИФ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ", ЗАЩОТО ТОЙ КАЗА, НЕЩО ЗА ТАКИВА КАТО МЕН, ЧЕ НЕ СМЕ ОБУВАЛИ КЕЦОВЕ ...

КОПИЛ....ДАКА БОЯН РАДЕВ СЪМ ГО ПАЗИЛ ВЪВ ВОЕНАТА РОТА КОГАТО БЕШЕ ТАМ - РЕДНИК ЧОЛАКОВ - 30 400 К ............... ПО СЪВПАДЕНИЕ ИМАМ И ТАКАВА ТАЙНА ФОТОГРАФИЯ КАТО ЗАТВОРНИК ...
http://www.novinar.bg/data/2012-02-08/20091009_0080.jpg
40.
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
09.02.2012 00:53:13
0
3
ЗАЩОТО НЕ Е ЦИГАНКА .
-
ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИ.....ТУТКА БОЯН РАДЕВ,
СЛУЖИТЕЛЯ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ,
ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА МОХАМЕД АЛИ - КАСИУС КЛЕЙ, ЗА ОНОВА ОТВОРЕНЕ ПОСМО ДО НЕГО ПО ПОВОД НА
ОЛИМПИАДАТА В МОСКВА ! .......................... http://novinar.bg/data/2012-02-08/20091009_0080.jpg .....................
.
http://novinar.bg/news/boian-radev-s-naj-visokoto-otlichie-na-olimpijskiia-komitet_MzgzMDs1Mw==.html?&op=status#commentsForm
.
ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ВЪЗРАЗИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗА
УЧАСТИЕТО В ДРУГИТЕ ОЛИМПИАДИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ
ПРЕСТЪПНИЦИ ОБСЛУЖВАЩИ ОЛИМПИАДИТЕ ЗА ВОЕНИ ЦЕЛИ ...

ДА СИ ПРИПОМНИ АТИНСКАТА ОЛИМПИАДА И ТАЗИ В 2008 ГОДИНА КАКВО НАПРАВИХА ПО ВРЕМЕ НА ПЕКИНГСКАТА ОЛИМПИАДА ДРУГАРИТЕ МУ ОТ САЩ - ГРУЗИЯ И ЮДЕЙС....КАТА МАФИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ ....

СЛЕД ТОВА ТРБВА ДА МИ СЕ ИЗВИНИ И НА МЕН И ДА МИ ОТГОВОРИ НА ПИСМОТО КОЕТО СЪМ МУ ПИСАЛ В 1980 ,
ЗАЩОТО МЕН МЕ ВКАРАХА В ЗАТВОР, А ТОЙ Е ГОНИЛ КУР......ВИТЕ !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%C1%CE%DF%CD+%D0%C0%C4%C5%C2+-+1980&p=sport&title=%C1%CE%DF%CD+%D0%C0%C4%C5%C2+-1-+1980+-+2009

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ

МАЙСТОР НА СПОРТА ПО ОРИЕНТИРАНЕ И ЗА СВЕДЕНИЯ НА ТАЗИ МАЙМУНА СЪМ ЗАВЪРШИЛ "ВИФ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ", ЗАЩОТО ТОЙ КАЗА, НЕЩО ЗА ТАКИВА КАТО МЕН, ЧЕ НЕ СМЕ ОБУВАЛИ КЕЦОВЕ ...

КОПИЛ....ДАКА БОЯН РАДЕВ СЪМ ГО ПАЗИЛ ВЪВ ВОЕНАТА РОТА КОГАТО БЕШЕ ТАМ - РЕДНИК ЧОЛАКОВ - 30 400 К ............... ПО СЪВПАДЕНИЕ ИМАМ И ТАКАВА ТАЙНА ФОТОГРАФИЯ КАТО ЗАТВОРНИК ...
http://www.novinar.bg/data/2012-02-08/20091009_0080.jpg
39.
violeta
08.02.2012 22:56:41
0
1
vsi4ko tova e absurd,no e jestokata istina.do koga 6te tarpim tova unijenie.tova robstvo.moje bi 6te 4akame 5oo godini,za da se probudim.6te badem naistina star4eska darjava.poklon pred tezi roditeli i trqbva da se borim za tazi nespravedlivost.kasmet
38.
Gery
08.02.2012 22:21:22
0
3
Адвокатите, дето се рекламираха при вас не могат ли да помогнат?! Или тук няма да им е интересно?
37.
Сани
08.02.2012 19:23:18
0
5
Нека един от апартаментите е за тях! Как се гледат три деца в една стая? Дано да им дадат!
36.
аналогия
08.02.2012 18:06:50
0
15
Да Ви припомня,че на последната сесия на Общината беше приета с гласовете на управляващото мнозинство от ГЕРБ докладна записка за изграждането на около 50 апартамента в ж.к. Меден Рудник. Зам. кмета по евроинтеграция Атанаска Николова посочва, че идеята е в тези апартаменти да се настаняват бездомни хора или такива, които живеят при много лоши битови условия, непълнолетни родители,многолюдни семейства, семейства с деца с влошено здраве или увреждания, както и такива, за които има риск да изпаднат в крайна бедност. Значи, могат да действат бързо и отговорно. Сега е ред пак да се намесят в сложната ситуация. Разбира се, сега НЕ се касае за "беззащитните" цигани, а за интелигентно българско семейство.
35.
Rasist
08.02.2012 17:49:09
1
10
НОИ + Бойко Педарисов + разни други институции = масово иззбиване. Със сигурност ще се намерят по-кадърни и отговорни хора след показната сечч.
34.
прецакана от системата
08.02.2012 17:18:23
1
15
Относно изплащането на детските - дори и това спират на българските деца! Ето моята история. Преди 2 години мъжът ми замина за Англия, като повече от 1 година нито съм го виждала, нито съм го чувала. Остави ни с детето сами, без да праща пари, да живеем където намерим. Детето ми е от първия ми брак, не е от него. Пробвах да се разведа с него по взаимно съгласие, но той не прояви желание да съдейства - просто не отговаряше на опитите ми да се разберем. Наложи се да внеса дело срещу него, за да се разведа. През това време се събрах с друг мъж, от който вече имам дете. Все още не съм разведена, 7 месеца след началото на делото, а междувременно, докато този човек ме тормозеше, аз трябваше да подам документи за детски помощи за първото си дете. Отказаха ми, под предлог, че трябвало да предоставя доход, лична карта и трудова книжка на съпруга. Обясних им, че не съм го виждали и чувала и съм в процес на развод, откъде да взема тези документи? Освен това детето ми не е от него! Отговорът е: щом си със статус "омъжена", не е важно дали имаш нужда от парите, а е важно да събереш целия комплект документи, за да бъде отпусната помощта. Същото се случи и със второто ми дете, което се роди преди 2 месеца - колкото и да обяснявах, че детето не е от съпруга, с който сме в развод, а татко му е друг, помощта, която и без това е толкова мизерна, не ми се полага, щом се водя омъжена, т.е. не се гледа дохода на истинския баща, а на някакъв човек, който не е виждал детето никога!!! Значи какво излиза? Тази помощ не ми се отпуска, защото децата ми имат нужда от дрехи, учебници (първото ми дете е първокласник), джобни, памперси и т.н, а се отпуска на някакъв виртуален член на обществото, разполагащ с разни листчета, на които пише това, което някой е решил, че трябва да пише - а именно колко пари взимал някой, който няма нищо общо и с двете ми деца!!! А, да добавя, че за първото си дете не получих майчинство, защото нямах 6 месеца стаж - просто не бях работила никога, защото цял живот дотогава бях учила - завърших средно образование, след което влязох в университета, където забременях. Кога да работя? Значи и не трябва да учиш, за да ти дадат пари за детето! Но не ми дадоха майчинство! А на циганките, които никога не са внасяли и лев в осигурителната система..... спирам дотук, нещата са ясни :(((
33.
Огнянова
08.02.2012 16:07:12
0
12
http://www.advokatarnaudov.com/
Тук могат да получат безплатна консултация. Аз лично съм се възползвала от тази възможност.
Пожелавам им успех!
32.
Нора
08.02.2012 15:23:04
1
0
След като давате телефона на жената, можем ли да научим после колко от писалите дотук наистина са се обадили и са помогнали?
31.
Милена
08.02.2012 15:19:12
0
7
Дайте ни някакви координати със сем. Димитрови. Вярвам, че много хора ще се отзоват да помогнат с каквото могат.
30.
laila
08.02.2012 15:15:40
0
6
Българи, държаната ни мачка отвсякъде- Кога ще се осъзнаем, че сме бели роби в родината си
29.
tedi
08.02.2012 15:12:36
0
8
Няма такава държава. Няма такова чудо. Да вървиш срещу народа си, е гоноцид!
28.
От редакцията на Бесове
08.02.2012 15:05:08
0
3
Телефонът на Ива Димитрова е 0884216314. Ако действително има добри хора - нека подадат ръка на това интелигентно и много добро семейство, познаваме ги, гарантираме за тяхната почтеност. Срокът на обжалване на решението на НОИ тече от вчера. Те се нуждаят реално от адвокатска помощ.
27.
gb
08.02.2012 15:02:43
0
5
до 20 - тези адвокати и пръста си няма да мръднат без пари. Нали имат гласувани минимални тарифи.

Но семейството може да използва това
http://dobrich.court-bg.org/uploads/pomosht2.pdf
Това е безплатна правна помощ и мисля че особено за техния случай ще им бъде много полезна.

До: 21 Гаро - в България сме толерантни и уважаваме всички които работят и честно си внасят данъците. Мразя както циганите лентяи, така и българите пиянки и клошари. Арменци, евреи и турци имам приятели, а не е проблем да бъда приятел с циганин, ако отговаря на по-горните условия. Всъщност имам такъв познат, стартирал от нулата и постигнал изключително много.
26.
Светлана
08.02.2012 15:00:20
0
3
Някакви координати на семейството можете ли да предоставите, сигурна съм, че ще има доста хора, които биха се притекли на помощ - с пари, дрешки, обувки, играчки?!
25.
българин
08.02.2012 14:47:23
0
13
Ало, управляващите от ГЕРБ, къде сте? Чуйте какво говорят българите. Оправете законите, защото след една година ние ще имаме думата и крайно време е да ви покажем червения картон. От три години държавата ни върви надолу и надолу. Всички поправки, които правите в законите са против българите. Вместо да се подобри живота, той се влошава от ден на ден. Махнете Дянков, за да се оправят финансите на тази държава. Потресен съм от изнесеното в статията. Това е гавра с българското семейство.
24.
татяна
08.02.2012 14:23:15
0
21
Много внимателно прочетох статията. С всички точки и алинеи. Явно ненапразно са публикувани тук. Време е май да разберем една истина. Жена, която е работила през целия си жвот и е плащала данъци ще получи за трите си деца същите пари, които взима една дама от малцинствата, коята не е работила нито ден и не е плащала нито лев данъци. На всичкото отгоре втората дама ще има право на още пари, защото не се води омъжена, а самотна майка. Това е практика при съответното малцинство. Става дума за един ужасен геноцид към изрядните граждани на страната за сметка на не толкова изрядните. Достатъчномеко ли се изразих?
23.
до г-н ГАРО
08.02.2012 14:01:19
0
17
Не става дума за противопаставяне на етничеста основа, а хората са срещу циганите, защото те са паразити и то съвсем умешлено създадени през последните 20 години. Никой не се противопоставя срещу арменци, евреи, турци и др. хора, които рабатят и страдат заедно с всички българи. И от Вас, господин Арменец, удържат, за да се издържат паразитите. И Вие плащате скъп ток, бензин и Вие ако имате доход на член от семейството над 350 лв. няма да имате право на социални придобивки. И разберете - случаят не е единичен - така са сигурно по вече от половината от българския народ. И само милосърдие не е достатъчно, за да се спре този геноцид над цивилицазията, живееща на територията на РБългария!
22.
Жана
08.02.2012 13:47:37
0
2
Браво, Гаро! Достоен човек си! Но аз лично не виждам никакво противопоставяне на българи и други. В статията се изброяват само факти.
21.
Гаро
08.02.2012 13:35:25
0
5
Съдбата на това семейство ме развълнува и ще предоставя на червения кръст в Бургас малка сума за тях.
Нещо, което ме смути, обаче е това противопоставяне на цигани и българи. Като се справите с циганите, кои ще дойтад наред- турци, евреи или арменци?Моля ви не подценявайте читателите на този сайт. Не всеки се интересува от жълти интепретации.
20.
Анонимен
08.02.2012 13:21:30
1
9
"Сайтът Бесове.бг ползва адвокатските услуги на
правна кантора "МОСИНОВ, КОЖУХАРОВ и партньори"
056 84 47 16, 056 02 09 94 "

Към тях сетихте ли се да се обърнете?
Или те са за специални случаи?
19.
Тони от Варна
08.02.2012 13:19:24
0
5
Безумието вече ни задушава , Божеее, Дай им сили да минат през това . Ще разпространя тази статия до всички до които успея да намеря начин ...
18.
44
08.02.2012 13:16:07
0
2
После що имало аборти. Всеки, който прочете тази статия, ще се замисили дали да ражда в България!
17.
tt
08.02.2012 13:13:16
0
11
Поздравявам сайта за гражданската позиция и за това, че е на страната на онеправданите. Поздравявам го, че не се продаде на управниците и има смелостта да изнесе тук този случай. Защото много медии биха го премълчали. Отговорността за гражданите е на кмета. И след като се поразходи из наводнените солници, сега би трябвало да поиска адреса на семейството и лично да отиде и да види как живеят. Ако не може, има достатъчно заместници. Но общината да се прави, че не е прочела това, за мен е предателство към гражданите и избирателите. Така че, господин кмете, Вие трябва да реагирате! Едно бебе - българско бебе- е заплашено от глад, заедно с двете си сестрички, защото интитуциите седем месеца не могат да решат да плащат ли майчинство, или не. Една майка не е получавала помощи досега, само защото институциите правели ревизия...Една майка, родила трето дете сега трябва да връща парите за болнични, докато го е раждала! Е, по-голяма идиотщина не съм виждала. Господин кмете, докажете, че сте кмет на този град!
16.
Mmm
08.02.2012 13:06:33
0
4
Само си представете, ако това беше циганско семейство... Не стига че нашите данъци отиват, за да гледаме изоставените им деца и постоянно се организират благотворителни кампании за тях, ами и всички гледат да помогнат на тези пазарити. За съжаление има обратна дискриминация, белите май станахме роби, работим за т.нар. роми!
15.
даскалова
08.02.2012 12:42:01
1
6
Този случай е абсолютно безумие и безобразие,за съжаление това е една малка държава в която все още няма закони които напълно да удоволетворяват и защитават бременни и родилки,нямам думи просто, потресаващо е,дано успеят да намерят добър адвокат с който да се намери изход от тази грозна ситуация в която е това семейство.
14.
Емил Пройнов
08.02.2012 12:28:18
0
17
Двете момиченца са отличнички.
Познавам семейството, прекрасни хора са.
И много скромни - затова чак тук и сега научих за тях.
Но това е "Война и мир"!
Помагайте братя и сестри!
Аз лично отивам да помогна, колкото мога.
Може НЕК да им поеме тока за зимата, но това не го вярвам!
Може и ресторант да им дава супа.
Може бизнесмен да даде стипендия на едното дете.
Може хранителна верига да им даде купони.
Може фирма за памперси или аптека да поеме памперсите да Ростислав - това е огромно перо.
Не бих разчитал на Институциите в този първи, труден момент - те са толкова мудни!
Дори когато успее човек с тях, обикновено е вече твърде късно...
13.
Трендафил
08.02.2012 12:25:24
0
13
Ако бяха роми (цигани, мангали),държавата щеше да си счупи краката да им дава помощи,чунким има някаква полза за страната от плоденето им. Но нали става въпрос за българи - сами да се оправят.Защо тъпоумните управници не разберат,че тази държава има нужда от поданици,а не от паразити. И затова трябва да насърчава раждаемостта на българите, а не да я ограничава за сметка на циганите.
12.
Михаил Димитров
08.02.2012 11:37:06
1
13
Благодаря ви, колеги! Илонка Иванова пак успя да ме развълнува. Добре, че в момента не съм на работа в «Компас», защото трудно ще сдържа сълзите си! Ще ви цитирам един приятел – бардът Бойко Георгиев

“Да плача не зная, не искам, не мога,
макар че светът бих удавил в сълзи,
бих ревнал така, че дори и при Бога
моят вик буря да разрази”

Да, мъжете не плачат. Не плачат, защото трябва да се борят за живота на децата си. Аз не искам да съдя държавата, в която съм се родил, но не мога да оставя несправедливостта да тържествува. В момента пиша писмо до т.н. представители на народа от сградата със смешното лого «Съединението прави силата». Да, силни са институциите, но срещу кого!? Аз съм българин и не мога да приема за нормално в страната ми да се съкращават жени с «билет» за Родилното! И защо един работодател може да те уволни В ПЪРВИЯ ДЕН ОТ БОЛНИЧНИТЕ ЗА РАЖДАНЕ, а на друг Законът не дава да те наеме в 45-тия ден преди термина за раждане? Не е ли гавра да ревизираш дейността на ОСИГУРЕН ЗА ВСИЧКИ СЛУЧАИ от «Хемус», след като си го принудил допълнително да се самоосигурява? Кой ли е виновен за този осигурителен хаос? Страхувам се накрая ревизорката да не се окаже поредния «бушон» в системата. Благодаря ви, Бесове! :)
11.
Българка
08.02.2012 11:33:29
0
14
Настоявам да ни уведомявате поне една институция реагирала ли е на тази публикация! Толкова много партии има в Бургас, защо не помогнат? А ГЕРБ, като управляваща? Или се грижат само за циганите? Направете нещо! Аз съм готова да дам част от пенсията си на това семейство.
10.
Възрастен
08.02.2012 10:39:49
0
8
Най-голямата ми надежда, че гласът на журналисти като Илонка Иванова ще разбуни и ще събуди обществото ни, е интернет, защото там са младите ни хора и само те могат да променят тази скапана държава. Моят призив е: Споделяйте, разпространявайте в мрежата такива материали! Обърнете внимание на бутончетата "t" и "f", т.е. twitter и facebook и ги използвайте по-често!
9.
Съд до дупка!
08.02.2012 10:12:58
0
10
Няма ли адвокат, който да се намеси? Направо да се съди държавата в Страсбург. Тя България от друго не разбира. Съд и пак съд! Господа адвокати, помогнете!
8.
ккк
08.02.2012 10:01:16
0
3
потресена съм , това не е държава
7.
БЪЛГАРИН
08.02.2012 09:51:38
0
10
Това, че искате да помогнете е хубаво, но не трябва ли да си отстояваме правата като пълноправни граждани на тази държава. И да потърсим сметка на тези, които ни внушават, че имаме само задължения, а горките цигани са само с права! Събуди се, БЪЛГАРИНО, докато не е дошла 2035 г. - нали знаете, че по план тогава трябва да сме само 4, 5 мил. И при този геноцид над българския народ сами си изчислете колко ще трябда да останат, за да продължат да обгрижват лентяйстващите цигани!
6.
Една майка
08.02.2012 09:49:15
0
9
Подкрепям Дарина. Нека помогнем. Но защо винаги трябва да се разчита на това да си помагаме едни на други! Лошо няма. Нека всеки да даде, каквото може. Но аз смятам, че това е тежък социален случай на честни образовани хора, които са попаднали в абсурдна ситуация. Сега ще ги залеем с дрешки, които те няма къде да поберат, а после? Ще ги забравим. Затова смятам, че общинският съвет трябва да гласува някаква месечна помощ за това семейство. Смятам и че богаташи могат да се бръкнат малко. Смятам, че Бесове трябва да проследят този случай и да ни уведомяват периодично какво става, от какво имат нужда децата, имат ли дрехи, имат ли пари. Смятм и че кметът лично трябва да се ангажира. Ревем, че не се раждат българчета, а като се родят - какво? Безкраен кошмар за родителите и за самите деца. Това е България!
5.
Дарина
08.02.2012 09:39:45
0
6
Моля публикувайте телефон на семейството,за да ги подпомогнем
4.
Калина
08.02.2012 09:19:17
1
12
Чета и не вярвам на очите си. Нали тази жена има 18 месеца стаж? Къде е проблемът? Май наистина държавните служби имат план за глоби и геноцид върху обикновения българин. Колко ще издържи това семейство без доходи? Какво правят в тази сурова зима, как си плащат отоплението на дечицата? Изродска държава! Тук спешно трябва да се намеси кметът! Ама абсолютно СПЕШНО!
3.
БЪЛГАРИН
08.02.2012 09:06:14
0
17
Да си БЪЛГАРИН - работещ и учещ, е наказание. И защо Хилари Клинтън се срещна с лидерите на ромите. За да сподели опит с "интеграцията" на индианците в САЩ сигурно.
2.
Даниела Бонева
08.02.2012 08:51:52
1
12
Ужас и безумие в една държава, в която ако си майка е наказание...
1.
Кавръкова
08.02.2012 08:47:53
0
17
Ужас! Тези мили деца, оставени на милостта на съдбата! Не сме държава! В нормалните страни плащат помощи за всяко дете, без да се интересуват от доход и осигуровки. 8 лева на ден за тези пет души? Кажете ми, че не е истина!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори