×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман.бг започва приема на номинации, посочете достойните сред нас - носители на добрия пример за 2023 г.


Флагман.бг започва приема на номинации, посочете достойните сред нас - носители на добрия пример за 2023 г.
Личност на годината 2016 е Михаела Стойкова, през 2017 г. е избрана д-р Стилияна Томова – 2017 г., адв. Теньо Тенев – 2018, Валентин Иванов – 2019 г., Георги Иванов – 2020 г.; Руси Куртлаков – 2021 г.; Марияна Стефанова – 2022 г.
Тема в развитие
На бляскава церемония областният управител проф. Мария Нейкова ще връчи статуетката „Личност на годината 2023“ Д-р Владимир Корновски печели онлайн вота за „Личност на годината 2023“ Бургас избира „Личност на годината 2023“ Личност на годината 2023: Номинация за Семир Абумелих, който издигна Бургас на европейската здравна карта Личност на годината 2023: Номинация за кулинарния шеф Валя Вълкова - захарчето на всички, нуждаещи се от специална грижа Личност на годината 2023: Номинация за Петър Стоянович - историка, който направи Бургас столица на документалното кино Личност на годината 2023: Номинация за актрисата Гергана Стоянова, която учи хиляди бургаски деца как да вървят към мечтите си Личност на годината 2023: Номинация за доц. Владимир Корновски - лекарят на световно ниво, който избра Бургас пред Варна, за да лекува сърца Личност на годината 2023: Номинация за Димитър Йовнов – флагманът на спасителите след потопа в Царево Личност на годината 2023: Номинация за Живко Жеков - треньора, издигнал до успеха Нургюл Салимова и още десетки шахматни гении Флагман.бг започва приема на номинации, посочете достойните сред нас - носители на добрия пример за 2023 г.
виж още
скрий
02 Януари 2024, Вторник, 20:42 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

"Дела трябват, а не думи“ - нека открием заедно хората, които прибавят и днес на света смисъла на крилатата фраза на Апостола на Свободата

Екипът на Флагман.бг започва приемането на номинации  на заслужилите жители на Бургаския регион за престижната класация „Личност на годината“. Призоваваме нашите читатели да дават своите предложения за достойните сред нас, да ги аргументират и изпратят до медията ни.

"Дела трябват, а не думи“, е крилатата фраза на Апостола на Свободата и вярваме, че няма българин, който да не я знае. Затова нека открием заедно тези от нас, които прибавят и днес на света нейния смисъл със своя добър пример, със своите големи постижения, загриженост, всеотдайност или героизъм в извънредна ситуация.

Станете част от наложилата се като традиция всяка година класация на Флагман.бг, дайте своите предложения, за да отдадем заслуженото на достойните за нашето възхищение личности на изминалата 2023 г.

Видеоматериал от церемонията Личност на годината Флагман 2022:

Ако имате близки, приятели, колеги, съседи, за които знаете, че са извършили добро дело, но поради скромността си не са посмели да дадат гласност, изпратете ни техните истории на редакционната ни поща [email protected].

За първи път церемонията по връчването на статуетката „Флагман“ се проведе на 21 януари 2017 г., на шестия рожден ден на медията ни. С годините престижната класация се превърна в традиция и мащабът ѝ се разшири. За особени заслуги и изключителен принос в различни области, прославящи Бургас и Бургаска област, по преценка на компетентното жури се връчва и Почетен диплом. Досега носители на Почетния диплом „Флагман“ са проф. Иван Карайотов (покойник), актрисата Димитрина Тенева, д-р Венелина Милева и д-р Антон Баев.

Ето как премина 12-ият рожден ден на Флагман:

Всеки гражданин – индивидуално, организация или група от наши читатели могат да направят номинации на електронната ни поща [email protected] от днес, 2 януари 2024 г. Приемането на предложенията ще продължи до 23.59 часа на датата 16 януари 2024 г., вторник.

Условието е участникът да живее в Бургаска област, да е роден тук или да е извършил своето добро дело на бургаска територия, да не е бил номиниран за предходната година. Всяка една кандидатура ще бъде разгледана подробно от компетентното жури. При изпращането на данните за участие, прилагайте  биография и кратка обстоятелствена част защо именно този човек заслужава да бъде отличен с голямата награда. Тя е само една и няма подтитли.

От 00.01 часа на 17 януари 2024 г., сряда, до полунощ на 27 януари 2024 г., събота, ще се проведе интернет гласуването, което ще е с 50% тежест при изчисляването на крайния резултат.

Останалите 50 % ще се оформят от вота на компетентното жури, в което са включени членове с безспорен авторитет – от различни институции, браншове и организации. То ще бъде оглавено от председателя на Районната избирателна комисия – в мандат, компютърният специалист Атанас Сиреков – внук на легендарния бургаски кмет Атанас Сиреков, починал при изпълнение на служебен дълг (1936-1939), както и член от редакцията на Флагман, посочен от управителя й г-н Веселин Василев.

Статуетката, символизираща Флагман, е уникална и е творба на бургаския скулптор Огнян Петков.

Официалната церемония "Личност на годината 2023" ще се проведе през юни на 2024 г. След връчването на престижната награда Флагман.бг ще отпразнува и своя 13-и рожден ден с тържество за своите приятели.

Първият носител на наградата Личност на годината 2016 е Михаела Стойкова, през 2017 г. е избрана д-р Стилияна Томова – 2017 г., адв. Теньо Тенев – 2018, Валентин Иванов – 2019 г., Георги Иванов – 2020 г.; Руси Куртлаков – 2021 г.; Марияна Стефанова – 2022 г.

 




Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори