×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Вижте резултатите от III-ия национален литературен конкурс "Писмо до моя Герой"
  • Днес, 11 декември, БК „Черноморец“ е домакин на първият турнир за деца до 13-годишна възраст Black sharks CUP
  • НСИ отчита ръст на приходите от нощувки през октомври
  • Нова размяна на удари между Израел и Ливан на границата им
  • Жена почина в Гърция след нападение от три кучета
  • На второ четене бюджетната комисия прие парите за НЗОК
  • Синдикатите настояват за единна цена на водата в цялата страна
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Социализмът се завръща в България, а в САЩ – бай Дончо


Социализмът се завръща в България, а в САЩ – бай Дончо
Проф. Николай Витанов прогнозира увеличаване на населението в България. Според него прогонените от Газа палестинци ще се отправят към Германия, но ще бъдат закотвени тук
12 Ноември 2023, Неделя, 21:50 ч.
Автор: Проф. Николай ВИТАНОВ

За ХарварТ-ския социализъм – хак ви е, плющяхте шкембета по жълтите павета и вярвахте, че частната собственост е свещена и неприкосновена. Плюят ли ви сега в лицето?

Социализмът се завръща. Какво беше – кой не скача е червен, кой не скача е черве-е-ен! Е, затова ли подскачахте на голите куки? Да дойде време да ви взимат апартаментите и да ви вдигат да небето данъците на колите? О-о-о-о-о, чакайте, още нищо не сте видели. Хабер си нямате, какви идеи циркулират из ХарварТ, само на 50 километра от Масачузетския технологичен институт. 

Задава се данъчна тесла за имотите в големите градове

И тъй, за 10 ноември, 34 години по-късно. Като си помисля, 34 години след 1944 са 1978. Започва късният соц. 10-на години до края на режима. Какво наблюдаваме днес – пак късният соц.  Тодор Славков – дисидент, че родата му нищо не е в сравнение с тази на новия софийски кмет. Отново идеи от онова време. В сряда – ще вземем апартаментите на хората. Бравос – и Сталин и Цола Драгойчева така правеха. Вчера – още по-весело – ще вдигнем данъците на колите. Нали знаете, че аз съм от икономическата школа на Масачузетския технологичен институт. Ето ви доказателство – гледайте картинките от книгата ми за българските градове и новата икономическа география (коЙ Й туЙ, бе – нова икономическа ГЪЗОгео-ГЪЗОгра-а-а, или каквото беше там. Ами Пол Кругман, Нобелов лауреат по икономика, икономическа школа на Масачузетския технологичен институт. Английският в тази книга не е стока, доста изпуснати букви има, но се чете). 

С колко ще се повиши данък "Сгради" от 2024 година

Сега да ви кажа нещо за ХарварТ-ския социализъм – хак ви е, предупреждавах ви, а вие плющяхте шкембета по жълтите павета юрдечета мои. Частната собственост била свещена и неприкосновена. Ха, ха, ха – плюят ли ви сега в лицето? Плюят ви. Висите ли по голите куки? Висите. Глупакът си е глупак при всички положения – казваше бай Иван, учителят ми по математика в Математическата гимназия, светла му памет. И непрекъснато се убеждавам, че е бил прав. 

Вдигат данък сгради и такса смет на всеки 2 години, ако имотите поскъпнат с над 10%

Продължаваме с коментариите по дядо Хенри. Днес да видим какво ни казва дядо Хенри
Хенри Кисинджър (ден 18)

… В есето си „Вечният мир“ философът Имануел Кант твърди, че вечният мир в крайна сметка ще дойде на света по един от двата начина, чрез човешко прозрение или чрез конфликти и катастрофи от мащаб, който не оставя на човечеството друг избор. Ние сме в такъв момент. …

Човешко прозрение? Кант не е чел Малтус. Никакво човешко прозрение няма да има. Ще има конфликти и катастрофи от такъв мащаб, че човечеството няма да има избор. Тъй казва дядо Хенри. Тъй казва Кант. Само, че и двамата може да бъркат. Човечеството така се опростачи и така виси по голите куки, че може и да има друг избор – да се самоубие.  И то натам върви, какъв друг извод да направим като гледаме интелекта на плющачите по жълтите павета, които но всичко отгоре се имат за умни и красиви. И дошъл Витанов за Кант, Кисинджър и Кругман да им разправя. Миндя-я-я-я, Миндя-я-я-я левел, туй Кант какво Й? Яде ли сЪ, пие ли сЪ?

Та така. Кукленото шоу продължава по план. Писах ли ви, че 

ще ви набълбукат с дългове

Писах ви. Бълбукат ли ви? Бълбукат ви.  Невидима ръка на пазара – ала бала. Аз, като спец по Япония, да ви кажа – Гьосей Шидо – там е истината. А туй какво Й? Е-е-е-е, четете книгата на Витанов за Япония, Ще излезе до края на годината. И пак там ще прочете, като дошъл юрдешкият ултралиберализъм, какво направил Синдзо Абе. 

И се гответе за Карл Маркс. Соцът се завръща, значи коментарите на Витанов ще са богато илюстрирани с материал от ежедневието. Само дето…., Маркс не е това, което си мислите. Ама айде, като му дойде времето.

Напред към войните.

Войната в Газа

Какво каза Витанов? 10 000 убити ще станат, а после и десетки хиляди. Дотук – сумарно 13 000. Офанзивата на град Газа не е почнала по същество. Що? Какво ви писа Витанов? Израелската армия иму нужда да вдигне бойната готовност на запасняците на ниво бригада и това ще стане докъм 15 ноември, след което може да се очаква масирано навлизане в град Газа. Дотогава – действия на ниво батальонна бойна група с цел прочистване на западната част на Газа. Бойните действия ще вървят от север на юг. Що? За да се изтика палестинското население на египетската граница. Що? Ще видите.  И тъй, както ви беше и прогнозирано, израелската армия се занимава с тунелите в Газа. Докато бригадите запасняци постигнат бойна готовност за масивен щурм на град Газа. На мен ми е интересно, като сринат Газа, после какво ще правят израелците. Щото има

Закон на Витанов: Радикализацията на палестинците е право пропорционална на времето, което те седят без държава

Значи, трябва да им се направи държава, за да се спре радикализацията. Къде това?  Иначе трябва да се действа по другия закон : Няма човек, няма проблем и да се наблюскатв друга държава. Египет? Ами, ами, не щат и да чуят за тях. Що? Ами „Хамас“ са клан на Мюсюлмански братя, които имаха президент в Египет, дето беше свален с военен преврат от сегашния египетски президент. Йордания? Цъ,цъ – там имат доста перипетии с палестинците. Ливан? Там царува Хизбела, а те са шиити, а не сунити, като Хамас. Турция? Може, ама там има вече доста мигранти. Какво остава? Европа? Там може. Тъй, че читатели мои, не се чудете, като тръгнат бежански потоци към Европа и почнат да им прилагат новите правила – те 

искат в Германия палестинците, ама принудително ще ги пратят у нас,

 че у нас няма толкоз мигранти. Нъл тъй, продажничета розоводупести български – такива са новите правила, приемаш мигранти без да пискаш, колкото ти кажат от Брюксел.  

Какво беше:  бодро плющим шкембета по жълтите павета, продажници сме ний, ура! Е, ами карайте така, далече ще стигнете.  Ще ви вдигнат данъците – парици за мигрантите трябва да се събират. Ще ви вземат апартаментите – зер мигрантите трябва нейде да живеят. И без коли ще останете – мигрантите трябва и да се возят. Но ще ви остане СВОБОДАТА. Свободата да си плющите шкембетата по жълтите павета. А-а-а-а и едно ЛБГТ знаме ще ви дадат, да си го набиете, знаете къде.  Мисли с главата си , не се лови на голите куки – казва им Витанов. Кря-кря-кря-кря-кря-я-я-я, бауц, бауц, бауц – се чува насреща. Тъй си живеем ние.  

И Войната в Украйна

Какво беше това, къде го по новините? Ау-у-у-у-у, ама нали беше борба на живот и на смърт, ама нали беше заплашена нашата цивилизация? Ама лошите руснаци как разрушават добричката Украйна. Гледаш Киев, гледаш и Газа. И си мислиш – туй европейските ценности са голяма работа. Гола кука за налавяне на милиони шарани. Трябва значи и аз да ги взема на въоръжение. 

Инак си чакаме. Чакаме Год…., ъ-ъ-ъ-ъ, не Годо бе, Големия пробив чакаме. Успехът на Големия пробив е ясно дефиниран – превземане на Токмак. Чакаме превземане на Токмак – ден 43. Какво ви пишех постоянно – 

тактиката “Таракан” (б.р. хлебарка) на украинската армия е тъпа е ще даведе до недостег на пушечно месо

Руснаците хитро се дръпнаха, пуснаха месомелачките и ето ви го резултата.  Я пак да напоним фон Молтке – когато ти замине армията, ти заминава и територията. Защото няма с какво да я пазиш. 

Иначе – има развитие – казват – в Радата внесли предложение за уволнение на Залужни. Обективно погледнато, за условията, в които беше поставен, не се справяше зле човека. Но за това, което идва, не е подготвен да се справи. Тъй, че правилно го уволняват. Слагайте спеца по угробване на бригади и попадане в чували и котли. Нещо яко скърца там, от мен да знаете.  

Жени ще пращаме на фронта, мъжете свършват

Какво ви писа Витанов – към края на годината ще започне да се усеща недостиг на пушечно месо, в средата на следващата година недостигът на пушечно месо ще става критичен. 
Всъщност, отдавна не съм ви прогнозирал какви ще загубите по фронтовете. 

Ето (специално за генерал дьо Гьол и маршар фон Шадраван, сметките на Витанов)- очаквани украински загуби за ноември 2023 г.

Безвъзвратни загуби в жива сила – 24 000.
Танкове – 60
Бронирани машини – 350
Автомобили – 550
Артилерийски системи – 280
Безпилотни летателни апарати – 1050

Половин корпус, откъдето и а го гледате. Руски загуби ще кажете? Поне 2 пъти по-малки. Ама понеже руснаците настъпвали, загубите им трябвало да бъдат 4 пъти по-големи от украинските, бауц, бауц, такованка. Тъй, ли? И при подавляващи артилерийски и въздушно преъзходство пак ли е така? Я пак да си помислите.

И накрая – още нещо от стратегически порядък. Войната в Украйна закучи и няма да свърши добре за украинците. Една бърза войница в Газа за компенсация? Ами, ами – и това закучи, месец се влачи вече и краят му щу е ужасен. За палестинците ли, бе Витанов. И за тях и за тях, ама вий е забравяйте, че в САЩ президентски избори идат. Две закучени войни. 

Да не забравяме, че чичо Дончо малко изолационист се пада

 И е прав – САЩ са в състояние на impeial overstretch, а това завършва с криза и рухване, ако не се спре навреме.

Я да видим накрая, 

какво става с прогнозите за коронавируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 472 дни.
15 месеца са 457 дни. Над 15 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 16 месеца са 488 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 574 дни. 19 месеца са 578 дни. Броячите въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва. 

574 дни валидна прогноза. 18 месеца, върви месец номер 19. Проклетата прогноза – още е валидна. 

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука. 
Текущата вълна си се развива според очакванията. Както виждате, все още няма 5 последователни дни с над 500 регистрирани случая. А вече е 10-ти ноември. Какви са очакванията?

1. Вълната да продължава да е полегата. Точно такава беше и прогнозата.

2.А прогнозата беше такаа, защото сметките се основаха на предположението, че ще се представите отлично, като спазвате елементарните мерки за самозащита и ще позволи на здравната система да оказва съпротива и да задържа нарастването на вълната. Това и стана. Виждате – случаите не могат да се вдигнат стабилно над 500. А времето си върви.

3. Знаете какво трябва да се прави - държите така до средата на ноември, тогава вълната няма да може да се вдигне до края на годината и ще си изкараме добре коледните празници. От вас си зависи – вие определяте коефициента на разпространение на вируса. Засега се справяте отлично и резултатът е налице – коефициентът стои нисък и имаме полегата вълна

4.Елементарно е – не се блъскайте, където има много хора, далеч от кашлящи по възможност. Това е, ако искате вълната да си замине и да няма проблеми по новогодишните празници. Пречи ли ви нещо елементарната предпазливост? Не. И си вършите делата спокойно.

5. Важно е към средата на ноември вълната да е тръгнала стабилно надолу, за да не може да се заформи вторичен пик до края на годината и да си изкарате без притеснения коледните и новогодишните празници. Засега се справяте отлично. Първичният пик мина, започва спад. Просто внимавайте повечко, както досега.

6. Юрдеците пак крякат. Крякайте, крякайте! При тази плътност на населението по света, неминуемо е да дойде по-гадна пандемия от тази. Витанов обаче няма да го има да ви прави прогнози, които са валидни стотици дни и да ви настройва системата, тъй че да няма претоварване. Тогава ще разберете, какво е направил Витанов за вас. Ще съжалявате, но ще е късно. Гледайте, как въртят броячите. Тия рекорди за верни прогнози някой трябва да ги бие. Да видим кой ще е тоя и кога ще стане.   

Та така. 
Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

* Коментарът е на математика проф. Николай Витанов, публикуван във Фейсбук, а заглавието е на Флагман.БГ
Накараха този фолкпевец да духа
Накараха този фолкпевец да духа 11/12/2023, Понеделник 16:40 1
Флагман.БГ Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години 11/12/2023, Понеделник 16:01 3
19
Коментара по темата
19.
*********
14.11.2023 14:13:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
*********
14.11.2023 07:21:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
...
14.11.2023 07:04:17
0
1
Флагман - руска кочина с руска пропаганда. Децата на пропагандаторите са на топло в Сибир, или и в това направление поддържат общата шизофрения на стадото си?
16.
ФБР
14.11.2023 04:53:54
1
3
Путлеризмът=фашизма и ще го изкореним,заедно с всички купени пропагандатори като хищника Витанов,
15.
Гей-реклама ли се прави тук?
13.11.2023 19:30:43
3
3
Не е ли време Юрдек Номер 1 да прекрати с гей-рекламите за Хенри Киссинджър?
Според Хенри Марков:
"Хенри Кисинджър е известен хомосексуалист. В Камбоджа Кисинджър всъщност изнасилваше млади мъже. Това преживяване унищожи живота на поне петима млади мъже."
https://cutt.ly/GwYrQ6i3
14.
От Бургас
13.11.2023 11:54:21
1
5
И още нещо-ако нашият кмет и неговата група от съветници не желае повишаване на местните данъци и такси (за да изпълни заръките на тиквата от Банкя) няма да има никаквъв проблем. Бургас ще разполага с малко пари за инфраструктура, мръсни улици, разбити тротоарари, проблеми с транспорта, липса на места за паркиране, съседски войни и деградация. Така че -как беше -Всеки сам си преценя.
13.
От Бургас
13.11.2023 11:42:24
2
5
Г-м математик, жалко е че лъжете и това което сте написали няма нищо общо с математиката. Сега по темата за местните данъци и такси - господине, никой от правителството не може да ги повишава. За законовите промени настояваха отдавна кметовете на общините. Кметовете и общинските съвети да решават техния размер. Това се нарича ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ и от това Бургас може само да спечели, а не всичко да отива в София а след това да се разпределя за Кърджали. Нима смятате гражданите на Бургас за бедни? Има семейства с по три-четири коли. Паркингите и в Меден Рудник са препълнени да не говорим за центъра. Вчера (неделя), паркингите на мола и големите търговски вериги бяха пълни от пааруващи бургазалии. Не можеше да се паркира пред Кауфланд, Айко Практикер, мола и т.н. Лидл в Славейков беше препълне с пазаруващи. май тоя е съветника на оная кандидат кметицата на София.
12.
Атанас Стефанов Проруски Пергиш
13.11.2023 10:57:01
2
3
Професоре жив да си действаме по спецназ
11.
Професора има
13.11.2023 09:22:43
4
8
Вълна на гъзъ и кат фане за грездея някой познава чв е мъж.
Чакане предсказанияот монаха от Атон ,монахиня мунда,баба ванга гущерица. Кьоравия дядка от Кавказ и всички депутати от госдумата начело с педведев а и патрушев маразматичния дъртак ментор на Путту
10.
fdbgs
13.11.2023 07:52:04
11
19
имам няколко приятели които мислят като повечето евро ориентирани недоучени хора, те нямат знания за това което е ставало преди и споделят мнението че написаното от професора е мижай да те лажем, обаче това което професорът пише се получава на практика защото той има база знания които 95% с купените дипломи за средно и основно образование нямат.
9.
Дааа
13.11.2023 07:21:37
11
17
Нормално е един математик да е малко шашав, ама това може да го разбере само един колега, който е изчел един вагон книги за вземе висше. Простолюдието от "нормални" няма как да го разбере човека. Винаги съм следял какво казва, защото в математиката всичко е точно, а той смята вярно.
8.
ЕДИН ПРИЗРАК
13.11.2023 07:20:27
3
16
Броди из Европа......призрака на комунизма....!!!
7.
Ухааа
13.11.2023 04:59:59
5
7
Бг Салавьов,бойни комари има ли у бг то,има имаа от Украйна додоа от лабораториите.
Те не апат докато не им пуснеш чалгата "шта апат комари".
Тя задейства агресията и почват да правят бактерии и да апят.
Кото котки са
6.
Витанов
13.11.2023 04:33:26
16
17
Смени дилъла или психиатъра дават ти гадни ешилки и неподходящи хапчета.
Да влезат санитарите
5.
Г.Станков
13.11.2023 03:30:32
21
16
Отвратителният хамстер на Путлер-витанов,се появи и във Флагман,Много жалко за вестника,повече няма да го чета!!Щом на този от тинята давате да се изявява,не желая да се мърся!
4.
Лъзгав е.
13.11.2023 02:32:22
4
10
Прогнозите му за ковида бяха точни, обаче никога не каза и една дума срещу "политическия фактор". Със сигурност този, който ни нареди на урните във пика на вълната 2021 и един министър с висналата камба, който саботира ваксинацията и уволни всички директори на големите болници са били основен параметър в изходните данни. Една думичка не каза.
3.
Бай Пенчо
12.11.2023 23:02:33
21
27
Този е и прост и нагъл. Постоянно ухилен по телевизията говореши мрачни прогнози, сега тук пише несвързани неща. Голям олигофрен.
2.
Някой
12.11.2023 22:57:15
20
22
Прост и нагъл до безобразие е тоя Витанов! Кух е, като две хралупи!
Обаче ако се сдушат с Кирчо Брейка, ...... чудеса ще направят! На един акъл са!
1.
Иван
12.11.2023 22:44:25
30
24
Марш в Русия г-н "проф" Витанов!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накараха този фолкпевец да духа Накараха този фолкпевец да духа „Не беше скучен 8-ми декември“, пише фолкаджията Той изпя Шушана на ушето на Дядо Коледа Той изпя Шушана на ушето на Дядо Коледа Наско Ментата с хитова изцепка  Съдът върна интригата за създаването на община Обзор – отмени решение на служебния кабинет Съдът върна интригата за създаването на община Обзор – отмени решение на служебния кабинет Казусът във ВАС обаче може да продължи при нова жалба Футболист №1 на България крие приятелката си, защото е дъщеря на скандален бос Футболист №1 на България крие приятелката си, защото е дъщеря на скандален бос Паметливите ще си спомнят как преди години милионерската щерка прегази на пътя двама чистачи с лъскавия си джип Бивши бургаски съветници съдят Общината за неплатена заплата Бивши бургаски съветници съдят Общината за неплатена заплата Претендират да получат възнаграждение за месец октомври, когато не се проведе заседание на ОбС Тя отново подпука популярен българин - изнудване или студено отмъщение Тя отново подпука популярен българин - изнудване или студено отмъщение Актрисата с гневен пост срещу Вергов и прокуратурата Отиде си спасителят на Червената принцеса Отиде си спасителят на Червената принцеса Рафинерията в Бургас да може да се продаде само с решение на НС, предлагат Борисов и Кирил Петков Рафинерията в Бургас да може да се продаде само с решение на НС, предлагат Борисов и Кирил Петков Това щяло да важи и за други стратегически предприятия БСП реши да не води преговори за общо управление с ПП-ДБ в София БСП реши да не води преговори за общо управление с ПП-ДБ в София Ще се водят разговори единствено за приоритетите на БСП, които да залегнат в бюджета на София за 2024 г. Намерете си любовник, поне с 30 години по-млад, съветва всички бабички тази модна икона Намерете си любовник, поне с 30 години по-млад, съветва всички бабички тази модна икона 77-годишната звезда е сгодена за чернокожия продуцент Александър Едуардс, който е едва на 37 г.
Настъпва нова ера в Аржентина, страната е фалирала и всички трябва да затегнат коланите Настъпва нова ера в Аржентина, страната е фалирала и всички трябва да затегнат коланите "Няма пари!", заяви новоизбраният президент  Американското посолство във Виена убедило Австрия да вдигне румънското вето за Шенген Американското посолство във Виена убедило Австрия да вдигне румънското вето за Шенген Дискусиите с американски официални лица са били решаващи за промяната на позицията на Австрия относно присъединяването на Румъния и България към Шенгенското пространство, се казва в цитираната публикация Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години Аристократичното червено, с което се бе наконтила, допълнително нагнетяваше обстановката, а лежерната материя на роклята подчертаваше доста натежалите ѝ форми Той е най-красивият италианец, но зарязва мацките и става свещеник Той е най-красивият италианец, но зарязва мацките и става свещеник 21-годишният токсанец шокира с избора си Преди години застреляха мафиотското й гадже пред очите, а днес оцеля по чудо в кошмарен полет Преди години застреляха мафиотското й гадже пред очите, а днес оцеля по чудо в кошмарен полет Лияна е родена под щастлива звезда Тази тв водеща шокира зрителите, започна да говори за погребението си Тази тв водеща шокира зрителите, започна да говори за погребението си Гала посочи къде иска да бъдат поставени тленните й останки  Тя се избели, също като Майкъл Джексън Тя се избели, също като Майкъл Джексън В социалните медии Бионсе отнесе стотици хиляди критики за промяната на външния й вид Тя искаше да става актриса, но остана в сянката на световноизвестната си сестра и накрая изтрещя тотално Тя искаше да става актриса, но остана в сянката на световноизвестната си сестра и накрая изтрещя тотално Джейми Лин Спиърс е диагностицирана с биполярно разстройство, не си приема редовно предписаните й медикаменти Държанка на световна знаменитост заби луд милиардер Държанка на световна знаменитост заби луд милиардер Николас Бергрюен притежава над 6 млрд. долара, но си няма жилище Затягат контрола върху банките Затягат контрола върху банките Целта на регулаторните органи в САЩ е да бъдат предотвратени повече банкови фалити
Бойко НОЕВ, бивш министър Бойко НОЕВ, бивш министър Ако днес Путин натисне копчето, много скоро в България ще има икономическа, а оттам и политическа криза Виц на деня Виц на деня Един рибар си стоял в жегата на брега на язовира и си ловял риба. По едно време се показала златната рибка и казала: - Пич, ще ти изпълня три желания, ако си извадиш краката от водата... Виц на деня Виц на деня Мутра купил кило банани, прибрал се в къщи и решил да се изфука пред жена, че знае английски. Подал бананите и кaзал: - Фор ю! - Фор ми? - зарадвала се жена му. - Не фурми ма, банани! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мъдрият мъж никога не спори с жена си; просто я изчаква да започне да си противоречи сама
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори