×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Доналд Тръмп с нова ключова победа в първичните избори
  • Ремонт на Калотина затруднява преминаването през границата
  • Тръмп печели първичните избори на републиканците в Южна Каролина
  • Япония обяви въвеждането на нови санкции срещу Русия след страните от Г-7
  • ПВО на Русия свали два украински дрона край Белгород и четири над Черно море
  • В Беларус днес се произвеждат избори за парламент и за местни съвети
  • Продължава ръстът на цените на повечето основни хранителни стоки
  • Облачно време и слаб дъжд в части от страната днес
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха листата си с общински съветници за местния вот


ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха листата си с общински съветници за местния вот
Листата е съставена от разпознаваеми в града личности и се очертава да е една от изненадите на вота
Тема в развитие
Излизам като кандидат за кмет на Бургас в името на нашите деца, вярвам на моите съмишленици от ПП МИР и Обединение "Бургазлии" Професор е кандидатът за кмет на Партия МИР и Гражданско обединение „Бургазлии” Защо Елена Параскова - една от успелите жени в Бургас, стана учредител на гражданско обединение „Бургазлии“ Инфраструктурата в цял Бургас трябва да се подобри, Меден рудник се нуждае от нов наказателен паркинг Валери Лазаров, Гражданско обединение „Бургазлии“: Време е да си върнем спортните бази, приоритет №1 за града трябва да са децата Димитър Шангов от „Гражданско обединение Бургазлии“ с анализ на пазара на природен газ, санирането и яхтените пристанища Днес темата е Бургас, Рожен, Президентът и отново Бургас! Гражданско обединение „Бургазлии“ кани на среща водачите на листите в Бургаска област Учредиха обединение „Бургазлии”, вероятно за участие в местния вот
виж още
скрий
25 Септември 2023, Понеделник, 15:50 ч.
Автор: Флагман

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение „Бургазлии“ и не членуват в политически партии

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха в ОИК - Бургас общата си листа с кандидати за общински съветници и за кметове на населени места, които ще участват в предстоящите местни избори на 29 октомври.

Водач е председателят на Гражданско обединение „Бургазлии“ Иван Ненков, а в челната десетка са още д-р Димитър Шангов, Валери Лазаров, Елена Параскова, Венцислав Вичев, проф. д-р инж. Радостин Долчинков, инж. Иван Иванов, Герасим Варимезов, д-р Милена Орешкова и Филип Демирев.

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение „Бургазлии“ и не членуват в политически партии. Листата е съставена от разпознаваеми в града личности.

„Какъвто и да е резултатът на 29.10.2023 г., Гражданско обединение „Бургазлии“ ще продължи своята визия и ще се развива с цел подобряване условията на живот в Бургас. Приемаме това като ангажимент в полза на обществото и смятам, че всички ние го дължим на града си. Нека бъде категорично ясно, че тази гражданска енергия ще бъде съхранена и след 29.10 и ще бъде насочена категорично в полза на нашият град!“, коментира Иван Ненков.

„Изказваме благодарност на ПП МИР и нейния председател Симеон Славчев, затова че безусловно предоставиха своята регистрация на Гражданско обединение „Бургазлии“, добави още Ненков.

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха и двама кандидати за кметове: Проф. д-р инж. Радостин Долчинков в Бургас и Мая Петкова в село „Маринка“.

Листата бе регистрирана в ОИК Бургас

Листа за общински съветници на Гражданско обединение „Бургазлии“

1. Иван Любомиров Ненков – Финансов контрольор, Магистър по икономика, завършва Право в БСУ, икономист, учител по икономически дисциплини. Председател на Обществения съвет на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ град Бургас. Семеен с две деца.

2. Димитър Стоянов Шангов - доктор по икономика, семеен с две деца. Собственик и управител на инвестиционна компания. Притежава експертиза в областта на енергетиката и транспорта. До 2006 г. преподава „Икономика на индустрията“ и „Стратегическо управление“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ град Бургас.

3. Валери Валериев Лазаров - Мениджър продажби в „Деметра Логистик“ град Бургас. Семеен с две деца. Председател на Обществения съвет на ОУ „Братя Миладинови“.

4. Елена Параскова Ефендиева - Завършила магистратура в БСУ със специалност „Програмиране и математика”, семейна с две деца. Завършва МВА в МГУ „Ломоносов“ в Москва, Русия. Франчайз партньор в агенция за недвижими имоти.

5. Венцислав Вичев Вичев – Икономист. Управляваш съдружник в сферата на ресторантьорството и туризма.

6. Проф. д-р инж. Радостин Симеонов Долчинков - Административен директор на Бургаски свободен университет /БСУ/, декан на Центъра по информатика и технически науки.

7. Инж. Иван Желязков Иванов – Съдружник, създател и управител на „Комнет България“, експерт в областта на информационните технологии.

8. Герасим Стойчев Варимезов – Експерт в областта на строителството, търговията и внос на автомобили и строителна техника. Управляващ съдружник в малка компания. Следва специалност Транспортна Техника и Технологии, степен Магистър, Университет „Проф. Д-р Асен Златаров“ град Бургас, Факултет по Технически Науки. Семеен с две деца.

9. Д-р Милена Петрова Делчева-Орешкова - Лекар-дерматолог със специализация по алергология и специалност „Социална хигиена“, понастоящем лекар в ДКЦ.

10. Филип Демирев Демирев – Икономист, семеен с две деца. Ръководител в сферата на туризма от 30 г., управител на хотел и ресторант.

11. Инж. Калуст Оник Калустян – Инженер, семеен с двама сина, на 20 и на 17 години. Магистър по „Промишлена екология” в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” град Бургас, специалист по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и растителна защита.

12. Адв. Светлана Добринчева Добрева –  Завършила Висше образование, специалност Право в БСУ. Вписана като адвокат в Адвокатска колегия - Бургас; Над 26 години практикува като адвокат по гражданско право. Член на обществения съвет на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ град Бургас. Завършила семестриално „Политология“ в СУ „Климент Охридски“. Има дъщеря на 19 години.

13. Мариета Ангелова Тимнева-Рохова - Магистър по английска филология и квалификация преподавател по английски език и литература и преводач. Повече от 35 години работи в сферата на образованието като учител по английски език, от които последните двадесет управлява и собствена школа за чужди езици.

14. Боряна Николова Райкова – Магистър „Начална педагогика“. Магистър „Публична администрация“. Притежава 25 г. опит в сферата на музикалното изкуство. Преподава  на деца вокално пеене. От 10 г. работи като начален учител в ОУ „Братя Миладинови“, където е и синдикален председател към КНСБ.

15. Петър Андонов Бакалов –Автомобилен състезател и шампион по Планинско изкачване, Рали и Рали спринт. Носител на национални и международни купи и награди. Треньор по картинг на деца и подготовката им за участие в Национални шампионати. Съдружник в транспортна компания.

16. Георги Стоянов Терзиев - Треньор по футбол в ФК „Нефтохимик“, учител в Спортно училище „Юрий Гагарин“ град Бургас.

17. Д-р Иван Илиев Йотов - Завършил Висш медицински институт гр. Варна. Придобита специалност по инфекциозни болести през 1999 г. Началник на Инфекциозно отделение в УМБАЛ Бургас. Владее немски, руски и английски език.

18. Марта Веселинова Грънчарова - Марта Грънчарова - учител по български език и литература в ПГРЕ " Г.С. Раковски" - Бургас. Бакалавър по журналистика. Филолог и магистър по управление на организациите в образованието, културата и изкуството. Експерт по финансово осигуряване и европейски проекти в продължение на шест години в РУО - Бургас. Богат професионален опит в административните, финансовите и учебните дейности в системата на предучилищното и училищното образование.

19. Константина Димитрова Мендизова - Завършила University of Applied Sciences, специалност: Картография и Геоматика, Магистър МУ-София, специалност  Здравен мениджмънт. Професионален опит в проектирането на Ветропаркове в страната и чужбина (Германия). Понастоящем офис мениджър, финансово консултиране за инвестиране в България и обслужване на чуждестранни фирми. Езици- немски, английски, руски, сърбо-хърватски.

20. Карамфила Георгиева Гочева – Икономист, семейна с две деца. Завършила Бакалавърска степен в СА Свищов: ”Застраховане и социално Дело” и Магистърска степен: Международен Бизнес и Мениджмънт с английски език”. Вече 10 години работи в сферата на застраховането като експерт”.

21. Христо Йорданов Иванов – Семеен с един син. Завършил „Педагогика“ в Шуменски  университет „Константин Преславски“. От 30 години е собственик и управител на фирма за производство на стъклопакет и вътрешни остъкления.

22. Димо Данчев Димов – Икономист. Висше образование: 1-во Финанси; 2-ро Застраховане и социално дело. Магистър - Финансов мениджмънт. Стопанска Академия "Д. А. Ценов" гр. Свищов. Над 15 г. опит в сферата на частния сектор, недвижими имоти и пазарни оценки.

23. Мирослав Митков Борисов – Предприемач в сферата на строителството и търговията.

24. Ганимир Христов Велчев –Управител на дружество в сферата на търговията.

25. Инж. Янка Георгиева Маркова – Завършила ВИХВП, гр. Пловдив, инженер-технолог. Над 25 години опит в сферата на хранителната промишленост, като последните 17 години в общинската администрация. С опит в структурата на общината и управлението на града.

26. Светлозар Николов Димитров - Баща на три деца. Завършил СУ „Климент Охридски“, специалност „Начална училищна педагогика“. Преминал през различни степени на образователната система - учител, учител - методист, инспектор, експерт, зам. директор и директор на училище. Управител на фирма за международна търговия и туризъм.

27. Никола Христов Ангелов -  Баща на едно дете. Корабен механик, завършил Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов „Свети Никола“ Бургас, специалност Корабни машини и механизми с над 20 годишен стаж, владеещ 3 езика. Трудолюбив и честен гражданин, милеещ за развитието на своя град.

28. Христо Байчев Баев - Семеен с две деца. Завършил съм университет "Проф. д-р А.Златаров", инженер химик. Работи от повече от 20 г. в Лукойл Нефтохим като диспечер на комплекс.

29. Д-р Димитър Евгениев Дончев – Специалист по дентална медицина. Владее руски език.

30. Петър Димитров Мехремов – Икономист международни отношения, експерт Товарен морски транспорт.  

31. Петър Генчев Христов – Експерт в поддръжка на автопаркове, консултант авточасти и отсервизване на леки, лекотоварни и товарни автомобили. Организатор транспортни дейности.

32. Стоян Илиев Ненчев - Семеен с 3 деца, IТ специалист, експерт по цифрови системи за сигурност и охрана на промишлени и граждански обекти. Стаж по специалността повече от 25 години. Член на Асоциацията на завършилите колежа по отбраната на НАТО – България.

33. Силвия Владимирова Митова - Инженер, финансов мениджър, съдебен експерт, психолог. Дългогодишен опит в банковата сфера, ръководител на голяма търговска верига, за момента съм развиваща се бизнес дама в микро бизнес. Омъжена.

34. Светозар Димитров Владков - Учител, старши треньор на КВТ „Арена Бургас“.

35. Тодор Янков Карачорбаджиев - Любящ баща на близнаци.  Бакалавър по „Компютърни науки и комуникации„ и Магистър по „Електронизация и комуникация на възобновяеми енергийни източници“. Работи в „Контракс Бургас“, като сервизен инженер с над 25 години опит в сферата на компютрите, комуникациите, облачните услуги, информационната сигурност  и продажбите, с изградени множество проекти, включително и такива от национално значение.

36. Цветелина Калоянова - Семейна с едно дете.  Завършила Университет "Проф. д-р Асен Златаров" град Бургас, Бакалавърска степен специалност “Туризъм". 20 год. опит в сферата на търговията .Длъжността , която заема  към момента е специалист продажби онлайн - търговия.

37. Дора Георгиева Кабаиванова - Майка на едно дете. Завършено висше образование, специалност  - Икономика на туризма.

38. Маруся Горанова Ханджиева - Магистър Начална училищна педагогика. Доказан учител с 40 години стаж в образованието. Семейна с едно дете.

39. Светослав Георгиев Вълков – Предприемач. Роден и израснал в гр. Бургас. Завършил Икономика на търговията в Стопанска академия Димитър Ценов- Свищов. Над 15 год. опит в сферата на частния сектор. Семеен с едно дете.

40. Доц. Йорданка Цанкова Ташева – Преподавател в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ град Бургас. Магистър, „Химични технологии”, специализация „Технология на нефта и химмотология”. Университетски преподавател, води лекции по Управление на малкия бизнес, ОКС „Магистър”; Производствено-технологичен контрол, ОКС „Бакалавър”. Владее английски, немски, руски и гръцки език.

41. Добринка Тодорова Стамболиева – Пенсионер. Има богат административен опит.

42. Полковник доктор Димитър Петров Димитров, /о.з./- Български офицер, специалист по международна и корпоративна сигурност. Последните  осем години работи в Украйна в международни организации в сферата на международната безопасност и сигурност, участвал в международна мисия в Афганистан. Разведен, с един син.

43. Гинка Василева Стоянова - Семейна с три деца.  Завършила Университет "Проф. д-р Асен Златаров", Магистърска степен " Екология и опазване на околната среда". Повече от 20 год. опит в частния сектор и в застраховането.

44. Деляна Георгиева Рогачева - Магистър “Икономика на Туризма”. Работила съм 18 години в Агентурата на Немския Туроператор „Некерман“. 10 години работя във фирма „А2Z“-трансфери летище Бургас и летище Варна!

45. Милена Георгиева Павлова - Завършила Великотърновски университет, специалност „География на туризма“. Работи в сферата на туризма от 20 год. Започва като екскурзовод с немски език към голям немски туроператор ITS. След това е работила в офиса - отдел екскурзии и мероприятия в Некерман. От 10 год. работи в туристическа агенция. ИАТА агент , специалист в продажбата на самолетни билети. Владее немски, английски и испански.

46. Дора Колева Йорданова - Медицински специалист с дългогодишен опит в различни европейски държави. Гражданската ѝ позиция е насочена към инициативи в сферата на здравеопазването, както и към разгръщане потенциала на малките населени места около областния град, с  цел създаване на благоприятен, природосъобразен и перспективен климат за реализация на млади семейства и бизнес инвестиции.

47. Драгомир Тодоров Шивачев – Роден на 03.08.1953г. в Бургас. Завършил ТСА "Колю Фичето". От април 1976 до момента работи във "ВиК" ЕАД, като до 2020- ръководител звено "Канализация“, а сега експерт-инженеринг в "Звено за управление на проекти". Семеен с две деца.

48. Тонка Стоянова Попова – Родена и израснала в Бургас. Завършила Икономически Техникум Бургас и Стопанска академия Димитър Ценов Свищов - счетоводител с 25 години професионален опит. Точен и директен човек.

49. Мая Йорданова Петкова – Има 30 години опит в сферата на търговията. Семейна с едно дете. Кандидат за кмет на село Маринка, община Бургас.

50. Маркар Варужан Терзиев – Технолог по електромедицинска техника.

51. Мирослав Иванов Петков - Технолог, управител на производствена база.

Кандидатите за общински съветници на ПП МИР и Гражданско обединение "Бургазлии" са доказани професионалисти в своята област

 
България Всички новини
Осъдиха наркоготвач от Италианската махала в Бургас Осъдиха наркоготвач от Италианската махала в Бургас Валентин Добрев се размина с условна присъда  Юруш към тази част на България: Продават се хотели на безценица Юруш към тази част на България: Продават се хотели на безценица Бивша резиденция от времето на тоталитарната власт е на тезгяха за 300 000 евро Брутално отмъщение! Срязаха гумите и залепиха с монтажна пяна вратите на кола Брутално отмъщение! Срязаха гумите и залепиха с монтажна пяна вратите на кола Търсят извършителите Дългата пролетна ваканция започва на тази дата Дългата пролетна ваканция започва на тази дата Пролетната ваканция започва на 30 март, събота и ще продължи до 7 април, неделя или общо 9 дни Месец след убийството на Пейо: Една от убийците му излезе от ареста, а другата реве, че я нападнали дървеници Месец след убийството на Пейо: Една от убийците му излезе от ареста, а другата реве, че я нападнали дървеници Красимира Трифонова уж временно е изведена в болница, защото се чувствала зле  Той е шоумен номер едно в България Той е шоумен номер едно в България Дори когато пресолявам шегите в ефир, го правя в интерес на зрителя, призна Рачков Обучават ловци, за да не застрелят някой мигрант в Странджа Обучават ловци, за да не застрелят някой мигрант в Странджа Слава Богу, досега нямаме такива инциденти, казват авджии  До два месеца избират нов председател на БСП в Бургас, червените искат и оставка на правителството До два месеца избират нов председател на БСП в Бургас, червените искат и оставка на правителството Това решение е взето на днешния Национален съвет на партията Тя твърди, че е врачка на Берлускони, но се оказа шивачка от "Парцаленото училище" Тя твърди, че е врачка на Берлускони, но се оказа шивачка от "Парцаленото училище" Докато бил жив Берлускони, нищо не й липсвало. След смъртта му обаче тя се притеснила за бъдещето си, защото в листа на завещанието му нейното име не фигурирало, въпреки че очаквала щедро наследство Искате ли да видите и тази чалгаджийка в риалити формат Искате ли да видите и тази чалгаджийка в риалити формат Хитовата изпълнителка признава, че е получавала много покани за участия 
Коя е Юлия Навалная - тя не искаше да е политик, но става символ на съпротивата срещу тиранията в Русия Коя е Юлия Навалная - тя не искаше да е политик, но става символ на съпротивата срещу тиранията в Русия Макар че бе неотлъчно до опозиционера в неговите битки, тя вижда себе си като съпруга и майка Семейство от Одрин показа актуалните цени по магазините. Заслужава ли си? (ВИДЕО) Семейство от Одрин показа актуалните цени по магазините. Заслужава ли си? (ВИДЕО) Във видеото те показват всичко до най-малката подробност – как се стига от границата до съответното място, какво е работното време на обекта и какви са промоциите Тя чу най-лошата диагноза, но не се предаде: Натали, която пребори рака пет пъти и пробяга маратон Тя чу най-лошата диагноза, но не се предаде: Натали, която пребори рака пет пъти и пробяга маратон След 11 операции, 30 химиотерапии и 55 лъчетерапии тя води пълноценен живот Защо този известен турски актьор се страхува от съпругата си Хазал Кая? Защо този известен турски актьор се страхува от съпругата си Хазал Кая? Двамата са популярни в Турция Ето как модернизират панелките в Германия Ето как модернизират панелките в Германия Масово жилищно строителство може да се открие също в кварталите Лихтенберг и Хелерсдорф Oтĸpиxa cлyчaйнo в джyнглитe нa Mиaнмap изocтaвeн мнoгo pядъĸ и cyпep cĸъп мoдeл Lаmbоrghіnі Oтĸpиxa cлyчaйнo в джyнглитe нa Mиaнмap изocтaвeн мнoгo pядъĸ и cyпep cĸъп мoдeл Lаmbоrghіnі Coбcтвeниĸът нa cпopтния cyпep cĸъп aвтoмoбил зaceгa нe e oтĸpит Водени ли са преговори с него, за да стане главен прокурор Водени ли са преговори с него, за да стане главен прокурор Андрей Янкулов твърди, че никой не е разговарял по тази тема с него  Няколко града в страната без инсулин в нито една аптека Няколко града в страната без инсулин в нито една аптека Освен "Актрапид" и "Тресиба", дефицитен се оказва и трети вид инсулин – "Фиасп" Има вариант Бойко Борисов да разцепи ПП-ДБ и да си направи ново мнозинство, смята Първан Симеонов Има вариант Бойко Борисов да разцепи ПП-ДБ и да си направи ново мнозинство, смята Първан Симеонов В ДБ не харесват изобщо ПП, но гледат много-много да не им личи, смята социологът Това е най-вкусната торта за всички времена, а приготвянето й е толкова лесно, че дори дете ще се справи Това е най-вкусната торта за всички времена, а приготвянето й е толкова лесно, че дори дете ще се справи Има ли нещо по-изкушаващо от чудно вкусна домашна торта? Едва ли!
Бойко СТАНКУШЕВ, АКФ Бойко СТАНКУШЕВ, АКФ Пепи Еврото и Нотариуса вероятно са станали опасни за покровителите си Виц на деня Виц на деня Подкрепям единствено традиционните семейни ценности: мъж, жена, деца, куче и любовница! Виц на деня Виц на деня - Автомобилът ще измести влака!
- Съмнявам се. Преди месец един се опита да го направи и шофьорът свърши в болницата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само в България, освен приятел, познат, роднина, съществува и категорията за близост: "Били сме на една маса"

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори