×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха листата си с общински съветници за местния вот


ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха листата си с общински съветници за местния вот
Листата е съставена от разпознаваеми в града личности и се очертава да е една от изненадите на вота
Тема в развитие
Излизам като кандидат за кмет на Бургас в името на нашите деца, вярвам на моите съмишленици от ПП МИР и Обединение "Бургазлии" Професор е кандидатът за кмет на Партия МИР и Гражданско обединение „Бургазлии” Защо Елена Параскова - една от успелите жени в Бургас, стана учредител на гражданско обединение „Бургазлии“ Инфраструктурата в цял Бургас трябва да се подобри, Меден рудник се нуждае от нов наказателен паркинг Валери Лазаров, Гражданско обединение „Бургазлии“: Време е да си върнем спортните бази, приоритет №1 за града трябва да са децата Димитър Шангов от „Гражданско обединение Бургазлии“ с анализ на пазара на природен газ, санирането и яхтените пристанища Днес темата е Бургас, Рожен, Президентът и отново Бургас! Гражданско обединение „Бургазлии“ кани на среща водачите на листите в Бургаска област Учредиха обединение „Бургазлии”, вероятно за участие в местния вот
виж още
скрий
25 Септември 2023, Понеделник, 15:50 ч.
Автор: Флагман

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение „Бургазлии“ и не членуват в политически партии

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха в ОИК - Бургас общата си листа с кандидати за общински съветници и за кметове на населени места, които ще участват в предстоящите местни избори на 29 октомври.

Водач е председателят на Гражданско обединение „Бургазлии“ Иван Ненков, а в челната десетка са още д-р Димитър Шангов, Валери Лазаров, Елена Параскова, Венцислав Вичев, проф. д-р инж. Радостин Долчинков, инж. Иван Иванов, Герасим Варимезов, д-р Милена Орешкова и Филип Демирев.

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение „Бургазлии“ и не членуват в политически партии. Листата е съставена от разпознаваеми в града личности.

„Какъвто и да е резултатът на 29.10.2023 г., Гражданско обединение „Бургазлии“ ще продължи своята визия и ще се развива с цел подобряване условията на живот в Бургас. Приемаме това като ангажимент в полза на обществото и смятам, че всички ние го дължим на града си. Нека бъде категорично ясно, че тази гражданска енергия ще бъде съхранена и след 29.10 и ще бъде насочена категорично в полза на нашият град!“, коментира Иван Ненков.

„Изказваме благодарност на ПП МИР и нейния председател Симеон Славчев, затова че безусловно предоставиха своята регистрация на Гражданско обединение „Бургазлии“, добави още Ненков.

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха и двама кандидати за кметове: Проф. д-р инж. Радостин Долчинков в Бургас и Мая Петкова в село „Маринка“.

Листата бе регистрирана в ОИК Бургас

Листа за общински съветници на Гражданско обединение „Бургазлии“

1. Иван Любомиров Ненков – Финансов контрольор, Магистър по икономика, завършва Право в БСУ, икономист, учител по икономически дисциплини. Председател на Обществения съвет на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ град Бургас. Семеен с две деца.

2. Димитър Стоянов Шангов - доктор по икономика, семеен с две деца. Собственик и управител на инвестиционна компания. Притежава експертиза в областта на енергетиката и транспорта. До 2006 г. преподава „Икономика на индустрията“ и „Стратегическо управление“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ град Бургас.

3. Валери Валериев Лазаров - Мениджър продажби в „Деметра Логистик“ град Бургас. Семеен с две деца. Председател на Обществения съвет на ОУ „Братя Миладинови“.

4. Елена Параскова Ефендиева - Завършила магистратура в БСУ със специалност „Програмиране и математика”, семейна с две деца. Завършва МВА в МГУ „Ломоносов“ в Москва, Русия. Франчайз партньор в агенция за недвижими имоти.

5. Венцислав Вичев Вичев – Икономист. Управляваш съдружник в сферата на ресторантьорството и туризма.

6. Проф. д-р инж. Радостин Симеонов Долчинков - Административен директор на Бургаски свободен университет /БСУ/, декан на Центъра по информатика и технически науки.

7. Инж. Иван Желязков Иванов – Съдружник, създател и управител на „Комнет България“, експерт в областта на информационните технологии.

8. Герасим Стойчев Варимезов – Експерт в областта на строителството, търговията и внос на автомобили и строителна техника. Управляващ съдружник в малка компания. Следва специалност Транспортна Техника и Технологии, степен Магистър, Университет „Проф. Д-р Асен Златаров“ град Бургас, Факултет по Технически Науки. Семеен с две деца.

9. Д-р Милена Петрова Делчева-Орешкова - Лекар-дерматолог със специализация по алергология и специалност „Социална хигиена“, понастоящем лекар в ДКЦ.

10. Филип Демирев Демирев – Икономист, семеен с две деца. Ръководител в сферата на туризма от 30 г., управител на хотел и ресторант.

11. Инж. Калуст Оник Калустян – Инженер, семеен с двама сина, на 20 и на 17 години. Магистър по „Промишлена екология” в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” град Бургас, специалист по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и растителна защита.

12. Адв. Светлана Добринчева Добрева –  Завършила Висше образование, специалност Право в БСУ. Вписана като адвокат в Адвокатска колегия - Бургас; Над 26 години практикува като адвокат по гражданско право. Член на обществения съвет на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ град Бургас. Завършила семестриално „Политология“ в СУ „Климент Охридски“. Има дъщеря на 19 години.

13. Мариета Ангелова Тимнева-Рохова - Магистър по английска филология и квалификация преподавател по английски език и литература и преводач. Повече от 35 години работи в сферата на образованието като учител по английски език, от които последните двадесет управлява и собствена школа за чужди езици.

14. Боряна Николова Райкова – Магистър „Начална педагогика“. Магистър „Публична администрация“. Притежава 25 г. опит в сферата на музикалното изкуство. Преподава  на деца вокално пеене. От 10 г. работи като начален учител в ОУ „Братя Миладинови“, където е и синдикален председател към КНСБ.

15. Петър Андонов Бакалов –Автомобилен състезател и шампион по Планинско изкачване, Рали и Рали спринт. Носител на национални и международни купи и награди. Треньор по картинг на деца и подготовката им за участие в Национални шампионати. Съдружник в транспортна компания.

16. Георги Стоянов Терзиев - Треньор по футбол в ФК „Нефтохимик“, учител в Спортно училище „Юрий Гагарин“ град Бургас.

17. Д-р Иван Илиев Йотов - Завършил Висш медицински институт гр. Варна. Придобита специалност по инфекциозни болести през 1999 г. Началник на Инфекциозно отделение в УМБАЛ Бургас. Владее немски, руски и английски език.

18. Марта Веселинова Грънчарова - Марта Грънчарова - учител по български език и литература в ПГРЕ " Г.С. Раковски" - Бургас. Бакалавър по журналистика. Филолог и магистър по управление на организациите в образованието, културата и изкуството. Експерт по финансово осигуряване и европейски проекти в продължение на шест години в РУО - Бургас. Богат професионален опит в административните, финансовите и учебните дейности в системата на предучилищното и училищното образование.

19. Константина Димитрова Мендизова - Завършила University of Applied Sciences, специалност: Картография и Геоматика, Магистър МУ-София, специалност  Здравен мениджмънт. Професионален опит в проектирането на Ветропаркове в страната и чужбина (Германия). Понастоящем офис мениджър, финансово консултиране за инвестиране в България и обслужване на чуждестранни фирми. Езици- немски, английски, руски, сърбо-хърватски.

20. Карамфила Георгиева Гочева – Икономист, семейна с две деца. Завършила Бакалавърска степен в СА Свищов: ”Застраховане и социално Дело” и Магистърска степен: Международен Бизнес и Мениджмънт с английски език”. Вече 10 години работи в сферата на застраховането като експерт”.

21. Христо Йорданов Иванов – Семеен с един син. Завършил „Педагогика“ в Шуменски  университет „Константин Преславски“. От 30 години е собственик и управител на фирма за производство на стъклопакет и вътрешни остъкления.

22. Димо Данчев Димов – Икономист. Висше образование: 1-во Финанси; 2-ро Застраховане и социално дело. Магистър - Финансов мениджмънт. Стопанска Академия "Д. А. Ценов" гр. Свищов. Над 15 г. опит в сферата на частния сектор, недвижими имоти и пазарни оценки.

23. Мирослав Митков Борисов – Предприемач в сферата на строителството и търговията.

24. Ганимир Христов Велчев –Управител на дружество в сферата на търговията.

25. Инж. Янка Георгиева Маркова – Завършила ВИХВП, гр. Пловдив, инженер-технолог. Над 25 години опит в сферата на хранителната промишленост, като последните 17 години в общинската администрация. С опит в структурата на общината и управлението на града.

26. Светлозар Николов Димитров - Баща на три деца. Завършил СУ „Климент Охридски“, специалност „Начална училищна педагогика“. Преминал през различни степени на образователната система - учител, учител - методист, инспектор, експерт, зам. директор и директор на училище. Управител на фирма за международна търговия и туризъм.

27. Никола Христов Ангелов -  Баща на едно дете. Корабен механик, завършил Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов „Свети Никола“ Бургас, специалност Корабни машини и механизми с над 20 годишен стаж, владеещ 3 езика. Трудолюбив и честен гражданин, милеещ за развитието на своя град.

28. Христо Байчев Баев - Семеен с две деца. Завършил съм университет "Проф. д-р А.Златаров", инженер химик. Работи от повече от 20 г. в Лукойл Нефтохим като диспечер на комплекс.

29. Д-р Димитър Евгениев Дончев – Специалист по дентална медицина. Владее руски език.

30. Петър Димитров Мехремов – Икономист международни отношения, експерт Товарен морски транспорт.  

31. Петър Генчев Христов – Експерт в поддръжка на автопаркове, консултант авточасти и отсервизване на леки, лекотоварни и товарни автомобили. Организатор транспортни дейности.

32. Стоян Илиев Ненчев - Семеен с 3 деца, IТ специалист, експерт по цифрови системи за сигурност и охрана на промишлени и граждански обекти. Стаж по специалността повече от 25 години. Член на Асоциацията на завършилите колежа по отбраната на НАТО – България.

33. Силвия Владимирова Митова - Инженер, финансов мениджър, съдебен експерт, психолог. Дългогодишен опит в банковата сфера, ръководител на голяма търговска верига, за момента съм развиваща се бизнес дама в микро бизнес. Омъжена.

34. Светозар Димитров Владков - Учител, старши треньор на КВТ „Арена Бургас“.

35. Тодор Янков Карачорбаджиев - Любящ баща на близнаци.  Бакалавър по „Компютърни науки и комуникации„ и Магистър по „Електронизация и комуникация на възобновяеми енергийни източници“. Работи в „Контракс Бургас“, като сервизен инженер с над 25 години опит в сферата на компютрите, комуникациите, облачните услуги, информационната сигурност  и продажбите, с изградени множество проекти, включително и такива от национално значение.

36. Цветелина Калоянова - Семейна с едно дете.  Завършила Университет "Проф. д-р Асен Златаров" град Бургас, Бакалавърска степен специалност “Туризъм". 20 год. опит в сферата на търговията .Длъжността , която заема  към момента е специалист продажби онлайн - търговия.

37. Дора Георгиева Кабаиванова - Майка на едно дете. Завършено висше образование, специалност  - Икономика на туризма.

38. Маруся Горанова Ханджиева - Магистър Начална училищна педагогика. Доказан учител с 40 години стаж в образованието. Семейна с едно дете.

39. Светослав Георгиев Вълков – Предприемач. Роден и израснал в гр. Бургас. Завършил Икономика на търговията в Стопанска академия Димитър Ценов- Свищов. Над 15 год. опит в сферата на частния сектор. Семеен с едно дете.

40. Доц. Йорданка Цанкова Ташева – Преподавател в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ град Бургас. Магистър, „Химични технологии”, специализация „Технология на нефта и химмотология”. Университетски преподавател, води лекции по Управление на малкия бизнес, ОКС „Магистър”; Производствено-технологичен контрол, ОКС „Бакалавър”. Владее английски, немски, руски и гръцки език.

41. Добринка Тодорова Стамболиева – Пенсионер. Има богат административен опит.

42. Полковник доктор Димитър Петров Димитров, /о.з./- Български офицер, специалист по международна и корпоративна сигурност. Последните  осем години работи в Украйна в международни организации в сферата на международната безопасност и сигурност, участвал в международна мисия в Афганистан. Разведен, с един син.

43. Гинка Василева Стоянова - Семейна с три деца.  Завършила Университет "Проф. д-р Асен Златаров", Магистърска степен " Екология и опазване на околната среда". Повече от 20 год. опит в частния сектор и в застраховането.

44. Деляна Георгиева Рогачева - Магистър “Икономика на Туризма”. Работила съм 18 години в Агентурата на Немския Туроператор „Некерман“. 10 години работя във фирма „А2Z“-трансфери летище Бургас и летище Варна!

45. Милена Георгиева Павлова - Завършила Великотърновски университет, специалност „География на туризма“. Работи в сферата на туризма от 20 год. Започва като екскурзовод с немски език към голям немски туроператор ITS. След това е работила в офиса - отдел екскурзии и мероприятия в Некерман. От 10 год. работи в туристическа агенция. ИАТА агент , специалист в продажбата на самолетни билети. Владее немски, английски и испански.

46. Дора Колева Йорданова - Медицински специалист с дългогодишен опит в различни европейски държави. Гражданската ѝ позиция е насочена към инициативи в сферата на здравеопазването, както и към разгръщане потенциала на малките населени места около областния град, с  цел създаване на благоприятен, природосъобразен и перспективен климат за реализация на млади семейства и бизнес инвестиции.

47. Драгомир Тодоров Шивачев – Роден на 03.08.1953г. в Бургас. Завършил ТСА "Колю Фичето". От април 1976 до момента работи във "ВиК" ЕАД, като до 2020- ръководител звено "Канализация“, а сега експерт-инженеринг в "Звено за управление на проекти". Семеен с две деца.

48. Тонка Стоянова Попова – Родена и израснала в Бургас. Завършила Икономически Техникум Бургас и Стопанска академия Димитър Ценов Свищов - счетоводител с 25 години професионален опит. Точен и директен човек.

49. Мая Йорданова Петкова – Има 30 години опит в сферата на търговията. Семейна с едно дете. Кандидат за кмет на село Маринка, община Бургас.

50. Маркар Варужан Терзиев – Технолог по електромедицинска техника.

51. Мирослав Иванов Петков - Технолог, управител на производствена база.

Кандидатите за общински съветници на ПП МИР и Гражданско обединение "Бургазлии" са доказани професионалисти в своята област

 




България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори