×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пророк ли е кметът на Прилеп? Още преди месец предупредил, че ще се стигне до трагедия


Пророк ли е кметът на Прилеп? Още преди месец предупредил, че ще се стигне до трагедия
Товарни автомобили минават през Прилеп денонощно с висока скорост, каза кметът Чани Стойчев. Той настоява за легнал полицай и пешеходна пътека на входа на селото
Тема в развитие
Ето го Стефан, брутално убил шофьора на тира, прегазил дете в с. Прилеп Дядото на убитото дете е заклал шофьора в с. Прилеп, показа експертизата Убийството в Прилеп - символ за това, че държавата не съществува До 20 години затвор за линча в Прилеп? Пребит, наръган с нож в крака - така е оставен да агонизира шофьорът на тира, прегазил дете в Прилеп Пророк ли е кметът на Прилеп? Още преди месец предупредил, че ще се стигне до трагедия Колега на убития шофьор избягал от страх роднините на сгазеното дете да не го линчуват Няма да позволим улично правосъдие, категоричен е окръжният прокурор на Бургас Око за око, зъб за зъб или как дори 1млрд. не успя да интегрира ромския етнос Шофьорът на тира убит и оставен в локви кръв в кабината, 7 души са в ареста Първо във Флагман.бг! Шофьорът на тира убит от близки на прегазеното дете край Прилеп? Трагедия край с. Прилеп, камион помете и уби 6-годишно дете, водачът също загина
виж още
скрий
29 Август 2023, Вторник, 08:45 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Отговорност за смъртта на детето да се потърси от родителите, каза Чани Стойчев

Повече от месец, преди асфалтът в Прилеп да бъде полят с детска кръв, кметът на селото Чани Стойчев предупредил, че ще се случи страшна трагедия и настоявал да се вземат мерки. Пред бТВ той припомни, че на протеста на 19 юли, казал, че ще се случи нещо страшно. Очаквахме да има смъртни случаи, сподели Стойчев в разговор с кореспондента Елеонора Дъбова. 

„Няма напрежение в селото, но трафикът е доста интензивен. Най-вече товарни автомобили преминават оттук и това става денонощно“, разказва той.

„Отговорност за трагедията трябва да се потърси от родителите! Как са допуснали малко дете да излезе на този натоварен път и да се стигне до смъртта му?“, попита кметът.

„Жител на селото ми сигнализира за случая. Когато пристигнах на мястото, вече бяха тук линейката и патрулката“, добави той.

„Хората, които са нападнали шофьора, не са местни. Били са тук при свои роднини. Празнували са“, уточни Чани Стойчев. 

„Участъкът до входа на селото е прав и товарните автомобили навлизат в населеното място с висока скорост. Шофьорите търсят компенсация на загубеното време в лошия път от Карнобат дотук. Те използват всяка една отсечка, за да наваксат изоставането. Затова предлагаме да има легнал полицай на входа на селото с пешеходна пътека и контрол на скоростта“, каза още той.


В категории: Сунгурларе


10
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
10
Коментара по темата
10.
това журналистите ...
29.08.2023 12:00:39
1
5
само дето са се харчили за дипломи. Всеки средно интелигентен човек само при вида на пътищата в бг-то е наясно, че навсякъде може да се случи подобно нещо. Това не го прави пророк. А управляващите, дето трябва да ходите да ровите тях защо не са си свършили работата агенциите, то пък един пророк ли не се извъди измежду тях..... да предвиди, че пътуването в БГ е предпоставка да не стигнеш жив и здрав. Без значение дали пътища или бдж всичко е леш! Айде стига статии и тв предавания, чешене на езици, натиснете ги малко тези служби да си вършат работата.
9.
Да говорим истината
29.08.2023 11:06:34
1
6
Само преди месец - два същите цигани оставиха без контрол и се удавиха в яз. Камчия 2 техни деца. Защо дядото не скочи да убие виновниците ? Тези цигани не са от Прилеп или Везенково, а от Градец.
8.
.
29.08.2023 10:29:15
1
7
За претоварените пътни отсечки пресичащи населени места,държавата да изгради обходни пътни участъци! Живеещите в такива населени места са подложени на денонощен тормоз - опасност при пресичане,шум,прах,изгорели газове,повишена нервност. До 100м. от натоварени пътни участъци е наситено със сажди от изгорелите газове и вредни азотни окиси.До 200м. - с вредни азотни окиси.За справка вижте параметрите за автомагистрала Тракия. С такава висока натовареност и спешна необходимост от обходни пътни участъци се нуждаят град Карнобат,селата Вълчин,Лозарево и Прилеп. Този път свързващ Северна и Южна България е НАЙ - лошото решение на управляващите транспортните потоци. Системно НЕПОДДЪРЖАН, с много завои,пресичащ населените места през централните им части - пример за ОСАКАТЕНА ПЪТНА АРТЕРИЯ!
7.
Желязко
29.08.2023 10:04:19
4
12
Едно време това беше българско село. Желез Янев го направи образцово. За съжаление вече няма кадърни управници.
6.
cankovo
29.08.2023 09:49:50
4
1
yasha sopar
5.
улица Българка
29.08.2023 09:31:16
3
10
на улица Българка Ветрен не трябвя да преминават камиони,Ветрен ео кога ще траем това??? мръсен въздух,шум,и страх
4.
държавата
29.08.2023 09:27:37
3
12
Държавата не предприема нищо за тежкотоварните камиони който минават през квартали и села!!!!!!Хиляди сигнали от Кв Ветрен ама всички си мълчат,едно и също,а там има болници и санаториум и тн!!!! няма такава държава никъде
3.
родител
29.08.2023 09:06:33
1
44
Защо детето е оставено без надзор????
Къде са майката и бащата,пият си ракията и са оставили 6годишно дете само?!!!!
Не се сърдете на шофьора,а на себе си!!!!!!
Шофьорът няма вина,че вие сте безотговорни родители!!!!!!
2.
Шави
29.08.2023 09:00:08
5
43
В една държава има ли цигани ,оправих няма !
1.
Иван
29.08.2023 08:53:03
0
22
Добре ако ще се гледа да се наваксва по добре тръгни 10-15 минути по рано. Никаква логика не виждам в това с наваксването. Че пътя е лош няма спор
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори