×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Око за око, зъб за зъб или как дори 1млрд. не успя да интегрира ромския етнос


Око за око, зъб за зъб или как дори 1млрд. не успя да интегрира ромския  етнос
А ние не  можем да говорим за етническа принадлежност на извършителите, защото е расизъм и хомофобия
Тема в развитие
Ето го Стефан, брутално убил шофьора на тира, прегазил дете в с. Прилеп Дядото на убитото дете е заклал шофьора в с. Прилеп, показа експертизата Убийството в Прилеп - символ за това, че държавата не съществува До 20 години затвор за линча в Прилеп? Пребит, наръган с нож в крака - така е оставен да агонизира шофьорът на тира, прегазил дете в Прилеп Пророк ли е кметът на Прилеп? Още преди месец предупредил, че ще се стигне до трагедия Колега на убития шофьор избягал от страх роднините на сгазеното дете да не го линчуват Няма да позволим улично правосъдие, категоричен е окръжният прокурор на Бургас Око за око, зъб за зъб или как дори 1млрд. не успя да интегрира ромския етнос Шофьорът на тира убит и оставен в локви кръв в кабината, 7 души са в ареста Първо във Флагман.бг! Шофьорът на тира убит от близки на прегазеното дете край Прилеп? Трагедия край с. Прилеп, камион помете и уби 6-годишно дете, водачът също загина
виж още
скрий
28 Август 2023, Понеделник, 20:38 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА, снимка: Емел МАХМУД

И това днес в сунгурларското село Прилеп не е единственият случай, при който тълпа от мургави събратя взима правосъдието в свои ръце

При нас нещата отново са наопаки. Точно такива са и при днешната трагедия, случила се в сунгурларското село Прилеп, където 6-годишно дете бе блъснато от товарен автомобил и почина на място. По първоначални данни детето внезапно пресякло платното за движение, когато 57-годишният шофьор от Аксаково го блъска.

Междувременно към мястото на инцидента се отправили роднини на момченцето, които празнували в близост, като по думите на спътник на 57-годишния мъж, който е успял да избяга, е започнала саморазправа. Дошлите на място полицейски служители само констатирали смъртта на водача. Да обобщим – 6 годишно, оставено само на пътя, а родата празнува през това време в заведение и на никого, поне за определен период от време, не му прави впечатление, че детето липсва. Да, от боята са, ако това се чудите.

Шофьорът е бил буквално линчуван... Както отдавна знаем - за въпросните закони няма, те действат на принципа на око за око, зъб за зъб. Освен че те самите не спазват законите, самите закони и по-точно - отсъждащите, често са обидно толерантни към мургавите. Особено пък през последните години, когато стана все по-модерно непрекъснато да се говори само за права (без задължения). Е, ние още по-отдавна (ако трябва да сме напълно честни – от почти 35 години) можем да се похвалим с въвеждането на тази своеобразна иновация – всички са ми длъжни за всичко, аз, защото съм ром, черен и прочее, отговорности нямам.

Шофьорът на тира убит от близки на прегазеното дете край Прилеп?

Не ме разбирайте погрешно - отдавна сме на ръба някой почернен близък да ликвидира убиец, помел детето му на пешеходна, който убиец след година-две-пет пак се мята на автомобила, защото е помагал в кухнята на затвора (да, има такива случаи в правораздаването у нас) и хоп... вече е добър и отговорен човек. Затова и написах, че нещата у нас са наопаки. Ако това го беше направил някой опечален баща на буквално размазано от камикадзе детенце, но сам – без да вика родата, някак е разбираемо. Не правилно, не хубаво, но разбираемо. А ние на какво сме свидетели – подпийнала и озверяла тумба роми, оставила 6 годишно без надзор, буквално линчува шофьора, пред когато изскача детето и който в случая дори не се знае дали е карал с превишена скорост. Нали разбирате, че и детето не е било на пешеходна... Това не е единственият подобен случай, при който тълпа от мургавите ни събратя взима правосъдието в техни ръце.

Шофьорът на тира убит и оставен в локви кръв в кабината, 7 души са в ареста

По-често се колят помежду си, но нерядо го отнася и някой, който просто е имал неблагоразумието да се озове на пътя им. И после... после нищо. Задържат ги за часове, махалата се събира пред полицията в конкретното населено място, чупят, заплашват, налитат на бой дори срещу униформените и за да не се нарушат правата им, тихо-тихо приматите биват освободени. До следващия подобен случай. Да се обзаложим ли какво ще стане и този път – ако въобще открият и задържат извършителя, или извършителите, поради различни обстоятелства, присъдата може да е символична. Дано не е и условна.

А през това време по медиите ще се изреди цялата рода на въпросните, подкрепена по всякакъв начин от стотиците НПО-та и „общественици”, които от години смучат милионите, отпуснати по различни програми от ЕС за по-бърза интеграция на братята. За колко милиона ли става въпрос. Леко да не паднете. Според официалните данни, 819 744 793 лв. са отделени за интеграция на ромите само в периода 2007-2020 г., средствата от държавния бюджет са 200 900 000 лв., а по европейски и други програми са останалите 618 844 793 лв.

Това е абсолютна статистика, данни, факти, станали ясни от писмен отговор на вицепремиера Томислав Дончев на въпрос зададен му от депутат през 2019г. Също през въпросната година, тогавашният вицепремиер Красимир Каракачанов посочва, че сумата е усвоена от около 500 НПО-та, част от които са регистрирани само и единствено, за да реализират дадена програма, а някои са заличавани и съдебно след получаване на средствата. Става въпрос само за 13 години – тринадесет, повтарям. Какви са сумите за тези 35 години, след 89-та, по-добре и да не знаем, ще ни приседне.

Едно е сигурно – над 1млрд. е. Девет нули... Резултатите ли? Видяхме ги и днес. И същите тези НПО-та са винаги в челните редици, когато някой заговори за проблемите, породени от безотговорността на същите тези, зак оито получават милиони. Не можело да се говори за етническата приндалежност на извършителите, било расизъм и хомофобия. Напротив, трябва да се говори за нея! Защото разшрешаването на вски проблем минава задължително през дефинирането му. Другото са празни приказки и алабализми.

Проблемът с престъпленията, извършени от ромите тях, е много, много сериозен. И не толкова дори заради самите престъпления, макар често да говорим за ужасяващи зверства (бел. авт. – всички посегателства срещу възрастни хора по селата – включително побоища, изнасилвания, убийства), а защото голяма част от неправителстваните организации, които получават милиони за интефрацията на въпросния етнос, нямат никаква полза те реално да се впишат в средата, защото парите, които получават за тях, рязко ще секнат... Разбира се, на въпросния етнос също се подхвърлят някакви суми, като най-облажили са се т.нар. барони – те, за да могат НПО- та да симулират все пак някаква дейност по маалите и да ги допуснат там, прибират също крупни суми. А на нас ни остава само да цъкаме със зъби – ром да си на днешно време...


В категории: Животът


75
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
75
Коментара по темата
75.
До Викинцето и до 60
30.08.2023 07:47:45
0
4
Скъпа наричаща се още журналистка! Циганите са ясна пре*б@н@ българска работа. Моля те, следващия път направи статия за българите и как 100 не милиона ами милиарда € не стигнаха за интеграцията ни в ЕС!
Умнико #60, няма разлика между българския и циганския етнос! Просто едните правят едни простотии другите други! Циганите крадат ток, българина краде субсидии, ДДС и асфалт. Циганите директно убиват, българина убива на пътя и продава дрога(бавна смърт). Циганина лъже за 400лв социална пенсия, българина лъже за да скрие данъци от порядъка на 2000-5000-10000-100000лв.
Работата е все батак!
74.
Старец
29.08.2023 15:46:17
0
5
За съжаление, нещата няма да се оправят. Това са гласоподаватели и политиците ще продължават да милват с перце
73.
Молотов
29.08.2023 15:36:08
0
1
Лесно се прави. Със материали на клиента.
72.
Има голямо значение
29.08.2023 13:39:07
0
1
дали детето е ромче или българче !
Възпитанието е съвсем различно !
И има още по-голямо значение дали наричаме детето ромче или циганче !
Завоалирането на дефиницията или на названието не решава проблема , а го задълбочава !
71.
Може ли мангал да се интегрира
29.08.2023 11:21:51
1
6
Туй е въпросът
70.
!!!
29.08.2023 10:03:11
0
10
Тези така наречени "роми" празнували Успение Богородично??? Това истинa ли е? Та те в църква не са влизали, една свещ не са запалили! Това е чиста подигравка с всякакви ценности! Да се съберът, за да се напият, това какво почитане е на Успението на Св.Богородица?
69.
Кую
29.08.2023 09:29:40
2
14
При бай Тошо НПО тата се наричаха МВР. Тогава имаше държава. Учеха, работеха индианците. Но и при тях читавите измряха.
68.
оффф...
29.08.2023 08:56:49
4
8
Абсолютно същите хора, които искаха да трепят Георги с макетното ножче дето нарязал Дебора, сега се възмущават от саморазправата.... толкова сме двулични
67.
*********
29.08.2023 08:43:00
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
66.
Яя
29.08.2023 08:41:50
4
9
Я по- добре пишете как 1 млрд потъна в знайни и незнайни джобове и чекмеджета. Щото и в други страни имаха същия проблем, ама там ги интегрираха. И всички знаем- "навън", т.е не в България и те се държат цивилизовано
65.
До 22
29.08.2023 08:36:42
2
10
Англия доста окастри такива мангали,с излизането си от Евросъюза.Доста голяма част цигани,се прибраха,защото не можеха да си направят апликациите за статут.
64.
До 17
29.08.2023 08:33:03
0
4
Далеч не сме единствената,веднага мога да ти кажа две големи (бели) държави,Англия и Германия ;)
63.
БРАВО МАХМУДЧЕ
29.08.2023 08:31:31
1
6
Правилно се насочваш към корените на проблема,дори имаш смелостта да посочиш пагубната роля на медиите!
62.
До 1
29.08.2023 08:27:27
2
7
Тъпанар,до Краснодар сме със синя зона,как мислиш,дали има къде да се паркира? Малоумнико,паркинги трябват,на няколко нива,а не сини чертички.Тъпанар!
61.
До 60
29.08.2023 08:25:07
4
8
Какво общо има интеграцията на мангалите,с инфраструктурата? 1 милиард евро,за да вкарате малките мангали в училищата а големите да получават квалификации по различни програми,какво общо има в случая парите за асфалта и канализация и т.н
60.
До всички
29.08.2023 08:20:20
16
8
Малко обективна статистика. Авторката използва “ случая с убитото дете” по няколко фактора:
- да се издигне в очите на Катя Касабова
- да покаже, че е “ интегрирана”…
Защо е манипулативна статията….?!?
Посочва се, че ромите са ползвали 1000000000 1 млрд лева за 33 години от демокрацията насам. Много или малка сума е това.? Откакто България е член на ЕС, получава годишно( подчертавам годишно) между 10 млрд до 20 млрд за подобряване качеството на живот на българите ( парите са по сектори- дали за асфалт, инфраструктура, транспорт, канализации и подобряване на други битови условия. Къде са парите ( със сигурност не цигани са откраднали тези пари).
Да се върнем за приказката “ око за око, зъб за зъб”. Категорично не оправдавам това поведение, на когото и да е… но я да се спомним катастрофата с Милен Цветков, убийството в Борисовата градина, понеже примерите са много, няма да изброявам всички… И да се хвърля петно заради едно убийство на цял етнос, малко ми е прекалено… дори ( Слава Богу) го няма и в криминалните учебници. Иначе ще се да се получи следната разправия: циганин убива определен етнос, заличаваме целия етнос, българин убива грък, заличаваме цялото общество. Не е правдоподобно, ама никак? Но, професионалист, използвал емоцията, за да се хареса на аудиторията, бих казал е много непрофесионално…. А който е безгрешен , нека хвърли пръв камъка и да заличи цялата планета!
59.
Кой съчинява там?
29.08.2023 08:07:09
4
6
100% тази статия е писана от Викинцето!
58.
До 57
29.08.2023 07:43:20
0
13
Статията е доблестна и добре написана. Прекрасно е, че са я публикували и във "Флагман", но Виктория Георгиева е в екипа на "Труд", не на "Флагман".
57.
Флагмански Критик
29.08.2023 07:31:28
0
18
Браво на автора на статията. От години, за пръв път чета смислено написана, изпълваща съдържанието и обхващаща целият проблем статия, а за бонус - няма и правописни грешки. Браво на Виктория Георгиева ! Оказа се, че в екипа на Флагман има поне един грамотен и мислещ журналист с позиция.
56.
Иван
29.08.2023 06:04:40
0
13
Пускайте им от време на време СПС! Да тренират и бързо ще се итнегрират.
55.
До жорко 51
29.08.2023 04:04:23
3
12
Нали знаеш, че да имаш дете трябва първо да си спал с жена??!
А за да заложиш 100€ трябва да ги имаш!! И то без да ги крадеш от пенсията на баба ти, малоумник!!
54.
До 53
29.08.2023 03:46:01
3
36
Много е удобничко който пише истината, а не който върши престъпления или си затваря омите за тях, да ти е виновен, нали, аланкоолу, Нямало било значение от какъв етнос е детето? Ти да не си се облажвал от тия 500 НПО, челеби, че пишеш политкоректни простотии? Колко етнически българи, арменици, турци, гърци и пр. си видял да си пускат дечицата сами да пресичат шосета, докато те групово пиянстват? Или не знаеш, че и нарочно ги пускат пред колите, за да вземат пари после? Или не си сядал на кафе по Александровска, където през пет минути те връхлитат невръстни чавета да просят? Под носа на Общината и социалните служби. Ако българка остане без заплата обаче, същите служби, вместо да й помогнат, й прибират децата и ги дават в приемни семейства. Или не знаеш как тълпи "роми" системно пребиват лекари, сестри фелдшери, пребиват се на тумби помежду си и УБИВАТ българи, преди време български професор в София, понеже попаднал на пътя на оркска въоръжена тълпа с тояги и брадви? Колко такива тълпи от българи, турци, арменци и пр. си видял за жалкия си живот, а? А случайно да знаеш, че по Конституция всички са равни пред закона, имат еднакви права, но и еднакви задължения. Или според тебе определени "малцинства" - етнически, сексуални и пр., са привилегировани за сметка на всички останали? Това в кой закон го пише? Или не знаеш, че престъпната "небрежност" на държавните и общинските органи е защото такивато са най-удобничкият "електорат" божем за избори всякакви.
Нямаш право да не знаеш, ако живееш в България и си български гражданин. Освен ако не си - небезкористен - лицемер.
53.
насаждате омраза
29.08.2023 02:29:45
45
5
Флагман,за едни пикливи четения подклаждате етническа омраза Няма значение ромче или българче е детето.Закъсняла е полицията,не е първи инцидент на това място..И българи да бяха всички,пак можеше да се избият.
52.
29.08.2023 01:25:03
1
46
Блъснеш ли циганин не трябва да спираш, а отиваш в първото районно и се предаваш иначе тумбата може да те убие, а често хората са невинни, защото им изскача някой в последния момент под колелата на необозначено място!
51.
Жоро
29.08.2023 00:41:34
26
11
Аз предлагам на всеки мръсен джигит който убие човек да му се къса главата на място. Съда и съдийте ни за никакъв х*й не стават. То с тях и без тях все същото. Осъдителни присъди за убийците на пътя няма. Само подписки, условни, глоби. Тоя и аз щях да го убия ако блъсне детето ми. И най-якото е че с тоя калпав съд нямаше и да го лежа. Залагам 100 Евро че мангалите до няколко дена ще са на свобода
50.
Ойт
29.08.2023 00:40:29
2
51
Да видим сега гражданското общество дали ще се вдигне така, както се вдигна на случая "Дебора". Защото нещата са много по-сурови. Хайде да видим "батките' с брадите и мускулите дали ще отидат в мангалското село или ще си стоят в залите и ще се епилират, вдигайки щангички и налитайки на момиченца.
49.
БГ правосъдие
29.08.2023 00:17:48
1
38
Сега ще разпръснат вината на 10 човека. Тоз ударил един път, другия два пъти, десетия го довършил и след това получил инфаркт. Присъди по 3-4-5-7 г години. Влизат в затвора работят, добро поведение, шефа на затвора и съдията и те доволни. Поправиха се и след 2-3-4 всички навън и наново трепане. Българско правораздаване!
48.
решение
29.08.2023 00:04:35
1
52
Още по Живково време Чочоолу показа решението на този вид проблеми....
47.
SS
28.08.2023 23:56:02
1
32
ГОЛЯМО БРАВО НА ЕМЕЛ .
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА , НАЙ ДОБРАТА СТАТИЯ КОЯТО НАПИСА В КАРИЕРАТА СИ .
46.
Койчев
28.08.2023 23:52:37
2
46
Навремето президентът на Франция Саркози след всичките неприятности и проблеми, които имаше с нашите тъмнички работници там беше казал: В България има едно племе, което си знае и търси правата, но никога не се интересува и не изпълнява задълженията си.
45.
Га га га гааааа
28.08.2023 23:41:48
4
44
Казвал ли съм го друг път,че продажния и изпростял български народ ще дойде време когато ще проумее, какво всъщност е била държавата ни до 1989г и какво безвъзвратно унищожаваме вече 35 години.
44.
Хаахах
28.08.2023 23:37:22
4
30
Добре бе. Тези мангали защо не им се прати по 1 призовка и всички над 18 години в Украйна. Поне да помогнем на хората с пушечно месо. Хем ще ги поразредим малко,хем тези които си дойдат повече ще са само с памперси.
43.
Холивуд
28.08.2023 23:28:15
2
31
Хи хи хи хиииий. 500 НПО-та прибрали средно по 2 млн.лева всяко.На всеки 3-ма сополиви циганина по едно НПО.Ебахти и държавата.
Хи хи хихиий
42.
Герб
28.08.2023 23:24:58
2
53
Пускайте жандармерията във всички села и бой до откат. Особено в селата с ръководители на ДПС. Там мангалите са боготворени-срещу 50 лв правят чудеса на изборите. Малки мангалчета на по 3-4 години са постоянно по улиците без никакъв надзор. Въпрос на време беше да сапунисат някое. Циганска работа
41.
Дани
28.08.2023 22:54:45
4
42
До 10
Доколкото знам преди години Индия е предложила всички индуси(цигани) да се върнат в страната като им се дава земя и всичко. Мислите ли, че някой от нашите ще отиде там и се труди, като може да получава тук всичко безплатно и да издевателстват над всякакъв вид население и професии? Като знам какви са пътищата по селата шофьорът надали е имал възможност да кара с по-голяма скорост през всичките дупки.
До 14
Какво значение има къде е учила авторката? Учудвам се на смелия й репортаж да опише положението в страната ни с това население и проблеми с него с истинските им имена. Страхувам се за нейната безопасност
Опасявам се, че някои от тези развилнели се орди ще й потърсят отговорност за това, че казва нещата с истинските им имена.
Защо до сега не е осъден за педофилство нито един циганин направил дете на дете? Ако осъдят на затвор дори само един другите ще си помислят дали да продължават така.
40.
R
28.08.2023 22:52:14
2
15
Мачкайте ве . То и без това само кометатори по социалните мрежи останаха . ЩЕ СЕ МОЛЯТ ПУТИН ДА ГИ СПАСИ !
39.
ХЕИ
28.08.2023 22:51:40
3
34
А кмета що мълчи ...оставка .кво правят тези цигани там в коя къща са били . Или са му бачкали на лозята без пари
38.
До 36
28.08.2023 22:48:13
22
5
Ти осъзнаваш ли в какви времена се намираш ?
37.
Ами
28.08.2023 22:39:10
3
43
Ами да се пусне жандармерията баретите и бой наред ама бой на катарама докато мърдат. Всички жени мъже наред. И тез дето са го убили да се върне смъртното наказание и веднага да се разстрелят на момента. Фолна сган. Само помощи вземат пият и крадат.
36.
Пенсионер милиционер
28.08.2023 22:36:17
2
52
От пенсионер милиционер да знаете, че навремето това беше немислимо. През 83 год бяхме извикани по спешност в ямболско село заради убийство на български гражданин от ром. Заповедите на оперативката бяха преди операцията бяха кратки, точни и ясни
- Влизате в махалата, биете всичко наред, ако някой отвръща го карате към ЗИЛ-а.

П.С. Зил-а беше подвижен арест с много екстри измислен от много болни хора, но отвръщаващо ефективен за превъзпитание
35.
*********
28.08.2023 22:34:23
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
Тъжноо
28.08.2023 22:33:52
0
34
НЯМА ДЪРЖАВА!!!
33.
Левски ЦСКА Локо
28.08.2023 22:32:53
4
36
Къде сте бе мiшки ж@лки,големи сте мъже по мачове,е там отидеte и докажете какви мъже сте,н@ркомани простi
32.
Долни гагрици
28.08.2023 22:28:44
0
32
Трябва да се скопят със закон тея неблагодарници,да се напалят по е с 80%
31.
Прилепчанин
28.08.2023 22:16:53
1
38
1.Проблемът с трафика през с.Прилеп е неглижиран през годините от отговорните институции и не се спазват ограниченията.
2.Хората които са пребили до смърт шофьора не са жители на с.Прилеп.
3.Бившата Ветеринарна (на главния път)на селото от десетилетия се одтава под наем на хора които не са от селото и никой не знае от къде и за какво са там.Имало е години в които същата тази къща(бивша Ветеринара) е обитавана от няколко семейства едновременно.
4.Най важното кой и как отдава тази къща поднаем, чия собственост е.

Прилеп е хубаво село с хубави хора. Случилото се днес е резултат от нехайството на местната власт и отговорните институции.
Това може да се промени само от нас , просто всеки трябва да има гражданско мислене. Да не мълчи пред неправдата, да изисква и спазва законите на държавата.
5. Има хора които, имаха отговорността и възможността да вземат превантивни мерки да не се случват такива инциденти.
Бъдете здрави и отговорни!
30.
*********
28.08.2023 22:15:05
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
*********
28.08.2023 22:14:03
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Бургас
28.08.2023 22:09:06
4
50
За Тиквата и Прасето мангалите са по важни от нас Българите, те са техния електорат!
27.
No18
28.08.2023 22:08:21
0
35
Toва е малък соло камион,как ги карат тези камиони качвал/а ли си се,карал/ла ли си?
То и извън ринга е лесно,но вътре е друго,плещите всички глупости по инерция!Този човек е имал семейство,близки и любими хора...това ли е начина?
26.
Завод Камбана
28.08.2023 22:05:10
0
14
Търси матерял !!!
25.
Мда
28.08.2023 22:04:42
1
23
Колкото и да пишите, полит-отговорните другари от сайта получаващи пари от дпс, коментарите ще бъдат изтрити. Никой не обича българите, всички обичат НПОтата дават кинти.
24.
Monney
28.08.2023 22:03:03
0
13
Тези пари,най много в някой цигански бос за бонус към гласовете къде се оправят да е отишъл...
23.
*********
28.08.2023 21:45:01
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Бъдещето
28.08.2023 21:44:27
1
53
Виждам два варианта за бъдещето на нашата родина:

1.Ще има гражданска война - Българи срещу Цигани
2. Няма да има война, просто тихо и кротко с парите от Германия и Англия (от социал и схеми), мангустите ще изкупят градовете и селата, както и сега правят къща по къща в Сливен, Карнобат, Нова Загора и т.н.
21.
оффф...
28.08.2023 21:32:49
54
10
Доста комплексарско е заради конкретно престъпление да се правят анализи и заключения за хиляди хора.
Сякаш вече сме 2023
20.
Гай Юлий Мангалски
28.08.2023 21:30:41
3
90
Римляните може да се интегрират само с бой както едно време и както е и сега в тяхната родна страна Индия. Това племе не може да се промени! Стига сте им плащали да правят чаавета и да ги пускат на улицата! Шофьорът не е виновен за безотговорното отношение на римския етнос!
19.
Хмммм
28.08.2023 21:29:53
10
44
Ромите са агресивни. Факт. Но нека не ограничаваме агресията само до тях! Мъжете редовно засичат и правят номера на жените по пътя! И вярвайте вулгарни и гнусни са. Хеле пък и когато идиотите от мъжки пол са виновни. А почти винаги Те са виновни. Положението е драматично. Време е да осъзнаете, че 80% функционално неграмотни не е химера! Ако показвате среден пръст на някого след като сте му направили номер на пътя, ТО ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ 80%! И да на останалите 20% ни писна от вас. Днес ВИЕ бяхте част от глутницата убила шофьора! Опичайте си акъла, защото утре може да сте вие на негово място! Никой не е застрахован докато не поумнеят поне половината от тези 80%.
18.
Шестгодишно дете, а животът е бил пред него
28.08.2023 21:28:32
69
14
Аз не съм ром, но сигурно бих направил същото, ако ми сгазят детето. Като знам как карат такива камиони...
17.
Ужасен ужас
28.08.2023 21:25:09
3
96
Ние сме единствената страна в която плевелът не се изкоренява, а се полива! И по лошо ще става ако се продължава с такава политика! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
16.
X
28.08.2023 21:24:43
2
65
Кърлежи ,нищо повече
15.
Гого
28.08.2023 21:24:24
1
68
Тези седем незнам дали да ги нарека човеци да ги осъдят всеки един от тях да плати кръвнина и да си излежат присъденото от съда , защо само един да е виновен, другите като не са виновни защо не са го спрели
14.
До авторката
28.08.2023 21:24:16
28
12
Мила, и ти ли си от свободния университет? Какво е общото на тази ситуация с хомофобия? Защото това си написала... пфуууе...за ни е.а и некадърниците. Да не говорим, че вече преписване дори от себе си... хиляда статии с почти едно и също съдържание по темата. Просто добавяте по още един абзац.
13.
*********
28.08.2023 21:16:29
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Бацил
28.08.2023 21:16:18
1
101
ЦИГАНИТЕ СА ТУМОРИ ЗА ВСЯКА ДЪРЖАВА!ЖЯЛКОТО Е,ЧЕ ПРАВАТА ИМ НИКОГА НЕ СА СЪИЗМЕРИМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ИМ!СПРЕТЕ ИМ ПОМОЩИТЕ СПРЕТЕ ИМ ВСИЧКО БЕЗПЛАТНО,КОЙТО РАБОТИ ТОЙ ЩЕ ЯДЕ СТАРА ПОГОВОРКА!А И ДА ПИТАМ ЗА СМЪРТА НА КУЧЕ СКОЧИ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ А ЗА УБИТ ЧОВЕК НУЛАААА ДА НИ ТРЕПЯТ ХАК НИЕ
11.
Трол
28.08.2023 21:15:31
0
30
Как няма... За тях може всичко...
10.
Чичо
28.08.2023 21:11:38
0
84
50% от пандизчиите в БГ са роми. Казвам го само за информация, при условие , че са само 500 Хил. в нашата мила татковина. Индия дали не проявява интересът да си ги прибере обратно ? Само питам ?
9.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
28.08.2023 21:05:39
3
69
Газовите камери трябва да заработят отново...
8.
*********
28.08.2023 21:01:53
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
salam aleikum
28.08.2023 21:01:42
1
46
patuvam chesto- aitos, ruen, sungurlare, karnobat ... aitos ... balgarski riadko shte chuete.. pak za pazarjik ne mi se govori
6.
Хан Курбан
28.08.2023 21:01:22
1
117
В България има “обратна дискриминация”! Дискриминирани са всички етнически българи! В България ще си по-добре ако си циганин, отколкото българин!
5.
Аз
28.08.2023 21:01:16
6
88
Резервати за гнусните мангусти. Мангали,цигани и разните му други боклуци събрани по селата и носени на ръце от местните кметове само и само да гласуват отново за тях. Кмета на Прилеп да не се кандидатира отново,защото всички села с управници на ДПС в общината са такива...
4.
*********
28.08.2023 20:59:35
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
anonymous
28.08.2023 20:57:34
0
109
вие въобще наясно ли сте какво се случва по малките селца в Карнобатско, в частност около Прилеп? ми вземете малко се поразходете и ще разберете! това там е пълно безхаберие и слободия. Циганята си правят каквото си искат и ситуацията си плаче да стане някой друг такъв сакатлък.
2.
*********
28.08.2023 20:56:25
14
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Бургас
28.08.2023 20:51:49
79
16
ИСКАМЕ СИНЯ ЗОНА В ЦЯЛОТО ЖК ВЪЗРАЖДАНЕ - НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СПРЕ ОТ СЛУЖЕБНИ И ДРУГИ АВТОМОБИЛИ. НАПРАВЕТЕ СИНЯ ЗОНА СПЕШНО. ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ ЖИВУЩИТЕ ОТ УЛИЦА Г. С. РАКОВСКИ ДО УЛИЦА САН СТЕФАНО!!! ТОЗИ РАЙОН НЯМА СИНЯ ЗОНА И Е ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори