×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Алексиев: Отбор се води със силен капитан! ГЕРБ-СДС отново ще е първа политическа сила на 2 април


Иван Алексиев: Отбор се води със силен капитан! ГЕРБ-СДС отново ще е първа политическа сила на 2 април
Партията регистрира листата си за парламентарния вот, водач е Жечо Станков
Тема в развитие
"Български възход" ще се бори за два мандата в Бургас, вижте листата Севим Али за листата на ДПС в Бургас: По-обединени и силни сме от всякога! БСП регистрира листата си в Бургас, ще се бори за поне два мандата Иван Алексиев: Отбор се води със силен капитан! ГЕРБ-СДС отново ще е първа политическа сила на 2 април Водачите на две листи в БСП набъбнаха Когато управлявахме ние, имаше предсказуемост, хората знаеха утре какво ги очаква Промяната в Бургас бе унищожена от партия СЕК, смята бившият депутат от ПП Димитър Ташев Картите са раздадени, вижте листите на водещите партии за вота във 2 МИР-Бургас Тодор Байчев: БСП-Бургас има сили не за два, а за три депутатски мандата! Първо във Флагман.бг! Вижте листата на ПП-ДБ, има една голяма изненада Спрягат Павел Маринов за водач на "Левицата" в Бургас. Той е категоричен: Напуснал съм политиката! Ето кои са кандидатите за народни представители в листата на БСП-Бургас за вота през април БСП подрежда листата си в Бургас утре, очаква се водач отново да е инж. Петър Кънев "Български възход" напълни залата на Конгресния център в Бургас и даде мощна заявка, че ще е фактор на вота Комитова ще води листата на БВ в Бургас, ген. Янев започва преговори за широка коалиция
виж още
скрий
26 Февруари 2023, Неделя, 12:20 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Ние предлагаме стабилност, сигурност, предсказуемост и нормален живот в нормална европейска държава, каза областният координатор на партията

Със заявка за победа ГЕРБ-СДС в Бургас регистрира листата си за извънредния парламентарния вот на 2 април. Както Флагман.бг съобщи, водач отново е Жечо Станков. 

„Ние предлагаме стабилност, сигурност, предсказуемост и нормален живот в нормална европейска държава, а това е нашата страна – България. Нашата листа отново е най-добрата, балансирана, има млади хора, има хора с опит, но най-важното е, че това са хора, познати в целия регион. Влизайки в Народното събрание те ще защитават не само националните интереси, но и приоритетите на Бургаска област. Искам да заявя най-отговорно, че ние ще водим позитивна кампания, но няма да спестим грешките на нашите опоненти. Кампанията ни пак ще бъде насочена към хората. А задачата ни е бъде да подобрим начина им на живот и да внесем спокойствие и сигурност“, каза областният координатор на ГЕРБ-Бургас Иван Алексиев. Той изрази и своите благодарности, че централното ръководство е утвърдило Жечо Станков за водач.

Утвърдиха Жечо Станков за водач на листата на ГЕРБ в Бургас

„За нас това е много висока оценка, защото доказахме, че трябва местни хора да бъдат в листите. Отбор се води от силен капитан, какъвто е г-н Станков. Убеден съм, че отново ще бъдем първа политическа сила на тези избори с още по-добър резултат от предходните и с повече депутати в 49-ото Народно събрание“, каза той. 

В РИК-Бургас за регистрацията на листата, освен Иван Алексиев, бяха водачът Жечо Станков, Галя Желязкова, която заема третата позиция в листата, четвъртият Андрей Рунчев и петият Мартин Богданов.  
Алексиев, който е и кмет на община Поморие, поздрави всички по случай големия християнски празник Сирни Заговезни. 

Областният координатор Иван Алексиев (по средата), водачът Жечо Станков (вляво), третата в листата Галя Желязкова, четвъртият Андрей Рунчев (вдясно на заден план) и петият Мартин Богданов (вляво на заден план) регистрираха листата в РИК

Когато управлявахме ние, имаше предсказуемост, хората знаеха утре какво ги очаква

„Искам да поискам прошка – аз лично от моите съграждани, а ние като политици – от българския народ. Дано ни прости и на 2 април да излезе и да си даде ясно думата, че иска една стабилна и спокойна държава“, добави областният координатор на ГЕРБ-Бургас.

Своите благодарности към централното ръководство на партията за доверието изказа и водачът Жечо Станков. 

Ще водим позитивна кампания, но няма да спестим критики към нашите опоненти, каза областният лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Алексиев

„За мен е чест да поведа този отбор от професионалисти. В момента Бургас и региона имат нужда от хора, които познават проблемите. От застъпници, които ще се борят на всяка цена да постигнат и изпълняват задачите, поставени им от хората в региона. Няма да се уморим да бъдем между нашите съграждани. В края на 2020, началото на 2021 г., когато бях част от екипа за писане на Плана за възстановяване и устойчивост, лично моето очакване беше, че през 2023 г. средствата от Европа вече ще са достигнали до джоба на българските граждани. Предстои програмата за безплатни панели на покривите, обръщам се към всички ваши читатели и слушатели, които трябва да знаят, че както помагахме на многофамилните сгради за санирането да съберат подписите си, така ще помагаме и тези проекти – всеки, който има нужда. Няма как да не ни бъде приоритет втората входно-изходна артерия на най-големия жилищен комплекс в Бургас – „Меден рудник“. Няма как да не бъде основен акцент и четири лентовите пътища, свързващи областния център с големите градове и общини в региона“, каза Жечо Станков.

Жечо Станков каза какви са приоритетите на партията в предизборната кампания за 49-ото Народно събрание

Той увери, че ГЕРБ ще продължи да работи за развитието на региона. Един от приоритетите ще бъде образователната система, в частност и проблемът с новите корпуси в училищата.

„Бургас се слави с едни от най-умните деца, така че трябва да дадем основа за добра материална база. Не трябва да оставяме тези умове да изтичат от Бургас, а да привличаме нови университети. Имаме заявки от висши учебни заведения, които желаят да отворят филиали в града.  Друг основен акцент – здравеопазването и Детската болница. Кръвният център в Бургас. И нещо много важно – всички тези образовани хора да имат работни места в Бургас. Трябва да сме готови да приветстваме нови инвеститори и да създаваме работни места“, каза в заключение Станков, който безспорно е един от най-уважаваните и авторитетни политици.

Ето я и цялата листа на ГЕРБ-СДС:

Жечо Станков
Любен Дилов
Галя Желязкова
Андрей Рунчев
Мартин Богданов
Стоил Яков
Д-р Лидия Стефанова
Вежди Орманов
Светлана Лулева
Женя Пеева
Д-р Румен Ангелов
Д-р Цветелина Иванова
Мартин Желязков
Иван Ников
Даниел Братанов
Д-р Владимир Македонски
Стефка Божкова
Борислав Киров
Владимир Крумов
Диян Петров
Марин Димов
Димитър Янчев
Ферди Хюлми
Георги Вдовичин
Неделчо Стайков
Георги Галчин
Ивелин Ефендиев
Д-р Деян Стоянов

Галя Желязкова и Мартин Богданов

 




Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
56
Коментара по темата
56.
Баце
01.03.2023 11:05:19
0
0
Хора, да знаете, че аз неам нищо общо с тея криви глави от бургаскотото герб.
Там бате Доги квото каже, това става.
55.
До 54
28.02.2023 15:56:37
1
1
Е, били са секретарки, търговски представители и т.н.
54.
Гроб
28.02.2023 14:43:48
2
12
Половината гроб без един работен ден в живота си
53.
*********
28.02.2023 10:01:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
АКО
28.02.2023 04:58:47
0
4
изборите променяха нещо,щеха да са забранени.......
51.
*********
27.02.2023 09:29:34
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
ROCK AND ROLL
27.02.2023 07:16:05
16
8
ВИНАГИ И СЕГА Г Е Р Б Е И ЩЕ БЪДЕ НОМЕР ЕДНО ! " ИЗРАЖДАНЕ " , МОГАТ САМО ДА ДИШАТ ПРАХТА /или лепило / , ОТЗАД ! КОПЕЙКАТА Е БИТА КАРТА ! ПАДА ПУТИН , ПАДА И ТОЙ !
49.
ПОМОРИЕ
27.02.2023 06:39:52
1
11
Когато видях колко сте близки,с тези които плюхте,разбрах какви помияри сте........
48.
Никога повече Герб
26.02.2023 21:16:39
9
31
По време на краткото управление на ПП и ДБ се направи следното :
1.Беше спрян реката над малък и среден бизнес от държавната машина
2. В подкрепа на малкия бизнес беше вдигнат Прага на ДДС до 100 хил.лв.,което спаси от фалит много фирми.
3.Беше спряна порочната практика с нагласени обществени поръчки,заради която сме санкционирани по "Магнитски"
4.Беше изграден и пуснат интерконектора с Гърция, което ни дава добра газова перспектива.
5.Беше даден старт на реална съдебна реформа,саботирана от Герб и Дпс
6.Икономиката на страната въпреки високите цени на енергия и суровини бе в подем ,отразявайки се на БВП.
7.Най-ниски нива на безработица за последните 10 години
8.Закупени нови вагони за БДЖ и липсва на закъснения на влакове.
9.Стартиране на процедури за закупуване на спасителни хеликоптери.
10.Възстановен(за кратко уви) международен имидж.
11.Несимволично увеличение на пенсиите.
Това и още неща бяха постигнати за 7 месеца.!!!
А представяте ли ки,ако имаха 10 години,къде щяхме да сме сега ?
47.
*********
26.02.2023 20:03:31
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
Възраждане с 500 000 гласа
26.02.2023 19:25:12
9
6
Вкарват над 50 гласа
45.
Флагмен
26.02.2023 18:44:38
4
8
Триете ми коментара, който беше: Радев има пълната власт, според вас, след като дори противоречи на конституцията това твърдение. Защото, никой не искаше да влезе в коалиция с ГЕРБ, защото са пропити от всякви корупционни скандали, внушения ,интриги и лъжи и не даваха даже да сведат нещата до елементарен диалог. За да не объркат простите ви избиратели.
44.
*********
26.02.2023 18:35:58
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
43.
*********
26.02.2023 18:31:37
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Дисни
26.02.2023 17:28:47
22
20
Анимационни герои
41.
ddd
26.02.2023 17:24:37
22
21
Глас за герб означава глас срещу правителство! Кратко и ясно.
40.
*********
26.02.2023 17:20:12
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
*********
26.02.2023 17:14:38
21
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
гражданин
26.02.2023 17:10:57
42
6
Само Възраждане ще ни изкара от блатото всички други партии работят срещу интересите на народа няма никаква разлика между Герб ПП ДБ Дпс Бсп и Български възход
37.
*********
26.02.2023 17:06:25
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
До 34
26.02.2023 16:43:37
19
31
Магнитски 3,4,5 може да си ги набуташ в задния двор!
Това са последните издихания на НПО-тата на прокопи и мафията, с които искат да запазят моментното безвремие!!!
35.
33 Мдда ама Мннеее
26.02.2023 16:40:08
17
37
Кое ПП е по-добре от ГЕРБ?
Това,което се обогати с комисионните на газовите доставки ли, или това което предизвика двойно по-голяма инфлация, или това което нареди роднини,приятели,кумци, баджанаци и всички баджаци на държавна служба?
Или лицето и гъза на ПиПетките Дамаджан Чашков!
Радо Гела и Чашков държат за топките Кро и Асеня с компромати, за това са водачи на листи в Перник и Плевен!
Трябва да си малоумен, или високоплатен трол, роднина на ПП, за да изразяваш подобно съждение!
34.
Комикът от банкя
26.02.2023 16:38:32
32
39
Циркаджии, къде е банкянския клоун? Пожелавам ви дружно да се озовете в "магнитски 3" следващия път.
33.
Мдда
26.02.2023 16:18:23
40
29
Пп са откровено по-добре от ГЕРБ. Да изберем пак ГЕРБ значи че ви е харесвало какво е било до тук.. Никаква логика! Иначе и на мен тези лица не ми харесват.. все пак се избира по-доброто.
32.
До кмета на Поморие
26.02.2023 16:10:07
2
22
Кмете,кметеее...
31.
Гнома плаши гаргите
26.02.2023 15:59:36
3
53
Ако ГЕРБ е първа политическа сила на предсрочните парламентарни избори на 2 април, отиваме на нови избори наесен.
Това обяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред БНТ.
30.
ROCK AND ROLL
26.02.2023 15:53:30
14
47
К А П И Т А Н Б О Й К О - 1-ви ! ГОТОВ ЗА Б О Р И С О В - 4 !
29.
*********
26.02.2023 15:37:41
8
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
бибит
26.02.2023 15:30:48
5
15
Флагман, отброяването ви пак е грешно! Оправете си вота! Аман!
27.
Jola
26.02.2023 14:53:22
11
23
Защо триете бе, подлоги....4
26.
Троловете на Педалите на Прокопи
26.02.2023 14:33:22
23
47
. Продължаваме Промяната в същност си е статуквото, с нови лица на витрината. Промяната е само в бързината, безпардонността и наглостта, с която искат техните неща да се случват. Г-н Дунчев оповестява съмненията си днес. Аз пък имах „късмета“ да го разбера още миналата година. Време е експериментът да бъде закрит като неуспешен.
Умнокрасивитета не го мисля. Него отдавна го ползват за изтривалка. Даже за по-удобно го карат да коленичи и дори да лежи по паважа. Не е луд, който използва някого за изтривалка, красив е този, дето с многото си ум позволява да го използват за изтривалка.
25.
Бургазлия
26.02.2023 14:31:37
2
24
А лелята там помощник-капитан ли е?
24.
Катастрофираха всеки един сектор №22
26.02.2023 14:27:13
21
39
Процесът на свиване на ПП е спрял в твърдото им ядро. Коалицията им с ДБ е механично събиране на двете твърди ядра. Нищо повече няма да се случи!
Магнитски не оказва влияние върху Бойко Борисов, защото никой няма да обърне внимание на този факт и това няма да окаже влияние върху кампанията на ГЕРБ:
Темата ще дава поводи за говорене на техните опоненти, но колкото повече тази тема се използва, публиката няма да харесва това, защото разчита политическото, а не оперативното в закона "Магнитски".
Истинската сила се изгражда, тя не се измисля. Изгражда се с много повече усилия от едни доноси, оплаквания в кръгове около Държавния департамент, фалшиво извличане на доверие. Доверието вече го получиха. И размазаха държавата, влачиха я за косата по паветата, показаха одързостена некадърност, амбициозна, фантазна. Пак искат властта, която загубиха, заради липса на нормалност. Налудността ни отправя покана за следващо, още едно усмъртяване на държавата, просто днес, кой знае защо след злостния погром, тя не е достатъчно мъртва. Трябва още да се рита, да се разшива, да се разгражда.
23.
*********
26.02.2023 14:08:20
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
Капитан Магнитски
26.02.2023 13:55:35
36
41
Ако капитанът ви е този,който си мисля,то той най-вероятно е в третия списък Магнитски и го очаква справедливо -мрачно бъдеще.Сега е момента тези от вас,които са възмутени от огромните мащаби на корупция, която се шири във върхушката на Герб-Сдс да се разграничат от тази компроментирана партия
21.
*********
26.02.2023 13:50:19
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Do 19
26.02.2023 13:44:49
25
45
Бай Ганьо от Поморие.
19.
Бургазлия
26.02.2023 13:42:31
2
28
И кой е този капитан?
18.
Саламандър
26.02.2023 13:26:50
13
48
Махнете тоя Рунчев и ще видите колко още гласове ще вземете!
17.
*********
26.02.2023 13:24:23
2
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
?
26.02.2023 13:23:50
38
48
Посредствени !
15.
Опа
26.02.2023 13:04:45
1
26
На пристанището от силният вятър паднаха два от най големите контейнери . Беше като гръм. Някъде към 10 часа. Страшен прахоляк.
14.
Eva
26.02.2023 13:03:21
4
26
къде е адам?
13.
Герб--КЪШ ОТ БУРГАС!!
26.02.2023 13:02:08
50
40
Слава Украина
12.
наблюдателен
26.02.2023 13:01:35
36
46
Не стига, че Любен Дилов-син бе спуснат на второто място, сега и Стоил Яков акустира на на 6-то място. Политическият номад бе 6-ти в листата и за 23 -МИР София на предните избори но не успя да влезе, по-рано преди това бе и част от "Демократична България". Сега отново на предни позиции в ГЕРБ-СДС ще защитава интересите на бургазлии ......
11.
Във вашата редакция ли?!
26.02.2023 13:01:25
41
27
каза в заключение Станков, който безспорно е един от най-уважаваните и авторитетни политици.
10.
*********
26.02.2023 12:58:58
2
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
1
26.02.2023 12:58:41
39
55
С тоя тъпак начело автобиография "син на татиНИКОГА ГЕРБ!Мислех ДА ГЛАСУВАМ БОЙКО
8.
За малко
26.02.2023 12:54:01
37
60
За малко да повърна!
7.
*********
26.02.2023 12:52:16
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
*********
26.02.2023 12:49:51
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
Георги Вдовичин
26.02.2023 12:47:30
20
40
"Ах мили мои партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт !"
4.
*********
26.02.2023 12:46:26
0
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
Milena
26.02.2023 12:36:35
32
78
Няма да гласувам за вас
2.
:) :) :)
26.02.2023 12:30:23
40
112
Да ни пази Господ от ГЕРБ и ПП-ДБ!
1.
Флагмане
26.02.2023 12:25:21
35
63
Заключвай преди да са започнали бруталните и напълно заслужени наредби.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори