×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана


Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана
Кметът на Поморие Иван Алексиев сподели, че в близките 24 часа не очаква в града да има ток
Тема в развитие
Парадоксът, че след урагана няма жертви в Бургас: Компромис на Бог или чист късмет? Видео показа и торнадо над морето в Бургаско Държавата обещава помощи за земеделски стопани след бедствието в Бургаско След щорма: Бургаският кмет с благодарност и предупреждение към гражданите за следващите дни Бурята извади от строя подстанция „Хоризонт“ на ЕСО, смущения в тока на Поморие и Сарафово Димитър Николов след урагана: Пострадали са 131 коли в Бургас, над 400 дървета са изкоренени Иван Алексиев: От 12 години съм кмет, такова чудо като щорма снощи не бях виждал никога Вижте как изглежда Бургас след бурята (СНИМКИ) Няколко села в Бургаска област остават без ток след бурята Обявиха частично бедствено положение в Поморие След урагана: 16-годишно момче е със счупена ключица, жена е с прорезни рани от строшено стъкло Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана Метео Балкан: Очаквайте нова буря в Бургас по-късно тази вечер Истински ураган или необичайно силна буря бе преминалият над Бургас кошмар Бедствието потроши витрините на култов мебелен магазин в Кумлука, спални и дивани отиват на боклука Паника в Поморие: Ветроходец падна зад борда по време на мощната стихия, организираха спасителна операция Мощна буря удари Обзор Кризисният щаб в Бургас ще работи денонощно, за да се справи с щетите от бедствието (СНИМКИ) Километрични опашки заради паднали стълбове Димитър Николов: Всички извънредни екипи са изпратени по сигнали, щети има във всички квартали на Бургас (ВИДЕО) След апокалипсиса: В Поморие е най-тежко положението, кметът Иван Алексиев свика кризисния щаб Стихията от Бургас се прехвърли в Созопол, вижте как изглежда „Веселата уличка“ (СНИМКИ) Кризисният щаб пред Флагман.бг: Има сигнал за паднал от борда на яхта, бурята е завлякла десетки лодки навътре в морето Десет-минутна буря предизвика невиждан погром в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Бургас е блокиран след изненадващия ураган Вятърът, повалил дървета в Бургас, бил със скорост около 100 км в час Извънредно! Десетки рибари бедстват край Бургас Ужас! Ураган внепазно се появи в Бургас, щетите са големи
виж още
скрий
17 Септември 2022, Събота, 21:40 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

За щастие вятърът я върнал обратно, каза кметът Иван Алексиев

Жена, която правела кални бани, когато бурята се разразила, е била отнесена от вятъра, съобщи кметът на Поморие Иван Алексиев. 

За щастие обаче е пусната обратно в калта, каза той пред БНТ.

По чудо жената не е пострадала.

Градоначалникът заяви, че щетите от урагана са огромни. Електрическата подстанция, която захранва града и околните села не работи. Нанесени са много материални поражения по сгради и коли. Има и много паднали дървета.

"Екипите на ЕВН работят, но в близките 24 часа не се окачва да има ток. Това означава, че тази вечер Поморие е на тъмно, уличното осветление не работи. Затова съм помолил полицията, ако могат, да изпратят допълнително полицейски сили“, сподели Алексиев. 

„В постоянен контакт съм и с областния управител проф. Нейкова, но и тя не може да пристигне, защото пътят Поморие - Бургас е затворен заради падналите дървета. Дори и в тъмното, в момента, пожарникарите режат дървета и освобождават улици.", каза още той.
 


В категории: Поморие


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
15
Коментара по темата
15.
В Поморието тъй се говори
18.09.2022 16:15:09
0
2
Вятъра я вдигнал ударил и два шамара(леки)тя се извинила и айде обратно в калта.

Само поморийци вдяват за Ко иде реч
14.
Ха ха ха
18.09.2022 11:10:41
1
5
кмете,кмееетеее
13.
Сандо
18.09.2022 08:11:52
6
5
Няма ток неплащаш на евн бонус за поморийци.24 часа без ток 30%на доло нали така ЕВН
12.
Учуден
18.09.2022 07:09:00
0
15
Господин кмете, във вашата община БКС нямате ли? С резачки и друга техника? Хвала на пожарникарите, че не са спрели цяла нощ да разчистват! Ама вашите служители къде са?
11.
Въпроска ?
18.09.2022 01:42:07
0
22
Браво на дежурните екипи на ЕВН , които успяха да се справят с аварията и вече в Поморие има ток ! Иначе това с отнесената и върната обратно в калта жжена звучи смехотворно !
10.
Канала
18.09.2022 01:21:49
17
13
За какво им е ток на помориици те без това са диви диваци
9.
Ай
18.09.2022 00:04:43
6
25
Тока в Поморие спря преди бурята, а не след бурята която беше 5 до 7 минути, а лятото госпИн кмете пак ли имаме бури без бури, че все сме без ток и вода, а?
8.
Бургас
17.09.2022 23:46:36
4
15
Къде е сега проф.Нейкова само по откривания и собствена реклама да си прави това е истината.
7.
Кофти мат'риал
17.09.2022 23:34:46
3
12
всички в калта :-))))))(
6.
Баси каламбура
17.09.2022 23:33:20
1
47
- жена е отнесена от урагана
- За щастие вятърът я върнал обратно, каза кметът Иван Алексиев
- За щастие обаче е пусната обратно в калта, каза той пред БНТ.

Вие изобщо четете ли си пристотиите, които пишете?
5.
Хахахахаххаах
17.09.2022 22:56:08
4
41
Не знам колко трябва да си тъп, да кажеш, че вятърът я въ.нал обратно ..И я пуснал ..в калта....Хахахахаха ....и тоз областен управител на ГЕРБ
4.
Сухата Река
17.09.2022 22:38:44
1
28
Природата започва да си отмъщава!
3.
Хахаха
17.09.2022 22:10:31
4
56
Вятъра я върнал обратно.Абееее ти в час ли си бе ?
2.
Веселяк
17.09.2022 22:07:09
7
20
За всичко е винове депутата Христо!
1.
до Флагман
17.09.2022 22:01:03
5
17
"Ураганът е тропически циклон, чиято максимална скорост за продължителен период е равна или по-голяма от 65 възела. Ураганите допълнително се степенуват по скалата на Сафир-Симпсън. Урагани от категории 3, 4 и 5 се наричат също големи урагани."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори