×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Назначават проверка на магистралата, камионите излизали от нелегален изход


Назначават проверка на магистралата, камионите излизали от нелегален изход
На този етап не мога да кажа дали е имало сигнали за неизправности в този участък, заяви регионалният министър Виолета Комитова
Тема в развитие
Появи се осмият оцелял от автобуса-ковчег на АМ "Струма" Синът на втория шофьор: Тялото на баща ми е намерено в отделението за спане Борислав Сарафов опроверга медиите: Не е имало туби с гориво в автобуса на АМ „Струма“, няма и очевидци Прокуратурата: В автобуса-ковчег открихме 44 трупа, един човек липсва Експерти разкриха защо се е запалил автобусът на магистрала „Струма“, винят институциите Медик за трагедията край Боснек: Пламъците бяха много силни, чуваха се писъци от автобуса Потресаващият разказ на влюбени, оцелели в ада на АМ "Струма" Ужасяващата трагедия на АМ "Струма": Баща успял да спаси шест души, но не и сина си 5 от загиналите деца на "Струма" са от едно семейство BBC: Оцелели от автобуса-ковчег твърдят, че са били събудени от експлозия преди удара в мантинелата Зам. главният прокурор: Имало е взрив, въпросът е дали отвътре или при сблъсъка с мантинелите Македонска телевизия пусна списък с имената на пътниците от катастрофиралия автобус Имало ли е туби с контрабандна нафта в автобуса-ковчег? ГЕРБ нападна служебния кабинет заради трагедията на „Струма“, настоява за министерски оставки Извънредно! Полиция обгради офиса на автобусната фирма в Скопие Говори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията Македония и България обявяват ден на траур заради двете трагедии със загинали вчера и днес Откриха овъгления труп на жена, държаща в ръцете си две малки деца в автобуса край Боснек Бойко Борисов: Това е черен ден за България Очевидец за трагедията край Боснек: Предната гума на автобуса е набодена на кол от пътен знак Зоран Заев и министър Османи пристигнаха в България заради трагедията на "Струма" Назначават проверка на магистралата, камионите излизали от нелегален изход Керемедчиев: Най-лошият сценарий е от Северна Македония да кажат, че тук умират техни граждани Оцелели разказват за взрив в автобуса край Боснек Техническа неизправност или заспиване на шофьора довели до ужаса на магистрала „Струма” Премиерът и Бойко Рашков ужасени, мълчат за загинали българи край Боснек 12 деца в автобуса-ковчег, прибирали се от Истанбул Огнен ад на магистрала Струма, 46 загинали
виж още
скрий
23 Ноември 2021, Вторник, 09:41 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Не бягам от отговорност, ще обявя резултатите възможно най-скоро, каза министър Комитова 

Ще бъде назначена проверка на пътния участък, където се е случила тежката катастрофа с македонски автобус. Още тази сутрин ще бъде сформирана работна група и на мястото ще бъдат изпратени представители на МРР и АПИ, каза регионалният министър Виолета Комитова по телефона в интервю за „Тази сутрин“ по бТВ. 

Тя гарантира, че резултатите от проверката веднага ще бъдат обявени пред обществеността и заяви, че не бяга от отговорност.

"Ще Ви уведомим каква е вината на АПИ и МРРБ", каза Комитова, но отбеляза, че "пътната безопасност е комплекс от няколко неща - пътища, шофьори и автомобили", така че трябва да се търсят отговори и от "Автомобилна администрация".

Оцелели разказват за взрив в автобуса край Боснек

 На този етап не мога да кажа дали е имало сигнали за неизправности в този участък. Има огромен обем преписки в АПИ и МРРБ, ще бъдат проверени", коментира Комитова информацията, че е имало множество сигнали за висока концентрация на ПТП-та на това място.

Регионалният министър коментира и информацията, че в този участък има нелегален изход към магистралата от каменна кариера, от където са излизали тежкотоварни автомобили, които са замърсявали пътя: "Нямаме информация за нелегалните изходи, ще изпратим хора на място да проверят".

Нелегалните изходи не ги знаем, защото работим само с легалната инфраструктура, добави тя. 

Премиерът и Бойко Рашков ужасени, мълчат за загинали българи край Боснек

Междувременно от правителствената информационна служба съобщиха, че премиерът Стефан Янев е посетил болница „Пирогов“, за да се запознае със състоянието на настанените по спешност седем души, пострадали при катастрофата край Боснек.

Установено е, че седемте оцелели са в добро състояние. Няма изгаряния по тялото им. Янев им пожела бързо възстановяване. 

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев предстои да се срещне с оцелелите, настанени в болница „Пирогов“. След това ще говоря с министър-председателя Стефан Янев и вероятно ще посети мястото на инцидента, сподели той пред бТВ.


 


В категории: Животът


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Ало
23.11.2021 13:47:05
1
3
"Нелегалните изходи не ги знаем, защото работим само с легалната инфраструктура, добави тя."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Значи, ако аз имам нелегален касов апарат, НАП няма да го пипа, и няма да се интересува , защото те работят само с легални касови апарати.
13.
292
23.11.2021 11:35:59
0
7
Нелегални изходи по магистралите има на най-отвратителни места. Нпример на АМТ, 5-6 километра след пътния възел за Камено/Българово, посока София, е обособен изход за камиони от някаква измислена кариера. Оттам излиза на магистралата и цялата местна селения. Особено е опасен изходът посока Брургас, защото е по надолнище в десен завой и няма никаква видимост. Караш със 120-130 км/ч и на 150-200 метра пред теб изниква изнасящ се в твоята лента с 20-30 км/ч претоварен самосвал. Тъкмо да е в мъгла и в този момент да те изправарва някой. А за набитата кал и прахоляк в следващите 200-300 метра изобщо няма да коментирам. Кой е луд да почиства гуми и шасита, след като никой нито проверява, нито, ако случайно го направи, събира глобите след това.
12.
Мани мани
23.11.2021 10:58:47
5
6
Изкукуригалата Комитова веднага да я махат.Сама ни вкарва в някакъв филм.Щяла да проверява магистралата.Първите три автобуса от къде са минали.....?!Къде ги намират тия ограничени хора и ги поставят на важни постове?!
11.
Войната с България продължава
23.11.2021 10:56:39
5
7
На Стефан пиЯнев му долагат как вървят
бойните действия след хорото на победата:
1. Рашков само 9
2. Комитова 45 ама полубългари
3. Кацаров е отличник за пореден ден 254
Довечера Генералисимус Румен Пилатович Понтийски - 3 морски ще отчете резултатите от победния марш на скок срещу България.
Първо ще се поздрави с победата над ГЕРБ, след което ще се оправдае с ниските боеви резултати, че само 7 месеца има абсолютната власт и Борисов е виновен за всичко, дори за спихналото му самолетче...
10.
Tsatsata
23.11.2021 10:27:20
0
4
Ако се погледне чрез "Гугъл Карти" се вижда , че записът на този участък е правен през май тази година - едва ли има съществена промяна...
Та на записа се вижда, че там където автобуса се е ударил за първи път в мантинела, се отнася за мантинелата , отделяща зоната на чешмичката от главния път. При отнасянето на близо 20 м мантинела ,ударена челно, не искам да си опредставя какво е станало със шофьора, с резервоара за гориво, горивопроводите, спирачните системи и ел инсталациата...Вероятно всичко е станало на кайма ,разхвърчали са се искри, а горивото е плиснало по цялото дъно !
А на въпросния запис на пътя от "Гугъл Карти" се вижда че мантинелата, ако караш срещу нея....въобще не се вижда ! Има един мърляв син знак , който нощно време е невидим и една зацапана ограничителна табела в бяло и червено, която също е невидима, особено ако насреща си имаш други фарове ..
За мен това е основната и единствена причина!
9.
:d,rk
23.11.2021 10:23:54
1
7
Какво ви става бе хора!!!
Как е възможно от човешката трагедия да правите политика бе,вие хора ли сте,без значение на кого симпатизирате и кого сте избрали!!
Съболезнования на близките!!
8.
БАЙ СТАВРИ....
23.11.2021 10:13:50
3
13
как беше ?
девизът на ОПГРОБ- "Видими резултати"...
като от 100% пари за пътища,откраднеш
90%.....Гепи груп,шиши,дон Чери...
"строителите" на съвременна България...
7.
4
23.11.2021 10:13:20
4
6
Май дълго време сме носили зелени чорапи....
6.
До 2
23.11.2021 10:12:53
6
7
Най майка ти п.тката на теб и на онова гнусно депесарско псе от афера. Дано следващия знак да се стовари върху вас продажни хлебарки жалки.
5.
do 2 i 3
23.11.2021 10:08:40
5
17
Ти си един ГЕРБаджийски идиот! С чиста съвест го казвам!
Да обвиняваш за тази трагедия служебното правителство и Радев, е толкова грозно и жалко, че само показва какъв морал носите вие, гербаджийските подлоги!
Радев ли е този, който манипулираше обществените поръчки в полза на приятелите си Шиши и Вальо Златев?
Радев ли построи най-некачествените пътища в Европа, при това на най-високата цена в Европа?
Радев ли е олицетворение на корупцията със своите чекмеджета?
Радев ли е виновника или онзи тулуп, вашия лидер Бойко Борисов?
Толкова сте нагли, че бихте убили човек и след това ще критикувате, че линейката е дошла твърде късно за да го спаси! Това сте вие- крадливи изверги! Но скоро ще дойде време за разплата, нека само Гешев да се махне!
4.
Ужас
23.11.2021 10:02:12
6
8
Бог да прости загиналите 46, починалите 250 и загиналите 9.
Да идват младите момчета на власт, че военните не могат да ни управляват добре в условията на Демокрация.
3.
Виолетkа Комитова
23.11.2021 09:59:58
3
2
Познавам този път, минавала съм оттам. В момента не мога да си спомня дали има знаци за място с повишена опасност от ПТП. След като направим проверка, ще запознаем с данните относно състоянието на пътя." Такива ги наплещи служебният регионален министър Виолета Комитова в стила на колегата си Стойчо Кацаров, който също се превърна в професионален брояч на трупове.
2.
Бог дава знак
23.11.2021 09:56:47
18
11
Първи ден след хорото на „победителите“ – 9 трупа. Втори ден – 45 трупа.
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно.
Пътя по който вървим НЕ Е ИСТИНСКИЯ ПЪТ!
Всичко е Божи знак!
1.
Проверката
23.11.2021 09:50:10
3
8
Трябва да е от външни!!!
На никой от вас не вярваме!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори