×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Появи се осмият оцелял от автобуса-ковчег на АМ "Струма"


Появи се осмият оцелял от автобуса-ковчег на АМ "Струма"
Мислех да отида до Истанбул за два - три дена с тази агенция, но се премислех и тръгнах с друга фирма, каза Енес
Тема в развитие
Появи се осмият оцелял от автобуса-ковчег на АМ "Струма" Синът на втория шофьор: Тялото на баща ми е намерено в отделението за спане Борислав Сарафов опроверга медиите: Не е имало туби с гориво в автобуса на АМ „Струма“, няма и очевидци Прокуратурата: В автобуса-ковчег открихме 44 трупа, един човек липсва Експерти разкриха защо се е запалил автобусът на магистрала „Струма“, винят институциите Медик за трагедията край Боснек: Пламъците бяха много силни, чуваха се писъци от автобуса Потресаващият разказ на влюбени, оцелели в ада на АМ "Струма" Ужасяващата трагедия на АМ "Струма": Баща успял да спаси шест души, но не и сина си 5 от загиналите деца на "Струма" са от едно семейство BBC: Оцелели от автобуса-ковчег твърдят, че са били събудени от експлозия преди удара в мантинелата Зам. главният прокурор: Имало е взрив, въпросът е дали отвътре или при сблъсъка с мантинелите Македонска телевизия пусна списък с имената на пътниците от катастрофиралия автобус Имало ли е туби с контрабандна нафта в автобуса-ковчег? ГЕРБ нападна служебния кабинет заради трагедията на „Струма“, настоява за министерски оставки Извънредно! Полиция обгради офиса на автобусната фирма в Скопие Говори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията Македония и България обявяват ден на траур заради двете трагедии със загинали вчера и днес Откриха овъгления труп на жена, държаща в ръцете си две малки деца в автобуса край Боснек Бойко Борисов: Това е черен ден за България Очевидец за трагедията край Боснек: Предната гума на автобуса е набодена на кол от пътен знак Зоран Заев и министър Османи пристигнаха в България заради трагедията на "Струма" Назначават проверка на магистралата, камионите излизали от нелегален изход Керемедчиев: Най-лошият сценарий е от Северна Македония да кажат, че тук умират техни граждани Оцелели разказват за взрив в автобуса край Боснек Техническа неизправност или заспиване на шофьора довели до ужаса на магистрала „Струма” Премиерът и Бойко Рашков ужасени, мълчат за загинали българи край Боснек 12 деца в автобуса-ковчег, прибирали се от Истанбул Огнен ад на магистрала Струма, 46 загинали
виж още
скрий
26 Ноември 2021, Петък, 10:33 ч.
Автор: Флагман.Бг

Енес тръгва на път, но решава да си смени резервацията

В последния момент млад мъж не се качва на изгорелия автобус от "Струма"  и решава да пътува с друга фирма до Истанбул. Близките му обаче не знаят това, издирват го  2 дни и мислят, че е загинал. А той се прибра жив и здрав, съобщава бТВ.

Енес също пътува до Истанбул. Обикновено той използва същата туристическа агенция и фирма – „Беса Транс“.

Тръгва на път, но в последния момент решава да не се качи на автобуса на връщане. Неговите близки обаче нямат връзка с него, издирват го и мислят, че е сред загиналите при трагедията край Боснек.

„Мислех да отида до Истанбул за два – три дена с тази агенция, но се премислех и тръгнах с друга фирма. Направих си тест за COVID-19 и си смених резервацията. В къщи обаче знаеха, че пътувам с тази агенция. Нямах контакт, нямах интернет и роуминг, на връщане към Северна Македония телефонът нямаше мрежа. И след два дена се появих“, разказва Енес.

„Близките му казаха, че не могат да се свържат с него от няколко часа. Рано сутринта аз видях в интернет, че се е случило това нещастие. Започнахме да търсим братовчеда Енес, но не успявахме да го открием – не беше онлайн. Мислехме, че е с автобуса на „Беса транс“. След 4-5 часа разбрахме, че е жив и не е с тази фирма“, споделя и Джелал – роднина на Енес.

„Това е от Господ, не знам дали ме чува в този момент, но изпращам голямото си съчувствие за починалите и техните семейства, за които е много тежко“, казва още Енес.

Разследването на трагичния инцидент продължава, днес се очаква прокурори от България да пристигнат в Северна Македония, които да вземат ДНК материал от близките на починалите. Хората възлагат големи надежди на разследването и се надяват истината скоро да излезе наяве. 
 


В категории: Животът


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
, но се премислех и тръгнах с друга фирма.
26.11.2021 18:19:30
1
3
...., но %се премислех% и тръгнах с друга фирма.
ФлЪгмани, научете български!
14.
Българин
26.11.2021 13:49:58
1
13
Стара ви е информацията, вече намериха още един умрял
13.
Шерлок Холмс
26.11.2021 12:48:38
1
14
Цялата трафикантска работа почме все повече да смърди...
12.
Аз
26.11.2021 12:46:41
2
13
Баси натъкмената работа.... Оцелялите твърдяха че са 8 , а в болницата са приели 7. Тоз е забегнал още тогава от автобуса
11.
До 8
26.11.2021 12:43:02
9
3
Последното ти изречение е вярно.
10.
Още по-забатачено стана следствието
26.11.2021 12:41:48
1
22
Щом е имало 8-ми спасен, но той е изчезнал и сега се появява този, който най-вероятно е в списъка с пътуващи, значи работата много почва да мирише. Кого е заменил и къде е 8-я спасен?
9.
zapoznat
26.11.2021 12:09:25
2
21
Е, как така? Нали 8 са били спасени, а пък този човек е пътувал с друг автобус. Как така той е осмият? Сигурно негова проекция е била сред спасените 8 души :).
8.
Простьо
26.11.2021 11:38:16
3
29
Обяснете, моля, как хем в последния момент е сменил фирмата и не е пътувал, хем е осмият, който е скочил от разбитото стъкло и се е спасил./според единия от оцелелите/.....? Не мога да се сетя!! .... Мн. съм тъп!!!
7.
Tsatsata
26.11.2021 11:27:15
2
22
Е, това пък по никакъв начин не се връзва с показанията на един от оцелелите, че имало и осми спасен, ама той не отишък в болницата!Той просто не се е качил, значи не е пострадал и е нямало нужда да бъде спасяван...!
6.
т
26.11.2021 11:27:13
6
10
тоя е подхвърлил нещо в автобуса
5.
тракиец
26.11.2021 11:26:39
3
14
Все едно не се е качил на Титаник!
4.
Dо 3
26.11.2021 11:12:16
8
4
Той прибира най-добрите. Ние не сме най-добри. Ще ни "прибере" по-нататък.
3.
Абе
26.11.2021 10:55:30
12
17
Къде е господ щом убива майки с деца и т н. А?
2.
направо
26.11.2021 09:55:31
3
40
е ударил джакпота......голям късмет е извадил....
Драснато ли е от Съдбата,не можеш нищо да промениш....
1.
Явно
26.11.2021 09:42:18
9
19
Бог е забравил за останалите 45.

Ех тъй кат стане...много клиенти баси.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център" Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Племенницата им Мария се похвали с диамантеното бижу за над 5000 лева
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори