×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ нападна служебния кабинет заради трагедията на „Струма“, настоява за министерски оставки


ГЕРБ нападна служебния кабинет заради трагедията на „Струма“, настоява за министерски оставки
Участъкът, където се е случил инцидентът, е проектиран и строен по съветски норми между 2002 и 2004 г., обясни Алексанър Иванов
Тема в развитие
Появи се осмият оцелял от автобуса-ковчег на АМ "Струма" Синът на втория шофьор: Тялото на баща ми е намерено в отделението за спане Борислав Сарафов опроверга медиите: Не е имало туби с гориво в автобуса на АМ „Струма“, няма и очевидци Прокуратурата: В автобуса-ковчег открихме 44 трупа, един човек липсва Експерти разкриха защо се е запалил автобусът на магистрала „Струма“, винят институциите Медик за трагедията край Боснек: Пламъците бяха много силни, чуваха се писъци от автобуса Потресаващият разказ на влюбени, оцелели в ада на АМ "Струма" Ужасяващата трагедия на АМ "Струма": Баща успял да спаси шест души, но не и сина си 5 от загиналите деца на "Струма" са от едно семейство BBC: Оцелели от автобуса-ковчег твърдят, че са били събудени от експлозия преди удара в мантинелата Зам. главният прокурор: Имало е взрив, въпросът е дали отвътре или при сблъсъка с мантинелите Македонска телевизия пусна списък с имената на пътниците от катастрофиралия автобус Имало ли е туби с контрабандна нафта в автобуса-ковчег? ГЕРБ нападна служебния кабинет заради трагедията на „Струма“, настоява за министерски оставки Извънредно! Полиция обгради офиса на автобусната фирма в Скопие Говори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията Македония и България обявяват ден на траур заради двете трагедии със загинали вчера и днес Откриха овъгления труп на жена, държаща в ръцете си две малки деца в автобуса край Боснек Бойко Борисов: Това е черен ден за България Очевидец за трагедията край Боснек: Предната гума на автобуса е набодена на кол от пътен знак Зоран Заев и министър Османи пристигнаха в България заради трагедията на "Струма" Назначават проверка на магистралата, камионите излизали от нелегален изход Керемедчиев: Най-лошият сценарий е от Северна Македония да кажат, че тук умират техни граждани Оцелели разказват за взрив в автобуса край Боснек Техническа неизправност или заспиване на шофьора довели до ужаса на магистрала „Струма” Премиерът и Бойко Рашков ужасени, мълчат за загинали българи край Боснек 12 деца в автобуса-ковчег, прибирали се от Истанбул Огнен ад на магистрала Струма, 46 загинали
виж още
скрий
23 Ноември 2021, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Предишното ръководство на АПИ подготвило задание за маркировка на участъка на инцидента, което не било реализирано

От ГЕРБ поискаха министерски оставки заради трагедията на магистрала „Струма“ днес с 46 загинали. Брифинг в централата на партията дадоха Десислава Атанасова и Александър Иванов.

Те обвиниха сегашното служебно правителство в неизвършени дейности по магистралата.

„Време е сега някой да поеме отговорност. И понеже днес от сутринта слушам, че имаше много аналогии с един друг трагичен случай, само припомням, че тогава трима министри подадоха оставка – този на транспорта, този на регионалното развитие и този на вътрешните работи. Очакваме подобна отговорност и от настоящото служебно правителство. Мисля, че г-н Радев (президентът Румен Радев – б.а.) трябва да предприеме подобни действия и да поиска от служебните министри оставките им“, посочи Десислава Атанасова.

Случаят, при който трима министри подадоха оставки, който вероятно визира тя, е катастрофата край Своге от 2018 г., която взе също много жертви. Тогава от постовете им бяха отстранени вътрешният министър Валентин Радев, регионалният Николай Нанков и транспортният Ивайло Московски. 

От ГЕРБ изразиха съболезнования на близките на загиналите днес. 

"В този ужасен ден на огромна трагедия считаме, че всички опити за политически инсинуации и внушения, че причината за инцидента е в пътното трасе или пътната настилка, изразени от кмета на Перник и от служебни министри, са дълбоко грешни. Апелирам към всички политици да разберат, че изборите приключиха. Внушенията няма да върнат погубените човешки животи. Сега трябва да се гарантира честно, обективно и прозрачно разследване. Трябва да се носи отговорност. Сега е време за смирение", обяви Атанасова. 

Фактите били най-важни. С тях се зае колегата и Александър Иванов. Той обясни, че участъкът, на който катастрофирал македонският автобус, бил проектиран и строен между 2002 и 2004 г. по времето на Костадин Паскалев, който бил регионален министър и вицепремиер, и при Асен Гагаузов - регионален министър от БСП. 

"Строен е по изискванията на тогавашното законодателство. Трябва да припомним, че нормите за проектиране на пътища и автомагистрали бяха осъвременени преди две години и то по немския образец. Старата наредба е от 1988 г., т.е. участъкът е проектиран и строен по съветски тип и норми. В съществуващата нормативна уредба не се допуска подобни наклони, които са повече от 6 градуса, и виражи. Сега не би се построила по такъв начин", заяви Иванов.

От 2020 г. в този участък се работело заради срутища. 

"Те така строиха навремето, че и в този участък и в цялото продължение на автомагистрала "Люлин", строена пак по времето на БСП и министър Гагаузов, сме укрепвали не едно и две свлачища и срутища. Вместо да се занимават с изборите на Радев, сегашното ръководство на министерствата и на всички агенции да бяха подготвили републиканските пътни мрежи за зимния сезон. По автомагистрала "Тракия" мантинелите са, меко казано, в ужасно състояние. Така е и по "Хемус", и по автомагистрала "Струма". Никакви ремонти не направиха, метър маркировка не се положиха. Отделно от това, пет месеца паркингите за почивка на автомагистрала "Струма" са затворени и то е поради факта, че не е възложено почистване от Агенция "Пътна инфраструктура", добави Александър Иванов. 

Той подчерта дебело, че предишното ръководство на АПИ подготвило задания и за укрепване, и за маркировка на участъка през 2021 г. 

"Обръщам се към г-жа Комитова, сегашен министър от осем месеца: Последните месеци, г-жо Комитова, заданието на маркировката не е изпълнено, повтарям, не е изпълнено. Не е изпълнено от Вашето министерство, не е изпълнено от Вашата Агенция "Пътна инфраструктура" и от Вашите "Автомагистрали" АД. Моля да си го припомните това следващия път, когато давате неподготвена изявления", каза още Иванов. 

Десислава Атанасова добави от своя страна: "Освен това, използвам повода да изразя съболезнования и на всички близки на загиналите при пожара - девет български граждани, в старческия дом в село Рояк, както и всички жертви - 254, на ковид-19 за последното денонощие. Представете си, това са пет автобуса като този на магистралата. Считам, че освен смирение сега трябва да предложим ден на траур в двете наши братски държави - България и Република Северна Македония."


В категории: Политика


84
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 6
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 2
84
Коментара по темата
84.
интересно
26.11.2021 08:28:19
0
2
Гешев проверява Рашков за имотно състояние.Това добре.Защо не проверява Борисов обаче?
83.
Ми
24.11.2021 16:17:53
0
10
Престъпници са герб
Цяла година имаше протести срещу животното и каскета. Нищо
Нагли , по нагли, герб
Всички са престъпници
Инрепол
Брендо, златен тлф
Елена
Христо
Убити
82.
*********
24.11.2021 09:08:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
81.
до 74
24.11.2021 06:58:35
2
12
След като този участък е бил строен при Гагаузов, а бай Тошо е започнал магистралата, се пита Бойко какво е направил освен да пререже лентичката на недовършената магистрала? Заради това този участък се води скоростен път, а не магистрала
80.
Бургазлия
23.11.2021 21:22:36
2
28
По-страшни типове ,като гербаджийските политици не сме имали. Крадци от класа, най отпред вожда им - Али Баба. Марш в къщи да си вземете тоалетните принадлежности за затвора ! И да не забравите да си вземете Вазелин ! Ще ви трябва 24/7.
79.
aha
23.11.2021 20:22:58
2
18
Колко катастрофи стават на Тракия? И кой се гордее с нея? Разбита и ремонт на ремонта,ежегодно! Наглеци!
78.
aha
23.11.2021 20:18:53
1
4
Абе ХМ ,къде намесваш Господ и куде герб? А сетих се,бойко е Господ ли ?
77.
Хм...
23.11.2021 19:11:52
28
4
Много тъпаци с деменция и обзети от омраза пишат тук. Не ги интересуват фактите, а само това да обвинят Герб. Ама той Господ вижда кой какви ги твори в живота си и един ден всеки ще си получи заслуженото наказание. За тези, които ще се подхилкват на това, защото не вярват в нищо, съдбата им ще още по-незавидна.
76.
Много сте долни
23.11.2021 18:43:58
2
25
Хората вече ви усетиха и затова ви биха шута. Може да си фантазирате, че ще се върнете на власт - това не пречи на никого!
75.
СРАМОТА
23.11.2021 18:13:12
2
37
От ГЕРБ нямате ли капка съвест, та политизирахте една човешка трагедия! И с каква лекота ръсите безумие - като е по проект от 2002г,вие какво направихте до 2020та? Мръсни, долни гадове, отвратихте хората и за това загубихте властта!
74.
Хахаа!
23.11.2021 17:23:07
23
7
Оказа се, участъка е строен при Костадин Паскалев-БСП с министър Гагаузов. Тъкмо БСП-измамниците запълзяха по студията със старите постановки "ГЕРБ виновен", и пезспорните факти бяха оповестени документално. БСП хайдуците, вместо да изчакат да видят, каква е причината, окензаха сами себе си. На пролет пак ще има избори, както винаги крадливата хунта ще изкара няколко месеца. Хаха.
73.
до 72
23.11.2021 17:17:14
1
18
различни еднакви, не използват такава огромна трагедия за политически цели. Това е позорно и само губят уважението на хората
72.
до 70
23.11.2021 17:14:17
11
3
Именно, с какво са по-различни ГЕРБ от ДБ и БСП? Разлика никаква - хигиена нулева!
71.
Малииии
23.11.2021 17:12:32
3
23
Тази явно е по-глупава от колкото си мислех. Но Ръбъла ми е фоворит.
70.
nkk
23.11.2021 17:10:53
1
14
какво тролове, какви другари, какви червени или зелени бе хора ….помияри , как може да се политизира такава трагедия от тази гнусна сган , нямат капка срам…
69.
61b6c
23.11.2021 17:09:09
1
17
Срамно е ,позорно е която и политическа формация да използва тази трагедия за дивиденти и самореклама. Ако имаха истинска вяра и страхопочитание от бог нямаше да се хвалят с фалшивите си молитвени фотоси в църкви управлявани от мъжелосци издържани 12 години с държавни субсидии за да извършват греховни деяния там.
Хора , молете се за близките на загиналите да успеят да преживеят мъката по загубата на любими хора.
68.
sfh
23.11.2021 17:04:13
3
26
с това изявление мършоядите от Герб удариха дъното
67.
класиката
23.11.2021 16:58:01
21
6
Другари, не ви харесва, че ви освежих паметта ли? Затова ли са тези минуси? Ставате смешни...
66.
gfgfggf
23.11.2021 16:56:29
1
19
Засрамете се бе .Роднините още труповете на близките си не са си прибрали за да ги погребат ,а вече за политически маневри взеха да правят !
65.
в допълнение
23.11.2021 16:38:09
25
7
преди 3 години Кирил Добрев, един от ревностните почитатели на Радев, искаше оставки за цялото правителство заради Своге, макар че се оказа, че участъкът там е бил пуснат в експлоатация по времето на Орешарски.
Хайде сега може да пишете и за него какъв долен боклук е... Бъдете принципни в коментарите си!
64.
класика в жанра
23.11.2021 16:32:48
22
3
Всичките червени тролове в един хор...
Другари, лично аз също не приемам лични трагедии да се използват за политически нападки. И за мен е противно. Същевременно защо никой не коментира мръсниците от ДБ, които по същия начин преди 3 години искаха оставки? Или Христо Иванов е по-малко лош отколкото тези двамата от ГЕРБ? Не трябва ли да мерим с еднакъв аршин???
Днес излезе една информация, че този участък е строен пуснат през 2004г. Какво общо има с ГЕРБ? А , да, има... всичките проблеми в страната са заради ГЕРБ. От Април насам Радевата чета командва страната. Тя трябва да следи за всичко и да отговаря за всеки проблем... Ама как да са виновни след като не са от ГЕРБ...
63.
Гочо
23.11.2021 15:59:58
7
37
Леле-мале , такъв гьонсуратлък не бях виждал скоро ! Вихрушката на ГЕРБ трябва да е заета с приготвянето на багажа си за затвора , а не да дават акъл кой да си подаде оставката ! Скоро ще, скоро !
62.
гражданин
23.11.2021 15:42:31
5
27
Съболезнования към близките на тази огромна човешка трагедия.
ГЕРБ показахте ,че сте "конструктивна" опозиция,опитвайки се да извличате политически девиденти от мъката и трагедията на хората.
БЕЗПРИСТРАСТНОСТ в РАЗСЛЕДВАНЕТО ,ПОУКИ И МЕРКИ ЗА ПРЕДОТВАРАТЯВАНЕ НА БЪДЕЩИ!!!
61.
Леле Мале
23.11.2021 15:42:14
4
30
Тея ГЕРБ верно са тъпоръби.Значи 12 години нищо не са направили само се подготвяли,но сега други са им виновни и то точно тези, които пак според тях трябваше да се занимават само с подготовката на избори.Няма толкова нагли и малоумни гьонсурати.
60.
Кольо тракториста
23.11.2021 15:30:13
3
36
Изключително долно, низко, отвратителено и гнусно изказване от един гнусен и провален човек и политик. Що за деби* трябва да си за да искаш да извлечеш някакъв дивидент от човешката трагедия?Жалка м*рша.
59.
nkkp
23.11.2021 15:22:06
3
27
ще повърна..срам ме е че ви има…нямате ли капка чест и срам
58.
Радев
23.11.2021 15:06:20
4
20
Е виновен че в автобуса е имало туби с нафта което е абсолютно забранено и са се взривили
57.
455
23.11.2021 15:06:18
3
39
Колко нагъл трябва да си и да нямаш грам чест и да не изпитваш никакво състрадание за да си правиш ПР на гърба на трагедиите случили се снощи у нас! Тея наистина удариха дъното!
56.
Бай Тодор
23.11.2021 14:50:52
4
35
Служебното правителство е виновно за пачките и кюлчетата в чекмеджето на Борисов.Използвали са детските хеликоптерчета на Радев т.н.дрончета и са напълнили чекмеджето и са направили снимките за да злепоставят ,,честния" борисов.Още не са се осеферили т.нар тежка артилерия на герберите начело със змеичката и започват атаките.Затова още един път съм сигурен, че ако не се направи скорошно лустрацията и не се премахнат калинките и юристите с дипломи ментета, няма да има успех на борбата срещу корумпираното управление на борисов.
55.
Деса простакес*
23.11.2021 14:39:31
4
48
Колкото противни бяхте два пъти по-противни станахте на всички.
54.
Безсмислици в захлас
23.11.2021 14:19:57
4
50
Нагли Лешояди, много бързо изпълзяхте от дупките си!!! Отваратен съм че и от Тъжната смърт се опитвате да трупате политически дивиденти!
53.
Лай
23.11.2021 14:08:05
4
49
И в този тъжен момент за хората,наглите долни мизерници нямат смирение и пред смъртта.
52.
Бойкоооо, бабииии...
23.11.2021 14:07:41
6
39
Магистрала Струма е гордостта на Бойковото правителство, а какво е направило то за да бъде построена по световните стандарти?
51.
As
23.11.2021 13:52:35
4
52
Боклуци гербаджийски. В затвора ви е мястото…мамицата ви мафиотска
50.
Срам
23.11.2021 13:51:40
5
47
Нагла герберистка сган ! Тц тц тц
Хиляди хора умират по тия пътища заради некадърно изпълнение или проектиране.Калинките....
49.
Shiba inu
23.11.2021 13:47:35
5
20
EU, tiq grobari nqmat sram! Utre kato zavali snqg, pak slujebnoto pravitelstvo shte e vinovno
48.
Burgas
23.11.2021 13:34:50
5
59
Пътищата на герб са всъщност гробища. Ако не беше чекмеджето на бойко, качеството и надежността щеше да е европейска.
Колко хора измряха заради него.
Няма прокуратура, туй то.
47.
Наглеци
23.11.2021 13:34:17
5
55
Поне в тази трагедия да замълчат. Кой е виновен за магистралите е ясно на всички. Пестенето на материали и лошото качество вземат ежедневно жертви по пътищата - гордост за знаем кой. Тъпо е в такъв момент гузният негонен да бяга. Жалко за невинните хора. Мир на праха им!
46.
Бай Ганьо
23.11.2021 13:31:57
4
53
Кой бил строил участъка 2002+2004? Ами вие от ГЕРБ как строихте?! Служебното правителство трябвало да вземе мерки, ами вие какво правихте 10 години, че не взехте?
Добре, правите ги пътищата от две години по немски стандарти а не по съветски, но всички сме карали по участъци строени и ремонтирани от както са въведени "уж немските" стандарти. Виждаме кое им е немско ... парите които са глътнали!
Тъпо е да политиканстваш в такъв момемнт при положение, че си oсрaн до ушите и то на фона на човешката трагедия и преди да е завършило следствието. Защото причина може да е пътната инфраструктура, но може да бъде и грешка на водача или дори да има съпътстващи фактори увеличили степента на последиците от катастрофата.
45.
Ххххх
23.11.2021 13:31:29
50
8
Червеният буклук докопа ли власта,не я дава без бой,какви оставки сакви 5 лева,те майките си ще продадат!
44.
Наглеци
23.11.2021 13:29:43
2
47
Поне в тази трагедия да замълчат. Кой е виновен за магистралите е ясно на всички. Пестенето на материали и лошото качество вземат ежедневно жертви по пътищата - гордост за знаем кой. Тъпо е в такъв момент гузният негонен да бяга. Жалко за невинните хора. Мир на праха им!
43.
Долна тролска пасмина
23.11.2021 13:27:05
60
4
Злобата и омразата към ГЕРБ е лош съветник.
Нали "вся власт советам" защо пак Борисов е виновен?
Сигурно Бойко е срал в розовите кюлоти на Радев и джендър компания :)))))
Съставяйте правителство на мафията, управлявайте мафиотски, а след зимата на радевото доволствие ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат!
42.
Въй
23.11.2021 13:20:36
3
46
Срама нямат за кокола! цтцтцтц
41.
ccc
23.11.2021 13:10:00
6
63
Долна па.чавра. Скрий се някъде. Не се опитвай да изплуваш, ползвайки трагедията!!!
40.
Радев е много виновен
23.11.2021 12:55:45
71
16
Радев е олицетворение на корупцията със своите торби и кюлчета!
39.
ГАДОВЕ
23.11.2021 12:55:38
10
79
МРЪСНА, ДОЛНА, КРАДЛИВА ГЕРБЕРСКИ ЗГАН
МЕКЕРЕТА, ГНУСНИ КАЛИНКИ
38.
Хм
23.11.2021 12:55:32
9
71
Тея нямат никакъв срам.Те колко оставки подадоха,че лятото Тракия всеки ден е затворена заради тежки птп-а,а зимата заради навяването на Сливен- Карнобат.Нито с бясното каране се оправиха,нито с дупките пл пътищата.В чужбина се кара с 50 м дистанция и има камети,които следвт това,тук всеки ден трагедии.Може да е шофьорска грешка,но да лаеш при тсзи трагедия е жалко.
37.
Тролове червени радеви маймуни
23.11.2021 12:50:10
65
14
Тъпи и неграмотни, обсебени от ярост и злост нечовешка!
Тропнете едно хоро върху труповете на жертвите
36.
Отврат
23.11.2021 12:44:43
81
13
Радевите корумпирани калинки да не очакват само да ги хвалят!
Марш у лево тролове червени!
Къде са парите предвидени за АПИ?
От 7 месеца стоп на всичко, защото и магистралите искат да изчегъртат!
35.
Харалан Хамбарцумян
23.11.2021 12:44:03
10
87
Болни мозъци.Бойко да си прибере пинчерите,че е срамно и отвратително.Колко безчувствен и тъп трябва да си,да се изтапаниш пред всички медии и да плещиш глупости.Севи да не са я уволнили?Гнусотия
34.
Ами
23.11.2021 12:42:56
11
64
Почивай в мир партия ГЕРБ! С думи да можеше да те върна, няма да ги изрека.
33.
анализ
23.11.2021 12:39:00
10
64
Хората явно бързо забравиха аферата "Батко и братко", щом позволяват на такива като Деса и този плужек да обвиняват Радев за техните грешки!
32.
По-нагъл, най-нагъл, ГРОБ-ДПС
23.11.2021 12:38:16
8
70
Тези крадци 12 години смукаха милиарди ресурс от Европа, от бюджета, от винетки и от Толл (последната само смуче пари за да самоиздържа на хиляда и кусур герберогласоподаватели лешпери) за да направят пътищата поносими. В резултат новопостроеното се разпада веднага след ката изтече гаранцията, в много случаи се кърпи по няколко пъти дотогава. И тези наглеци в момента вместо да се смирят и покаят, с цялата си наглост се изтъпанват пред камерите и размахват пръст! Баси и безбожниците!!!
31.
Даскал
23.11.2021 12:38:06
10
78
Отврат.Всички в траур,само Герб щастливи и усмихнати.Как сме ви търпяли долни същества?
30.
Бесен
23.11.2021 12:34:49
13
79
Как не ви е срам бе? Омръзна ми да ви гледам отвратителните мутри. Не се правете на тъжни и загрижени ами се скрийте и трайте, половин град като бургас измря по пътищата при вашето управление.
29.
Hahа
23.11.2021 12:34:10
11
64
само да припомним че повреме на оправлението на герб станаха неколцина катострофи с автобуси на АМ Тракия износения асфалт в Своге ,автобуса който се одари в тир на границата за Гърция и т.н. оставки не видяхме
28.
Селянин
23.11.2021 12:30:29
9
75
Много гнусни действия! Отврат!
Рядко противна сган се е събрала там...
27.
*********
23.11.2021 12:27:54
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
292
23.11.2021 12:25:31
12
63
Дес-с-с-со, покай се! Че идва времето, в което ще ти връчат сметката.
25.
пътник
23.11.2021 12:24:53
4
43
Какво ви е виновна магистралата??????
Другите шофьори нацвтобусите как минаха по същия път без проблем,а този автобус изгоря???
Защото шофьорът е задрямал и всичко става за секунди,ако беше буден щеше да отвори вратите за да се спасят още хора!!!
24.
.
23.11.2021 12:23:01
11
75
Ееееее срам нямате мама ви герберастка мръсна.
23.
Люба
23.11.2021 12:20:04
11
81
Срам ме е от тези хора! От думите им, от действията им, от това че предИ 12 години гласувах за тях един единствен път! Срам ме е и от хората в България, че ги търпяха толкова време да гонят децата ни от България,а те да трупат милиарди!

СРАМ МЕ Е!
22.
гражданин
23.11.2021 12:18:49
11
68
Вместо да си посипепят главите с пепел за самоубийството на техния кандидат депутат в листата заэ 47 НС
Те използват трагедията за да отклонят вниманието на хората от тяхния качествен състав .
21.
*********
23.11.2021 12:16:46
7
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
20.
Б.Б.
23.11.2021 12:16:39
11
86
Тези идиоти с всяко свое изявление се закопават все повече и все повече!
Поне пред тази трагедия да се смирят и да чакат мълчаливо възмездието за всички престъпления, които извършиха в последните 15 години!
19.
Хайдутин
23.11.2021 12:15:42
15
73
Затвор за Герб. Вън Герб от парламента Никаква коалиция с Герб. Бойко в затвора мръсен крадлив гербер. Още малко новото правителство ще ви оправи. Бойко приготвяй се за бай Ставри.
18.
читател
23.11.2021 12:12:18
11
77
Тези представители на ГЕРБ вместо да тъгуват за трагедията сполетяла България и РС Македония те ликуват .
17.
Почна се
23.11.2021 12:03:31
13
90
Крадеца вика дружте крадеца...ама тези стари номера са до болка познати, бе сган!
16.
Maле, мале,
23.11.2021 12:01:01
11
87
Това Десито ли е на снимката ?
Ми тя цялата се подула, очите и подпухнали от плач , ама не заради трагедията, а заради загубата на изборите!
15.
Мноого нагли бе
23.11.2021 11:59:05
10
89
Тия все едно не управляваха до вчера с продължителност 10 години
14.
Ъ
23.11.2021 11:56:51
12
66
Кои бяха тези от ГЕРБ ?!
13.
Обичайно
23.11.2021 11:55:27
7
54
ние имаме лошо означени пътища, зацапани и изтрити маркировки, нелепо , излишно или неадекватно поставени пътни знаци..
За качеството на настилките е излишно да говорим, има участъци , съставени и сглобени само от 'кръпки" !
И това не е грешка или заслуга на последните ни правителства , дори не и от 30 годишната демокрация...
Времето , когато са правили пътища от паваж с подредени прецизно гранитни павета , някои от които още "работят",е отдавна минало...
А асфалт ,и как се валира той , така и не се научихме да правим ! И чужди фирми наемахме , признати в пътното строителство и те се научиха бързо как да поставят "постен" и студен асфалт, и то 3 пъти по-тънък...!
12.
1
23.11.2021 11:47:55
13
102
Ей,не се спряха тия от ГЕРБ.Като лешояди са,не се спират пред ничия болка или скръб.Вие я строихте тази магистрала,вие уволнявахте,за да назначите приближените ви,сега ревете,а ние като бяхме репресирани нямаше кои да ни чуе.
11.
kamen
23.11.2021 11:47:29
9
76
Sram nqmate li, izrodiiiiiiii???????????????
10.
Ямболски бек
23.11.2021 11:46:36
11
97
Е,не! Не може да са толкова нагли!
9.
тони
23.11.2021 11:43:18
13
115
Рашков, започвай с арестите на корумпираните гербаджии, които построиха най-некачествените пътища в света! Липсват маркировки, сигнализации, а туко що ремонтирани участъци са пропаднали и създават предпоставка за трагедии като тази!
Хората искат разплата за 15 години кражби и корупция!
КОРУПЦИЯ, КОЯТО УБИВА!!!
8.
Анелия
23.11.2021 11:41:59
13
111
Наглост, наглост, наглост!
Срам ме е от вас!
7.
Хм..
23.11.2021 11:39:35
12
113
То бива наглост, бива... Ама чак такава потресающа наглост може да има само тази - тук няма да кажа нищо, защото думите са излишни!!
6.
читател
23.11.2021 11:38:58
11
108
Тези с нетъ рпение чакат де да се появи някой си неприятна трагедия и от мъката на близките да правят нападки срещу правителството Вместо да се скрият и да не се появяват че до къде я докара техния патрон който от дни не се появява .
5.
bulgar
23.11.2021 11:37:49
15
110
това герб са тапанари на тапанарете
хората се чудят какви са причините
за тази тратедия,те си чешат езиците
4.
Своге
23.11.2021 11:37:22
14
81
ГЕРБ не спи от радост
3.
уууу
23.11.2021 11:33:59
10
43
И да се дадат оставките както вие направихте няма значение всичките сте едни и същи !!!
2.
мислещ
23.11.2021 11:33:26
22
170
Да обвиняваш за тази трагедия служебното правителство и Радев, е толкова грозно и жалко, че само показва какъв морал носите вие, гербаджийските подлоги!
Радев ли е този, който манипулираше обществените поръчки в полза на приятелите си Шиши и Вальо Златев?
Радев ли построи най-некачествените пътища в Европа, при това на най-високата цена в Европа?
Радев ли е олицетворение на корупцията със своите чекмеджета?
Радев ли е виновника или онзи тулуп, вашия лидер Бойко Борисов?
Толкова сте нагли, че бихте убили човек и след това ще критикувате, че линейката е дошла твърде късно за да го спаси! Това сте вие- крадливи изверги! Но скоро ще дойде време за разплата, нека само Гешев да се махне!
1.
гражданин...,..
23.11.2021 11:29:04
10
56
После да ги назначат като зам. министри в същите министерства, нали?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори