×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! ДПС вкарват трима депутати от Бургас


Първо във Флагман! ДПС вкарват трима депутати от Бургас
Фатме Рамадан да отива още днес и да купува красив тоалет за клетвата в 47-ото Народно събрание
Тема в развитие
Инфарктни часове: Кой ще вземе последните два мандата, вижте всички възможности Как се промени картата на Бургаска област след вота (ОБНОВЕНА) „Продължаваме промяната“ завладя Несебър, следват ГЕРБ и ИТН При 61% протоколи от ЦИК: ГЕРБ се приближава до ПП, БСП изпреварва ИТН При 98,99 %: ПП печели изборите в Бургаско, ще има изненади при разпределянето на мандатите ГЕРБ запази Малко Търново, втори са ПП При 43% протоколи от ЦИК: ПП е първа сила с 26%, ГЕРБ взима 21.4, трета е ДПС На финалната права: ГЕРБ скъсява дистанцията с ПП, ДБ изпуска мандата си в Бургас ДПС и Карадайъ обират гласовете в чужбина "Продължаваме промяната" печели 28% от гласовете в Бургас, а ГЕРБ -23,84% При 46 % преброени гласове: БСП настигна ИТН, ПП запазва преднината си пред ГЕРБ Къде отидоха гласовете на ИТН 38 %: БСП започна леко да покачва резултата си 31 % от гласовете в Бургаско са преброени: ГЕРБ топи преднината на ПП Изненадващ победител в Поморие "Продължаваме промяната" спечели на финала в Карнобат ПП печели изборите на база 100% паралелно преброяване 20 % от гласовете в Бургаско са преброени: ПП дръпна с 5 пункта ГЕРБ спечели и Приморско ДПС си запази Сунгурларе БСП е първа политическа сила в Созопол РИК-Бургас преброи 10 %: ПП води с 31,38 %, ГЕРБ – 26,77 %, ИТН – 9,97 % За първи път от 7 години: ДПС бие ГЕРБ в Айтос Интригуваща битка в Карнобат: ПП, ГЕРБ и БСП се борят за първото място Кирил Петков: Аз съм кандидатът за премиер, но това не е червена линия, нужно е коалиционно правителство ГЕРБ остава първа политическа сила в Средец В Царево ГЕРБ удържа първото място, ПП срина ИТН и ДБ След вота: ДПС не потвърждават подкрепата си за Герджиков, подават ръка на всички При 60 % преброени протоколи в Поморие: ПП води с няколко пункта на ГЕРБ Без изненада: ДПС бие със смазваща преднина в Руен Корнелия Нинова: В БСП не обсъждаме въпроса за оставки ПП дърпа с 3% пред ГЕРБ, БСП пада под ДПС според две паралелни преброявания Първи резултати от Бургас: Слави бие в затвора Борисов с оферта: Първият да покани втория да управляват заедно Беновска подари „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев Първо във Флагман.бг: Новите депутати от Бургас и голямата изненада на прага на 47-то НС Румен Радев с първи коментар: Резултатите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията Обрат на върха според „Галъп“: Формацията на Кирил Петков повежда с 2% пред ГЕРБ Първи данни след вота: ГЕРБ води с малко пред ПП, Радев отива на балотаж с Герджиков
виж още
скрий
16 Ноември 2021, Вторник, 14:42 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Фатме Рамадан ще получи спорния мандат във Втори МИР-Бургас, който продължава да се върти между четири партии

Почти сигурно Фатме Рамадан ще получи спорния мандат във Втори МИР-Бургас, който продължава да се върти между четири партии – ГЕРБ-СДС, ДПС, БСП и „Демократична България“. Това съобщиха източници на Флагман.бг, които разполагат с протокола на „Информационно обслужване“, съдържащ точното разпределение на мандатите във всички 31 избирателни района.

Той предстои да бъде внесен до минути в ЦИК и гласуван на заседание довечера. Отваряме скобата, че ще се направи допълнителна проверка, но е малко вероятно да има промени. Според изчисленията по системата „Хеър-Ниймайер“ ПП получава четири мандата, ГЕРБ-СДС – 3, ДПС – 3, БСП, ИТН, „Възраждане“ и ДБ – по един.

В Бургас пробивът на ДПС е исторически. Движението никога досега не е пращало трима депутати от региона в парламента. Те са с малък остатък в регионалното разпределение, но заради гласовете от чужбина реално получават един мандат бонус. Ако подкрепата за ДПС бе по-слаба зад граница, това депутатско място щеше да отиде за ГЕРБ-СДС, които са 3,51 мандата, а БСП са с 1,31. „Продължаваме промяната“ са с 3,93, „Възраждане“ – 0,84, ДБ – 0,73, а ИТН – 1,03.

Все пак се очаква финалното решение на ЦИК до часове. Очаквайте след минути пълното разпределение на мандатите във всички 31 МИР-а.

 




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
69
Коментара по темата
69.
Иван
19.11.2021 10:35:09
0
2
Започва се отново робството... Ние сме си виновни защото не излизаме да гласуваме!
68.
АЗ
17.11.2021 20:07:44
0
1
Гале предлагам с Маняка да направите някой музикален "ПРОЕКТ"
67.
от 65 WTF?!
17.11.2021 14:52:27
3
4
Казах, че момичето ми се струва симпатично, а може би дори и умно, и се учудвам че се е замесило в мръсни игри като "политиката", но се надявам че е от наивност. Вярно е, че не съм сигурна в предположенията си и не са доказуеми, но пък и не виждам на чия пропаганда попречиха...
66.
до 61
17.11.2021 14:49:17
4
8
ДПС е олигархично ОПГ (Организирана престъпна група), коeто е създаденo под натиска на САЩ и цели само и единствено облагодетелстване на "хидро инженера" и лоялните му аги!!!
За другото може би си прав, но да ти задам няколко въпроса.
1. Ти като какъв се определяш? Българин мюсюлманин или турчин?
2. На какъв език говори детето ти? Български или турски?
3. Какъв език според теб е по-добре да знае детето ти?
4. Припознаваш ли някои от символите на Република Турция за свои?

Във всичките войни след Освобождението ( срещу Турция, Сърбия, Гърция и т.н.), българските мюсюлмани, помаци, че дори и турци са се били гордо в Българската армия и са давали живота си за България!
Сега според теб сега има ли радикализиране на т. нар. български "турци" и биха ли направили те същото нещо като дедите си?
П.с. Като влезеш в профилите на тези хора всяка втора снимка е с турското знаме и на турски език!!! Какво уважение искате след като поне лично според мен не обичате Родината си?
65.
*********
17.11.2021 11:43:46
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
64.
АСЕН ИЛИЕВ
17.11.2021 09:41:17
0
2
СЪЩИЯ ВЪПРОС И ЗА ГЛАСУВАЛИТЕ В АМЕРИКА И ЕВРОПА :) НЯКАК СИ ТИХО И СПОКОЙНО ЗАМИНАВАТЕ В НЕБИТИЕТО, МИ СЕ СТРУВА ;)
63.
АСЕН ИЛИЕВ
17.11.2021 09:38:39
0
3
А НЯМА ЛИ ДА СЕ КОМЕНТИРА ФАКТА, ЧЕ ОТ 2 МИЛИОНА ИЗГОНЕНИ ТУРЦИ, СА ГЛАСУВАЛИ 80 000 ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТ ИМОТИ ЗА ПРОДАВАНЕ :)
62.
Турчин
17.11.2021 09:25:46
6
8
Попътен вятър младо момиче!Жива, здрава и само добри неща да се случват с тебе. Остави злобните и завиждащите коментари, човешката наглост,безочие и прощащина нямат граници. Попътен вятър и успехи.Това мога да ти пожелая,защото имам честта лично да те познавам и знам колко си трудолюбива, отзевчива и добра.
61.
Защо
17.11.2021 09:20:29
9
10
Кой казва, че ДПС е етническа партия? Нима български гражданин от турски произход няма право да оглавява политическа партия?Да не би да е втора категория гражданин? В ДПС членуват хора от всички етноси. Посочете останалите уж български партии колко етнически турци са включили в листите си на избираеми места? Ако се чудите защо болшинството турци подкрепят партията ДПС отговора е много лесен. Върнете се 40 години назад вижте как се е гаврило с честта и достойнството на турците и мюслюманите в България и ще намерите отговора. Тридесет години от началото на демократичните промени в България болшинството българи мислят като тоталитарния режим от 80-те години- "който се чувства турчин да заминава за Турция". Да ама, не! Ние сме пълноправни български граждани и ще отстояваме правата си спазвайки конституцията и законите на държавата. Тези, които погазиха конституцията вместо да влязат в затвора сега се канят да стават премиер и президент. Това е българската действителност. Ревете защо гласуват прокудените български граждани в Република Турция. Това е тяхно конституционно право!
60.
*********
17.11.2021 01:48:10
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
от 54 до Орт
17.11.2021 00:56:38
1
8
Нещо сякаш се е объркала номерацията. Ами България си е ужасна държава за реализация на всички образовани, честни и без връзки (това не може да се нарече точно "политическа протекция") хора... Неслучайно и българите я напускат. В този смисъл, едва ли ситуацията с турците е по-различна и едва ли е в резултат на някаква умишлена дискриминация, но и не мога да го твърдя със сигурност. Както има мълчалива възрастова дискриминация, така може би има и такава и е възможно да си прав. Ако не бяха настанали такива кошмарни времена за всички ни, България щеше да продължи да се движи в неолиберална посока и накрая всъщност за вас щеше да стане по-добре отколкото за българите. В САЩ от много години вече белите американци, особено мъжете, са подложени на обратна дискриминация.

Накратко, всички сме в един мизерен кюп, геноцидът и терорът се прилагат над всички, и вместо да се делим по всякакви признаци, трябва да се обединим срещу общия враг! Защото и във вашата "партия" са същите мошеници и продажници като във всички останали. Надявам се не си въобразявате че защитават вашите интереси...
58.
*********
17.11.2021 00:50:39
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
Шерафет
17.11.2021 00:48:08
2
14
Най-мъного Дурхан се радва, пак е в играта с Фатме!
56.
Орт
16.11.2021 22:39:45
5
8
До57
А защо хора напуснали България и то за да търсят повече пари на запад,ще определят съдбата на България?
55.
Пилето
16.11.2021 22:35:23
4
12
Защо хора напуснали от години България,избрали да живеят в Турция ще определят съдбата на България?Това трябва да се забрани със закон.
54.
Орт
16.11.2021 22:27:50
5
8
До54
Не знам но турци изселени в Турция,че и на запад стават пилоти,артисти,прокурори известни доктори и др. без политическа протекция,а в България не могат,даже в колективните спортове не могат да пробият,защо? А с какво българите са по специални?
А,че не си проверила,че има български партии в тези страни не не на хубаво.
53.
*********
16.11.2021 21:56:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
от 54 до 56
16.11.2021 21:29:48
4
8
Твоят въпрос е като въпросът за яйцето и кокошката... Ако тази незаконна "партия" не съществуваше, турците с политически амбиции щяха да са в останалите партии, където са и българските граждани от ВСИЧКИ други етноси! С какво турците са по-различни и по-специални от останалите малцинства и защо трябва да имат някакви специални привилегии?!

Не съм чувала за споменатите български "партии" в други държави и не проверих дали е вярно, но ако е истина, и това не подкрепям. И в други държави има подобни лиготии, но не чак на такова ниво. В САЩ например, където и да се обадиш, каквато и бланка да попълваш, има опция за испански. Навсякъде надписи на испански. Че защо?! Да не са единственото малцинство?! Живеят там; да научат английски като всички останали! Обаждаш се по телефон - #2 за испански! Има ли #101 за български или турски, да речем? Няма, а и не трябва да има! Не трябва да има и на испански! Някой може да каже, че английският не е де факто официален език, но това няма никакво значение в случая. Важното е, че има най-различни други малцинства, но тях никой не ги дондурка по същия начин.
51.
Орт
16.11.2021 20:56:47
3
12
До 54
А защо не са представени в нито една друга партия,колко от тях има в листите за кандидати,николко.Иначе са били честни и работливи,май само това искате от тях да са честни и работливи а българите да въртят далаверите.Логиката за партиите по етнос-защо тогава има партии на българите в Сърбия,Румъния,Молдова,Украйна и др?И друго турците в България са най миролюбивия етнос.
50.
Xxx Kamenqk
16.11.2021 20:56:37
2
10
Защо не се вслушате в телевизора като плюете и псувате турците, та там тече поредния турски сериял, а кой го гледа влажно майкати ,бабати ,женати , сестрати ......
49.
до 36
16.11.2021 20:47:37
4
8
Никой не оспорва съществуването на тези хора, нито непременно има нещо против тях! Всички те са български граждани и спокойно могат да участват в НОРМАЛНИ, КОНСТИТУЦИОННИ, БЪЛГАРСКИ партии, а не в сепаратистки организации, целящи брожения, потенциални цветни революции, войни и загуба на територии! По твоята логика, всеки етнос трябва да си има партия ли?! Къде се е чуло и видяло подобно нещо, а и защо?! Ако искат да живеят в чужда държава и под чуждо управление, границите са отворени.
48.
Xxx Kamenqk
16.11.2021 20:47:19
6
7
До 49
Защо не непогледнеш историята си, колко крадливо и продажно племе сте били та затова никой не ви обича в Европа. Да живее Северна МК
47.
Иван
16.11.2021 20:33:43
14
11
Циганите и мюсюлманите се отличават от хората с изключителната НАГЛОСТ!
46.
Do Ххх
16.11.2021 20:28:03
5
1
Най големият враг на България си ти....
45.
Do До 42
16.11.2021 20:25:10
10
4
Видяхме от 143 години как българите забатачват тези земи. Обезлюдиха я и я разпориха.Време е старият господар да се заеме и да се погриже за своя РОБ...
44.
*********
16.11.2021 20:00:28
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
До 42
16.11.2021 19:56:15
6
14
България трябва да е управлявана от БЪЛГАРИ!
42.
1397
16.11.2021 19:27:48
14
13
изключително много се зарадвах за това хубаво и умно момиче. Пожелавам и попътен вятър, а злодеите и мръсниците нека си захапят между...
41.
Руенец
16.11.2021 19:23:10
16
21
Фатме ние руенци сме с теб!
Ти заслужаваш! Ти трябва да си новият общински кмет на Руен
40.
БСУ
16.11.2021 19:05:29
18
16
Браво Фатменце! Ти го заслужаваш! България има нужда да бъде управлявана от млади и кадърни хора.
39.
До 36
16.11.2021 18:46:45
4
13
Обвиняващите негласувалите, които са с право отвратени от цирковете в джубернията, би трябвало да насочат гнева си в правилната посока - съществуването от десетилетия на НЕЗАКОННА, ЕТНИЧЕСКА "ПАРТИЯ", което прави практически невъзможно бойкотирането на "изборите"!
38.
*********
16.11.2021 18:46:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
До 36
16.11.2021 18:43:40
7
13
Конституцията, забранява етническите партии!
36.
Ххх
16.11.2021 18:39:38
3
19
45 години чакахте врага от Турция , но тя била вътре.! Българина сам си е враг на себеси и няма такъв мазохистки народ по света . Все някой им е виновен и чакат да ги оправи някой друг. На гърба на дпс колко партии се направиха до сега?
35.
Така
16.11.2021 18:23:57
10
17
В България има около 700 000 човека определящи се като турци.Една част са българомохамедани,друга турци,трета роми с турско съзнание,но тези около 700 000 души са тук и са факт.Както има и няколкостотин хиляди роми.Има арменци, евреи,власи макар и малко,но всички тези хора са тук и ги има.Те са фактор,те си имат право на техните политици,техните религиозни храмове,техните традиции и тяхното представителство в обществото. Проблемът с мандатите в частност е наш на българите,защото не гласувате.Излезте и гласувайте 70-80% от българитетака както се гласуваше през 90-те години.Вие не гласувате,после се сърдите защото те гласували. Ако вие гласувате минимум 70% картата с депутатите ще е друга. В момента българите гласуваме не повече от 20-25 % максимум,а останалите седите и гледате и после,ама защо това,ама защо онова.
34.
Да е жива и здрава
16.11.2021 18:23:24
8
20
И пожелавам.
Младите хора ще оправят България.
И стига сте рИвали за туй ДПС.
Като не искате да гласувате,така ще бъде.
33.
ух на мама ааа
16.11.2021 18:08:34
4
5
Ашколсун
32.
Коректора
16.11.2021 17:53:29
3
13
Имате грешка! През 2005г. ДПС отново изпрати трима депутати.
31.
*********
16.11.2021 17:43:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Турчин
16.11.2021 17:36:15
23
10
А бе хора, защо търсите начини да попречите на български граждани да упражнят правото си на глас. Като търсихте начини да възпрепятствате турците и ромите сами паднахте в ямата която копахте. Не е това начина да се печелят избори. Само ДПС има капацитет да избави България от това положение в което се намира.
29.
ДПС
16.11.2021 17:25:12
5
9
ДПС черпи всички читатели с ФЕС. Да Ви е честито, със здраве да носите.
28.
*********
16.11.2021 17:24:34
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
27.
Burgas
16.11.2021 17:14:10
4
19
Ниския процент на гласували роди чудовища.
На негласувалите, честито.
пеефски влиза в парламента. Мисля, че повече няма какво да се каже за електората.
Глад, бедност и болести.
26.
до 5
16.11.2021 17:04:00
5
30
ти изобщо гледа ли репортажите от изборите в Турция. Кой в България ще бъде допуснат да гласува по този начин- квесторите стоят до него и му превеждат на турски, дават му указания, а някой направо им сочеха на екрана. Тук за далеч по-дребни нарушения вдигат патардия, полицията прави проверка и т.н. Там ги извозват с транспорт, ако нещо се затруднят с машините ги карат в друга секция, която е с бюлетини, държавата Турция директно и индиректно съдейства по всякакъв начин, масово агитационни СМС на турските им мобилни номера- откъде разполагат с информация за всички мобилни телефони на турските граждани с български паспорти? Накрая 97% за една единствена партия- ДПС . Иначе по време на комунизма било авторитарна власт, за това имало 99% гласове за една партия. Това демокрация ли е, мислите ли че сме едно цяло ,един народ с тези хора, които като стадо ги карат с гегата под строй, които ги агитират за изборите да гласуват с " Турчин за турчина", вече децата и внуците на които не знаят една дума на български, не стъпват в България, нямат никаква духовна, емоционална и каквато и да е връзка с България, но определят , кой и как да ни управлява. Трябва да се осъзнаем, да вземем съдбата си в своите ръце,но трябва и законодателни промени в тази връзка,
25.
*********
16.11.2021 16:53:28
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
*********
16.11.2021 16:49:55
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Пак погрешен враг!
16.11.2021 16:06:42
9
16
Обвиняващите негласувалите, които са с право отвратени от цирковете в джубернията, би трябвало да насочат гнева си в правилната посока - съществуването от десетилетия на НЕЗАКОННА, ЕТНИЧЕСКА "ПАРТИЯ", което прави практически невъзможно бойкотирането на "изборите"!
22.
до 17
16.11.2021 16:05:56
2
9
Аз мислех че да си депутат е по-голяма работа от това да си кмет.или се лъжа..
21.
*********
16.11.2021 15:51:24
3
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Dddf
16.11.2021 15:50:31
2
34
Галето сега трябва да я уреждат в администрацията. Може и по някое проектче...я консултант, а нещо подобно. Трудно е да си гербаджия в наши дни
19.
До 17
16.11.2021 15:48:53
6
6
Тя е нашата надежда
18.
*********
16.11.2021 15:47:55
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
ДПС
16.11.2021 15:46:41
19
29
Браво Фатме ти заслужаваш!
Сега депутат след две години кмет на руен
16.
?
16.11.2021 15:45:15
2
36
Въй, ми онуй нисичкото, дебеличкото, не стана депутатка?
15.
Руен
16.11.2021 15:37:19
4
26
За информация ДПС и преди имаше трима депутата Бургаска област
14.
*********
16.11.2021 15:36:55
4
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
един нормален
16.11.2021 15:29:16
5
53
Еми като българите не гласуват, това ще е резултата! Сега да не хленчат и псуват, ами следващия път да помислят дали ще си останат вкъщи!
12.
*********
16.11.2021 15:27:44
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
*********
16.11.2021 15:26:23
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Българин
16.11.2021 15:24:58
9
26
Благодарение на чалгаря скоро и кмета ще е чалмалия
9.
VVV
16.11.2021 15:24:29
11
36
мойто мнение е че тази партия трябва да не съществува.
8.
Хак
16.11.2021 15:22:01
9
32
Видяхте ли сега с вота от чубжината? Слави ви го наби на всичките , услужливо си свърши работата , за която влезе. Батко ви купува наред , не си играе! Никой досега не е свалил и няма да свали в бъдеще ДПС , освен комунистите ! Ето това е параграф 22
7.
Ruen
16.11.2021 15:21:09
13
22
На крива ракета космоса му е виновна, за другите партии няма ли гласове от чужбина, всеки да си гледа неговата партия
6.
Параграф 22
16.11.2021 15:12:29
3
24
Това действително доказва, че "изборите" не могат да бъдат бойкотирани успешно докато въпросният незаконен цирей не бъде "изчегъртан" (по принцип не понасям тази дума, но е подходяща в случая)!
5.
5
16.11.2021 15:10:38
6
78
Ама защо плюете момичето сега? Кой ви е виновен? Виновни са всички тези, които имат право да гласуват, но не гласуват. Ще дойде време, и то скоро, когато цигани ще влизат в народното събрание и то не един за цялата страна, а по двама от избирателен район. Защото гласуват. А българите- не... В Турция успяват да се справят и с машини и с какво ли не, нашите тука винаги намират оправдания...
Хем не гласуваме, хем после плюем. В това сме най-силни и можещи.
4.
555
16.11.2021 15:05:44
11
47
Браво от галошите и патурите , в рокля и на токчета !!!
3.
*********
16.11.2021 15:05:38
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
ГЕрп
16.11.2021 14:55:49
5
58
За Галка ми е най-мъчно.....
Какво ли ще прави сега?! Не мога да спра да я мисля......
1.
ddddd
16.11.2021 14:50:39
7
28
Не се наядоха и тези гладни в..ки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори