×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инфарктни часове: Кой ще вземе последните два мандата, вижте всички възможности


Инфарктни часове: Кой ще вземе последните два мандата, вижте всички възможности
В момента един мандат се върти между Галя Желязкова от ГЕРБ (горе вляво), Тодор Байчев от БСП (горе вдясно), Ивайло Мирчев от ДБ (долу вляво) и Фатме Рамадан от ДПС
Тема в развитие
Инфарктни часове: Кой ще вземе последните два мандата, вижте всички възможности Как се промени картата на Бургаска област след вота (ОБНОВЕНА) „Продължаваме промяната“ завладя Несебър, следват ГЕРБ и ИТН При 61% протоколи от ЦИК: ГЕРБ се приближава до ПП, БСП изпреварва ИТН При 98,99 %: ПП печели изборите в Бургаско, ще има изненади при разпределянето на мандатите ГЕРБ запази Малко Търново, втори са ПП При 43% протоколи от ЦИК: ПП е първа сила с 26%, ГЕРБ взима 21.4, трета е ДПС На финалната права: ГЕРБ скъсява дистанцията с ПП, ДБ изпуска мандата си в Бургас ДПС и Карадайъ обират гласовете в чужбина "Продължаваме промяната" печели 28% от гласовете в Бургас, а ГЕРБ -23,84% При 46 % преброени гласове: БСП настигна ИТН, ПП запазва преднината си пред ГЕРБ Къде отидоха гласовете на ИТН 38 %: БСП започна леко да покачва резултата си 31 % от гласовете в Бургаско са преброени: ГЕРБ топи преднината на ПП Изненадващ победител в Поморие "Продължаваме промяната" спечели на финала в Карнобат ПП печели изборите на база 100% паралелно преброяване 20 % от гласовете в Бургаско са преброени: ПП дръпна с 5 пункта ГЕРБ спечели и Приморско ДПС си запази Сунгурларе БСП е първа политическа сила в Созопол РИК-Бургас преброи 10 %: ПП води с 31,38 %, ГЕРБ – 26,77 %, ИТН – 9,97 % За първи път от 7 години: ДПС бие ГЕРБ в Айтос Интригуваща битка в Карнобат: ПП, ГЕРБ и БСП се борят за първото място Кирил Петков: Аз съм кандидатът за премиер, но това не е червена линия, нужно е коалиционно правителство ГЕРБ остава първа политическа сила в Средец В Царево ГЕРБ удържа първото място, ПП срина ИТН и ДБ След вота: ДПС не потвърждават подкрепата си за Герджиков, подават ръка на всички При 60 % преброени протоколи в Поморие: ПП води с няколко пункта на ГЕРБ Без изненада: ДПС бие със смазваща преднина в Руен Корнелия Нинова: В БСП не обсъждаме въпроса за оставки ПП дърпа с 3% пред ГЕРБ, БСП пада под ДПС според две паралелни преброявания Първи резултати от Бургас: Слави бие в затвора Борисов с оферта: Първият да покани втория да управляват заедно Беновска подари „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев Първо във Флагман.бг: Новите депутати от Бургас и голямата изненада на прага на 47-то НС Румен Радев с първи коментар: Резултатите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията Обрат на върха според „Галъп“: Формацията на Кирил Петков повежда с 2% пред ГЕРБ Първи данни след вота: ГЕРБ води с малко пред ПП, Радев отива на балотаж с Герджиков
виж още
скрий
16 Ноември 2021, Вторник, 12:21 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

Според последната ни информация е много вероятно ДПС да направи исторически пробив със спечелването на три депутатски места от Бургас

 

Следващите няколко часа ще бъдат инфарктни за четири предизборни щаба – на ГЕРБ, на БСП, на „Демократична България“ и ДПС.

Очаква се третият, последен кръг на разпределението на мандатите по системата „Хеър-Ниймайер“, който се извършва в момента.

Засега е сигурно, че „Продължаваме промяната“ ще вкарат 4-ма в парламента от Втори МИР Бургас, ГЕРБ твърдо са с 3, ДПС са с 2-ма, а БСП, „Възраждане“ и ИТН с по един. Тези мандати са безспорни.

Но оттук нататък има няколко хипотези, тъй като системата „Хеъйр-Ниймайер“ има своята специфика и понякога решенията са нелогични.

Вариант 1: ГЕРБ печели 4 мандата в Бургас, БСП остава с 1, а 14-ият последен отива за „Демократична България“

Вариант 2: ГЕРБ е с 3 мандата, БСП – 2 и 1 ДБ.

Вариант 3: Според последната ни информация е много вероятно ДПС, които са с 14,08 % в Бургас да вземат исторически трети мандат в Бургас. Ако това се случи ще изгори или депутатското място на ДБ или второто на БСП.

В последните часове стана ясно, че от ПП „Възраждане“ в парламента от Бургас ще влезе зам.-председателят Цончо Ганев, който не печели депутатско място от 1 МИР Благоевград. Ако ДБ спечелят мандат от Бургас ще изпратят Ивайло Мирчев, който също не успя при опита си в 24 МИР. Както е известно Тодор Байчев задейства преференциите и измести втория в листата на БСП.

 




Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
11
Коментара по темата
11.
До Пидал
16.11.2021 13:45:37
0
10
Живко и Мая общите може да си ги назначиш ти да ти работят д видиш как ще фалираш за два месеца по бързата процедура
10.
Dupise
16.11.2021 13:42:15
2
12
Фатме дръж Дурханчо, иначе щеше да видиш депутатлък през крив макарон, последно време мърдаш около Ахмед Трактора това е грешка внимавай!
9.
Pidal
16.11.2021 13:39:12
2
16
До 1 и 2
Сега се пресмивате на Табаков, ама него мислете. Скоро ще му намерят някъде място, въпреки че не влиза в парламента-Мая си има влияние в политиката и кадрите и ще получават назначения, я по бордове, я в областни управи... Така работи политическата система.
8.
от 5 до 6
16.11.2021 13:29:33
0
5
Нищо подобно не съм казала. Всички марионетки са еднакви.
7.
Е как така?
16.11.2021 13:28:21
2
11
Тодор Ангелов ни подведе! Искаме Тодор човек от Бургас! Какъв е този Цончо който не е от Бургас и не знае нищо за проблемите на града? Срам и позор на цялата схема! Тодор е защо ни излъга???
6.
Кьосев
16.11.2021 13:25:16
15
9
до 5...А ако беше пак ГЕРБ цените шеха да са ниски, заплатите високи....
5.
Много важно...
16.11.2021 13:16:18
3
20
Инфарктите ще се причиняват от получаването на сметките, цените в магазините, липсата на медицинска помощ, ежедневното обгазяване и тровене и т.н., а те ще си продължават независимо от обсъжданите за разсейване от истинските проблеми и изпускане на парата марионетки.
4.
Pidal
16.11.2021 13:16:14
0
45
Мане какво тръпнене е сега...
Дано да е за Галка, че иначе трябва да я трудоустроят някъде в общината или близка до общината фирма. То дали ще е тя или друга герб калинка от друга община все тая, ще трябва да натискат копчетата в НС
3.
Какъв срам
16.11.2021 13:09:17
4
20
ДПС с три мандата.
2.
Кьосев
16.11.2021 12:55:48
1
34
На Табаков го дайте!)))))
1.
Asas
16.11.2021 12:53:13
1
37
А Живко Табаков колко мандата има . Някое интервю няма ли да даде след победата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори