×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ удържа Малко Търново и е с 30,6%, втора е БСП – 24,4%


ГЕРБ удържа Малко Търново и е с 30,6%, втора е БСП – 24,4%
Гласували са общо 1129 души в малката странджанска община
Тема в развитие
Слави вади Караянчева от парламента Според нови данни от ЦИК: ИТН увеличава преднината пред ГЕРБ, ще имат 65:63 депутати „Зелената“ Даниела Божинова ще почака за парламента, Ивайло Мирчев влиза от Бургас Кои партии загубиха гласове в Бургаска област на предсрочния вот ГЕРБ много близо до четвърти депутатски мандат в Бургаска област Първо във Флагман.бг! Драматичен обрат в Бургас! ГЕРБ спечели изборите, четирима разместиха листите Ето чия е заслугата за перфектно проведените избори в Бургас, вижте героите зад кадър ИТН превзе Несебър и Карнобат, разклати и част от крепостите на ГЕРБ в Бургаска област ИТН отмъкна Карнобат от БСП При 40 % в Бургаско: Инфарктна разлика между ИТН и ГЕРБ, четирима правят фурор с преференциите Поморие остава крепост на ГЕРБ! ДПС печели в община Сунгурларе При 70 % в Карнобат: БСП води на ГЕРБ и ИТН Първо във Флагман.бг: Вижте как се разпределят депутатските мандати във 2 МИР Бургас ГЕРБ с победа в Айтос Т. Йорданов: ИТН вече е първи, а ГЕРБ – втори, очаквам един леко шишкав човек да ходи да реве по телевизиите Слави след вота: Подкрепата за ИТН е изумителна, утре в 11 ч. ще обявя какво ще направим Изненадващ обрат и във 2 МИР Бургас: ИТН поведе на ГЕРБ, „Демократична България“ на БСП ГЕРБ води убедително пред "Има такъв народ" в Приморско Обрат: ГЕРБ май за първи път ще загуби парламентарни избори, ИТН повежда ИТН на косъм да отмъкне Царево от ГЕРБ ГЕРБ с победа в Средец Вижте първите изборни резултати в Бургас: ГЕРБ - 26,95 %, ИТН - 24,38 % ГЕРБ удържа Малко Търново и е с 30,6%, втора е БСП – 24,4% Руен доказа, че е бастион на ДПС, партията със смазващ резултат в общината Томислав Дончев: Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни Нинова отказва да подаде оставка след поредния слаб вот: Пред БСП стоят по-важни задачи Председателят на РИК Михаил Хаджиянев отчете перфектното протичане на изборния ден в Бургас Слави бие в бургаския затвор със смазваща преднина След вота: ГЕРБ губи много депутати за сметка на ИТН и ДБ, но достатъчно ли ще е за правителство? Първи официални данни: ГЕРБ и ИТН в битка за първото място, ДБ със сериозен ръст, националистите под бариерата
виж още
скрий
11 Юли 2021, Неделя, 21:31 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

„Българските патриоти“ са с почти 4%

ГЕРБ победи категорично с 30,6% в малката странджанска община Малко Търново. Втора е БСП, която допреди 10 години считаше района за свой бастион. Социалистите са с 24,4%. ИТН вземат 18,2%, „Демократична България“ е с 6%, което означава, че са работили добре в това отдалечено място, което не се родее с техните идеи като цяло.

ИСМВ е с 5,7%, а „Българските патриоти“ са с 3,9%. ДПС получава 2,3% от вота. Все пак не бива да се забравя, че това е земята, в която е подготвено и е избухнало Илинденско-Преображенското въстание. Гласували са 1129 души от 2595 имащи право на глас.


В категории: Малко Търново


5
Коментара по темата
5.
Общинарckия
19.07.2021 16:33:22
0
0
В момента съм на златна рибка, хора има доста, шезлонги определено има. Чадър с 2 шезлонга е 30 кинта, може би затова няма :). Паркинг 10 лв. 10 кебапчета 30 кинта. Обслужването е т**ак. Само цените ги бива. Не бях идвал тук от около 25г, следващите 25г пак ще пропусна. Хубаво си ходя по гръцко, що се занимавам с глупости.Бил съм и продължавам да ходя на различни места да плажувам.В Европа само в Португалия не съм бил.Кариби само в Ямайка още не съм.На българското също ходя, но признавам, че като условия е най зле ,но не спирам да го посещавам.Дори в Кнаун не ме хвана разстройство ,а по нашето всеки път, но това не може да ме спре.
4.
крушкув
12.07.2021 19:42:04
0
4
Aз гласувах за другарката курНЕЛИЯ,лани на Бузлуджа ме почерпи 2 бири и тройка кебапчета,кашкавалени хапки от партизанската мандра,ракия от шумкарския казан,дето е в землянката,много благодарим ,другарки курнелия,обичам те,плътно зад теб съм завинаги,другарко курНЕЛИЯ,чакам те в землянката горска ягода през работно време.
3.
Рашков
11.07.2021 22:29:16
0
3
Има мушенгия ми се чини, ще я видим тая работа още в понеделник
2.
Въх
11.07.2021 22:11:44
0
3
На сега им се е...а мамата на тея изтръпналите в малко търново
1.
страх лозе пази
11.07.2021 21:56:48
0
8
ми то само държавни служби , наместени от Герб нормално всеки да се страхува за мястото си
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Иън Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове" След въздушния Шенген: 6 деца са били изведени извън страната без съгласието на другия родител След въздушния Шенген: 6 деца са били изведени извън страната без съгласието на другия родител Съгласно правилата на Шенген не се извършва граничен контрол при извеждане на деца в рамките на шенгенското пространство
Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели
Люба КУЛЕЗИЧ Люба КУЛЕЗИЧ Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори