×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Слънчев бряг се тресе след фалита на Томас кук“, дължат 100 млн.лева


Само във Флагман.бг: Слънчев бряг се тресе след фалита на Томас кук“, дължат 100 млн.лева
Стотици туристи на "Томас кук" днес се лутаха и не знаеха как да се приберат по родните си места
Тема в развитие
Най-добри туроператори в света с ръст на туристи в Слънчев бряг Транспортни фирми и доставчици дават Галбачев на прокурор след фалита на „Астрал Холидейз” Официално: "Астрал холидейз" фалира! Ангелкова заминава спешно за Германия - спасява лято 2020 след фалита на „Томас Кук” „Томас Кук“ потъна като в черна дупка. Държавата ще подкрепи ли хотелиерите? Ангелкова за фалита на „Томас Кук”: Ситуацията е изключително тревожна, загубите са за „доста милиони” Пламен Копчев: Ще има фалити на хотели в Слънчев бряг заради дълговете на „Томас Кук“ Шефовете на „Томас Кук” оставили 150 000 британци по опашките на летищата Хотелиери и туроператори на среща с Ангелкова заради фалита на „Томас Кук“ Само във Флагман.бг: Слънчев бряг се тресе след фалита на Томас кук“, дължат 100 млн.лева "Томас Кук" водил 35 % от туристите на Летище Бургас. Какво ще се случи след фалита? Фалира най-старият туроператор "Томас Кук", хиляди туристи блокирани в Слънчев бряг
виж още
скрий
23 Септември 2019, Понеделник, 20:16 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: БНР Бургас

Банкрутиралата компания от години налагала практиката да плаща два месеца след напускането на туристите, което водило до натрупването на сериозни задължения

Хотелиери, ресторантьори и представители на превозваческия бранш се събраха извънредно тази вечер в Слънчев бряг, за да обсъдят мерките, които да предприемат след фалита на най-големия туроператор, работещ на българския пазар „Томас Кук“, научи Флагман.бг.

По първоначални данни задълженията на британското дружество към български партньори възлизали на 100 млн.лева. Банкрутиралата компания от няколко години наложила трайно практиката да плаща със закъснение – поне два месеца след напускането на туристите. Реално за този сезон българският бизнес не е получил почти нищо от „Томас кук“.

По данни на Министерството на туризма туроператорът е довел в страната ни между 350 и 400 хил.туристи. Загубите за хотелиерите са колосални и ще ги изправят на ръба на фалита, възможно е част от тях да бъдат обявени в несъстоятелност още до края на тази година, разкри източник на Флагман.бг.

„Много от колегите имат огромни кредити. Реална е опасността да изпаднат в оперативна несъстоятелност и да не успеят да платят дори най-належащите си задължения. Ако недай Боже се случи това, ще повлече и куп други сектори. Не ми се мисли какво ще се случи с българската икономика“, коментира хотелиер от Слънчев бряг пред Флагман.бг минути преди да влезе на извънредната среща.

„Фалитът на „Томас кук“ през септември не изглежда никак случаен. За юли и август цените във всички дестинации са най-високи, натрупани са огромни задължения и в края на сезона се обявява банкрут. Ситуацията е идентична в Турция, Гърция и Испания“, допълни нашият източник.

Съществуват няколко хипотези. Първата е държавна помощ, а втората - туристическият бранш да призове за дипломатически разговори с Великобритания, които да дадат гаранция, че задълженията ще бъдат платени. В противен случай един структуроопределящ сектор за българската икономика ще претърпи многомилиони загуби, които биха довели до поредица от фалити.

Томас кук“, както стана ясно днес е довел 35 % от пасажерите на летище Бургас. Компанията е със солидни позиции във Великобритания, Германия и Централна Европа – Чехия и Унгария. На практика всеки втори турист от тези страни, идва в България с „Томас кук“.

Хотелиери са гневни, че проблемите са скрити от тях от ексклузивния представител на „Томас кук“ за България – „Астрал холидейз“, които още в петък са знаели, че предстои фалит на техния партньор, но не са предупредили българския бранш по никакъв начин. Дори напротив – продължили са да им изпращат туристи. 


В категории: Бизнес


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
79
Коментара по темата
79.
до 78 Хайде сега да видим
25.09.2019 18:24:26
1
2
С КАКВА ВРЪТКА ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ПРОБЛЕМА НА НАРОДНИЯ ГРЪБ–––НАЙ МАЛКОТО НЯМА ДА ИМ ОПРОСТЯТ ПОЛАГАЕМИТЕ СЕ ДАНЪЦИ ХАХАХА!!!!!!!!
78.
849392
24.09.2019 20:40:46
0
14
Хайде сега да видим хубаво ли е да се стараеш, да работиш, да предлагаш дадена услуга, да се трудиш и накрая да ти покажт среден пръст. Казват, че живота бил кръговрат алчни селски тарикати мутра-хотелиери...
77.
До 75
24.09.2019 18:56:59
16
11
А теб кой те кара да работиш там бе папагал? Сега като се прибра в Каспичан, 5000 лева ли ти дават? Щом си се навил да работиш за такива пари, значи че толкова си можеш! За какво да ти дават повече, като струваш точно толкова?
76.
Ачо
24.09.2019 18:50:54
8
21
Не стига че сезона беше посредствен а сега и този странен фалит. Дълговете към хотелиерите си остават за тяхна сметка. Това което трябва да се направи бързо е един туристически форум с Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Армения, Китай и т.н. начело с нашата министърка и да се регламентира по някакъв начин отпадането или намаляаването на пречките по издаване на виза за БГ. Гърция и Турция вече сториха това и при тях вариянта за догодина е на лице. Ние освен да плюем по " ватенките" и да аи юислим че при "кука" и " некермана" е супер е отвратително несериозно. Про западната политика постепенно ни вкарва в една нескончаема спирала, като водовъртеж. Ние вместо да намерим и поддържаме златния баланс и към Изтока и към Запада от което можем да печелим последнитв госини се спъкахме да плюем рускоговорящите туристи. Както и да го кривим накрая най вероятно пак от Изток ще спасяваме сезона. Не може фалита на една фирма да докара главоболия на цял народ!
75.
500стин леа
24.09.2019 17:25:11
5
15
Алчните мутро-хотелиери ей сега си намериха майстора! Няма да давате заплати ли, няма да увеличите заплатите ли, ще искате за мизерни пари да ви работим по 10-12 часа ли! Айде сега фалит и довиждане!
74.
Петър
24.09.2019 16:09:49
2
8
Който твърди, че от фалита на туроператора Томас Кук губят хотелиери е част от хотелиерите, мутрите и всичко изсписано в негативен вариант за българския туризъм!
Българския туризъм, както намекнах е проектиран от чужденци, но е окупиран от продажни български политици с подставени мекерета (мутри, както ги наричате).
Ако наистина искаме да променим облика на българския туризъм, то това неизменно трябва да премине чрез измитане на сегашните политици с избори! Толкова е просто. Но, освен продажните политици има, и продажни кукловоди, които ще използват Нашите средства за пропаганда и всяване на страх. За това казах, че ще има "жертви"! Тези жертви ще костват много, но не толкова на Вас, колкото за тях! Бъдете смели, разумни, и не се поддавайте на изчадия, които Ви мислят лошото.
73.
€€€ до 38
24.09.2019 15:01:20
8
10
И кое му е естественото, че не ходиш в България на почивка?!! Даже и не осъзнаваш колко дребна душичка си!! Всеки е свободен да ходи където иска, но умишлено да плюеш по Родината си само и само да оправдаеш огромните си комплекси е смешно и жалко!! И на Луната да ходиш на почивка колега, не оправдава ФАКТА, че в пет написани реда имаш 8 груби правописни грешки!! Ма ко ти пука, ЕСТЕСТВЕНО!!
72.
Роб
24.09.2019 14:48:30
2
16
Да кажат на хората фалиралите хотелиери са фалирали.Както хората затънаха с дребния бизнес и при едрия така.Няма необикновени крадци как се строят хотели.С една заплата от 500лева не става.Ама еди си кой имал 10 хотела.И откъде бе пиле.Ми то хотелче до хотелче за кого по напред.Българите са из целия свят.Пръснати са и са забравили родния си език.
71.
Простия
24.09.2019 14:47:31
11
15
От прочетените дотук коментари разбрах това- че всички умират от яд, злоба и завист че определени хора притежават хотели и си позволяват по-охолен начин на живот, че едва ли не тези хора привличат персонал да им работи за по 500 лева насила, че коментиращите под мен ако случайно живота им поднесе хотел ще са най-коректните и щедри работодатели!! Разбрах също, че сме най-простото и злобно племе на света и живеем за да се храним от проблемите на другите!! И същите тези малки човечета дето говорят от името на НАРОДА тук и се радват на чуждите проблеми, под една друга публикация се възхищават на Митьо Очите и тръбят какъв голям мъжкар бил! Тотално объркана нация сме и си заслужаваме напълно жалкото битие! А, че като умре туризма, който доставя 1/8 от БВП, гъзовете ви ще свирят като жътварски стомни от глад на кой му пука!! Важното е на бизнеса да му е гадно, за да оправдавате поне за малко собствената си посредственост и безличие!!
70.
Петър
24.09.2019 13:59:00
0
7
XX,
Има два начина да те науча на български!
Обичам такива недоклатени сладури, като теб!
Изрод.
69.
росен
24.09.2019 10:59:12
0
0
баро кар баро нами
68.
XX
24.09.2019 10:51:39
7
5
@61
Дай трите пъти да ги обсъдим поотделно.
Защото фалитът 90-91ва беше И благодарение на източените с един транш през ноември 89та от демократизаторите 500 000 000 долара от външнотърговска към виена и въпреки това дългът ни беше по-нисък от западните демокрации... А япония с 200+% дълг продължава да взима, без да е обявена във фалит.
пп. и да, бкп демократите кат луканов, младенов, дойнов или тип плевнелиев подготвяха това усилено още от началото на перестройката.
67.
ХХ
24.09.2019 10:33:52
3
2
@58
както вече казах: осъзнаваш ли колко си слабоумен?!
66.
ХХ
24.09.2019 10:31:16
2
2
@55
пешо, не разбираш щот си прост... и не другите са ти виновни!
Kато искаш -още днес отивай и плащай за британците, какво си седнал да тролиш!
65.
До 64
24.09.2019 10:14:19
5
3
На майка ти в пу... живея, питай я ако не вярваш,
64.
*********
24.09.2019 10:08:22
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
ДО 63
24.09.2019 09:52:58
8
4
Ай, дърпай, заблуден комунист. Вие сте най-пр*стите същества, отивай в СЕВЕРНА КОРЕЯ да си живееш в любимия ти комунизъм. Поредният родолюбец, патриот и не знам си какво още, но в ИНТЕРНЕТ...
62.
*********
24.09.2019 09:19:52
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
61.
???
24.09.2019 09:16:01
0
8
100 милиона имали да вземат? За едни кренвирши и спирт с есенция? Брей!
60.
ДО КОМУНИСТ
24.09.2019 09:01:02
7
10
ВЕСЕЛИНЕ, СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ... БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА Е ФАЛИРАЛА 3 ПЪТИ... КАКВО ОСТАВА ЗА ЕДНА ФИРМА. Т*П КОМУНИСТ, ЗАБЛУДЕН! КАК ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ СА ВОДЕЩИ В СВЕТА, САМО ИЗМИСЛЕНИТЕ БИВШИ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ. ТВОЯТ ХУБАВ, ХУБАВ КОМУНИЗЪМ. СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ, ОБЛЪЧЕН Т*П РУСОФИЛ!
59.
666
24.09.2019 08:50:41
0
12
От Томас Кук за мутрохотелиерите остана само куката....
58.
аз
24.09.2019 08:32:01
4
37
Когато хоотелиерите печелят ,печелят само за себе си,Като губят,да губим всички.Страшна логика.Венко няма да може да си купи нов Ролс-ройс.Да съберем пари и да му купим
57.
Петър
24.09.2019 08:29:47
5
6
56-ти,
Ти пък какво ще предоговаряш?
Държавата зависи от Туризма, а не от "една фирма"! И, ако си мислиш, че туризма през останалата част от годината няма да пострада, то ще си говорим след някой друг месец!
Колкото за догодина, надявам се да си още тук, и да се посмеем!
56.
Sunny bitch
24.09.2019 07:46:14
1
10
Това че едва ли не туризма ни зависи от една фирма е жалкото в случая. Не е първия случай. Имаше фалит и на голям друг туроператор. Смешни са и твърденията че догодина сезона ще е слаб заради това. Разбира се че догодина ще има нова фирма и всичко ще е наред. Дори е полижителен факта че ще могат да се предоговорят условията. Няма как да остане вакуум бизнеса, едно свободно място се заема от друг.
55.
Петър
24.09.2019 07:21:01
5
17
Не разбирам съзнавате, или въобще осъзнавате ли проблема?
Едни измамници измамили други?!
Гадните мутри щели да фалират?!
Мръсните хотелиерчета щели да изравнят хотелите си, и сънито ще върне заложения облик от чужди проектанти, и архитекти облик?
После Боко сифоня ви виновен, или Пацо терасо, или Цацарон!!
Тежко на Майка България.
А, проблемите ще изискват жертви, които разбирам че не можете да преживеете, и ще пеете съвсем друга песен!
54.
Хотелиер от Несебър
24.09.2019 07:02:31
0
33
Ся ще трябва да слагам газово на ролсройса
53.
Остап Бендер
24.09.2019 05:32:19
0
12
Що да си купя нещо, като мога да го открадна.
52.
7887
24.09.2019 00:41:29
1
32
Както е споменато в класиката-всеки си намира майстора. Едни измамници измамиха други измамници. хаха
51.
дали вече ще е възможно
24.09.2019 00:21:19
0
23
и по-бедните българи да летуват без да плащат ,а след два месеца държавата да им плати борча?
50.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.09.2019 23:54:57
3
45
ЗНАЧИ ДЪРЖАВАТА, НАРОДА ДА ПОМОГНЕ НА БЕДНИЯ АЛЧЕН КАПИТАЛИСТ, РОБОВЛАДЕЛЕЦ И ДА ГО СПАСИ, ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА МУ ПИЕ КРЪВЧИЦАТА И ДА СЕ ГАВРИ С НЕГО ? НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ ДОЛНИ, ЧЕСТНО. ДА НЕ СИ ПРОДАДАТ БЕНТЛИТАТА, РОЛСРОЙСИТЕ И КЪЩИТЕ А НАРОДА ПАК ДА ИМ ПЛАТИ. чЕ ТЕ ПО СМЕТКИ ПОЧТИ ВСИЧКИ, КАТО ГИ СЪБЕРЕТЕ ЗАЕДНО ВСИЧКИ ХОТЕЛИЕРИ ИМАТ ПОВЕЧЕ МИЛИАРДИ ОТ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ БЕ МАААМ ВИ И НАГЛЕЦИ.... ГОРКИТЕ ТЕ, ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПЛАТИЛА, ЧЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ МАЧКАТ
49.
Стюарт Литъл
23.09.2019 23:52:34
5
32
Радвам ви се от сърце
Дано да фалират колкото се може повече
От тея паразити които дават 500лв. Заплата
Кървави пари но така е като има прости папиломи които се хващат да работят за тези трохи

До 42 син да ти се роди зет да ти докара гнидо
48.
Аз
23.09.2019 23:51:34
2
13
Браво бе... Една добра новина да прочета...
47.
ХХ
23.09.2019 23:48:44
3
11
Споко!
Бокичът ще им даде едни 15 милиона... а за една похвална, а и не съвсем - то и без това четенето не му е силната страна, статийка в таймс може да даде още 5 - ей така, от сърце...
46.
Кольо мастията
23.09.2019 23:22:49
6
31
Като чета и ми става някак готино на душата! Супер новина може би най добрата за деня!
45.
Комунист
23.09.2019 23:15:54
15
31
Когато направите всички хотели държавни, когато почивката за един българин струва пак 12лв за 15 дни както в социализма, когато шизлонгите, чадърите, плажната ивица са на всички хора, държавни и не се плащат, когато заплатите са такива за персонала ,че всеки да може да си позволи по две почивки годишно, да изхранва семейството си без да се притеснява, когато направите всичко пак държавно, НАРОДНО ! Тогава ще искате народа и държавата да плаща. Сега е частно, частника шибан, ненаяден, алчен да мре, заедно със шибаните им кредливи семейства
44.
????????????
23.09.2019 23:05:48
2
43
Моето заведение като фалира защо държавата не ми помогна ? Защо не ми отпусна няколкостотин хиляди, ей така безвъзмездно от народните пари ? Защо помогна на КТБи банките, защо безнеспедалите по черноморието ще искат от държавата ? Техния фалит си е техен. Като фалират да продават на безценица, нали уж сте капиталисти бе уроди. Защо прибягвате до комунистически методи, защо държавата да ви плаща фалита, хотелите да не са държавни бе гадове ?
43.
777
23.09.2019 22:57:19
1
43
Едни тарикати прецакаха други тарикати! Това е извода от фалита на Томас Кук и дължимите суми! Да си търсят правата в международния съд в Хага, и дума не трябва да става държавата да им помага. Държавата достатъчно ги остави 30 години да си правят порочните практики в туризма.
42.
До всички зли,завистливи,бедни мишки.
23.09.2019 22:52:13
41
11
Кинта да не видите мишоци,за 500лв.цял живот да бачкате,да ви вземат панелките наследени от родителите ви.
41.
Комунист
23.09.2019 22:51:40
4
43
Шибаните инглиски педали, борда на директорите на Томас Кук са си раздали последната година над 20 000 000 паунда бонуси и шибаната и капиталистическа компания фалира ! Това че плащат забавено на шибаните капиталистически български говна по черноморието на народа не му пука. Капитализма ви винаги е фалирвал от безграничната ви алчност, мрете уроди долни. Няма да пипате народни пари, няма да вземате пенсиите на хората и дитските да спасявате шибани капиталистически уроди че този народ ще ви беси по улиците. Държавна помощ ли ? Искайте си парите от английските педали
40.
До 38
23.09.2019 22:46:50
21
6
Неграмотен селяндур!
39.
Комунист
23.09.2019 22:33:57
3
38
Държавна помощ ли ? Ааах мам ви нагла ненаядена капиталистическа, от къде на къде народа ще ви плаща фалита пак ? И защо ? Защото му пихте кръвчицата толкова време като го карахте да ви работи без пари ли ? Ааах мам ви само .епане за вас и на животинките
38.
Баш туриста
23.09.2019 22:33:23
4
46
Ако имат да вземат пари нашенци им пожелавам нищо да не вземат тез кнусни хотелери. Всички знаете кои са хотелери само мутри крадци червени куфари гербаджии дуганаджии и останалите държавни мушенници.Кой нормален човек има хотел на слънчев бряг? Нищо да не вземат но това е лъжа като цяло, защото и аз ходя на почивка естествено не в бг и данеби да е плащам след почивката? Плаща се предварително.
37.
томас кук
23.09.2019 22:22:18
3
9
що не моете да се радвате с думи за кандидата за кмет на патреотете ,бе , щото има цензураааааааааа , ба си свободата на словото и печата , никви шансове немат и те го знаят ,ама искат да са на софричката ,бе може да са трошички ма са гювеч ,а гушкат туй са свикнали
36.
Балкан турист
23.09.2019 22:21:01
2
36
Хареса ми заглавието, нека повече такива новини да има. Кефи ме да седят на летището тез безхаберници ниско бюджетни туристи дано и слънчака да фалира,намерили и къде да дойдат на почивка хахахаха.
35.
кептан Джак
23.09.2019 22:15:31
1
22
сеа нема кинти за персонала за август ,септември и закъснялата заплатка за юли , баси кука ,голем брекзит ,а
34.
Е
23.09.2019 22:08:17
3
31
Не всичко е изгубено за плачковците от слънчака, по полето все още има реколта за прибиране и се търсят мераклии. Заплащането е ежедневно.
33.
Коко
23.09.2019 22:04:37
3
22
Англкова къде е сега нямало било спад ам в тоя случай по добре да имаше спад от колкото ял пил и не си платил
32.
Smith
23.09.2019 21:59:23
2
52
За България е от изключителна важност голяма част от простите селски мутрохотелиери и ДС ченгета да фалират, в противен случай ще осерат и бетонират до последно заграбените земи край морето. Това е единствения начин поне малка част от красивото ни черноморие да остане неосрана.
31.
възмутен теляк
23.09.2019 21:50:02
1
44
"..туристическият бранш да призове за дипломатически разговори с Великобритания, които да дадат гаранция, че задълженията ще бъдат платени. В противен случай един структуроопределящ сектор за българската икономика ще претърпи многомилиони загуби, които биха довели до поредица от фалити."

Във Великобритания ги боли фара за структуроопределящия сектор за българската икономика.
30.
...
23.09.2019 21:46:17
41
9
Ще се удавите в злоба бе гладници,ебахти завистливите плъхчета само им дай да злорадстват зад малките си телефончета и да бълват клетви
29.
Намериха си майстора най накрая
23.09.2019 21:34:42
0
36
Хак да им е на тарикатчетата. Сега разбраха, че тяхното е детска градина. Ма вие какво си мислехте бе. Те онези са хиляда пъти по-тарикати от вас. Ха сега, яжте дръвцето.
28.
BRAVO NA
23.09.2019 21:33:00
0
16
21. 14. 13. 12. 9. 7. 5 PRAVI STE
27.
eee
23.09.2019 21:21:12
0
38
Да не стане така, че и хотелите, които са били пълни само с руснаци да откажат да плащат последните заплати заради Томас кук
26.
Черноморска мутра- хотилер
23.09.2019 21:21:01
0
32
И сега какво ще правя?Нито подарък за любовницата,нито нова кола за жената,нито някоя и друга играчка за дечурлигата.....Глад...как не ги е срам тия ,така да ни прееб@ват....Ами .да ги казват тия неща.Поне щяхме заплати да не плащаме.Сега кка ще се живее в тази криза?
25.
X
23.09.2019 21:18:16
2
58
В Англия се събраха за да търсят начин да си приберат съгражданите, които трябва да се връщат с томак кук, а тука се събраха как да не си изпуснат парите. Имате да взимате стотици милиони, а давате по 600 лв заплати, нека ви
24.
Smith
23.09.2019 21:08:59
0
42
Алчните мутри да продължават да бетонират, все ще се намери следващ томас кук да ги излъже. Жалко за красивото ни Черно море, простите селски мутри от ДС му разказаха играта.
23.
Smith
23.09.2019 21:08:59
0
34
Алчните мутри да продължават да бетонират, все ще се намери следващ томас кук да ги излъже. Жалко за красивото ни Черно море, простите селски мутри от ДС му разказаха играта.
22.
Тара
23.09.2019 21:08:35
1
20
Така е.Не се научиха,че с тези гащатковци бизнес не се прави.Ами като не става бизнеса с туристи направете старчески домове и хосписи .Домове за ментално болни каквито липсват на нацията.Прекаленото лапане води до фалити.Водата в Слънчака ми се стори мръсна и гнусна това лято.
21.
Бургас
23.09.2019 21:05:32
1
42
Фадромата и изравнявайте с земята тази клоака -само боклуци и отрепки там .
20.
Спиндерман
23.09.2019 21:02:45
5
33
Брат Петър.
Ходиш в правилната посока


Статията е да не се платят пари на персонал,доставчици обслужващи фирми и т.н.
Иначе нашите ФАРАОНИ отдавна са взели парите.Даже ишмъркали
19.
Петър
23.09.2019 20:54:15
5
27
Доколкото ми е известно туристите заплащат резервациите си, а не ги плащат когато се завърнат от почивка! Особено ако говорим за т.н. ранни записвания.
Ако туроператорът не се е разплащал с базите, които наема, то трябва да се разследва защото си е престъпление, както и да го погледнеш!
Някой лъже!
Не вярвам на твърдението описано в публикацията.
18.
Добри Недялков
23.09.2019 20:52:12
0
21
Нищо ново,капитализъм на бедствията.Така е било от столетия.
17.
Asas
23.09.2019 20:48:24
2
12
Много хора по веригата с слънчев бряг ще
16.
Ами
23.09.2019 20:47:39
0
45
Ами дано не им платят и фалират тез, алчни изроди дето се подиграваха с работниците. Долни крадци и вашия, ред дойде. Бат Бойко пускай багерите, да ги събарят. И без, това няма персонал. Всичко на, този, свят, се, връща. Лошо е като те, върнат в първи клас. А, сега първолаци на работа. Майка, ви алчна. Ще, се подигравате а
15.
Охх
23.09.2019 20:45:54
1
16
Добре че е края на сезона
14.
Blessings
23.09.2019 20:45:24
6
32
Хайде сега Плювналиев да се намеси. Той е много влиятелна личнУст. Бу ха ха. Яжте пясък бе!
13.
Роки
23.09.2019 20:45:23
2
28
Са сетиш.
Веднага са ми ясни какво ще кажат повечето от 'менъжърите'.
На Нас ще ни платят другия месец и ние тогава на Вас.



Не сме си взели парите ще трябва да изчакате


Няма да се притеснявате.Дори и да не ни платят,АЗ ще ви платя заплатите



Ако беше за мен отдавна да съм го оставил този хотел.
Ама аз мисля за вас и вашите семейства.Няма да имате какво да работите и да ядете.
АЗ ЗА ВАС ГО ПРАВЯ.
ВИЕ ДА СТЕ ДОБРЕ.



И МИЛИОНИ ...,....
12.
тато
23.09.2019 20:41:32
6
17
Валерко Симеончов ще измисли нещо и с вълшебната пръчка ще реши проблема.
11.
Спиндерман
23.09.2019 20:38:24
3
74
Дано не се плати и стотинка на великите български хотелиери.
Дано някой ден се сетят как десетки хиляди мъже и жени са идвали при Тях и са започвали работа,търпящи Унижения,подигравки обиди.
Търпящи единствено да нахранят семейството си през лятото и да заделят за зимата.
И най накрая да не им бъде изплатено.
Дано се срине целия Слънчев бряг и да започне един нов вид туризъм в полза на целия народ
10.
Хм
23.09.2019 20:37:57
0
23
Те 2/3 не знаят къде се намират ,като изтрезнеят ще се оправят ,а и да не забравят да почерпят-1 ден още бонус на евтина пукница .
9.
Asas
23.09.2019 20:37:42
0
56
Сега Делян Пеевски ще пазарува хотели на килограм хахаха щото кинтите от КТБ требва да се инвестират някъде иначе ще ги изгризят мишките .
8.
kkk
23.09.2019 20:35:56
1
44
А така , айде сега в гъзягата - туризъм ли , Ангелкова да им помогне сега!!!
7.
Роки
23.09.2019 20:34:48
0
58
Сега пак ще избиват от заплатите на персонала. Другата година ни туристи, ни персонал.
6.
Зрител
23.09.2019 20:33:41
0
67
Нищо де,нека и мазните мутри да видят как е когато цял сезон бъхтиш,а накрая ти се подиграят и не ти платят.
5.
las vegas
23.09.2019 20:32:36
1
42
Стягайте коланите щото сега ще има вдигане на данъци, ГО, горива, сметки и т.н голямо изтупване на чувала предстои за да не фалират хотелите на мутрите
4.
Ujas
23.09.2019 20:31:28
0
44
ЛОША РАБОТА! НЯМА ДА ИМА НОВИ ИГРАЧКИ ЗА МУТРО ХОТЕЛИЕРА! КОЛИ, САМОЛЕТИ И ЯХТИ ЙОК! А ЗА ЗАПЛАТИ НА ПЕРСОНАЛА ХИЧ! УДОБНО ИЗВИНЕНИЕ ДА НЕ ПЛАТЯТ НИЩО, ДОРИ И ДАНЪЦИ! ВАЛЕРЧО СЕМЬОНОВ ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ЛОБИСТ!
3.
А Срал Холидейз
23.09.2019 20:30:53
3
27
Хохохо, Яжте ми Кука..
2.
Еваларка
23.09.2019 20:30:35
4
39
Евала! Така се прави. Взимаш кинтите и чао, като Ц. В..
1.
Биг Бос
23.09.2019 20:27:24
3
16
Назначете Орлю да оправи положението!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори