×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се отрази ритникът в Слънчев бряг на туризма и на лицето на България в Израел?


Как се отрази ритникът в Слънчев бряг на туризма и на лицето на България в Израел?
Ритникът в Слънчев бряг се отразява негативно на отношенията ни с Израел, каза посланик Румяна Бъчварова
22 Юли 2019, Понеделник, 08:19 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Израелците идват за шопинг туризма, техни фирми рекламират страната ни, каза посланикът Румяна Бъчварова

Даде ли отражение на туризма и на лицето на България в Израел ритникът на хотелиера в Слънчев бряг? Този въпрос бе зададен на българския посланик Румяна Бъчварова в студиото на бТВ. 
„Нямам такова впечатление. Излъчването на кадрите бе в контекста на един национален дебат, който те имат за насилието в ежедневието. За тях това е важна тема“, каза тя в „Тази сутрин“.

Хотелиерът Иван Тодоров: Защитих служителите си, които бяха плюти, обиждани и ругани

„В същото време излязоха няколко публикации, които представяха българския туризъм в Израел. Техни фирми дори инвестират за реклама. Ще развиваме шопинг туризма. Идват цели семейства тук“, заяви бившият вицепремиер и министър на вътрешните работи.

Адвокат Москоянев разби версията на битите туристки от Израел. Лъжат ли нагло тези две жени?

Водещият Антон Хекимян пък припомни, че в петък се навършиха 7 години от атентата в Сарафово. 

„Тече процесът, но този случай ни показа колко важни са терористичните заплахи и как ни сближават, защото няма значение къде си на картата срещу тази напаст“, коментира Бъчварова.

Благодарността за спасяването на българските евреи е една емоция, която се предава от поколение на поколение, добави тя.

„Оставаме близки с премиера Бойко Борисов. Ние сме работили дълго време заедно. Преди два дни се видяхме“, каза още дипломатът - социолог. 
 


В категории: Животът


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
11
Коментара по темата
11.
въй въй
22.07.2019 17:35:44
0
0
Аз пак съм гледал друга ТВ, щото ритник не видях, а жива излагация като падане по гъз.
10.
Ivv
22.07.2019 15:51:57
0
1
Пълни глупости се дрънкат пак. За неграмотните написали статията, ритник реално е нямало. Направете си труда да гледате записите от охранителните камери на хотела. Към днешна дата същият хотел е пълен с евреи, а по-добри туристи от тях към момента в България няма. Водят цялата измет на Русия, Полша, Сърбия - предимно консуматори, които обикалят улиците с чашките от ол инклузива и се настаняват в заведения с храната, взета също от там.
9.
Nekumpitenten
22.07.2019 14:46:56
0
7
Преди 10 години изгониха готини те туристи... Баба и дядо от Англия, яко пачкосани скандинавци, и т. Н. Почнаха първо с някви тъпи поляци и бавно развити германци до незрящи хора идвЩи тук на санаториум... И стигаме до топклиента от Израел.. Няма по гадни клиенти ако не си хазартен бос и да ги скубеш само
8.
Мафията ГЕРБ
22.07.2019 13:24:10
1
7
Не знам как се отрази ритникът в Слънчев бряг на туризма и на лицето на България, но знам че боко вата държава е в паника и се чуди как да спаси туристическият сезон в България, който те изгониха с алчност и презастрояване!
7.
Хе
22.07.2019 12:41:23
1
10
Евреите идват тука само за хазарт пиене и проститутки. Какво толкова са ги заоплаквали.
6.
Хе
22.07.2019 12:39:01
0
7
Тази да вземе да слезе на земята и да види реалността.
5.
ALF
22.07.2019 11:07:36
2
10
Кога я назначиха, че започна и интервюта да дава? Това е да си "дялан камък". "Сал царската дума да излезе"
4.
баба Мара от пазара
22.07.2019 10:09:34
4
19
Израелците идват за шопинг туризма..."

Казано на разбираем език - израелците идват тук, за да си напазаруват евтино, защото поради беднотията в България цените все още не са изцяло като европейските. Другарката посланичка забрави (т.е. опитва се да ни манипулира) да каже, че тия хора идват тук най-вече заради хазарта. Те са комарджии! И се държат като комарджии! И използват присъщите на комарджията похвати - лъжа, измама, блъфиране, (т.е. провокации) и пр.
А относно "ритника" който се преекспонира толкова много, трябва да се каже на другарЕте от ГЕРБ, които обичат да се правят на "умрели лисици", че имаше и един друг ритник - в лицето - на българска камериерка. Но тогава имаше призиви ДА СИ ТРАЕМ И ДА ЗАМАЖЕМ НЕЩАТА поради "понеже, обаче, защото". И другарЕте от мафията ГЕРБ подръпнаха конците на ЗАДКУЛИСИЕТО и биячът се отърва с мижава глоба, дори се оказа, че може и да осъди България.
Това ЗАДКУЛИСИЕ е патентована марка на първия отбор на Москва в България (БКП-БСП) и на втория (резервен) отбор - ГЕРБ.
В ГЕРБ движеща сила и ежедневна практика е ЗАДКУЛИСИЕТО! Тонът се дава от банкялийският Андрешко, който саботира премахването на Паметника на Червената армия http://old.segabg.com/article.php?id=551051. Тези селски номера се практикуват и от заместниците му. Гербаджийското Мите на 1-ви февруари не уважи с присъствие Денят за почит към жертвите на комунизма, но на 9-ти май правеше метани до земята пред паметника на окупаторите, заедно с руския консул, български комунисти и забележете лидерът на ВМРО в Бургас, който същевременно е и общински съветник от ГЕРБ. https://www.flagman.bg/article/187061 Тия двамата – гербаджийското Мите и гербаджията от МВР-О се изгавриха с паметта на жертвите на комунизма, като единият (уж) искаше да се отстрани паметна плоча с имената на шумкари-терористи, поставена на входа на едно училище https://burgascouncil.org/Dokladni-zapiski/3195 (кьорфишек), а другият не изпълни законно взето решение от общинския съвет. И сега плочата си стои на мястото, а тия юнаци мълчат по въпроса като комунисти на разпит! Мила родна (и жалка) картинка. Законът е нарушен, но никой (уж) не забелязва!
3.
Аз
22.07.2019 10:00:51
3
15
КОЛКОТО ПО -МАЛКО ЧИФУТСКИ ГНИДИ...ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ....БРАВО
2.
Морския
22.07.2019 09:37:12
5
19
Този ритник е най хубавото нещо което се е случило на БГ туризъм след соца.
Чифути нагли
1.
Антената
22.07.2019 08:43:21
0
0
Ина със мадами на слънчакс
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител
САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори