×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Адвокат Москоянев разби версията на битите туристки от Израел. Лъжат ли нагло тези две жени?


Адвокат Москоянев разби версията на битите туристки  от Израел. Лъжат ли нагло тези две жени?
Скандалът е от 11 ч, когато двете настояват да бъдат незабавно настанени против всякакви правила, казва Москоянев
12 Юли 2019, Петък, 16:47 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимка: Иван КОЛЕВ

Собственикът на хотела Иван Тодоров е освободен и си е у дома, предоставил е на МВР всякакви доказателства 

Това е ужасяващ битовизъм, сцените от който не бива да се показват, защото ако изнесем в медиите цялата истина за случилото се на 5 юли - от 11 часа до вечерта същия ден, трябва да поставим на карта добрите ни отношения с Израел. Убеден съм, че и в посолството им у нас не се чувстват приятно, тъй като вече са наясно в детайли с цялата истината.  Това каза адвокат Димитър Москоянев пред Флагман.

Той се е наел да защитава задържания тази сутрин собственик на 4-звездния хотел в Слънчев бряг Best western plus premium Иван Тодоров. Тодоров е освободен, след като е бил разпитан в РУ-Слънчев бряг и е предоставил всички нужни доказателства, разпитани са и негови служители. В момента той е у дома си и е потресен от развоя на случая в медиите. 

Хотелът е сред елитните почивни бази в курорта, разполага със 145 стаи, има  собствено казино, което го прави особено примамлив за престой на израелски туристи. Към момента легловата база е заета  100%. Има испанци, французи, турци и израелци. 

Хотел Best western plus premium в Слънчев бряг е предпочитано място за почивка и развлечение от много чужди граждани

Двете жени с малко дете са присигнали в хотела около 11 часа на 5 юли и са настояли да бъдат настанени веднага. Рецепционистката  любезно обяснила, че настаняването е след 14 часа и че с удоволствие биха нарушили правилата, но за съжаление  нямат свободни почистени стаи. Това отприщило гнева на по-ниската жена с тъмна кожа от клипа, която започнала да плюе момичето от рецепцията и да крещи. Била много нервна. За да се предотврати по-нататъшна ексцесия в пълното с туристи фоайе, служителката предложила стая в друг хотел в съседство, предлагала безплатна почерпка в лоби бара, помещение за багаж и за преобличане, ако желаят да идат на плаж или да ползват аквапарка.

Жените били категорични и настоявали веднага да ги настанят.  Разправията е продължила повече от 10 минути. За отблязване е, че персоналът от фронт офиса на този хотел е добре подготвен и може да овладее всякаква ситуация, подчертава Москоянев. В този момент изненадващо влиза  собственикът на хотела Иван Тодоров. Той попада под дъжд от храчки – плюят го и крещят.  Човекът първоначално също полага  усилия да успокои нервните чужденки. В това време камериерки почиствали седем стаи едновременно и всеки момент щели да им дадат ключ. Крясъците, че едва ли не ги гонят и са нежелани гости  обаче били толкова необуздани, че в суматохата на тяхна страна се е присъединила и случайно преминаваща през фоайето гражданка на Израел. Тя помислила, че сънародничките й са незаслужено малтретирани и се включила във виковете на тяхна страна. Настанала страшна олелия.  

Свидетел  е бил пиколото на хотела – пенсионер от Израел, но живеещ у нас от доста време. Човекът опитвал да намали градуса, но безуспешно. Кадрите, разпространени от израелските медии и подети от нашите журналисти, показват финала, когато Тодоров опитва да ритне една от жените, но се подхлъзва. 

Все пак тези две гражданки на Израел са прекарали 6 дни в Слънчев бряг, като туроператорът им е удовлетворил всички техни желания

Около 14 часа двете гостенки и детето отново се връщат във фоайето, вече  по-спокойни. Получават апартамента, за който са платили, без  да дадат паспорти, което е задължително за чекинга.  На рецепцията предпочели  да не ги дразнят повече. Замълчали си.  Успели да ги убедят обаче да подпишат декларация, че няма да създават повече подобни неудобства. След което двете започнали да се черпят на лобибара.  Към 18 часа обявяват, че все пак тук не им харесва, викат своя туроператор, за да ги премести в друг хотел. 

Изкарват цялата си почивка от 5 нощувки у нас. Още в първия час, след като се прибират, решават да се оплачат пред тамошна телевизия. 
 


В категории: Животът


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
58
Коментара по темата
58.
тжжтн
15.07.2019 18:17:46
1
1
До 54
Аз пък четох, че са извикали полиция на 112, но тя не е дошла. В Европейска страна бях свидетел как млад мъж вдигна скандал в магазин, извикаха полиция, която дойде веднага и го арестуваха. Тук защо нашата полиция не идва в такива случаи. Хотелиерът също не трябва да се вживява в екшън герой, а да чака полицаите да дойдат.
57.
Химлер
14.07.2019 15:55:46
3
31
Най добрата почивка за евреи е аушвиц там всичко е безплатно! Какво се очаква като тук идват най големите боклуци от всички страни при нашите боклуци и крадци придобили по незнаен начин хотелите си?!
56.
4335
14.07.2019 10:55:05
1
13
Селяндури на почивка при други селяндури. Какво толкова може да се обърка?
55.
420
14.07.2019 10:05:42
0
2
120
54.
3,14
14.07.2019 09:27:30
3
8
От цялата дандания все пак има едно положително нещо - че не го изкараха и антисемит тоя измекяр хотелиера. Като теглиш чертата извода е един - каквото повикало, такова се обадило. Като туристи, а и не само, евреите са много нагли копелета открай време им харесва да се представят като жертви на несправедливост за да извличат дивиденти. Това може да го каже всеки който се е занимавал с тях в туристическия бизнес. Но това в никакъв случай не оправдава постъпката на тоя олигофрен с ритника. Явно толокова му е и мозъка та е решил да се прави на ван Дам вместо да извика полиция тя да се занимава със случая и така да си спести главоболията. Ама отде толкова сиво вещество като си тъп, бесен селяндур дето си мисли че всичко му е бащиния. Колкото и безочливи да са еврейските туристи в крайна сметка туристическите агенции и хотелиерите продължават да ги канят, а това означава само едно - има пари в тая работа. В цял свят хората от туристическия бизнес имат стратегия за справяне с нагли туристи и я спазват без да си навличат излишни неприятности върху имиджа. Ама нашият сельо откъде да знае кво е да мислиш с два хода напред. Важното е парата, парата...
53.
ffff
13.07.2019 18:18:38
6
19
Шибани евреи. За жалост хитлер не го оставиха да ги довърши.
52.
ванко гейсъна
13.07.2019 17:05:35
5
14
ами той ваньо педала освен жени да бие други не може. тоя е такъвкомплексар.кой го писа собственик и бизнесмен бе??? тоя е мнооо измислен герой . дядо му паркет е същия цървул кат него.само затвор и бой за тия двамата .иван е бисексуален.и е мега наркоман.а как го биха на габъра момчетата в хризантема лелееее
51.
аз ще ви кажа истинта
13.07.2019 16:54:48
2
10
иван путката и комплексара.беше реципционист.ожени се за щерката на данчо паркета.анален вандал и дърт педал мошенник.започна да мутрее му разбиха тиквата в хризантема охранителите.затова бай йордан педала ги изгони.правел се на мъж и му нахвърляха кирмидите пред жена му.иване дърт педал помниш ли ги георги,янчо и николай??? как стана за посмешище и си заряза колата на паркинга,мишкаааа.....после се върна с един джип хора и пак яде бой хахаххахахахах.и е гей да.плаща на фесове да го блъскат в гъза.а дядо му е най-измисленият герой от всички.последвама от изгонените-георги и янчо ходилив кубан да се разправят с дъртия.и ония се насрал с всичките си хора. извикал жандармерия.мафиотите на слънчака се накензаха от двама души- георги от изгрев и янчо . тия двамцата се изсипали в кубан пияни с едно счупено беемве и ги пръснали като страгали на бай йордан пенделите хахаххахаххаха. а бай йордан се насирал край куките и гледал настрани докато онея го нареждали-дърт гей, травестит, тъпак ,малоумник хаххахахахаха. големия мошенник бай данчо. иван е смотаняки мизерник.никакъв почтен хотилиер не е.той нищо не е съградил.той е измикяр.заврян зет.добре че е жена му на таямишка и дядо му.той е жива нула,мазна.клошара.жена му е свястно момиче.как го търпи не знам.тоя когато да го убие човек му е малко. иванчо собственик на хотел хахаххахахахахахаха аве еееей флагманн я марш от тук веее !!!! задръстеняци не пишете преди да сте проучили.ама нали само шматки работят при вас няма как да стане да им кажат хахаххаха убитацииииии!!!! между другото единият от панаирджиите били иван ви е колега хахаххахахх янчо се казва.брат му е стара мутра в бургас що не му звъннахте да ви даде инфо за бай иван и бай йордан хаххахахахаххаха.георги от изгрев също можете да го потърсите за информация относно ванко бизнесмана. и малкия габър николай.тях тримата габъра николай,георги и янчо ..тия тримата могат да ви кажат колко голям собственик е иванчо.най-вече габъра.той се имашес бай йорданчо ако не ме лъже паметта. ония двамата му бяха бетерите.
50.
---<--@ ---<--@
13.07.2019 16:48:26
0
0
---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@ ---<--@
49.
Fasa
13.07.2019 16:40:42
2
7
Дано го осъдят и да види сега хубаво ли е като пишеш донуси и жалби с дядо ти Паркет против другите.И да те пратят в пангото при Желязков че да те видя тогава какво ще правиш и откъде ще взимаш наркотици да се друсал.Направете му тест за наркотици и проверете хотела за такива . Когато беше в хотел Кубан целия персонал пропищя от него както Ив Хризантема
48.
<3
13.07.2019 16:37:41
0
0
---<--@
47.
<3
13.07.2019 16:36:28
0
0
@-->----
46.
РАНО ИЛИ КЪСНО...
13.07.2019 14:07:14
1
15
ПОЖЕЛАВАМ И СЕ МОЛЯ НА ПЪЛЧИЩА ОТ ТОЗИ СОРТ ТУРИСТИ НА ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО КОИТО СА ПОСТРОЕНИ С КРАЖБА И ИЗМАМА.
ГОСПОД НЕ ЗАБРАВЯ.
45.
Таню Глупака
13.07.2019 13:46:51
0
14
Тука идват най-бедните и изтървани еврей, диви селяни, средната класа и богаташите нямат работа в Бантунистан... За това не се учудвайте от селташките им изпълнения, това им е нивото просто.
44.
Ама как
13.07.2019 12:28:02
0
8
Ама как тоз Иванчо е СОБСТВЕНИК на хотел принадлежащ към веригата Бест Уестърн? :D :D :D Смехорийки!
43.
До41
13.07.2019 11:01:02
0
11
По-тъпо същество едва ли има от него, явно и ти си същия палячо. За опита и познанията му в туризма много може да се поспори, а за възпитанието да не говорим. Една путка само може да скочи да рита жена.
42.
!
13.07.2019 10:16:49
11
4
Собственикът е умно, работливо и възпитано момче вложил огромен труд в хотела. 100 % ситуацията е извъртяна и доста съмнителна. За него добрия имидж е много важен има значителен опит в туризма и не би си позволил подобно поведение. Хотелът му е изцяло реновиран, всичко е ново и хубаво.
41.
Бай Курти
13.07.2019 07:38:17
4
13
Във първият момент видеото страшно ме вбеси.Викам си, егати и селската изява!Непростимо държание, каквито и да са тези туристки!Обаче, айде сега нека някой да сложи ръка на сърцето и да каже не е ли имал подобна ситуация?Даже и за по-малко!Сякала ти пътя с колата някоя кифла и даже ти маха, че си едва ли не ненормален!Лесно е да приказваме отстрани и да съдим човека!Едва ли тръгва да рита всичките си гости!Но постъпката му издава наличието на доста комплекси, което се превърна в нашо национално заболяване!Превърнаха ни в КОМПЛЕКСАРСКА НАЦИЯ, не че и ние нямаме вина.
40.
Бара
13.07.2019 03:25:53
1
20
Тоз се ожени за на Данчо паркета щерка му Калина за кинти.Много тъпо момченце е ,говори се че се пляскал отзаде.Алчно и нагло копеле което от ден на ден мутрей,постъпката му показва какъв тъп селянин си е взел Паркета за зет за да напада жени,тъп гей
39.
Ники
13.07.2019 02:33:12
1
28
Няма прав в този селяндурски спор.Нито българският аграрин няма право да ги блъска и рита (а не както излъга псведоадвоката му,че бил замахнал от яд с ръката и де хлъзнал.Вижда се на клипа много ясно,хората не са олигофрени,за каквито ги взимате).Жени са все пак.Най-малкото не е "мъжко". Ако си решил да ги изгониш,кажи им да си ходят.След 2-3 път ако откажат,викни полиция.Нека те се занимаят с тяхното извеждане от хотела,не ти да блъскаш и псуваш жени (верно много грозни,но все пак жени).
А те не са прави,защото ако са толкова обидени и погнусени от създалата се ситуация,защо са останали 5 дни? Що за достойнство имаш,когато те гонят и ритат и псуват и ти да стоиш и да останеш? Че и 5 дни.И веднага като се върнеш в родината,първата ти работа е да наплюеш България.Затова не оправдавам и двете страни.И двете страни са бесни селяндури и се държат като хванати от гората.Лошото е,че не на израелците ще им излезе име на кофти туристи (а те са такива,няма спор),а на българина като лош домакин и лош човек.Няма да има оправия в туристическият сектор още много време.По ред причини.Когато не се държиш цивилизовано,дори и с такива диваци , винаги ТИ ще си виновен.Но това подобни питекантропи,които нито езици говорят като хората,нито имат някакъв кетап и само чакат на принципа "сезон година храни" няма да го разберат НИКОГА!
38.
.........
12.07.2019 23:20:28
2
31
Москоянев разбира от право,колкото свиня от баня.
37.
Лейтенант Грюбер
12.07.2019 22:55:22
2
13
Ще ги повозя на малкия си танк
36.
Адолф
12.07.2019 22:53:55
6
25
Навремето кви почивки им правихме.... Толкова хубави, че не се връщаха...работата ги правеше свободни :)))
35.
Истината
12.07.2019 22:52:06
5
36
Виждал съм как евреин си къса първата страница от паспорта и те топи пред МВР че си ти , получава безплатни бонуси за това, а МВР изсипват всичко върху обикновения българин, който баца за 500 лв. Е как толкова случаи и все полицията е на другата страна... толкова ли нямаше един честен човек от България
34.
Jeko
12.07.2019 22:31:57
8
42
На страната на нашия човек съм. Тези израелки като знам каква врява вдигат съвсем заслужено са го отнесли!
33.
Флегман
12.07.2019 22:18:23
6
15
Флегман дупедавци, колко платиха за тази евтина статийка
32.
Много прости!
12.07.2019 22:14:30
9
47
Натези които обвиняват хотелиера ще им пожелая клиенти от Израел! И ще ги питам :кой нормален хотелиер ще си рискува бизнеса за нищо? Сигурен съм, че щом се е стигнало до такива негови действия е бил провокиран до степен на невъзможното! И ще ви кажа също, че тези бедни израелски туристи го правят НАРОЧНО! Това е техен национален" спорт"
31.
Иван Кунгфуто
12.07.2019 21:56:11
0
44
От тоя клип става перфектна реклама на почистващ препарат за подова настилка.
30.
Ха ха
12.07.2019 21:54:39
5
32
Цигани= евреи две капсулиране общности със сходен
начин на поведение....мангали
29.
Ahmed aga
12.07.2019 20:35:35
19
27
Че Евреите не са цвете за мирисане съм съгласен,но в този случай предполагам че нашите пишман хотелиери са се опитали пак да въртят ганьовски номера,от край време те вземат туристи над капацитета си,след това търсят къде да ги настанят,бил съм свидетел как ги чекират в хотела за който са избрали и платили,след това ги разкарват през вътрешния двор ,край басеина,след това през задния вход,на улицата и така ги вкарват в някой хотел с който са се разбрали,но явно този път номерът им не е минал
28.
гост
12.07.2019 20:01:18
15
60
Няма по-мръсно племе от евреите. Затова цял свят ги мрази...сега собственика да ги съди, че уронват престижа на хотела
27.
Израелски боклуци
12.07.2019 19:31:13
10
41
Защо ги търпят те са една от причините Сл.бряг да замре и остане без персонал бой и прогонване на ти мизерници
26.
Smith
12.07.2019 19:23:53
5
49
Нормални изродщини, като за Слънчака. Това е нивото и на туристите, и на мутрохотелиерите!
И като си помисли човек, че същите мутри селяндури заграбиха черноморието и го бетонираха, за да събират подобни отрепани туристи, как да отиде нормален човек да им даде парите си за почивка там. Съвсем естествено е младите модерни хора да правят опашки пред гръцките ГКПП-та.
25.
Свастиката
12.07.2019 19:06:19
14
55
Със сигурност Хитлер беше прав,работил съм на бар в много голям хотел в който туристите бяха главно еврей по големи фекали от тея няма на тази планета по-зле са от циганите,руснаците и неграта в едно,по-нагли по-грозни и дори по-прости
жалко,че и ние сме глупав народ и едно време през WW2 сме им спестили печката на тея боклуци
24.
7887
12.07.2019 19:02:50
12
64
Заради тези чифути направиха атентат на летището ни преди години. Загинаха невинни хора. И сега шапка ли да им сваляме? Да си траем като ни плюят,като ни ритат в главите ли? Аре да се махат наглеците! Може да сме персонал,но роби-не сме!!!
23.
K
12.07.2019 18:42:29
8
13
V na Dancho parkera hotela biqt tyristi izraelci
22.
Ех едно време
12.07.2019 18:31:23
10
48
Щом са евреи, не ми ги хвалете!И да ги е бил хотелиера, пак е прав- даже е трябвало да извика още да се ключат.
21.
*********
12.07.2019 18:28:19
10
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Димитър Москоянев
12.07.2019 18:24:06
2
23
Този изключително неприятен човек не бях виждал от години - говоря за адвоката
19.
Bora
12.07.2019 18:17:53
3
30
Този не е ли зетя на Данчо паркета Иван гея?
18.
Баба яга
12.07.2019 18:16:17
24
24
Как може да го защитавате това ли е поведението бой на туристи затова всичко ще е зле защото не ставате за тези неща се изисква професионализъм .а не идиот бие жена
17.
честито
12.07.2019 18:12:01
7
25
Германският автомобилен производител "Фолксваген" е предпочел Турция пред България за новия си завод, съобщават от money.bg, цитирайки "Ройтерс" и "24 часа".
16.
dreamville
12.07.2019 18:02:08
0
34
Абе този Москоянев не беше ли юрист на Dreamville и не ходеше ли в Тайланд с младия си любовник преди време да си правят бибитки зимата на топло. А лятото се изживяваха като хомо мутри и батки из комплексите на фирмата
15.
От село
12.07.2019 17:52:36
0
6
къде е клипа
14.
Мария
12.07.2019 17:49:57
8
37
НЕ СЪМ ОЧЕВИДЕЦ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЗАЩИТАВАМ ХОТЕЛИЕРА. ИСКАМ САМО ДА СПОДЕЛЯ.ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХ НА ПОЧИВКА В БОРОВЕЦ.ВЪВ ФОАЙЕТО НА ХОТЕЛА СЕ ЗАПОЗНАХ С ЖЕНА,КАТО ГОВОРЕШЕ НОРМАЛНО БЪЛГАРСКИ И Е РОДЕНА ТУК НО ПО КЪСНО ТЪЙ КАТО Е ЕВРЕЙКА Е ЗАМИНАЛА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ И ЖИВЕЕ В ИЗРАЕЛ.ПОСОЧИ МИ МЯСТО ПРЕД ХОТЕЛА КОЕТО ПРЕДИ ТОВА Е БИЛО ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ.СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ МИ НАПРАВИ КОНФЛИКНОТО И ПОВЕДЕНИЕТО СЪС СЛУЖИТЕЛ НА ХОТЕЛА,ДЪРЖАНИЕТО И БЕШЕ КАТО КОРОНОВАНА ОСОБА КЪМ РОБ.ВСЕ ЕДНО,ЧЕ ПРЕД НЕЯ СТОЕШЕ ВТОРА КАТЕГОРИЯ ЧОВЕК.ТАКА КАКТО ИНТУАЗИРАНО БЯХ ПОВЕЛА РАЗГОВОР С НЕЯ,СЕ ВЪЗМУТИХ И СЕ ОТДРЪПНАХ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ МИ КОНТАКТ С ИЗРАЕЛЕЦ И СПОДЕЛЯМ,ЧЕ НЕПРЕДНАМЕРЕНО ОСТАНАХ С ЛОШО ЧУВСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЕТО И ДЪРЖАНИЕТО И.
13.
Мария
12.07.2019 17:49:55
6
39
НЕ СЪМ ОЧЕВИДЕЦ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЗАЩИТАВАМ ХОТЕЛИЕРА. ИСКАМ САМО ДА СПОДЕЛЯ.ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХ НА ПОЧИВКА В БОРОВЕЦ.ВЪВ ФОАЙЕТО НА ХОТЕЛА СЕ ЗАПОЗНАХ С ЖЕНА,КАТО ГОВОРЕШЕ НОРМАЛНО БЪЛГАРСКИ И Е РОДЕНА ТУК НО ПО КЪСНО ТЪЙ КАТО Е ЕВРЕЙКА Е ЗАМИНАЛА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ И ЖИВЕЕ В ИЗРАЕЛ.ПОСОЧИ МИ МЯСТО ПРЕД ХОТЕЛА КОЕТО ПРЕДИ ТОВА Е БИЛО ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ.СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ МИ НАПРАВИ КОНФЛИКНОТО И ПОВЕДЕНИЕТО СЪС СЛУЖИТЕЛ НА ХОТЕЛА,ДЪРЖАНИЕТО И БЕШЕ КАТО КОРОНОВАНА ОСОБА КЪМ РОБ.ВСЕ ЕДНО,ЧЕ ПРЕД НЕЯ СТОЕШЕ ВТОРА КАТЕГОРИЯ ЧОВЕК.ТАКА КАКТО ИНТУАЗИРАНО БЯХ ПОВЕЛА РАЗГОВОР С НЕЯ,СЕ ВЪЗМУТИХ И СЕ ОТДРЪПНАХ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ МИ КОНТАКТ С ИЗРАЕЛЕЦ И СПОДЕЛЯМ,ЧЕ НЕПРЕДНАМЕРЕНО ОСТАНАХ С ЛОШО ЧУВСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЕТО И ДЪРЖАНИЕТО И.
12.
фтнвлмдкжаа
12.07.2019 17:40:41
1
48
Две култури на ниско ниво в сблъсък, това виждам аз. Просгащина и арогантност и от двете страни. Не заслужават коментар. Това е излагация и на скандалджийките-туристки и на некултурния управител ли е, собственик ли е, кой го знае.
11.
Онли импортант
12.07.2019 17:40:10
4
45
Този бест премиум хотел прилича на панелка от соц-а . Че евреите са гадна сган е факт , че управителя взе много резил като се изсипа , също . А , че мускоянев обожава млади момченца не е тайна за никой .
10.
Тталала
12.07.2019 17:19:53
1
53
И само да добавя един въпрос. С какъв препарат почистват пода? Много е качествен, направо стъкло прави.
9.
Тталала
12.07.2019 17:17:20
8
81
Евреиската напаст не може да се сравни с нищо и човек който не е виждал такива туристи няма как да си го представи.
Но този управител ли е собственик яко се изложи, подведе се по номерата им, точно това им е целта да провокират.
8.
Ах, колко сте продажни...
12.07.2019 17:17:14
9
35
Явно сте си получили премията, защото веднага сменихте плочата. И оценките на коментарите са само в една посока, независимо от вота. Флегми, истински пример за дъно сте!
7.
Реклама
12.07.2019 17:14:59
11
24
Му направиха на хотела!Тъпи лейки,измекярки!Искали са някой шекел да заработят!
6.
Бургазлия
12.07.2019 17:12:56
8
58
Араби, какво ви учудва.
Ниска култура и възпитание.
5.
Запознат
12.07.2019 17:09:10
66
30
Сега тази мутра , собственик или управител е на хотела ?
С две ръце подкрепям израелските гости на българия и съм твърдо против необразованите мутрите представящи се за инвеститори у нас.
4.
gradski
12.07.2019 17:09:07
22
28
Какво, защо и тн предистория няма значение. Бай Ганьо каратист не е начина. Сега ще си играе карате на празен хотел.
3.
me
12.07.2019 17:05:56
21
32
А каубоя от клипа е играл Джеки Чан да ги забавлява, а не е скачал да ги бие. Кризисен ПР в действие. Обаче телевизиите в Израел не ги интересуват съчиненията в свободен стил на нашите сладури и догодина още минус 10%.
2.
балкантурист
12.07.2019 16:58:13
8
100
Ненапразно израелските туристи са най-мразените в целия свят.
1.
Запознат
12.07.2019 16:57:43
9
109
Койте не е работил с израелци той не знае какви долни боклуци са! Малко им е било.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори