×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пловдивският митрополит Николай пак блесна - заклейми папата с безумни аргументи


Пловдивският митрополит Николай пак блесна - заклейми папата с безумни аргументи
Според гледната точка на Николай, обединение на религии не можело да има
Тема в развитие
Извънредно! Ето какво каза премирът Борисов на папа Франциск Папата си отива, чакат го в Скопие Пловдивският митрополит Николай пак блесна - заклейми папата с безумни аргументи Папа Франциск: С огъня на любовта да разтопим леда на войната Задържаха две деца, отправяли заплахи на тел. 112 към папа Франциск Екатерина Захариева: Посещението на папата в България е признание за ролята ни за мир на Балканите Ето защо Румен Радев не целуна пръстена на папата! Доброволец в храма „Свети Архангел Михаил“ ще готви на папата в Раковски Коя е жената до папа Франциск с пазарска чанта и прилепнал черен клин Папа Франциск получи копие от иконата на Св. Богородица от Несебър Хиляди българи чуха молитвата на Папата на живо в центъра на София Екшън на метри от Папата! Задържаха мъж с пистолет Папата взе решение, което шокира всички, охраната се видя в чудо Папа Франциск започна обиколката си с папамобила Какво каза Папата пред Светия синод Папата ни призова да протегнем ръка към мигрантите и да бъдем гостоприемни Допусна ли гаф президентът Румен Радев при срещата си с Папата? Бойко Борисов за Папата: Нали езиковата ми подготовка не е много добра... Папата вече е в България, ето как го посрещнахме Снайперисти охраняват папата Как бедният Хорхе стана папа Франциск? Провалена любов го праща при йезуитите 3 часа по-рано на площада, ако искаш да видиш днес папата в София За какво трябва да внимава папата у нас и знаците в посещението Водят Папата и в Бежанския център във Враждебна, вижте цялата програма
виж още
скрий
06 Май 2019, Понеделник, 22:03 ч.
Автор: Флагман.бг

Посрещнахме римския папа като държавен глава на суверенната държава Ватикана, но никой не може да ни принуди за общо богослужение с него, изригна Николай

Пловдивският митрополит Николай разкритикува остро посещението на папа Франциск и го обяви за политически акт, който Българската православна църква няма как да подкрепи по религиозна линия.

"Посрещнахме римския папа като държавен глава на суверенната държава Ватикана, но никой не може да ни принуди за общо богослужение с него", каза митрополит Николай от олтара на църквата "Свети Георги", съобщава пловдивският сайт "Под тепето".

Според гледната точка на Николай, обединение на религии не можело да има, най-малкото защото имало хора, които почитат Сатаната. Всъщност Николай стигна дотам, че да каза, че папата искал да обедини всички църкви, та като дойде Антихриста, да го посрещне. "Всички искаме християнските църкви да се обединят. Това обаче може да стане само от църковни хора, когато епископите се съберат и обсъдят как да стане това. Политиците не искат това, те целят точно обратното. Създадено е, например, т.нар. икуменическо движение, което цели обединение на всички религии. Но нали знаете, има и религия на Сатаната. Как да се обединим всички? Не е възможно да се обедини светлината и тъмнината", каза митрополит Николай. Според него било "подготвено" папата да дойде в България и "да бъде обявен за свети отец, живеещ в нищета и бедност". Това митрополитът провидя като знак да бъдем убедени да се откажем от православието, но нямало да стане, защото не сме го направили дори при пет века турско робство. Припомняме, че през годините митрополит Николай на няколко пъти блесна със скандални прояви. Може би най-скандалната беше през 2009 година, когато стана трагедията в Охридското езеро точно в дните на Съединението и свещеникът коментира, че имало знак за нея заради готвения концерт на Мадона в България.

Друг пример за личността на Николай възникна в Асеновград, когато певецът в църквата "Света Богородица-Благовещение" Щерьо Паспалев разказа как се става свещеник в Пловдивска епархия - срещу подкуп по тарифа на Николай. След това интервю пред Actualno.com, Паспалев беше изгонен от църквата, а асеновградските миряни се възпротивиха и поискаха митрополит Николай да бъде разследван за злоупотреба, което така и не се случи.
 


В категории: Животът


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
8
Коментара по темата
8.
Въй
07.05.2019 12:03:08
1
8
И тоз Хунвейбин се натискаше да става Патриарх. Анатема , Анатема, Анатема! Да върви в Ада. Нямаме нужда от такива 'духовници'. Апропо, кво стана с Ролекса? Още ли го носи или си е.взел нещо още по-така?
7.
Jsjswjwj
07.05.2019 09:29:20
0
1
NWO
6.
...
07.05.2019 06:48:27
0
3
"Който сее вятър - жъне бури." Осия 8:7
5.
Имакомислещ
07.05.2019 06:07:17
2
3
Всяко ,,стадо,,си има ,,пастир,,. Когато стадата са от различни ,,породи,, се очакват конфликти между ,,животните,,,което затруднява работата по ,,доенето,, от ,,пастирите,,. За това е измислена глобализацията. Демек: Да направим всички ,,стада,, еднакви. И да ги обединим в едно общо стадо. Тогава идва въпросът: Кой да бъде главният ,,пастир,, ? Всичко е борба за власт над умовете!
Пастирите не се интересуват от поръките на Господ. Те се интересуват от келепира. За това Господ е предвидил ,, второто пришествие,, за да постави нещата по местата им.
Горко ще съжаляват ,,пастирите,, за делата си!
Словото божие няма нужда от ,,пастири,, и преводачи. Господ бди над всеки от нас и не се интересува от папи и патриарси.
За такива слова нашите пастири са отлъчвали и изгаряли инакомислещите, като еретици.
Хора, бъдете добри и просто спазвайте заповедите Господни. Забравете злобата, омразата и ги превърнете във всеобща любов. Това ще спаси душите ни!
4.
Христ
07.05.2019 02:12:08
7
11
Много точно казано от Пловдивският Митрополит!Това е целта на Антихриста да оцедини и контролира създавайки фалшив мир по земята,Папата мното зобре знае че земята не я очаква мир а точно обратното и асо е искрен трябва да каже че идват тежки времена за човечеството.
3.
Guardia Santa Croce+
07.05.2019 00:25:28
6
5
Taka е МНОГО е ПРАВ митрополит Николай
Но истината е че службите и ония с библеиския произход слуги на Сатаната РЪКОВОДЯТ както световния бизнес елит така и РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОДАЧИ
Главата на РПЦ се ръководи от КГБеец Кирил ГУНДАЕВ по майка еврейка хазарка с девическа НЕхристиянска фамилия ВЕКСЕЛМАН.
По законите на ТОРАТА/евреиския свещен закон ,100% еврейн е този чиято МАЙКА е еврейка ,защото хромозомата Yи евреиския ген халпо група J1 се предава по майчина линия/.
ВЕКСЕЛ-на иврит месо,материя,плът
МАН-на иврит ШАНС за сбьдване на...
ГУНДАЕВ-на иврит ГУН-ГРАДИНА
ДАЕВ-на иврит МЕЧКА
ГУН.ДАЕВ=Градиномечков
Главата на Католиците ;папа Франциск по баща крипто евреин сефарад маран от района на Италианската ривиера и Пиедмонт ,заселник в Аржентина/чито знаме 2СИНИ ЛИНИ на БЯЛ ФОН КОПИРА ДОСУЩ ФЛАГА на Израел вместо звездата на Давид има стилизирано СЛЪНЦЕ /
БЕРГ-на иврит спирала ДК,СВАСТИКА,СЛЬНЧЕВ ХЕЛИКС
ОГЛИО-на иврит КРЬГОВО ЗАВЬРТАНЕ
2.
Яааааа...
06.05.2019 23:42:44
7
15
Шибан русофил. Такива като него направиха от БПЦ свърталище на комуняги, които от върли атеисти станаха лъжевярващи, имитирайки джуджето Пуся и другите руски олигарси, които се кръстят и палят свещи на дявола в Руската имперска сатанинска църква.
1.
Така така
06.05.2019 22:28:38
7
49
Като видях тоя с килимвката отзад на снимката си помислих за мутроподобна организация, каквато е нашата църква от 1944 год насам. Всички са агенти или доносници на ДС!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори