×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Папата взе решение, което шокира всички, охраната се видя в чудо


Папата взе решение, което шокира всички, охраната се видя в чудо
Папа Франциск промени маршрута си
Тема в развитие
Извънредно! Ето какво каза премирът Борисов на папа Франциск Папата си отива, чакат го в Скопие Пловдивският митрополит Николай пак блесна - заклейми папата с безумни аргументи Папа Франциск: С огъня на любовта да разтопим леда на войната Задържаха две деца, отправяли заплахи на тел. 112 към папа Франциск Екатерина Захариева: Посещението на папата в България е признание за ролята ни за мир на Балканите Ето защо Румен Радев не целуна пръстена на папата! Доброволец в храма „Свети Архангел Михаил“ ще готви на папата в Раковски Коя е жената до папа Франциск с пазарска чанта и прилепнал черен клин Папа Франциск получи копие от иконата на Св. Богородица от Несебър Хиляди българи чуха молитвата на Папата на живо в центъра на София Екшън на метри от Папата! Задържаха мъж с пистолет Папата взе решение, което шокира всички, охраната се видя в чудо Папа Франциск започна обиколката си с папамобила Какво каза Папата пред Светия синод Папата ни призова да протегнем ръка към мигрантите и да бъдем гостоприемни Допусна ли гаф президентът Румен Радев при срещата си с Папата? Бойко Борисов за Папата: Нали езиковата ми подготовка не е много добра... Папата вече е в България, ето как го посрещнахме Снайперисти охраняват папата Как бедният Хорхе стана папа Франциск? Провалена любов го праща при йезуитите 3 часа по-рано на площада, ако искаш да видиш днес папата в София За какво трябва да внимава папата у нас и знаците в посещението Водят Папата и в Бежанския център във Враждебна, вижте цялата програма
виж още
скрий
05 Май 2019, Неделя, 16:40 ч.
Автор: Блиц

По рано-днес се появи непотвърдена информация, че мъжът, арестуван в близост до КПП-то на ул. „Г.С.Раковски”, е носил пистолет

Папата е сторил нещо крайно неочаквано по време на посещението си в София. Франциск е тръгнал по предварително начертания маршрут, но изведнъж решил да го промени, за да може да се види с повече хора, събрали се именно заради него в столицата, информира Нова тв.  Папа Франциск наруши протокола и разговаря с хората, които се бяха събрали на площад "Александър Батенберг".  Светият отец поздрави част от официалните лица и след това отиде при няколко човека в инвалидни колички. С

лед това раздаде малки подаръци на деца. Позира и за снимки. Много българи бутаха децата си, за да бъдат погалени по главата от Франциск. По време на словото си папа Франциск произнесе на български: “Христос Воскресе”, а хората на площада отвърнаха с: “Воистина Воскресе”. Множеството аплодира Светия отец, след като той каза, че се е прегърнал с българския патриарх Неофит.  Близо 10 000 души са се възхитили от постъпката му.   

Призивът към гражданите, които искат да присъстват на публичните прояви, е да се отправят местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано, контролните пунктове имат готовност за проверки 3 часа по-рано от планираното начало на проявите. Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би отнело повече време при осъществяването на проверките. Няма да се допускат хора в явно нетрезво състояние и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие.

За времето на провеждането на мероприятията няма да се допуска използването на дронове, за да не се застрашава животът и здравето на присъстващите.  

По рано-днес се появи непотвърдена информация, че мъжът, арестуван в близост до КПП-то на ул. „Г.С.Раковски”, е носил пистолет.

 


В категории: Животът


5
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
5
Коментара по темата
5.
Дернев
06.05.2019 10:16:14
0
0
Парите и вярата винаги са вървели заедно. И отношението към тях е основното различие в хората. Аз за този или тези горе няма значение какво имаш, а с какво ниво отиваш горе, за да останеш там или да те върнат отново да се развиваш. А времето за това не е много явно, щом ни дадоха такъв папа да ни обединява, че да си удължим престоя на Земята, която всячески се мъчим да унищожим.
4.
Дернев
06.05.2019 10:10:19
0
0
Парите и вярата винаги са вървели заедно. И отношението към тях е основното различие в хората. Аз за този или тези горе няма значение какво имаш, а с какво ниво отиваш горе, за да останеш там или да те върнат отново да се развиваш. А времето за това не е много явно, щом ни дадоха такъв папа да ни обединява, че да си удължим престоя на Земята, както в да че си се мъчим да унищожим.
3.
до1
06.05.2019 03:01:55
0
0
вяра в нищото??wtf
има Нещо,ама не е за всеки..
2.
до 1
05.05.2019 23:40:27
0
0
Много ясно че НАСА трябва да "откриват" по нещо от време на време, иначе ако не откриват нищо, как ще взимат милиарди годишно от бюджета?
А фирмите около НАСА, които изпълняват поръчките от проектирането до конструирането? Там краденето е зверско.
1.
петър русев
05.05.2019 17:37:59
5
3
в ерата на космонавтиката открията на наса и разсекретяване на нло и видимите обекти - папата ли ви е най важен - естествено - той е част от олигархията която държи народите оковани в мислите им за нещо над за пастира за ръководителя ,а никой не чете статиите са хибридните обекти ,които извънземните са вече създали именно с цел да се премахне тази тъпа вяра в нищото и все още недемоде . Защо вярвате в обичайте - давайте напред с технологиите и тогава ще се разбере истината ,че много просто е да се ръководи народ - когато парите са в теб и някой друг е създал вярата .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори