×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов призова да се отмени контрапротестът в негова подкрепа: Не приемам формата на уличен натиск


Валери Симеонов призова да се отмени контрапротестът в негова подкрепа: Не приемам формата на уличен натиск
Не е редно да се опитваме да оказваме каквато и да е форма на натиск, категоричен беше вицепремиерът в Министерски съвет
Тема в развитие
Вицепремиерът Симеонов се извини, парламентът отхвърли искане за изслушването му, ДПС настоява за оставка Протестът срещу Симеонов прерасна в цирк. Йоло Денев легна на жълтите павета Каракачанов е против оставката на Симеонов, който пък заяви: Не съм изрод, виждам, че децата са болни Валери Симеонов призова да се отмени контрапротестът в негова подкрепа: Не приемам формата на уличен натиск Има ли надежда за „Обединени патриоти“? „За” и „против” протестите с искане оставката на Валери Симеонов Бизнесът излиза на контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов Борисов: Няма да искам оставката на Валери Симеонов. Така са отредили българските избиратели Империята отвръща на удара: вижте за какво още се уговориха бизнесът и вицепремиерът Валери Симеонов Работодателите зад Валери Симеонов. Той: Човек не подава оставка, ако е казал истината Ръководителите на най-големите фирми у нас: Можем да изкараме 20 000 на Ларгото Започна контрапротест на инвалиди и на родители с деца-инвалиди. Вижте как разобличават „смелите майки“ Фондация на Сорос с щедри грантове за протестите на майките на деца с увреждания (ДОКУМЕНТИ) Има ли майка с 18 бунгала в Приморско, която участва в дирижирания протест срещу Валери Симеонов Работодателите искат спешна среща с Валери Симеонов утре. Възможен е и контрапротест срещу майките НФСБ: Позорно е да се използват деца с увреждания за постигане на комерсиални и политически цели! Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума Нинова и майките на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов
виж още
скрий
23 Октомври 2018, Вторник, 08:57 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Десетки организации готови да излязат утре в подкрепа на Симеонов

Десетки организации са заявили подкрепа и възнамеряват да излязат в подкрепа на вицепремиера Валери Симеонов след протеста на майките на деца с увреждания вчера, които поискаха оставката му след негов коментар след приемане на Закона за хората с увреждания.

Както е известно, представители на бизнеса от всякакви сектори обявиха подкрепа за Симеонов и контрапротест, насрочен за 10 часа утре пред Министерски съвет.

Сред тях са Националното сдружение на търговците на горива, Фермерска асоциация, Национално сдружение „Българска домашна ракия”, работодателските организации – БСК, КРИБ, АИКБ, Асоциация „Автомобилни дейности”, Асоциация „Здравословно хранене на децата”, Асоциация на индустриалния капитал и др..

Вицепремиерът Валери Симеонов обаче свика извънреден брифинг в Министерски съвет, на който благодари на организаторите на контрапротеста и и ги призова да не го осъществяват.

„След като се запознах с призивите в подкрепа на моята скромна персона. Обръщам се с молба към тях да не провеждат този протест, тъй като аз се чувствам достатъчно уверен и убеден в това, което върша и не е редно да се опитваме да оказваме каквато и да е форма на натиск на коалиционни партньори или който и да е друг със средства, които аз не приемам, а именно средствата на уличния натиск, на който са подложени жителите на София от доста време, промяна графика на движението и затваряне на уилиците. Благодаря за вниманието, но мисля, че не е необходимо това”, каза Симеонов.

Вицепремиерът отново потвърди, че държи на думите си и има собствено мнение.

„Не мога да приема морални оценки от всякаква посока - отгоре, отдолу, отляво, от дясно. Имам собствено мнение и продължавам да държа на него. Казвам истината и ще продължа да я казвам и занапред”, категоричен беше Валери Симеонов.
Той определи вчерашния протест като „трагедия”.

„Има доста възбудени хора, пишат ми по телефона, не е необходимо”, каза още Симеонов.

В категории: Политика


12
Коментара по темата
12.
Това НФСБ...
23.10.2018 18:45:12
0
2
Най-после си намери майстора!
11.
до запознатия - 10
23.10.2018 18:43:51
0
2
Вече си избрахме кауза и тя е ясна - ОСТАВКА на Валери Симеонов!
10.
Запознат
23.10.2018 17:48:27
4
0
Предлагам на всички, които спонтанно скачат срещу Валери - изберет си кауза, застанете пред парламента и вижте дали някой ще ви обърне внимание - ще ви покани ли Слави Трифонов в шоуто си, ще ви подарят ли фланелки, ще ви измислят ли девизи, ще ви обгрижват ли от сутрин до вечер журналисти, ще застанат ли зад вас десетки НПО-та. Ако това се сучи, ще повярвам, че протестът на майките е чист!
9.
Свалиха ли ти маската?
23.10.2018 17:19:31
0
3
Най-големите хиени - работодателите - го подкрепяли. Ами то това за хвалба ли е? Поне да не се издава, че е комбина с тях.
8.
Работодателите го подкрепяли...
23.10.2018 17:15:55
0
3
Кажи ми кои са ти приятелите, за да разбера какъв си!
7.
Кирил
23.10.2018 17:14:17
3
1
Тези майки са отвратителни - да излагаш болните си деца на студ и пек месеци наред, за да усвоиш парите на Сорос и да оказваш уличен натиск! Срам! като с толкова загрижени, да протестират, но без болните си деца. Всеки умен човек ще различи спонтанния протест на загрижени майки от поръчкова акция - то не бяха фланелки, то не бяха слогани - системита ни убива, то не бяха Шоу на Слави и всички соросоидни медии. Преди време кандидатствах са проект, обявен от парк Странджа. Дадох най-добрата оферта, но тя не беше разгледана, защото 6 фирми на инвалиди кандидатстваха заедно с мен. Всички бяха регистрирани на един адрес в софия, всичките им оферти пристигнаха в един ден - предпоследния, изпратени от един и същи подател. Излиза така, че се измислят привилегии за ората с неравностойно положение, но от това се възползват не болните, а разни тарикати. Хора, като тези майки, опорочават благородната идея да се помага на болните деца.
6.
ама
23.10.2018 16:39:28
1
4
Добре че ги прибра, щяха да залеят улиците с масови протести. Марш бе снажен!
5.
Патриот
23.10.2018 16:14:22
0
4
Е за къв чеп ходихме на протести с Валери Симеонов?
4.
*********
23.10.2018 14:49:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
до 1
23.10.2018 14:42:13
0
5
Най-безпроблемно работодателите ще принудят работниците си да подкрепят протеста. Страхът за насъщния, който е превзел душите и съвестта ни, ни докара до тоя хал- да се гаврим със самите себе си и с децата си!
Модата на контрапротестите я въведе мозъчния тръст на ГЕРБ- Цветанов, заседял се в управлението пак благодарение на нашия страх, простотия и безхаберие!
2.
*********
23.10.2018 14:06:33
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Да
23.10.2018 13:50:05
5
12
То е хубаво да няма контрапротест , защото окончателно ще разберете , че народът не Ви подкрепя , е освен ,ако работодатели не принудят работниците си да Ви подкрепят чрез участие в контрапротест.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори