×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Работодателите искат спешна среща с Валери Симеонов утре. Възможен е и контрапротест срещу майките


Работодателите искат спешна среща с Валери Симеонов утре. Възможен е и контрапротест срещу майките
Ако и ние по цял ден оказваме натиск пред парламента, кой ще работи?, пита шефът на най-голямата работодателска организация у нас Васил Велев
Тема в развитие
Вицепремиерът Симеонов се извини, парламентът отхвърли искане за изслушването му, ДПС настоява за оставка Протестът срещу Симеонов прерасна в цирк. Йоло Денев легна на жълтите павета Каракачанов е против оставката на Симеонов, който пък заяви: Не съм изрод, виждам, че децата са болни Валери Симеонов призова да се отмени контрапротестът в негова подкрепа: Не приемам формата на уличен натиск Има ли надежда за „Обединени патриоти“? „За” и „против” протестите с искане оставката на Валери Симеонов Бизнесът излиза на контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов Борисов: Няма да искам оставката на Валери Симеонов. Така са отредили българските избиратели Империята отвръща на удара: вижте за какво още се уговориха бизнесът и вицепремиерът Валери Симеонов Работодателите зад Валери Симеонов. Той: Човек не подава оставка, ако е казал истината Ръководителите на най-големите фирми у нас: Можем да изкараме 20 000 на Ларгото Започна контрапротест на инвалиди и на родители с деца-инвалиди. Вижте как разобличават „смелите майки“ Фондация на Сорос с щедри грантове за протестите на майките на деца с увреждания (ДОКУМЕНТИ) Има ли майка с 18 бунгала в Приморско, която участва в дирижирания протест срещу Валери Симеонов Работодателите искат спешна среща с Валери Симеонов утре. Възможен е и контрапротест срещу майките НФСБ: Позорно е да се използват деца с увреждания за постигане на комерсиални и политически цели! Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума Нинова и майките на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов
виж още
скрий
20 Октомври 2018, Неделя, 02:55 ч.
Автор: Флагман.бг

Позицията, която изрази вицепремиерът по време на Тринстранката в МС, е наша и на синдикаите, категоричен е Васил Велев

Утре вицепремиерът Валери Симеонов ще приеме в кабинета си в МС председатели на работодателски организации, които настояват да го запознаят с това, което предстои като анализ на законопроекта в защита на хората с увреждания, в който залегнаха абсолютно всички искания на протестиращите майки с деца в инвалидни колички.

Междувременно се разбра, че пенсионерски организации също са готови на протест, тъй като на тях държавата гледа като на абсолютно излишен елемент на обществото. 


"Работодателите трябва да работим, за да изкараме парите, които правителството и депутатите разпределят в държавата. Ако стоим и ние пред парламента толкова време, като майките на деца с увреждания, всички ще умрем от глад - и работниците, и ние, и държавният апарат. Трябва някой и да работи. Именно затова ние не протестираме и не си търсим правата, протестирайки пред парламента". Това коментира председателят на Асоциацията на индустриалния капитал - най-голямата работодателска организация у нас - Васил Велев. Острото му изказване е по повод разрастващите се в социалните мрежи протести на майките и атаката им срещу вицепремиера Валери Симеонов, породена от монтаж на негово изявление в предаването "Господари на ефира". 

Велев и синдикатите от Тристранката в Министерския съвет се обявиха твърдо против приемането на Закона за Увреждания в този вид - под безпрецендентен натиск върху кабинета от страна на майките, стоящи от месеци пред парламента с децата си.

"Законът е изработен под натиск и най-вероятно ще бъде приет под натиск, койъо на моменти достигаше до истерия, в резултат на което популизмът наддлеява над експертността. С него няма да се решат проблемите на хората с увреждания", заяви категорично Велев пред ПИК. Според него с този натиск се търсят други резултати.

"Позицията, която изрази вицепремиерът, в някаква степен се сподели преди това на съвета и от всички работодателски организации, а преди това и от синдикатите. Вероятността за политически и атака за дестабилизация на управлението не трябва да се изключва предвид случващото се. Очевидно се цели нещо по-различно от тези искания. Парите бяха дадени и ще се изхарчат през следващата година. Протестите обаче продължават и това говори за други цели", каза още той.

Именно заради това и заради по-пиперливия му изказ според Велев е атакуван вицепремиерът. Председателят на Асоциацията на индустриалния капитал смята, че не е нормално в чисто човешки план болните деца да се държат при всякакви атмосферни условия навън пред парламента.

На въпрос как ще се справи ббизнесът с този закон, който придружава  всички работодатели да наемат хора с увреждания, без да е ясно какво и как ще работят и дали имат необходимата квалификация, Велев отговори:

"Ние заехме ясна позиция. Проблемите на хората с увреждания касаят тяхното интегриране, а не на всяка цена издръжката им за сметка на бизнеса. Никога обществото няма да бъде толкова богато, за да получат всички нуждаещи се според потребностите си".

Това го нямало нито в Швейцария, нито в Америка. Трябвало да има стимули и насърчения за хората с увреждания да бъдат включвани по естествен път в трудовия процес – чрез по-висока квалификация и достъпна среда, за чието осигуряване работодателите да бъдат подпомагани. Според Васил Велев това ще гарантира интеграцията – ако те наистина работят и могат да се чувстват полезни членове на обществото.

"Създаващата се истерия не работи за решаване на проблема, а само ще се изхарчат повече пари", категоричен е той.

Другата седмица се очаква работодателските организации да представят позицията си и в парламента. Заради безпрецедентния натиск имало нагласа този закон да бъде приет в този вид.

"Ще се мъчим да минимизираме вредите от него, които са свързани с квотите за предприятията, особено по-малките предприятия, за които има по-големи квоти. Съпроводени с невъзможността за освобождаване на тези хора, тези квоти ще се превърнат в данък. Предприятията няма да ги назначават, защото няма да имат възможност да ги уволнят, ако не се справят и ще предпочитат вместо това да плащат данъка, който пък ще отива за финансиране на помощите на тези хора и това съвсем ще ги демотивира да увеличават квалификацията си и да работят за реална добавена стойност. Тези разпоредби реално ще ги дезинтегрират", добави в заключение Велев.

В категории: Политика


22
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
22
Коментара по темата
22.
анти
22.10.2018 01:50:50
0
2
Васил Велев, Божидар Данев, Димусчиев, оня на хелзинския и т.н. друзья не ме кефят
21.
Къзъ
21.10.2018 19:14:21
1
5
Без работодатели може без майки не!
20.
*********
21.10.2018 18:40:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
koko
21.10.2018 16:52:53
0
7
контра протеста щял да води ветко а зад него трейс и джи пи груп
18.
КОМУНИСТ
21.10.2018 16:03:15
1
12
ПРИЧИНАТА ДА НЕ РАБОТИ СИСТЕМАТА СЕ КАЗВА !!!! КАПИТАЛИЗЪМ !!!! ФАШИЗЪМ, ТЕРОРИЗЪМ, ВСЕ ЕДНО Е. ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е СВЕТОВЕН, ИДВА ОТВЪН. НАШИТЕ СА КУКЛИ НА КОНЦИ, МАРИОНЕТКИ РЪКОВОДЕНИ ОТВЪН
17.
*********
21.10.2018 16:00:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
16.
ВАЛЕРИ
21.10.2018 15:58:46
0
5
ТРИСТРАНКАТА Е НА ПРИНЦИПА НА СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ,РАБОТОДАТЕЛИ,СИНДИКАТИ И ПРАВИТЕЛСТВО,НЕИЗВЕСТНОСТТА ОТ ТОВА КОЙ ОТВАРЯ КЛАПИТЕ/РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО/ Е ПРИЧИНАТА ДА НЕ РАБОТИ СИСТЕМАТА.РЕСТАРТ ! ! !
15.
!!!!!!!!!!!!!!!!
21.10.2018 15:54:38
3
13
КОМУНИЗМА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ УБИЙЦИ БЪЛГАРСКИ ! НЕ СЛУШАЙТЕ ПЛЪХОВЕТЕ КАКВО ПИШАТ, ТЕ ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ДАДАТ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА КОМУНИЗЪМ. КОМУНИЗМА Е ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И ЦЯЛОСТНА ДЪРЖАВНА, НА НАРОДА, НА ВСИЧКИ ХОРА. НИТО БОЙКО, НИТО КОЙТО И ДА Е СЛЕД 89та В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИЗМА. ПРЕЗ КОМУНИЗМА ТИКВАТА БЕ ОБИКНОВЕН ПОЖАРНИКАР И НИКОГА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ. ЦВЕТАНОВ БЕ ОБИКНОВЕН ФИЗКУЛТУРНИК И НИКОГА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ. СИМЕОНОВ СИ БЕ ОБИКНОВЕН СЕЛСКИ АЛКОХОЛИК И НИКОЙ НЕ БЕ ЧУВАЛ ЗА НЕГО
14.
да попитам
21.10.2018 15:45:07
10
5
Навремето селският тарикат Б.Б. от село Банкя, докато беше Главен секретар на МВР, предпочете за напусне поста си (според закона за деполитизация), но да си остане лоялен член на комунистическата партия. От тогава измина много време, той израстна политически, но си остана същият селски тарикат.
Според последните статистики, въпреки селските свалки и тарикатлъци на Б.Б., чуждестранните инвестиции в България драстично са намалели, а и някои вече установени тук ивеститори (като Метро и др.) си вземат шапката и си отиват. Как я смята бате Бойко, дали ще се върнат като им каже, че ще им увеличава даниците и ще им натресе, (като ги задължи със закон, по квоти) хрантутници в колички, чиято основна работа е да висят по протести и да обясняват колко са онеправдани и, че обществото, което им дава пенсии по хуманни съображения, (видите ли) ИМ Е ДЛЪЖНО да им осигурява доживотна пенсия в размер, който те смятат, че е нужен.
Нека се вземат нужните мерки по КПП и летищата в България, за да не станат задръствания от инвеститори, които ще бягат и дори от бързане ще си счупят ръцете и краката да дойдат в комунистическата кочина и да си дадат парите на разни умопобъркани хрантутници, защото нашенските комуняги ще им обяснят, че са ДЛЪЖНИ да го направят.
Боже, Божееее, ела Боже и си прибери вересиите......
13.
пецата
21.10.2018 15:44:39
0
2
Пазят си бмвтата и любовниците , много ясно че ги боли
12.
Malymnici
21.10.2018 15:38:16
11
0
Samo znaete da sipete puniq v kom. Kolko ot vas sa procheli shibaniq zakon ve indianci vie ako rabotite izobshto si predstavete da vi sakratqt che da dadat mqstoto vi na nqkaf sakt ili da rabotish v tvoqta firma za 2 shtot trqbva da ima nqkoi nedagav az ne sam saglasen da hranq nqkoi invalid takaf mu bil kasmeta ako mu e trjko da se pretarkulva I umira koi e saglasen da si dava ot negovoto vreme I pari da gi dava e svoboden da go nap ili nache tozi koito ne iska ne bi trqbvalo da e zadaljen tova che te sa sakati ne trqbva da stradame vsichki takaf ti bil kasmeta jivota e gaden horatavi te
11.
чорбаджи Вельо
21.10.2018 15:21:33
0
10
Този е рядък дрисок.По тежко от очилцата със златна рамчица и тънкото си пишле не е вдигнал.Иначе акъли дава
10.
!!!!!!!!!!!!!!!!
21.10.2018 15:12:17
1
18
" Работодателите ърябва да работим, за да изкарваме парите които правителството и депутатите разпределят в държавата " НИТО ВИЕ УБИЙЦИ И КРАДЦИ РАБОТИТЕ, НИТО ДЕПУТАТИТЕ СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ НИ. НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА РАБОТИМ И ИЗКАРВАМЕ ПАРИТЕ, ВИЕ НИ ГИ ОБИРАТЕ, КРАДЕТЕ ТРУДА НИ И МЪРЗЕЛУВАТЕ, ХАРЧИТЕ И СЕ ОЯЖДАТЕ НА НАШ ГРЪБ. А ДЕПУТАТИТЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ НЕОТКРАДНАТОТО ОТ ВАС ЗА ДАНЪЦИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЖОБОВЕ
9.
ДО 7
21.10.2018 15:07:32
4
9
ВСИЧКОТО ЗЛО НА ТОЗИ СВЯТ Е СЪБРАНО В ТРИ ДУМИ.....АМЕРИКА,ИЗРАЕЛ И ДЕМОКРАЦИЯ.......КОГАТО ТЕЗИ ТУМОРИ ИЗЧЕЗНАТ,ЖИВОТЪТ ЩЕ СТАНЕ НОРМАЛЕН.....БЕЗ ВОЙНИ,БЕЗ КРИЗИ,БЕЗ МИЛИАРДЕРИ И Т.Н.
8.
Божидаров
21.10.2018 14:53:56
3
9
То в България отдавна индустрия няма, ама индустриален капитал има. Ще ми бъде интересно кой, ще протестира срещу майките и дали ще си носят каски, щото на хората взе да им писва от .урви, заради, които сме на тоя хал!
7.
Do 5
21.10.2018 14:39:27
10
6
Сегашните меринджей са внуци или деца на кръвожадни комунистически шумкари, дето били крадци на мандри и мислели, че ги гони царската полиция, после като дошли червените окупатори слезли от планината и накарали целия народ да им работи ангария до 1989 год. после народа им прости , че са крадци и убийци и вече 30 години за "благодарност", че са живи червената мафия унищожи 2 милиона българи! БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ И МЕРИНДЖЕИ, ЧРЕЗ СЕГАШНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ПОКАЗВАТЕ, ЗА 1000 ПЪТ ЧЕ СТЕ КРАДЦИ И УБИЙЦИ!
6.
Безаконие
21.10.2018 14:33:57
4
9
Хунтата на крадливите работодатели срещу безащитни жени с деца обрулени от природата. За какво става дума драги ми меринджей... И вие ще се изправите срещу тези безащитни хора.... Е това и в турско го е нямало. Вярно е, че ние българите сме затривали преди векове проблемни деца, но смятах, че в 21 век сме си взели надраснали всичко това, но явно комунистическото ни минало ни настига постоянно. Мръсни крадливи коминстически меринджей!
5.
ДО 1
21.10.2018 14:27:23
5
10
НЕ КОМУНИЗМА,А ЕВРОПЕДЕРАСТИЯТА,ЧЕРВЕНОКОЖИТЕ КРАВАРИ И ЧИФУТСКИТЕ ГНИДИ УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ......
4.
лапачи
21.10.2018 14:22:33
2
12
Абееее, нещастнико Велев! Ти точно нищо не работиш, а експлоатираш, крадеш, правиш далавери на гърба на работещите и плащаш 10 процента данък върху обявените печалби...за офшорките не говорим...Той давал парите, от него зависело...Плащате най-малко данъци на цялото земно кълбо, така че си затвори гнусната уста! Вие, "работодателите"-селяндури и неграмотници сте алчни, жестоки и безсъвестни! Не само работници няма да имате, но и здраве няма да имате вие и родата ви до девето коляно!
3.
Ате у лево
21.10.2018 14:19:52
4
9
Велев, Велев, коя майка те е раждала?
2.
Абе
21.10.2018 14:10:18
4
12
Абе алчните крадливи работодатели искали да протестират. Срещу какво. Че трябва да плащат нормално че са крадци от комунизма или срещу нещо друго. Аз пожелавам на бг работодателите до такава степен да затънат с липса на кадри че да, дтоят на улицата като викачи с парите в ръце и всички да им се смеят и да им казват. Когато краде, ти бе добре а сега работи си сам
1.
баба Мара от пазара
21.10.2018 14:02:18
10
11
Трябва да се помисли, дали не трябва да се търси наказателна отговорност, за тия "златотърсачки", като същевременно се настанят тия недъгави деца в специализирани заведения, където наистина ще получат адекватна помощ.
Кой може да гарантира, че тия проклети жени, които както каза В. Симеонов, не пожалиха децата си и ги държаха на пек и на дъжд, за да получат едни добри пари, че същите пари ще отидат точно при тия нещастни деца? И че няма да се превърнат в цигари, алкохол и т.н.? Никой! Те не могат да се оплачат - някой от тях дори не могат да говорят, други са още по-зле! Още от сега ПРОРОКУВАМ, какъв бесен вой и безумни крясъци ще има, ако в закона залегне точка да не им се дават пари, а ваучери за памперси, храни и пр. нужни за децата неща. Ако някой депутат чете това, нека го предложи и ще видите за какво става дума - за ПАРИ, ПАРИ и пак ПАРИ. и ДА СЕ НАТРЕСАТ ХРАНТУТНИЦИТЕ ПО ФИРМИТЕ, ЗА ДА ЛЕЖАТ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ! Не се заблуждавайте, че работодателят ще посегне на банковата си сметка за да издържа хрантутниците. Това ще влезе в графа разходи и ще се отрази на работната заплата на тия, които вадят парите на всички.
И спрете най-сетне да словоблудствате с тия т.нар. инвалиди (поне половината от тях са само на хартия инвалиди)! България умира! България се обезлюдява! Всичко по-младо и по-кадърно отдавна си "би камшика" от тая територия пълна с демагози и червени негодници. И обезкървяването продължава. Как да задържиш младия човек на работа в България с заплата 600-700 лева, като оня в количката ще се мръщи на 1000 (ще взема пенсия и заплата). И като накрая попита - "Защо все мен товарите за всичко" да му кажат, "Ами кой, нали го виждаш тоя, че за нищо не става".
И накрая ще завърша с това - България загива - бавно и полека, поела по червената пътека!
"Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори