×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Бенчо Бенчев не издържа на натиска, линейка с включена сирена го откара в болница


Извънредно! Бенчо Бенчев не издържа на натиска, линейка с включена сирена го откара в болница
Близките му молят медиите и приятелите да проявят разбиране с този изключително тежък за тях момент
Тема в развитие
Извънредно! Бенчо Бенчев не издържа на натиска, линейка с включена сирена го откара в болница Атанас Зафиров: Бенчо Бенчев е авторитетен човек, Борисов е гостувал в дома му (ВИДЕО) БСП-Бургас излиза достойно по казуса „Бенчо Бенчев“(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Несрин Узун призна, че е съсед на Очите в стъклена сграда-бижу до морето в Бургас Първо във Флагман.БГ! Предстои голяма драма в 14:30 ч. в БСП-Бургас Кирил Добрев: "Аркус" на Бенчев охранява НОИ, Митницата и Пристанището в Бургас с обществена поръчка, а не нелегално Несрин Узун: Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев (ВИДЕО) Нова експлозия! Ексдепутатът на ДПС Несрин Узун с разтърсващи разкрития за нощта на 3 август Бенчо Бенчев: Борисов и Цветанов никога не са ми гостували и спали у дома! Кой ще влезе в ОбС, ако Бенчо Бенчев се оттегли – десният Радослав Петков или червеният опозиционер Йордан Георгиев БСП-Бургас се отрече за втори път от Бенчо Бенчев, не е внасял дарения в касата на местната структура Рухнах от толкова много омраза у хора, на които най-много съм помагал Адвокатът на Бенчо Бенчев: Нарушават му правата, държат го в ареста като свидетел (ВИДЕО) БСП Бургас се разграничи от Бенчо Бенчев, иска оставката му от ОбС Само във Флагман.бг! Върнаха в Бургас Бенчев, Узун, Йовчо Делчев и Милчо Бомбето. Текат разпити в ОД на МВР Прибраха Бенчо Бенчев у дома: Съсипан и омерзен
виж още
скрий
07 Август 2018, Вторник, 13:13 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимки Авторът

По думите на най-близките му, е получил остра сърдечна криза

65-годишният бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, чието име не излиза от фокуса на медиите тези дни, току-що е откаран е болница в изключително тежко състояние. Репортер на Флагман видя, че пред къщата му в ж.к. "Меден рудник" пристигна линейка с включена сирена. Само няколко минути след това той бе свален с носилка и качен в реаномобила. 

По думи на най-близките му, той не е издържал на течащата от всички страни разнородна информация, анализираща случилото се миналата седмица в Истанбул при ареста на Димитър Желязков - Очите, както и за бъдещето му като политик и общественик. 

Днес следобед информацията му е дошла в повече и почти напълно е загубил говора си, вследствие и на бързо развиващото му се неврологично заболяване - паркинсон, който е в напреднал стадий. От психическо и физическо изтощение Бенчев е получил симптоми за настъпващ инфаркт.

Семейството му моли медиите и приятелите на Бенчев да не проявяват нездраво любопитство и да не ги безпокоят в този тежък момент. "Много моля да проявите разбиране, докато баща ми бъде стабилизиран, надявам се състоянието му да не е фатално за живота му", каза големият му син Георги Бенчев, който придружи линейката до Спешния център на болницата, в която Бенчев вече е настанен.

Бенчо Бенчев: Борисов и Цветанов никога не са ми гостували и спали у дома!

Първо във Флагман.БГ! Предстои голяма драма в 14:30 ч. в БСП-Бургас

Нова експлозия! Ексдепутатът на ДПС Несрин Узун с разтърсващи разкрития за нощта на 3 август

В категории: Бургас


76
Коментара
76
Коментара по темата
76.
До74
08.08.2018 18:46:58
0
2
Да бе всичко помним бе подлогов. А помниш ликак твоя наркобос рева като жена и Божо го изнасили? Скоро беше. А как се оплака в полицията,и как даваше показания в съда преди 2-3 месеца. Как разказваше в съда подробно кой колко му го вкарал. А Божо му подвикваха и го подиграваха.
75.
Бигбен
08.08.2018 17:48:17
0
3
Всички мафиоти се разболяват като стигнат до съда
74.
До 68
08.08.2018 17:39:51
1
0
Много ти знае устичката , ама я се сети кой се призна за наркобос влезе лежа в затвора и продължава да си е наркобос и да ви всява страх в малките жалки душички
73.
коп
08.08.2018 16:46:55
0
2
Тоя Пейко дето го търсят.. най-вероятно са го намерили отдавна и той им е изпял всичко.
72.
Do 71
08.08.2018 15:20:05
0
0
Ayyy kolko tajno mi stana ,shtom fes go kazva Znachi ima nadejda za Bulgaristan
71.
гастро езофагеална рефлуксна болест(ГЕРБ)
08.08.2018 14:48:57
1
5
а админа дето трие нека знае че с негова помощ булгаристан става по голям кенеф
70.
Do68
08.08.2018 14:00:44
1
9
Еба ти въпроса защо му били Бенчо и помака? Нужен им беше той на тях за кинти става въпрос Кинти за финансиране на завери срещу управлението Междудругото турците се оказаха пак по големи хитреци Изпратиха човек който фиктивно не участва в партията и не е действащ политик Евалла Ахмед ага Обаче този път може и сметките му да излязат криви От прокуратурата ще зависи всичко
69.
Аз
08.08.2018 13:52:51
0
2
Този още жив ли е!?
68.
Таки
08.08.2018 13:31:35
0
5
Бай Митъооо,слаба ракия си и не ставаш за Биг Бос.Хоризонта ти стигна до Истанбул на някакви си 300-400 км.Ако беше от породата на братята Галеви щеше да изчезнеш яко дим и никой никога нямаше да разбере къде си гледаш кефа.А ти се покри на един хвърлей място и веднага те сгащиха....ачик аджамийска работа.Пък и защо ти бяха този Бенчо и помака..сега сърбай супата.
67.
наблюдател
08.08.2018 11:40:27
1
4
Успокойте се, дами и господа! Всяко чудо за три дни. На чиста политическа постановчица ми изглежда на мен, а и избори се задават, не забравяйте! НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ, а четете зад редовете и действията! Много е лесно отстрани с малко пари и власт да ги нагласиш така нещата, че някой да го вкараш и в болница. Всички сме хора на този свят и имаме праг на поносимост. Не злобейте!
66.
аз от Бургас DO 61
08.08.2018 10:19:04
0
13
По-добре със семки и бонбонки в джоба, ако питаш мен, но с чиста съвест в душата. Пиша за себе си - Да,душата ми е чиста, спя добре, имам дом, кола, семейство и слава на Господа - здраве, мир и любов. Не живея зле, радвам се на хората около мен, обичам позитивните неща, задоволявам се точно с толкова, което осъзнавам че мога да изхарча навреме, притежавам точно толкова, колкото искам, при това без да трупам в излишък и най-важното - отдавна съм осъзнал, че сме гости на този свят и знам че, каквото създам, каквото засадя и посея остава след мен, останалото е руйна, която времето бавно и славно ще изяде. Знам, че поставената на пиедестал материалност е най-тежката окова, която самозабравилите се, сами слагат на врата си. Осъзнал съм, го и следвам неписаните житейски закони без да обръщам внимание на онези, които са ги забравили, или не са чували за тях. Радвам се на дребните неща от живота, които съм сигурен, че втренчените в имането, парите и властта не забелязват. Сигурен съм, че дори не са толкова щастливи, колкото мен, или поне на снимките изглеждат нещастни и мрачни, въпреки, че "имат" много. За съжаления обаче - те не знаят, какво нямат. И точно това, което им липсва е до тях, вижда се от огромните им веранди, вижда се и от басейните им. И което е най-нелепото - всички те имат малки параклиси в дворовете на къщите си, но... не ги намират. Аз у дома си нямам параклис, но параклисът е в душата и сърцето ми и винаги е с мен. Те търсят материалното, искат власт за да привилегии, а пропускат дребните неща. Какво му трябва на човек бе хора ? Колко му трябва ? Печелите дори от погребения, а не ви ли светва лампата за тленноста, в която сме заложени, нима изпращате покойниците с властта им, парите им, къщите, колите им. Не виждате ли празнотата след леталния край на покойниците, не сте ли забелязали страданието на близките им, не сте ли си задавали въпроси от сорта: И сега какво ? И сега накъде ?... Спрете се хора и ще бъдете по-доволни, работете толкова, колкото можете, харчете толкова колкото можете, не ламтете за повече отколкото можете да изхарчите, не трупайте в ламтене на още и още. Впрочем. Дали те посрещат изгрева на слънцето като мен ? Услушват ли се за да чуят звуците на природата, гледат ли купестите облаци и слънцето надничащо през тях, радват ли се на малките жестове и дребните радости да направиш непознатия доволен и да срещнеш благодарност, да даваш разбиране. Това имам, това ми е богатството. И, да, нямам Бентли, но имам кола, която да ме откара из Пирин, Рила и Родопи, а семейството ми да пътува в сигурност и благодат. Да, нямам огромна къща, но имам истински дом. Хора щастието е до всеки един от нас, будете позитивни, не ламтете, създавайте, трудете се, живейте достойно, хранете се добре и се наслаждавайте на всеки хубав миг, и не гледайте на живота, като даденост, а като нещо, което ни е спуснато свише за да си направим равносметката и да посрещнем следващото си изпитание.
ПС: Желая скорошно и бързо излекуване на Бенчев, подкрепям и номер 61. Не бъдете лоши, не изливайте негативи към който и да е. Животът е за това - да ни учи, а годините, властта, парите са само част от училището, в което Той ни преподава.
65.
Dr. Gupta
08.08.2018 09:43:51
2
4
Бенчо да намери марихундела и да почва да се лекува от паркинсона ,само това ще го кара да се чувства добре.Иначе за друго да не мисли , всички ще му пръднат на к.ра
64.
Генерал Ваньо Танов
08.08.2018 09:42:41
0
6
Ало, Бенчо ?
Бързо стягай куфарите и се омитай начаса докато все още можеш ! Щото тия хора НЕ СЕ шегуват !
И аз си мислех ,че ще мина метър , но много сгреших ...
63.
Неразбралко
08.08.2018 09:37:12
0
7
Само не разбрах с какъв транспорт Митьо е стигнал до Гърция. Явно с туристически автобус или с дрон...
62.
До55
08.08.2018 09:23:06
0
7
Прав си за това че турските служби пипат здраво,но Бенчо е най-малкият проблем. От много години канали за хероин минаващи България за западна Европа хранят много наши бандити и ченгета. И Очко като един от тях ще разкаже много. А Таки и Баретата са сериозни хора и няма да му простят. Кашата става голяма,а Очите със свойта простотия пречи на всички,тъй като не спира със селските си изпълнения. Колко босове избягаха и се круят с години,него го хванаха по най-елементарният начин. Монго голяма каша забърка малоумника и този път ще изгори.
61.
кирил
08.08.2018 09:08:32
12
4
Шибани хейтъри освен да пишете гнусотии какво друго може да правите?Нищо!Завист ,заради това ,4е за нищо не ставате!Пишете,плуете ,а в джоб4етата Ви дрънкат семки и бонбонки!Бен4о Бен4ев е име и ще бъде такова,а Вие ще си останете цял живот анонимни драска4и ,злобни и тесноскроени хетър4ета.АЕ ДА ГО д.....те!
60.
Жената на Мишо Бирата
08.08.2018 09:04:52
1
9
Бенчо , веднага купи на жена си билет за чужбина , щото ако нещо стане с теб , то със сигурност жена ти ще е следващата !
От личен опит го знам ...
59.
Мишо Бирата
08.08.2018 09:01:23
0
7
Бенчо,не споменавайте напразно имената на ББ и ЦЦ, че да не дойдете при мен
58.
*********
08.08.2018 08:51:53
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
57.
ей
08.08.2018 08:49:11
0
3
почнаха с номерата :)
56.
haa
08.08.2018 08:48:01
0
1
razbira se kak nali trqbva da oturvem kojata
55.
*********
08.08.2018 08:32:42
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
54.
*********
08.08.2018 07:59:54
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
*********
08.08.2018 07:31:03
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
*********
08.08.2018 03:11:40
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
111
08.08.2018 00:27:21
1
12
Един от най-добрите информатори на Очите бе Иван Владимиров Шеф на едно от рпу в Бургас сега е шеф на аркус този господин ''учеше цели 12 години в хти Ас.Златаров накрая си я купи дипломата и хоп шеф на рпу сина му затвора дъщеричката юрис консул в МВР Бургас ее ко правим сега
50.
*********
08.08.2018 00:22:06
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
Izroda
07.08.2018 23:05:47
3
7
Края на митко дойде.проверете други хора от турското село подвис.знае се кой са.смърт турци.мътилки
48.
*********
07.08.2018 23:03:14
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
47.
до 46
07.08.2018 23:02:12
0
4
помияр/ке лижеш ли мазни космати бенки??? май до сега през интервал от няколко минути пишеш коментари с различни имена, миндил
46.
*********
07.08.2018 22:57:25
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
Леле
07.08.2018 22:46:07
4
1
Стига сте злобеели ве зависттници
44.
Radin Go6ev
07.08.2018 22:38:00
0
9
Уплаши се нсбоп данс и конпи да не му отнемат богатството покрай митьо очите гейт но до дни го мятат ако е поръчан прошка няма. Нали е на заплата на борсата ще взема социални помощи кво се е закахърил толкова с парите ще купим един F 16
43.
умният
07.08.2018 22:31:17
1
8
Така,Митку от Несебър отишъл със любовницата си до Гърция на пазар,но понеже онази е бескруполна му исхарчила всички парички,и така горкото момче му се налойило да патува на стоп,след това савсем случаино от там минал БАТ БЕНЧО с неговата любовница,и като добър самарянин го качил взел му стая дал му някой лев и тва е цялата работа има и добри хора на този свят не бъдете черногледи.
42.
тъпак
07.08.2018 22:23:25
3
7
Това е шибаната българия.ще убият човека който е хранел всички политици
41.
Показателно
07.08.2018 22:18:03
12
5
Каква омраза изригва от коментарите...не го познавам, но и той е човек. Всеки богат и успял човек в България се мрази и трябва да бъде наказан егати народа
40.
тъпак
07.08.2018 22:13:09
3
0
не пиши за хора който не познаваш.ямболски селяк
39.
-
07.08.2018 22:01:11
0
10
Flagman, нали имахте графа КРИЗИСЕН ПИАР. Тоя дебелия с бемката колко ви плати да го изкарате чист като сълза???? Хората не пасът трева, то се очакваше подобно театро, линейки, инфаркти, глупостииии.
38.
tiradjiqta
07.08.2018 21:55:00
1
5
адии де да не сме вчерашни
37.
тъпак
07.08.2018 21:52:35
1
10
борисов и цветанов си имат държава.мълчите защото ви е страх.
36.
Хахаха
07.08.2018 21:44:36
1
8
Линейка с включена сирена, по-тъпо заглавие не можахте ли да измислите флЕгмани, Касабова не ви ли проверява или и нейния капацитет толкова
35.
тъпак
07.08.2018 21:43:14
3
7
защо не питате борисов за тим и маджо цветелина.очити е готин просто не купи на цветанов.а царя и милен велчев.тъпаци
34.
*********
07.08.2018 21:38:48
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
ФлЕгман
07.08.2018 21:36:39
0
9
Флегман, защо спряхте да пишете за Пейко???? Къде мишкува??? Вземете се размърдайте, дайте някоя новина Само и есинствено във ФлЕгман, излагате се. Не е от най-умните, че да се укрие толкова добее, или си плаща и за него ни дума?!?!?!
32.
БСП-ОПГ не прощава!
07.08.2018 21:22:18
2
8
Пейко Янков да не са го пратили на среща с баща си? Кой уби Луканов? Кой застреля на Лечева мъжа? Мафия си е БСП-ОПГ от много години!
31.
Маню
07.08.2018 21:03:12
0
0
EEEEEE 28 - тъжния Ти брат изби рибата ;)))))))
30.
Дидо
07.08.2018 20:58:31
1
12
Бенчито е пич та дрънка.Едно време едвам завърши вечерната гимназия да си вземе средно образование ,ама после 2 висши дипломи изкара
29.
Ачка
07.08.2018 20:55:23
0
12
А Пейко Янков къде е? "Ни дума, ни вопъл, ни стон!" Касабова, къде е Пейко Янков че го издирват и него!
28.
Ачка
07.08.2018 20:51:25
1
4
До 24 - Маню. Мухахаха кефиш пич!
27.
До11
07.08.2018 20:49:21
1
10
Тъпчев,каква среща в Истанбул бе? Първо го взел от Гърция бе тъпанар. Ей пълно с малоумници!
26.
*********
07.08.2018 20:44:23
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Червена тишина
07.08.2018 20:18:14
7
24
Червена тишина е налегнала ОПГ-о БСП+деривати! Нинова кошмари сънува че е водят с пранги! В момента се действа по сценария на БКП СНИШАВАНЕ, може бурята да отмине и загубите на БСП ЕООД Корни и ОПГ да са малки! Големи фекалии са разровени, много са оцапани другарите! Гражданска квота бил Спонсора, че то Йончева, Тома Томов, Иво Дебила и други също са гражданска квота, а Радев е най-гражданската квота, дори Сметната палата показа едни пари за кампанията му! Възнаграждението за страха дали ще се върне като защита на другарите от Радев и сие, или ще си премълчи, скоро ще стане ясно!
24.
Маню
07.08.2018 20:14:06
1
21
Значиииии ............... Бенчо пътувал от Гърция за Турция и по пътя случайно качил Очите на автостоп. Оказало се че са в една посока.Като пристигнали в Истанбул без да искаш видяли Узунката. Той нали знае турски ,хванали го да им резервира хотел защото без него трябвало да спът в колата и да ядът дюнери.Тва е в общи линиии.
23.
Имфо
07.08.2018 20:09:36
1
5
Някой може ли да каже кога са се настанили в хотела и кога са минали границата да сравним датите с изявленията на гроба реките и вс ще стане ясно
22.
Сълза и смях
07.08.2018 20:09:14
2
11
Театрото започна!
21.
Gosho
07.08.2018 20:02:28
6
8
Огледайте се в пришълците от село подвис.има уроди за прибиране.
20.
До11
07.08.2018 20:01:29
6
12
Конспираторе вселенски,ти свръх интелегентно човече,а как се озова Бенчо там,как взе Очите от Гърция? И още нещо ”нобелов лауреате- и Турция ли е в заговора на БГ кокошкарите?
Сигурно следиш геополитическите игри покрай Сирия,и щом си такъв свръх интелект трябва да си разбрал че Турция се показа като сериозен играч между Русия,САЩ и Иран и Саудитска Арабия. И надали ще участва в БГ кокошкарски конспирации.
И понеже си някакво объркано получовешко същество.Възможно ли е да си педал?
19.
Gergi
07.08.2018 20:00:58
4
13
Явно е добър човек.съвестта го изяде.жалко.да си милионер,политик и да се занимаваш с димитър желязков
18.
Ачо комуниста
07.08.2018 19:59:13
3
10
Да започват ревизий и на Ангел Ангелов,другия зърнен благодетел,защо не казвате нищо за него?
17.
n
07.08.2018 19:55:17
1
10
искарайте го жертвата сега дайде и дарителска сметка да му отворим
16.
Върнете новините на БТВ в 19ч
07.08.2018 19:53:26
3
10
Бенчо вече говори срещу лъжите на БСП и твърди че : Щом отричат че им е давал пари,значи имат черна каса!
Думите са на Бенчо Бенчев.
15.
Порицай полицай
07.08.2018 19:46:14
2
14
Гееберската клика иска да измести бесепарската и седесарската от пазара на бело.Води се компроматна война.А никой от Патреотите не се натиска да заличи ДПС-то както тръбяха преди изборите.Нито гласуваха партийната субсидия да стане 1 лв за глас.М да пак зрелища и пасти....като няма хляб.
14.
ФАНТА ФЕН
07.08.2018 19:45:42
5
11
остановката е явна от счкъде
герб знаят ,че очите и бенчев работят заедно в аркус и го исползваха ,за да прецакат другия бизнес на бенчев
Срещата им в истанбул е планирана много отдавна и в момента , в които те са там тука почва показна акция срещу групирофката на очити , като прокуратурата тварди ,че не знай къде е избягал очити . После уж турците го намират случайно в хотел ,и изненада Бенчев и той там . Плоско съчинение на милиционерите гербджии
Престоят месни избори и чичо Кмет изгуби доста позиций в Бургас .Все по-вече народа не иска кмета слънце .
Сега просто ще принудят Бенчев да роботи за тяхната кауза инак бизнеса му с зърно отива в други ръце , а той и семейството му в затвора или в канавката
13.
Цигански постановки
07.08.2018 19:45:37
3
2
Ауу идеалния момент да го финишират за да не се разприказва и холивудския сетил да приключи като на учебник
12.
Цигански постановки
07.08.2018 19:44:47
4
2
Ауу идеалния момент да го финишират за да не се разпри казва и холивудския сетил да приключи като на учебник
11.
ФАНТА ФЕН
07.08.2018 19:44:34
12
20
Постановката е явна отвсякъде
герб знаят ,че очите и бенчев работят заедно в аркус и го исползваха ,за да прецакат другия бизнес на бенчев
Срещата им в истанбул е планирана много отдавна и в момента , в които те са там тука почва показна акция срещу групировката на очити , като прокуратурата твърди ,че не знай къде е избягал очити . После уж турците го намират случайно в хотел ,и изненада Бенчев и той там . Плоско съчинение на милиционерите гербджии
Престоят месни избори и чичо Кмет изгуби доста позиций в Бургас .Все по-вече народа не иска кмета слънце .
Сега просто ще принудят Бенчев да роботи за тяхната кауза инак бизнеса му с зърно отива в други ръце , а той и семейството му в затвора или в канавката
10.
Цигански постановки
07.08.2018 19:44:13
3
1
Ауу идеалния момент да го финишират за да не се разпри казва и холивудския сетил да приключи като на учебник
9.
*********
07.08.2018 19:38:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
До 1
07.08.2018 19:31:04
0
9
Ми като си плаща да му чистят името :)
7.
По НОВА ТВ
07.08.2018 19:22:32
2
17
Съобшиха че полковник Владимиров(бившият шеф на полицията в Бургас) казал за нова тв че не вярва обвиненията срещу Очите да са основателни.
Ехеееее. Това БГ милиционера,за пари и майка си ще продаде.
Владимиров е управител на СОТА на Очите,отделно има и дялове.
Да живее бургаската полиция!
6.
Въпросителна ?
07.08.2018 19:21:33
2
19
Добре как стават тия работи,човека с чиста съвест ,сам си каза всичко случайно станало,пък изведнъж се притеснил ?Да не би да е получил лоши прогнози за жътвата тази година нали там му е бизнеса ?
5.
Флагман трийте бе
07.08.2018 19:17:10
0
13
Защо ви плащат? Хахааа
Цял ден триете,ама ви свърши работното време и сега коментарите са фрий. Хаха
4.
Мартин бидона
07.08.2018 19:13:15
0
12
Супер съм! В момента си играя с дилдото си заедно със Славка Тенева.
3.
Джон
07.08.2018 19:09:54
0
7
А Мартин бидона как е !?
2.
e, sega
07.08.2018 19:09:16
5
19
Е, сега в болницата, за да се подсигури срещу евентуално наказателно дело- то е ясно !
Може и да си е болен човека, но историите, които се развиха през последните дни не говорят добре за него!
1.
Тъпънари
07.08.2018 19:02:39
20
12
Ами вие Флагман сте най-големите простаци защото вие най-много раздухахте тази история с господин Бенчев.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори