×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Зафиров: Бенчо Бенчев е авторитетен човек, Борисов е гостувал в дома му (ВИДЕО)


Атанас Зафиров: Бенчо Бенчев е авторитетен човек, Борисов е гостувал в дома му (ВИДЕО)
Бенчо Бенчев има голям авторитет, президенти и премиери са му били на гости в Бургас, каза Атанас Зафиров
Тема в развитие
Извънредно! Бенчо Бенчев не издържа на натиска, линейка с включена сирена го откара в болница Атанас Зафиров: Бенчо Бенчев е авторитетен човек, Борисов е гостувал в дома му (ВИДЕО) БСП-Бургас излиза достойно по казуса „Бенчо Бенчев“(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Несрин Узун призна, че е съсед на Очите в стъклена сграда-бижу до морето в Бургас Първо във Флагман.БГ! Предстои голяма драма в 14:30 ч. в БСП-Бургас Кирил Добрев: "Аркус" на Бенчев охранява НОИ, Митницата и Пристанището в Бургас с обществена поръчка, а не нелегално Несрин Узун: Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев (ВИДЕО) Нова експлозия! Ексдепутатът на ДПС Несрин Узун с разтърсващи разкрития за нощта на 3 август Бенчо Бенчев: Борисов и Цветанов никога не са ми гостували и спали у дома! Кой ще влезе в ОбС, ако Бенчо Бенчев се оттегли – десният Радослав Петков или червеният опозиционер Йордан Георгиев БСП-Бургас се отрече за втори път от Бенчо Бенчев, не е внасял дарения в касата на местната структура Рухнах от толкова много омраза у хора, на които най-много съм помагал Адвокатът на Бенчо Бенчев: Нарушават му правата, държат го в ареста като свидетел (ВИДЕО) БСП Бургас се разграничи от Бенчо Бенчев, иска оставката му от ОбС Само във Флагман.бг! Върнаха в Бургас Бенчев, Узун, Йовчо Делчев и Милчо Бомбето. Текат разпити в ОД на МВР Прибраха Бенчо Бенчев у дома: Съсипан и омерзен
виж още
скрий
07 Август 2018, Вторник, 12:14 ч.

Не съм имал никакви основания да се съмнявам в почтеността на общинския съветник, каза той

Бенчо Бенчев е авторитетен човек, който е известен в Бургас като благодетел. В дома му са гостували президенти и премиери. Един от тях е Бойко Борисов. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ Атанас Зафиров от Изпълнителното бюро на БСП.
Той обаче отрече Бенчев да е финансирал социалистическата партия.
„Той не е член на БСП, а е от групата общински съветници на БСП и е заместник-председател на Общинския съвет, избран с гласовете на ГЕРБ и на всички политически сили“, добави Зафиров.
„В предизборната кампания на БСП не е участвал с пари. Бенчев правеше мажоритарна кампания. Тя е по негова преценка. Питайте него колко пари е вложил. В касата на БСП от него такива средства не са постъпили“, подчерта бургазлията, който е член на ИБ на БСП.
„Никой не го е привличал. Бенчев е достатъчно авторитетен, солиден човек, добре познат в Бургас. Никой досега не е имал основания да се съмнява в неговия морал и способности“, подчерта той.
„Листата на БСП се реди на общинска конференция. Бенчев бе препоръчан от редица пенсионерски организации. Той е известен със своята благотворителност. Много организатори държаха да е в нашата листа като един човек, който ще защитава техните интереси“, добави той и изтъкна, че Бенчев се е включил в „Аркус“ след 2016 г.
Зафиров припомни изказване на Румяна Бъчварова, която като министър на вътрешните работи казва в Народното събрание, че няма политически чадър над Димитър Желязков.
Тогава тя твърди, че Митьо Очите има само легални бизнеси, заяви политикът, който е член на ИБ на БСП.
„Не съм имал никакви основания да се съмнявам в почтеността на Бенчо Бенчев. Това, което се случи в Истанбул, е изненада за мен. Бенчев е един от авторитетните граждани на Бургас“, добави той.
„Бенчев споделя, че всички президенти и премиери са гостували в дома му, включително и сегашният. Кадиев пък разказва, че тогава Борисов е бил главен секретар на МВР, а Цветанов е чакал отвън при охраната. Атаката срещу БСП е, защото уплашихме някой с тези хора, които събрахме на Бузлуджа и с този стратегически документ, който предложихме на българското общество“, заяви Зафиров.
Депутатът Тома Биков пък каза пред камерата на бТВ в Бургас, че не е гостувал на Бенчев. Питайте Борисов дали е бил в дома му, добави той.
Началникът на кабинета на Бойко Борисов Румяна Бъчварова не потвърди, но и не отрече премиерът да е бил гост на Бенчо Бенчев.
„През 2016-та отрекох да има политически чадър от страна на ГЕРБ над Митьо Очите. Нека от БСП да не правят спекулации с такива изказвания! Това са цитати, извадени от контекста“, каза още Бъчварова.


В категории: Политика


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
18
Коментара по темата
18.
dinko i perata patrEote
08.08.2018 17:41:54
55
1
наско, по тъпотия на издажението неможеш да биеш Бенчо, но поне уреди женичката на държавна работа.
17.
Наскоооо Наско
07.08.2018 23:51:00
69
4
Сервитьор си беше и такъв си и остана.Добре че Янчо Патриката те подпря,иначе още щеше да сервираш. Зафирчо,шматки сте бате,няма кой да гласува за вас,освен измиращите пенсии,а те не са със всичкия си,от както комунягите Луканов,Дойнов и Лилов им обраха парите за пенсии и ги обрекаха на мизерия. Насе чакат те на Божура,търсят сервитьори! И да отслабнеш малко че си станал като пърдухал!478
16.
Бенчо Очите
07.08.2018 16:42:18
46
1
ДО 1ви,академика само ти май не разбра че ББ не е ходил в дома на Бенчо.Ей това комунистите сте голяма работа,сега горките разбрали че Очичките бил съдружник на спонсора си.Вие помияри мръсни,като ви замирише на пари и майчицата ще си продадете.Да ли от Москва,Кошарица или Меден Рудник все едно.И какво стана,май Наско Зафиров си идеейства дело за клевета от Кадиев и Бенчо Ролса.
15.
Зафирски
07.08.2018 13:08:17
67
6
Зафиров също е пътник.
Кашата която е забъркал е голяма.
14.
Парите на мутрите БСП-ОПГ
07.08.2018 11:37:24
14
6
Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления!Добре че не стана през септември скандала, тогава в Парламента щеше да има буря срещу БСП-ОПГ! Сега ще махнем другаря Бончо, а парите на Партията трябва да се пазят! Йончева е касиера на БСП и Радев, на Вирджините е всичко, само Очите или Славуца да не ги предадат, че тогава става наистина страшно, ще има трупове, не само политически!
13.
*********
07.08.2018 11:07:49
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Ахх мутретоооо
07.08.2018 10:56:10
12
7
Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления! Създателят на БГ мутрите, генерал Гоцев хихика, защото Нинова си оплете платното и ритна кросното, заедно с Радев! Лакомията и възгордяватено им изяжда главата! Имал бил Рапона само 8000лв спестявания! Тези двамката съвсем за канарчета ни имат!Йончева, върни се от Вирджините, офшорката Интерпол я проверява и блокира! В момента Очите е на разпит с Интерпол за паричните потоци, естествено че ще освети на БСП, за да запази своите! Честито другари, който гроб копае, сам в него пада!
11.
Парите пазете на тъмно!
07.08.2018 10:54:02
14
5
Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления! Създателят на БГ мутрите, генерал Гоцев хихика, защото Нинова си оплете платното и ритна кросното, заедно с Радев! Кауна го назначиха като зависим, а той се възприе за фактор! Нинова изгони тези, които я назначиха, за да си върти сама далаверите. Лакомията и възгордяватено им изяжда главата! Имал бил Рапона само 8000лв спестявания :)))) Тези двамката съвсем за канарчета ни имат! Браво на Цънцарова, това е журналистка, не мънка а иска конкретика в отговорите! Йончева, върни се от Вирджините, офшорката Интерпол я проверява и блокира! В момента Очите е на разпит с Интерпол за паричните потоци, естествено че ще освети на БСП, за да запази своите! Честито другари, който гроб копае, сам в него пада!
10.
*********
07.08.2018 10:52:24
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Нинова разпореди, не признавайте нищо!
07.08.2018 10:50:18
3
5
Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления! Създателят на БГ мутрите, генерал Гоцев хихика, защото Нинова си оплете платното и ритна кросното, заедно с Радев! Кауна го назначиха като зависим, а той се възприе за фактор! Нинова изгони тези, които я назначиха, за да си върти сама далаверите. Лакомията и възгордяватено им изяжда главата! Имал бил Рапона само 8000лв спестявания :)))) Тези двамката съвсем за канарчета ни имат! Браво на Цънцарова, това е журналистка, не мънка а иска конкретика в отговорите! Йончева, върни се от Вирджините, офшорката Интерпол я проверява и блокира! В момента Очите е на разпит с Интерпол за паричните потоци, естествено че ще освети на БСП, за да запази своите! Честито другари, който гроб копае, сам в него пада!Сменяйте си памперсите, съвсем омирисахте Позитано !
8.
Нинова разпореди,пазете Радев!
07.08.2018 10:49:03
2
8
Радев,излизат доста въпроси от Вашата компетентност: Наистина ли не знаехте #КОЙ е финансирал кампанията Ви за Президент? След като бяхте избран, имахте достъп да всички секретни материали, за 2 години служба не се ли заинтересувахте #Кой и за какво е давал финансии за избора Ви? Някой Ви е казал, че парите не миришат, излъгал Ви е, парите оставят следа и са страшна сила, когато са "мръсни" ! За 2 години да не се дистанцирате поне на думи от тези пари, не Ви прави чест! Президенти на САЩ са връщали финансови подаръци от Дарина Павлова, само по презумпция, че има нещо не много чисто в произхода им, а Вие си траете!!!Мълчанието Ви е странно, защото сам пожелахте Светлина, е получихте я, ама Светлината осветява навсякъде, дори и най-близките Ви съветници го знаят!
7.
Нинова по кюлоти отговаря!
07.08.2018 10:46:55
4
3
Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления! Създателят на БГ мутрите, генерал Гоцев хихика, защото Нинова си оплете платното и ритна кросното, заедно с Радев! Кауна го назначиха като зависим, а той се възприе за фактор! Нинова изгони тези, които я назначиха, за да си върти сама далаверите. Лакомията и възгордяватено им изяжда главата! Имал бил Рапона само 8000лв спестявания :)))) Тези двамката съвсем за канарчета ни имат! Браво на Цънцарова, това е журналистка, не мънка а иска конкретика в отговорите! Йончева, върни се от Вирджините, офшорката Интерпол я проверява и блокира! В момента Очите е на разпит с Интерпол за паричните потоци, естествено че ще освети на БСП, за да запази своите! Честито другари, който гроб копае, сам в него пада!Сменяйте си памперсите, съвсем омирисахте Позитано !
6.
БУЛГАРИСТАН
07.08.2018 10:40:16
26
34
"Бенчо Бенчев е авторитетен човек, който е известен в Бургас като благодетел. В дома му са гостували президенти и премиери. Един от тях е Бойко Борисов."
ТОВА Е НАПЪЛНО ВЯРНО . ВСИЧКИ ГОРЕИЗБРОЕНИ СА ОТ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕ***НА ГРУПИРОВКА.
5.
БГ резил
07.08.2018 10:26:54
0
6
Той и на оня с паниците е ходил на гости. И той е порядъчен човек, честен и трудолюбив!
4.
Бс
07.08.2018 10:21:43
13
9
Оня ден побързахте да направите изявление,че се отричате от Бенчо,сега пък бил авторитетен човек.Какви сте и вие въртиопашки.
3.
*********
07.08.2018 10:21:14
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
До 1-ви
07.08.2018 10:12:56
9
4
Коментиращите тук сте с интелект на кота под нулата. А уважаемия ББ, какво прави да ходи в дома(!) на такива уж дискредитирани хора?! Вие сте малоумни бе, пълни простаци бе! На такива като вас трябва да се забрани със закон и да гласуват! Мърши прости!
1.
оф
07.08.2018 10:06:18
11
10
И, какво от това че ББ му е ходил на гости?той е критерий за честност и порядъчност ли???? айде да паднете на земята и да погледнете истината!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори