×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Червеният депутат Петър Кънев се отчете какво е направил за Бургас


Червеният депутат Петър Кънев се отчете какво е направил за Бургас
Петър Кънев се утвърди като водещият икономически експерт на БСП в този парламент, при червен кабинет той ще стане министър
Тема в развитие
БСП Бургас подрежда листата си днес, тежка битка за всяка позиция до шесто място Екслидерът на БСП Бургас Димитър Стоянов влезе в битката за депутат: Писна ми да гледам накъде върви държавата ни Йордан Георгиев: В БСП Бугас има лидери, достойни да са водачи на листата Червеният депутат Петър Кънев се отчете какво е направил за Бургас Бургаските социалисти отказаха да гласуват Корнелия Нинова за водач на листата Екзотични предложения за листата на БСП в Бургас: Петър Волгин, Христо Монов, Румен Гечев и бивш пиар на ЦСКА Историческа общинска конференция за БСП, бургаските социалисти искат местен водач Червеният хардлайнер Аргир Бояджиев: Бургазлия трябва да е водач на листата на БСП Изненадващ ход! Корнелия Нинова пристига в Бургас. Ще води листата тук? БСП-Бургас да си извоюва водачеството в листата. Ако иска да победи през април тук
виж още
скрий
28 Януари 2017, Събота, 10:22 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Сами разбирате, че финансово помагах на всички избори, които минаха, припомни вече бившият депутат

Бургаският депутат от БСП Петър Кънев направи пълен отчет на работата си за последните две години пред партийната организация на днешната общинска конференция.

Кънев, който е сред номинираните за втори мандат от региона, се отчете, че е съдействал за отпускането на 1 млн.лева за ремонт на музея в Бургас, помогнал е и за узаконяването на Ченгене скеле.

За тези две години бях достатъчно активен и отворен за абсолютно всички покани от общини в Бургаска област. Доволен съм, че успях да помогна за възстановяването и въвеждането на срещите на младежката организация и финансово, и логистично. Сами разбирате, че финансово помагах на всички избори, които минаха. Мисля че успяхме да направим един сериозен пробив по темата Ченгене скеле, сложна игра с писма от няколко министерства и комисията, която аз ръководих в парламента. В крайна сметка имаме вече добра база, за да спасим селището. Успях да помогна, това много малки хора го знаят, на бургаския музей по една от програмите да получи близо 1 млн.лева за ремонт на сградата“, каза Петър Кънев от трибуната на форума на социалистическата партия в Бургас.

Той припомни, че е направил и редица срещи с рибарите, работодателските организации, отправил е и важни въпроси за региона в Народното събрание.

Сега е моментът да направим всичко възможно, за да не допуснем Бойко Борисов да се върне на власт. Има го подема, има го и желанието, а и ГЕРБ вече е доста изхабена.  Готов съм да помогна с каквото можем, за да спечелим изборите в Бургаска област“, допълни Петър Кънев.

В националната политика той се утвърди като икономически експерт №1 на БСП. При евентуален червен кабинет той ще е почти сигурен икономически министър.  Петър Кънев бе в основата и на затоплянето на парламентарните връзки с Москва. Той стана първият български политик, който прави официално посещение на руската Дума в последните пет години.

Кънев отново е номиниран за депутат от Бургаска област. Срещу кандидатурата му има известни брожения, но те са принципни, а не професионални. Местните социалисти смятат, че е назрял моментът, в който бургазлия да поведе листата и да бъде реален опонент на ГЕРБ. Петър Кънев обаче има и сериозна подкрепа в бургаската структура. Това стана ясно по време на закритата част на днешния форум, на който се чуха доста гласове в негова подкрепа (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

В категории: Политика


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Ай сектир
29.01.2017 07:37:22
0
4
Да си ходят по техните райони да се кандидатират , това важи за всички политически сили , където са родени там ще се предлагат няма да ми спускате в листите хора дето не са от Бургас парашутисти , паднали от небето , копелета нагли и мазни дебели,миризливи лайна ! В общинските структури също има такива дошли от путка си майчина , на майка им в устата да го сложа!
13.
До 10
28.01.2017 23:15:50
3
2
Весо, явно си зпознат с родния край на Зафирофф. Баш си е от Тунджанския край
12.
Fake
28.01.2017 21:45:00
3
2
Хахаха, така е, той Никито ги прецака и двамата, пусна се на ясла, първо на единия, като му се правеше на верен, а го мрази в червата, сега цака бизнесмена отвсякъде, стана и областен и общински. Смях голям
11.
мани мани
28.01.2017 20:34:45
4
2
Голям смях с тоз Наско! Малко поне слезте на земята, той е тотално антипатичен на обикновените избиратели с мазната си физиономия. Кънев поне има вид на успял човек.
10.
Весо
28.01.2017 18:39:45
2
4
Таквоз, дет са уля ся с тоз Танас. Танас та Танас, Барабас ай на бас, от Бургас. Опалянкаата, а кат поет, а, по римски а? Дан си отдолем Тунджата май, сте излезем от нашити. Пиши на лично аз да те питам аз теб за една работа ама дет са вика между нас да остане.
9.
Eee
28.01.2017 18:22:18
0
2
Ей ми от Бенчевите? Или там торбата е плитка,и тоя род са Почти кореняци.
8.
г.м.
28.01.2017 17:58:15
1
4
Я проверете Танас къде е роден! `Щото не е в Бургас! И доста дълги години не е живял тук.
7.
П. Кънев
28.01.2017 17:48:22
0
5
В партията на "труда" Кънев отговаря за капитала бе. То май всички са от страната на капитала...само заблудените пенсионери са от страната на труда...
Човекът е милионер, проверете полиграфическа група ДЕМАКС. Негова е, за който не е разбрал още и седи да лапа мухите по социалистическата идея.
Ако кихне на Корнелия парички, ще води листа тук или другаде, ако не кихне ще я води друг.
Както каза Т. Живков - "Tи немаш право да решаваш, решава този, който има пари..." А баламите да ходят по събрания...
6.
Бургас
28.01.2017 17:45:07
2
5
Да си ходят в Ямбол кукерите , хуя ми да лапат ще заемат места на бургазлии или този Стойко той е от Пловдив хайде майна долна вън от Бургас всичките че ви ебем и педалите долни крадливи!
5.
Ямбол е граът!
28.01.2017 17:40:35
6
3
Половин Ямбол живее в Меден рудник - редно е Кънев да води листата.
4.
$$$
28.01.2017 17:26:54
1
5
Да се махат всички червени боклуци и не бургазлии от града и от всички места за който са си на бургазлии, мръсна долна сган помиярска ненаядена, крадлива , педалчета смотани смачкани! На сапун и в газовите камери със резаците и фесовете мръсна помиярска червена смрад миризлива!
3.
Сталин
28.01.2017 17:13:51
1
7
Всички милионери в БСП са доказани Крадци !
2.
Хаджи Минчо-Сливналията
28.01.2017 16:21:55
2
8
Муци, амчи чивека е от Ямбол. Бургас провинция на Ямбол ли е? Хич не увира тая работа, дей морето, дей Тунджата? Сичко нийе многу убаво май, май?
1.
г.м.
28.01.2017 15:49:35
3
8
А Танас ко направи? ходи да целува задника на Янков и Нинова.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗК – Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗК – Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори