×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Историческа общинска конференция за БСП, бургаските социалисти искат местен водач


Историческа общинска  конференция за БСП, бургаските социалисти искат местен водач
Атанас Зафиров е един от фаворитите за водач на листата
Тема в развитие
БСП Бургас подрежда листата си днес, тежка битка за всяка позиция до шесто място Екслидерът на БСП Бургас Димитър Стоянов влезе в битката за депутат: Писна ми да гледам накъде върви държавата ни Йордан Георгиев: В БСП Бугас има лидери, достойни да са водачи на листата Червеният депутат Петър Кънев се отчете какво е направил за Бургас Бургаските социалисти отказаха да гласуват Корнелия Нинова за водач на листата Екзотични предложения за листата на БСП в Бургас: Петър Волгин, Христо Монов, Румен Гечев и бивш пиар на ЦСКА Историческа общинска конференция за БСП, бургаските социалисти искат местен водач Червеният хардлайнер Аргир Бояджиев: Бургазлия трябва да е водач на листата на БСП Изненадващ ход! Корнелия Нинова пристига в Бургас. Ще води листата тук? БСП-Бургас да си извоюва водачеството в листата. Ако иска да победи през април тук
виж още
скрий
28 Януари 2017, Събота, 07:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Авторът

Очакват се и предложенията за кандидат-депутатската листа


Общинската конференция на БСП в Бургас, на която трябва да се направят предложенията за кандидат-депутатската листа, ще започне след минути в ДТ „Адриана Будевска“, съобщава репортер на Флагман.бг от форума. Конференцията ще бъде историческа, защото се очаква бургаските социалисти остро да поставят искането за местен водач.


Общинският лидер на БСП Николай Тишев(вляво) ще направи днес отчет за работата на бургаската структура в последната година. Той е на официалния президиум заедно с Живко Господинов(вдясно)

Лидерът Корнелия Нинова бе декларирала, че ще пристигне в Бургас, но в последния момент визитата й е отменена. Друг важен фактор от Националния съвет на БСП Георги Гергов снощи бе в Бургас за среща с партийния елит. Какво са обсъждали обаче остава в тайна - днес Гергов вече си бе тръгнал.


Бившият депутат и областен управител на Бургас Любомир Пантелеев има много номинации за депутат от низовите партийни организации

Конференцията ще започне с отчет на депутатите, отчет на общинските съветници. „Бях активен през този мандат, надявам се с моята работа да съм издигнал реномето на бургаската структура и да вдъхна повече увереност на съпартийците си“, каза преди форума депутатът Атанас Зафиров.

На днешната конференция само ще се направят предложения за състав на листата, но окончателната подредба ще е след 20-ина дни на областна конференция. Следващата седмица НС на БСП ще трябва да посочи водача за Бургас, както и местата за коалиционните партньори.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!


Депутатите Петър Кънев(вляво) и Атанас Зафиров се отчитат днес за свършената работа в парламента


Общинският лидер Николай Тишев се похвали за първата изборна победа за БСП в Бургас - тази на президентския вот от 2005 година


Бившият областен управител Павел Маринов(вляво) също е получил номинации за кандидат-депутат, но най-вероятно ще си направи отвод



В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
До БСП
28.01.2017 12:27:14
3
13
С Пантелеев като номинация БСП за пореден път ще си направи харакири. Тези лозунги за ново лице на партията със старите муцуни за пореден път ще отвратят симпатизантите.
12.
Пепи
28.01.2017 11:30:14
6
3
БСП няма нищо общо с БКП.Тази партия компрометираше и компрометира лявото.Като се дойде на власт се продава наследството на Живков,управлява се с десен модел,позволява на ДПС да богатеят.Не така и стига вече.Няма право тази партия за която вече няма да гласувам да парадира с червения цвят!
11.
Бургазлия
28.01.2017 11:20:05
15
12
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
Бургас не иска БСП!
10.
По БеСеПАРСКИ
28.01.2017 11:15:55
6
7
Ваньо Костадинов малко краде и колко имота има придобити чрез спестени парични средства от закуски, не закусват червените фенери и станали прасенца за свинекомплекса! На събрания ходели със скъпи ланци за 100000 лв а са уж лява партия на бедните със скъпи коли , справка Янков от БСП Варна!
9.
Игуменът
28.01.2017 11:12:00
5
6
Още една интересна гледна точка:

ЗАЩО ПРЕКРАТИХ ЧЛЕНСТВОТО СИ В БСП

На 01.01.2013 г. прекратих членството си в БСП като изпратих членската си книжка до ОПС-БСП в Роман с мотивите за това мое решение.

Причините и разочарованията ми са много и едва ли могат да се опишат в едно писмо, затова ще засегна по-основните, които разколебаха много членове на тази партия и много по-рано от мен се отказаха да членуват в нея. Съжалявам, че и аз не го направих тогава, а се оставих да бъда заблуждаван, че БСП е приемник на БКП.

Още с приемането на новото име – БСП, тази партия даде да се разбере, че няма нищо общо с бившата БКП и с нищо до сега тя не показа, че е приемник на последната.

Още 1990 г. след създаването на тази нова партия – БСП, при правителството на Андрей Луканов бяха пуснати от затворите всички криминални престъпници, които плъзнаха към властта.

Тогава с помощта на БСП се учреди и регистрира СДС, която се оглави от новопоявилите се ренегати, които отпочнаха една неоснователна враждебна кампания срещу ръководството на бившата БКП. Няма да се спирам на конкретни факти, те са добре известни. Тогава БСП не само не се противопостави на тази кампания, а напротив – в отделни случаи я поощряваше.

Пак със съдействието на БСП беше създадена и узаконена турска етническо-религиозна партия в пълен разрез с Конституцията. От тогава до сега тази турска етническа партия – ДПС, не спря с провокациите и своите опити за турцизиране на българската нация. БСП не реагира на нито една провокация. Тя не реагира и на построяването на така наречената кървава чешма-паметник, построена в с. Търнак, Бургаско, в чест на известните атентатори. Не излзе и истината за „възродителния процес”, както обеща Георги Първанов в първата си предизборна кампания за президент.

Като участник в тройната коалиция ДПС в лицето на Ахмед Доган напълно обезличи водещата в това правителство БСП. Известно е, че Доган открито демонстрираше това по техни форуми и митинги, без нито един от ВС на БСП да реагира или опровергае. Това доведе и до загуба на изборите тогава.

Още от началото на 1990 г. новосъздадената БСП започна да се дистанцира от ръководителите на бившата БКП. Не ги приемаше за свои членове. Не ги допускаше на „Позитано” № 20. Демонстрираше пред десните лидери, че няма нищо общо с бившите ръководители и активисти на БКП и пр. Особено негативно отношение тогава ВС на БСП проявяваше към служителите на бившата ДС и РУ-МНО, едни от най-верните и предани членове на БКП и непримирими борци за запазване на Националната ни сигурност. Както е известно, през 2006 г. парламентарната група на БСП внесе предложение, което бе прието, за отваряне досиетата на тези служби. Питам: може ли тази партия да бъде приемник на БКП и да се пише столетница? И редно ли е аз, като бивш служител на ДС, въобще да членувам в такава партия.

По време на правителството на Иван Костов – 2000 г., мнозинството в парламента прие закон-декларация, с който определи бившия така наречен тоталитарен режим, за ПРЕСТЪПЕН. От тогава до сега 12 години БСП, парламентарната група на „Коалиция за България” не реагира, не внесе контрапредложение за отмяна на този позорен закон, въпреки че не един път този въпрос е поставян от разни леви организации и социалисти. След като БСП се счита за столетница, следва ли тя да се смята, т.е. приема, че е престъпна. Ето още един аргумент, който красноречива подчертава, че БСП няма нищо общо с бившата БКП.

Ще припомня и някои изказвания на лидери на БСП, които ясно говорят, че БСП е новосъздадена партия, провеждаща дясна политика; партия без всякаква идеология, негативно настроена срещу Марксистко-Ленинската идеология, и която още с учредяването си се отказа от последната:

– В началото на своя мандат като президент Георги Първанов официално заяви, че БСП вече не е класова партия. В края на своя мандат като президент същият заяви по телевизията, че той е стартирал настаняване на американските бази у нас, докато ние знаехме, че това е дело на СДС, ГЕРБ и въобще на десните сили.

– В едно от обръщенията до членове на БСП Татяна Дончева, като член на ВС на БСП каза – Който не е за капитализъм, да напуска тази партия. Още едно доказателство, че БСП е много далеко от БКП.

– Преди години, не си спомням точно кога, Николай Камов и Ирина Бокова като членове на ВС на БСП заявиха, че те са ЗА и подкрепят изпращането на наши окупационни войски в Ирак и други страни, от което аз и много мои съидейници бяхме разочаровани.

– По времето на тройната коалиция Сергей Станишев като председател на ВС на БСП направи изявление по БНТ, че баща му и неговите съратници са живели в заблуждение по времето на социалистическия строй. Не си ли дава сметка, че тези, които живяха според него в „заблуждения” докараха нашата страна до едни от първите места в Европа и света в много сектори.

Тази погрешна ултрадясна политика, която провежда БСП,доведе до стопяване на нейните членове от 960 000 до 300 000 през 2012 г., а сега, след последните гафове, може би е паднала и под 200 000.

Не е случайно изказването на един член на ВС на БСП, че откакто Станишев е оглавил БСП, е свикнал само да губи. За разлика от другите лидери на партии, които загубиха изборите, само той не си дава оставката. Наглост и самонадеяност.

Преди две години Кирил Добрев, член на ВС на БСП, заяви в една своя статия, отпечатана във в. „Земя”, че БСП е тръгнала на някъде, но не знае накъде. Сега вече е ясно накъде.

БСП всекидневно губи доверието на своите членове и симпатизанти. От пленумите и конгресите е видно, че не се старае да възстанови доверието. Създаде се и се създава голяма, образно казано, пропаст между ВС, ОбПС и ОПО на БСП. Много рядко или въобще не се виждат и срещат с тях представители на ВС на БСП. Няма диалог, бяга се от такъв. Партията се обуржоази. Наситена е с милионери. Става партия на богатите, а не на бедните, отрудени, честни и почтени работници и селяни. Мафията я обзе. Примерите са много, те са известни, това го виждат и се признава от някои от ВС на БСП.

Грубо е нарушен уставът. Той въобще не се спазва. Например, дават се указания, че който започне да плаща членски внос, може да бъде записан за член на БСП,без да бъде приеман на събрание. Дори има и такива, които се водят за членове на БСП, без те да знаят, че членуват в нея. Това говори, че тази партия се е изродила и тръгнала към упадък. В нея може да членува всякакъв вид лица.

Да напомня и това, че след промените – 1989 г. по време на всички правителства, без изключение, се извърши голям, никога несъществуващ до тогава погром на държавата. Разграбено, разпродадено на безценица и унищожено, създаденото и изградено през социализма. От БСП никаква реакция. Съдебните органи и МВР като че ли липсваха. Щетите, нанесени на държавата, бяха за милиарди. Къде беше „столетницата” да защити това, което създаде и изгради БКП в онзи период?

През тези 23 г на „демокрация” се роди такава престъпност, каквато България не е допускала от съществуването си до 1989 г. Пълна пасивност от страна на правоохранителните органи и по време на правителствата на БСП. Корупцията и престъпността плъзнаха и в силовите служби. Страх и неспокойствие обзе цялата ни общественост. В миналото БКП не допусна и беше немислимо да се развихри такава престъпност, хаос и анархия, които БСП търпеливо само наблюдаваше.

Нека си припомним, че по тези и много други причини доста членове на ВС на БСП напуснаха и прекратиха членството си в БСП.

Знае се в колко много статии в пресата от Павел Писарев, Чавдар Добрев, Евгени Гиндев, Велко Вълканов, проф. Димитър Иванов и още някои други членове на БСП се отправяха критични бележки към погрешната политика на тази партия. Даваха се ценни съвети на членовете на ВС на БСП, но никой от последните не се съобразяваше с тях. От същите се проявяваше самонадеяност, властолюбие, мания за безпогрешност и т.н.

Отправял съм писмено доста въпроси до всички конгреси без последния, а и в други случаи – до ВС на БСП, за да разбера в каква партия членувам, каква е идеологията и каква е стратегията. За съжаление не съм получил никакъв отговор и явно няма да получа.

Нека да напомня и това, че ВС на БСП бойкотира и всички чествания, които се организират в чест на бивши активисти на БКП. Не реагират и на подмяна на имената на улици, площади и селища, от антифашисти на монархофашисти – те са известни, няма да ги цитирам. Това е още един факт, че БСП не е приемник на БКП, а злоупотребява с името на столетницата.

От 1956 г. съм член на БКП, а след това на БСП. 37 години съм служил в контраразузнаването /ВГУ-ДС/. Притежавам значките отличник и почетен служител на МВР. Награден съм с два правителствени ордена и се гордея, че съм служил в бившата ДС, при която беше недопустимо да се развихри такава престъпност, каквато е сега. Оставам верен на Марксистко-Ленинската идеология и в никаква друга партия не бих членувал. Ренегат никога няма да стана.

В тази объркана ситуация мнението ми е, че точно сега на нашата страна й трябва една обединена лява партия, основана на Марксизма-Ленинизма. Жалкото обаче е, че в досегашните опити да се направи такова обединение лидерите на отделните партии не могат да се споразумеят кой да оглави такава обединена партия. Убеден съм, че едно сполучливо обединение ще направи такава партия първа политическа сила. Лявомислещите хора чакат такова обединение и само то може да изведе страната от това „тресавище”, в което е попаднала родината.

Това исках да „изповядам” чрез пресата пред моите приятели, другари, съидейници, колеги. Оптимист съм, че отново ще изгрее нашето слънце.

о.з. полк. Любен Натов

Б.Р. – Призивът на автора разбира се е правилен, но не е достатъчен. Необходимо е не само той, а и всички честни комунисти активно да работят за това единство, а не да гледат отстрани и да чакат някой друг да го извърши.
8.
Игуменът
28.01.2017 11:10:33
4
2
Ето кой ограби България!

Кой ограби България?

Британското списание "Икономист" констатира в последния си брой, че "Преди години България искаше да бъде като Гърция, сега просто се опитва да оцелее".
Всички на възраст над 40 години вероятно си спомнят ентусиазма от 1989-90 година, когато си мислехме, че за пет години ще стигнем до средното европейско ниво и ще станем поне като Чехословакия или Унгария.
Каква наивност!
Оказа се, че този жадуван просперитет не е влизал в плановете на "демократите" от БКП, преименувана по-късно в БСП, и ДС /това е Държавна сигурност - за тези, които не знаят - комунистическата тайна полиция/.
Благодарение на първоначалното натрупване на капитали, изразило се в раздаването на 2.8 млрд. долара от държавната хазна на близки и познати партийни секретари от БКП и на офицери от армията и ДС с подходяща характеристика, България изпадна в остра икономическа криза.
Ясно е, че това едва ли е голяма изненада. Назначени от партията капиталисти, които до вчера бяха секретари на кравеферми или току-що завършили школата на МВР, днес стават бизнесмени и трябва да работят с милиони.
Катастрофата, разбира се, става неизбежна, когато обикновени бармани се превръщат за 24 часа в банкери. Естествено е, че първият им нагон ще бъде да вложат милионите си в скъпо уиски, автомобил Мерцедес, красиви жени, вила на Лазурния бряг.
В зимите на 90-та и 91-та година нямаше отопление, електричество, мляко, месо, дори хляб. Правителството на "реформатора" от БКП Андрей Луканов доведе страната до истинска катастрофа, за да обогати приближените партийни любимци, които сега наричаме олигарси или "синове и дъщери на Политбюро" или и двете.
В периода от 1992 до 1994 година България беше управлявана от безгръбначното правителство на проф. Любен Беров, което беше поставено на власт от БКП с помощта на ДПС /тоест ДС/, за да си затваря очите пред контрабандата на бензин и оръжие за ембаргова по онова време Югославия, в която се водеше война.
За трафика на ембарговите стоки бяха използвани каналите на Държавна сигурност, които бяха все още в ръцете на старите "специалисти" със съдействието на специалните служби на Русия и съседна Сърбия.

Спечелиха отново партийните набоби от БКП /вече БСП/ и ДС, докато българите продължиха да живеят в мизерия със спад на жизненото равнище от 40% в сравнение дори с 1988 година.
През 1994 година на власт дойде правителството на Жан Виденов - млад комсомолец от БСП, който в резултат на катастрофална икономическа политика, успя да доведе България до поредната катастрофа. В края на управлението му през януари 1997 година инфлацията беше вече 311% месечно, а заплатите бяха в размер на 5 долара. Пенсиите бяха около 2 долара.
Правителството на БСП доведе отново страната до просешка тояга, защото позволи на редица приватизирани по-рано от Луканов банки да съберат парите на обикновените хора, а след това да фалират, като разбира се, предварително преведат всички пари на Вирджинските и Каймановите острови или в Швейцария.
Така се роди втората вълна от "децата на БСП" - олигарси, които отново бяха близки на БКП и ДС. По-късно с парите от офшорките, откраднати от обикновения българин, те приватизираха наляво и надясно и бетонираха Черноморието и планинските курорти.
Последва новото ограбване на България - този път от т.нар. Лондонски юпита на Симеон Сакскобургготски, които се оказаха обикновени синове и дъщери и офицерите от ДС, пратили ги предвидливо да се обучат в САЩ и да поработят в западни банки.
Юпитата натовариха обикновения българин със заеми от милиарди евро, което беше представено като префасониране на външния дълг на страната. С парите от операцията те все още бетонират Черноморието и планините, макар, че интересът на чужденците вече е минимален.
Поредицата от грабежи продължава и в момента с източване на ДДС от т.нар. олигарси, които не забравят кой им даде първата ябълка и ги насочи към пазара, за да я продадат за долар.
Грабежите продължават, а българите мълчат. Сто пенсионери излязоха, за да изразят недоволство от катастрофалното повишаване на цените на електричеството. Едва 100 души...

Както отбеляза писателят Александър Томов в последното си интервю: Какво означава за последните 25 години една група българи да ограби безпрецедентно останалите и те да не надигнат глас, да не се противопоставят, а да й разрешат да го направи? Отговорът може да бъде само един и той е крайно неприятен за всички нас: може би сме роби по даденост, по природа.
Разбира се, изблици на протести на гражданска съпротива има. Младежите се разбунтуваха срещу опитите за поредната тайна приватизация на българската гора и нейното бетониране. Във Варна се бунтуват срещу не толкова скритата приватизация на Морската градина.
Дали обаче тези бунтове ще продължат или размирниците ще изберат отново един от двата възможни изхода: Терминал 1 или Терминал 2...
7.
По Гербески
28.01.2017 11:10:19
1
4
Въй Ай Ай
6.
Бургазлия
28.01.2017 11:07:53
4
10
Заради тия бургаски тъпанари, дето не могат едни свестен човек да намерят помежду си, още доста време ще имаме крадливи ГЕРБерастки кметове
5.
$$$
28.01.2017 10:41:27
10
11
Червени крадливи говеда, педалчета смотани , партизани отрепани и смачкани, сополи, лайна миризливи! Корнела дебела свиня дето яде едно кюфте за 3000 лв., Геро и Зафир прасетата за свенекомплекса, откачалки побъркани
4.
и гуменка с грайфер
28.01.2017 10:39:48
6
8
Еми да щото герберите взимат от скъпото. за перфектния финасист-без коментар. Просто се оглеждаш и виждаш перфектност отсвякъде. Дотук с вас. Сега по същество. Г-жо Нинова, ако допуснете тоя за водач ще си направите тотално сепуко.
3.
АСПАРУХ
28.01.2017 10:36:36
4
4
бургаските социалисти остро да поставят искането за местен КРАДЕЦ И МАНИПОЛАТОР на по простото общество което гласува за тях
2.
Игуменът
28.01.2017 10:25:01
14
8
Нещастник, Диана Йорданова е перфектен финансист, но вие червените тролове и дейци винаги търсите най-трудната компромати, за да оперните хората. Всеки прави грешки на речта, но за разлика от депутатите от ГЕРБ, вашите ходят и пияни като говеда в парламента
1.
българин
28.01.2017 10:15:44
3
12
Боко изпраща от ПОНЕДЕЛНИК

Мадам "ВиАйАй - VII" - бургаската ДеПУТ(К)Атка Диана Йорданова

в Бургаското бюро по труда КАТО "ЧЕТЕЦ"....не като говорител, за да не ги говори врели-некипели,

а САМО ДА ЧЕТЕ !!!!!...ха...ха...ха...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори