×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Червеният хардлайнер Аргир Бояджиев: Бургазлия трябва да е водач на листата на БСП


Червеният хардлайнер Аргир Бояджиев: Бургазлия трябва да е водач на листата на БСП
Аргир Бояджиев е категоричен, че трябва да се даде самостоятелност на бургаската структура на БСП
Тема в развитие
БСП Бургас подрежда листата си днес, тежка битка за всяка позиция до шесто място Екслидерът на БСП Бургас Димитър Стоянов влезе в битката за депутат: Писна ми да гледам накъде върви държавата ни Йордан Георгиев: В БСП Бугас има лидери, достойни да са водачи на листата Червеният депутат Петър Кънев се отчете какво е направил за Бургас Бургаските социалисти отказаха да гласуват Корнелия Нинова за водач на листата Екзотични предложения за листата на БСП в Бургас: Петър Волгин, Христо Монов, Румен Гечев и бивш пиар на ЦСКА Историческа общинска конференция за БСП, бургаските социалисти искат местен водач Червеният хардлайнер Аргир Бояджиев: Бургазлия трябва да е водач на листата на БСП Изненадващ ход! Корнелия Нинова пристига в Бургас. Ще води листата тук? БСП-Бургас да си извоюва водачеството в листата. Ако иска да победи през април тук
виж още
скрий
26 Януари 2017, Четвъртък, 13:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Атанас Зафиров израсна изключително много при втория си мандат, утвърди се като водеща национална фигура, категоричен е Аргир Бояджиев

Бургаските структури на БСП искат местен водач на листа, те трудно ще приемат външен, категоричен е червеният хардлайнер Аргир Бояджиев.

В интервю пред Радио Бургас, Бояджиев, който е едно от знаковите лица на левицата в региона, е категоричен, че е време Националният съвет на партията да гласува повече доверие на бургаската организация и да им остави водаческото място във Втори МИР. 

В събота БСП ще трябва да подреди листата си на областната конференция, но окончателната дума за подредбата ще има Националния съвет, който може да промени волята на бургаските социалисти.

По думите му досегашният водач - Петър Кънев е безспорен авторитет и човек, който може да бъде полезен на партията, но впечатлението му било, че бургазлии не го припознавали като водач и силна обединителна фигура. „Той е всеотдаен човек и опитен икономист, помагал е много на партията в национален план, но Бургас се нуждае от друг човек, който да е приет добре и познат на всички“, подчерта Бояджиев.

Той допълни, че според него Атанас Зафиров е израснал много през втория си мандат като депутат, утвърдил се е като водеща национална фигура на БСП и като експерт в сферата на националната сигурност.

„Във вътрешно партиен план няма да бъде много тежка битката, в момента вървят номинациите в Бургас и областта. Винаги е съществувала желанието на местните партийни структури водач на листата да е бургазлия“, изтъкна Аргир Бояджиев.

От външните водачи на листа в Бургас, според Бояджиев, най-трайна следа е оставил Димчо Михалевски, който поведе социалистите през 2013 година. „За мен той е един пример затова как се прави кампания. Очарова ме с поведението си“, допълни червеният хардлайнер.

Аргир Бояджиев е сред най-сериозните критици в БСП, той е част от старата генерация на столетницата. Бояджиев е категоричен,  че младите трябва да си правят по-често самокритика и да не атакуват на всяка цена партийни постове.

Виждайки работата на отделните представители на бюрото, Общински съвет и самото ръководство на партията, забелязвам, че те страдат от много пунктове на опит, знания и не на последно място – обаяние. Не може да бъдеш лидер на една формация и да нямаш личен авторитет и влияние“, каза още Аргир Бояджиев.

Той е убеден, че БСП ще спечели изборите и ще управлява страната след парламентарните избори. По думите му сериозна управленска грешка е това, че партията не се е доверила на политическия си елит, който бил способен на управлява държавата. В последния червен кабинет – този на Пламен Орешарски едва 3-а бяха активните членове на БСП, отбеляза Бояджиев.

В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Параграф 22
27.01.2017 22:12:56
0
1
Творбата е представлява въздействаща лирична екзистенциална изповед на героя. Творческото въображение „прекосява” разстоянието, което разделя умът от земята и ни прави свидетели на най-съкровени чувства и стремежи, споделени в съкровеният миг на прозрение!
12.
пенкилер
27.01.2017 13:07:02
28
2
Никой не е за Зафиров! Като толкова го харесват, защо БСП все губи в Бургас под неговото ВЕЩО ръководство. Къде са тия анонимни драскачи, да отидат и да гласуват за мазния. КЪДЕ СТЕ? Защо като идва любимия ви президент Радев се свряхте в една заличка в свободния и иянапълнихте с хора от цялата област. Къде са хилядите ентусиазирани последователи??? Ще ви кажа - тук сте. Ама сте един, двама и пишете като за сто. Ей затова не се получават нещата на БСП.
11.
Penka
27.01.2017 07:59:03
3
15
I nie sme za Zafirov! Ne se e sprql da vadi korupcionni praktiki i izmami na qve. A kakvo napraviha drugite? Ne sme chuli.
10.
Митака
27.01.2017 00:57:46
25
5
До адаша, от коментар 7, който се крие под наименованието Роки - неграмотен се беше и такъв си остана. Колкото до популиста Атанас - пак си прави сметки без кръчмар. А Аргир до скоро го плюеше, а сега още малко и ще му се пусне. Обещавал е Атанас нещо, ама какво ли?
9.
Мильо
26.01.2017 22:13:36
7
23
Зафиров с теб сме!
8.
Do JORO
26.01.2017 22:12:54
3
6
Jorka,pozdravi na maika ti ot kartacha ot komluka. Tq znae
GM-edna si mi nezadovolena. Kaji na majleto ti s jenski cherti da te porazmachka malko kokalite.
7.
Роки
26.01.2017 21:35:38
8
27
Водача е един,а именно Атанас Зафиров! Винаги,когато каже 1,2 следва 3 и 4. Изключително последователен и аргоментиран е. Кой да е друг?
Кънев-не е член даже на БСП. Печата Винетките ни.
Пишев ли- смях
6.
GM
26.01.2017 20:38:36
40
14
Атанасчо Зафиров да разкаже на червените бабички как открадна от парите за избори през 2013 и 2014 и щяха да го разкарат от БСП.Оганизациите в общината още си чакат парите, които им изпрати ръководството, но въпросния плазмодий не занесе. Хахаха. Сега ще имат 100% тотал щета.
5.
Joro
26.01.2017 20:07:21
25
11
Ат. Зафиров драпа за водач, защото иначе никой няма да гласува за него. Като е отворен да се пробва с преференции да го видим тоя всенароден любимец 13.
4.
Ленин
26.01.2017 19:36:13
5
14
Заради такива като тоя БСП никога няма да спечели избори ! Това е ясно и на децата ! Тежък комунизъм плюс ДС - ужас !
3.
Ламбо
26.01.2017 19:28:40
31
11
Атанасе, с това мнение на хардлайнера загуби минимум 1500 гласа. Никой не ги иска вече хардлайнерите. Празните стомаси на електората още ги помнят. Корнелийке, отивай, мойто момиче, в Бургас и слагай ред в партийните редици там, че ще се самоизядат заради тоз пусти кокал.
2.
ЪРП: ВЪПРОСЪТ ..."КОЙ"?.....ЕТО, КОЙ!!!
26.01.2017 17:45:54
4
5
ФЕНОМЕНАЛНОТО ПРИЗНАНИЕ НА МАРГАРИТА ПОПОВА!!!!!!!!...... Е ,ЧЕ ГЕРБ НАЗНАЧИХА УГОЕНОТО СИНЧЕ НА ТОТАДЖИЙСКАТА КРАДЛА-МИЛИОНЕРКА......, ПАРДОН ......МИЛИАРДЕРКА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ГО ПРИЗНА ЛИЧНО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА МАРГАРИТА ПОПОВА, КАТО ЗАЯВИ В ОЧИТЕ НА ПЛЮНКАТА ПЛЕВЕЛСКА ,ЧЕ ТОЙ УМИШЛЕНО Е ОТКАЗАЛ ДА ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ДА НАЗНАЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "ДАНС" ПРЕЗ 2013 ГОД.

ТОВА ДИРЕКТНО И НЕДВУСМИСЛЕНО ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ГЕРБ СА ИМАЛИ ТАЙНА УГОВОРКА С ДПС ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ИМЕННО "ГЕРБ" СА ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ЛИЧНО ГО ИЗРИЧА МАРГАРИТА ПОПОВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ОБЩАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С ПЛЮНКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ДУМИТЕ МИ:

https://www.vbox7.com/play:d643e64d0a

МНОООГО ВНИМАТЕЛНО ЧУЙТЕ КАКВО ЗАЯВИ МАРГАРИТА ПОПОВА ОСОБЕНО МЕЖДУ 1:00 И 1:37 МИН.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А, ФЛАГМАН С ГНУСНАТА СИ МИРИЗЛИВА И ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ГЕРБ И ЛЪЖИ КЪМ БСП, МОГАТ САМО ДА МЕ ХВАНАТ И ПОРАЗХОДЯТ ЗА .........................................................................................................................................................................................................МНОГОТОЧИЕТО!!!!!!!!!!!

ИСТИНАТА ЛЪСНА ,ЛЪСНА, ЛЪСНААА НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
Пепньо
26.01.2017 17:25:55
14
10
БСП Е РАВНО НА КРЪВОПИЙЦИ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори