×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП Бургас подрежда листата си днес, тежка битка за всяка позиция до шесто място


БСП Бургас подрежда листата си днес, тежка битка за всяка позиция до шесто място
Листата на БСП ще бъде подредена на областната конференция този следобед. Очакват се няколко изненади и сериозна битка за всяка позиция
Тема в развитие
БСП Бургас подрежда листата си днес, тежка битка за всяка позиция до шесто място Екслидерът на БСП Бургас Димитър Стоянов влезе в битката за депутат: Писна ми да гледам накъде върви държавата ни Йордан Георгиев: В БСП Бугас има лидери, достойни да са водачи на листата Червеният депутат Петър Кънев се отчете какво е направил за Бургас Бургаските социалисти отказаха да гласуват Корнелия Нинова за водач на листата Екзотични предложения за листата на БСП в Бургас: Петър Волгин, Христо Монов, Румен Гечев и бивш пиар на ЦСКА Историческа общинска конференция за БСП, бургаските социалисти искат местен водач Червеният хардлайнер Аргир Бояджиев: Бургазлия трябва да е водач на листата на БСП Изненадващ ход! Корнелия Нинова пристига в Бургас. Ще води листата тук? БСП-Бургас да си извоюва водачеството в листата. Ако иска да победи през април тук
виж още
скрий
12 Февруари 2017, Неделя, 06:03 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

В социалистическата партия имат надежди, че ще управляват и вкарат водачите си в изпълнителната власт

БСП Бургас ще подреди листата си на Областен съвет днес, научи Флагман.бг. Заседанието ще се проведе този следобед в централата на партията на ул.“Фердинандова“ 60.

Социалистите ще подложат на гласуване свободните места в листата. Както Флагман.бг съобщи от Националния съвет на БСП вчера посочиха, че водач в Бургас ще бъде Петър Кънев, четвъртото място ще е за коалиционен партньор, 8-о, 10-о и 14-о ще са за гражданската квота (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ ТУК).

Днес се очаква сериозна битка за всяка една позиция.

В БСП смятат, че при евентуална изборна победа и съставяне на кабинет има шанс листата да се „издърпа“ до шестото място. Петър Кънев се спряга за икономически министър, а Атанас Зафиров – за военен министър. 

На „Фердинандова“ 60 замириса на власт, заради което се очаква разпределението на местата след 3-ото да не бъде толкова формално, колкото на последния вот – през 2014 година.

Голямата интрига ще бъде за втората позиция, където един срещу друг ще се изправят досегашният депутат Атанас Зафиров и областният и общински лидер Николай Тишев. И двамата имат подкрепа в партията, Атанас Зафиров бе сред най-активните червени депутати и лично Корнелия Нинова изрази подкрепата си за него. Тишев пък работи с актива на левицата всеки ден, спечели доверието на младата вълна и има сериозни поддръжници в партията. При всички положения единият от тях ще бъде втори, а другият – трети.

Четвъртата позиция е за коалиционен партньор. Най-вероятно тя ще отиде за Тракийското дружество. Очаква се мястото да бъде заето от общинския съветник Тодор Ангелов, който влезе в местния парламент от листата на АБВ, но като част от гражданската квота. Ангелов е познат на червения актив, тъй като е бивш член на левицата, но напусна огорчен преди 4-5 години. Зад гърба му са тракийските дружества в Бургаска област – огромен и дисциплиниран актив, който ако гласува преференциално за Ангелов може да го измести напред в листата.

За петото място ще се бори екслидерът на БСП Димитър Стоянов, който даде заявка, че се връща в политиката (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Той се дистанцира от процесите в партията през последните години. Силната му реч на последната общинска конференция в Бургас показа, че БСП е загубила голям оратор и политик, а завръщането му може да донесе само плюсове на партията, категорични са политолози. За мястото ще се бори и Пенко Атанасов, който има четири мандата като депутат, но не и пълни 12 години.

За място в шестицата амбиции имат и Тихомир Янакиев – общинският лидер на БСП в Созопол, който е сред най-разпознаваемите лица на левицата в региона. Той постигна и най-висок личен резултат за БСП в Бургаска област на местния вот преди година. Другите претенденти са Паруш Парушев от Айтос, синът на екскмета на Камено Стефан Бонев – Борислав Стефанов и Георги Тодоров.

Как ще подреди БСП листата си в Бургас – очаквайте този следобед във Флагман.бг

В категории: Политика


14
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
14
Коментара по темата
14.
hihi
12.02.2017 16:36:17
2
2
Какво направиха досега спуснатия "водач" на листата и претендиращия за второто място тишко? В общестен план единствено и само очевидното- превърнаха БСП в Бургас и областта в бутикова , с тенденция да изчезне в близкото бъдеще. Но за себе си доста неща ...
13.
пак до фенчо
12.02.2017 15:31:27
2
2
И за да видиш, че говоря по същество, ще ти припомня, че така наречената "наша" партия БСП винаги е работила против интересите на нашият избирател. Станишев я затри тази партия, като обслужи близкия кръг около себе си и този на жена си. При тройната коалиция в Министерски съвет и му викаха "момченце". После се нагъзи на Пеевски, а "нашите" верни другари в партията го пратиха да става шеф на Европейските социалисти. Премиер който въведе плоския данък за българите, което е най-дясната мярка, е лидер на европейските социалисти. А Корнелия е маша на Доган и олигархията, която изгони от БСП всички, които отказват да и целуват задника и които и напомнят каква беше, когато Костов правеше приватизацията.Същата приватизация, която "нашата" БСП не одобрява. За това не си позволявай да ме наричаш хейтър, ами си извади главата от задника и вземи се образовай малко, преди да говориш за неща които не знаеш, или които възрастта не ти позволява да помниш. Смешен трол такъв!
12.
защо
12.02.2017 15:31:25
4
4
А Георги Тодоров на кого е син?
А Тишев на кого е син?
А Димитър Стоянов, при който партията получи пълен крах? И той е син - инак щеше да гледа право през крив макарон, като самото право.
Защо Кънев? Защо от Ямбол?
Той член на БСП ли е?
Защо няма една жена?
...........
11.
до фенчо
12.02.2017 15:21:18
2
2
Аз казвам истината "фенчо". Ако беше поне малко социалист, щеше да го разбереш. Отивай да си измиеш жълтото около устата.
10.
фенчо
12.02.2017 14:49:59
5
1
А ти какъв си, номер 9? Някакво жалко коментаторче, което не казва нищо по същество. Поредният хейтър.
9.
Жалко за БСП
12.02.2017 14:37:15
3
9
Хахах виждам 5 изпечени крадци и едно кандидат-разбойниче по примера на тати бившият Каменски кмет Бонев.
С тази кадрова политика закривайте партията. И без това нищо не остана от нея, щом лидер е бившият кадър от Костовата приватизация баба ви Корнелия. Жалки сте.
8.
Joro
12.02.2017 13:46:51
5
10
Пази боже...Кого виждам? Това малко мекере Борислав Бонев татьов сладък, син на разкарания кмет на Камено Ст. Бонев. Дай боже и внука ти да се докопа до властта, че да не ви се налага никога нищо да не работите, а само от кражбите да живеете
7.
Зафиров, марш на село
12.02.2017 13:38:27
5
11
Първо ни облъчваха, че ще е водач. Сега пък ако Зафиров не е втори ще иска да е трети, а ако не е трети??? Така до края на листата, че да му стане ясно, че не го искат ли? Еееееех сладко нещо е властта. Явно има още за крадене.
6.
Люси
12.02.2017 13:33:24
6
8
Пожелавам успех на г-н Янакиев, млад и много свестен българин. Резултатите наистина говорят за работата му вече втора година. Успех!!!
5.
wolf
12.02.2017 12:42:02
4
11
Тези смешници наистина ли се взеха толкова насериозно, че започнаха да редят министерски кресла ? Ебахти наглеците !!! Ояли се от държавната копаня шкембета, пак точат зъби за държавната баница...Трябва наистина да имаш много сериозен дефицит на мозъчни клетки, съчетан с безмерна наглост за да претендираш да си депутат от партия, която е доказала, че е вредна за България!!!
4.
bgman
12.02.2017 12:22:50
5
21
Хахаха, тия малоумници толкова си повярваха, че вече разпределят министерства...
Хахаха, Зафиров - военен министър... Ох, не моа, ша са пукна от смях...
3.
Burg
12.02.2017 11:53:29
8
21
Все лица от една компрометирана и доказала своята олигархична същност партия. Посочете един успешен мандат на БСП/БКП ? В коя от останалите партии има толкова много олигарси и новопръкнали се милионери - хора жадни за пари, кариера, власт и влияние ? Как да вярвам на партия, чийто лидер от моравосин солташак на Иван Костов, доказан съучастник в крупни далавери, сега ми се другаросва с наивните баламурници по села и паланки...НЕ на всички участвали в грабежа на България партии - на изборите : МОЩЕН НАРОДЕН ШУТ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕХНИЯ ЦВЯТ!!!
2.
куртака
12.02.2017 11:34:47
11
14
пожелавам ви Успех !ГРОП=ГРОБза българския народ им пожелавам шеста глуха в блатото ВАЯ.
1.
South
12.02.2017 11:21:12
6
28
Само дърти и изпечени измамници. Как една партия не вкара млади и с никого несвързани кадри. Само едни и същи малоумници.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори