

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Проблемът по-скоро е в това, че докато в града човек може да обиколи на обед или вечер няколко места и накрая, малко тъжен и ядосан, да се прибере вкъщи
Изключително важно е какво точно хапваме сутрин, защото се оказва, че съставките в нашата закуска могат да ни помогнат да отслабнем и да изваем тялото си
Това е уникален продукт, който само увеличава полезните си свойства в процеса на ферментация
Ето как да го приготвите
Крехка прясна риба на тиган
През студените месеци много се купуват и сурово-сушените продукти и колбаси
Ето как да ги приготвите
Италианската кухня и нейната магия
Вижте рецептата
Цените на едро - не толкова увеличени, колкото в търговските вериги