

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Емпанада е вид печено или пържено хлебче със сладък или солен пълнеж
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи
Сервираме със салата според сезона и питие по избор
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини