

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Живяла дълги години по хотели и лагери и не й се налагало да готви
Традицията повелява на празничната трапеза да има вино, ястия приготвени с риба, постни ястия, ядки, сушени плодове, празнична пита
Шаранът е класика, която трудно се променя
Не разваляйте хубавата мусака с кайма, а я пригответе с пилешко месо
Тайната е в аспирина, казват възрастните
Пилешки бутчета със сметанов сос, сушени домати и пармезан - толкова вкусно, че всеки би се оженил за жената, която го сготви
Слагаме каквото има, запичаме и хоп - имаме перфектната запеканка
Езме се прави с домати
Сервираме класическата лютеница на филия, с кашкавалена пърленка, на брускети, содени мекици или др.
Веднъж опитали от тези ароматни и вкусни домашни дюнери, повече никога няма да се наредите на опашка, за да си купите отнякъде