

- Защото изчисляват, колко душ кабини щяха да уплътнят с толкова материал

- И какво стана?
- Какво ли... срамна сцена в ритуалната зала!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантите може да отворят, но не и нощните заведения, категоричен е директорът на Националния център по заразни и паразитни болести
Сроковете са пожелателни, ако разбира се новия щам не влезе агресивно
Той е обявен за 27 януари
До момента държавата е изплатила 24 лв. общо на служителите за 55 дни в локдаун – по-малко от 43 стотинки на ден
Ресторантите в комплексите са отворени, а конкурентите им до тях – принудително затворени
Къде рискът е по-голям? В големите хипермаркети и магазините за обзавеждане, пита риторично председателят на най-голямата ресторантьорска организация
Рискът за предаване на заразата в кафене е по-малък отколкото в класната стая, коментира лидерът на НФСБ
Количествата от всички производители се увеличават с много големи темпове особено след месец март, каза той
Ресторантьорският бранш остава в стачна готовност
Колкото по-рано политиците разберат, че трябва да се отворят бизнесите, толкова по-скоро ще се възстанови икономиката, смята Каролев