

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Има си известни тънкости, с които трябва да сте наясно, ако искате накрая козунакът да очарова цялото ви семейство
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб