

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Официалното откриване ще бъде в петък от 20.00 ч. на пл. „Св.св. Кирил и Методий“
Все по-популярни стават в Полша и българските планини
Какви са причините за това, както и доколко е полезно да консумираме миди
Тони Димитрова, DEJA VU, звездни шеф готвачи, кулинарен фест, шедьоври от захар, велотур, концерт спектакъл и фермерски базар очакват гостите на 5 и 6 май на площада пред Общината
Козунаците са модерно изобретение на градската култура и са се вмъкнали в празника под натиска на модата и на пазара
От Ботуша се оплакват
Около 320 000 българи ще пътуват за големите християнски празници, от които 60 000 ще са в чужбина, прогнозира той
Принцесата на Уелс поведе неравна борба с приготвянето на палачинки
За представянето си те получиха и специална награда – технологично оборудване на кухненски блок
Двойката посрещна Свети Валентин в Рим, където се отдадоха на кулинарен разврат с вкусни спагети и пица