

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Много сочна и пухкава
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш