

- Отивай пеша, ей къде е магазина...

- Пригответе се за алкохолен тест!
- А какъв алкохол ще пробваме?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
"Еceнтa e любимa книгa пoд тoплo oдeялнo нa дивaнa и пapчe дoмaшeн cлaдкиш"
Вижте рецептата
С този десерт ще конкурирате и най-изисканите сладкарници
Всичко е просто, без добавки и ненужни адаптации
. С него винаги ще имате готов вариант за десерт за всеки празник или пък за неочаквани гости
Всичко, което трябва да направите, е да спазвате последователността от стъпки и да следвате процеса на подготовка
Лек, ефирен, нежен и много вкусен!
С уникална глазура и без печене
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто