

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Драма в Боливия
Ароматът й се усеща във всeки ъгъл на апартамeнта
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Предлагаме ви лесна и бърза рецепта
Рецептата е семейно наследство
Идеални са както за обяд, така и за нещо бързо и вкусно, когато ви липсват други идеи и достатъчно време
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Ето я рецептата