
за еврото, а да отложи конвергентния
доклад

- Чичо, колко е часа?
- Рано е да се каже, малчо.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Дори не сме предполагали за колко много неща може да се използва
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
Те са перфектната вечеря за всеки заклет вегетарианец или някой, който спазва Великия пост
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Бърза и лесна за приготвяне рецепта, идеална за всеки, който иска да се наслади на вкусен домашен десерт, но няма време или желание да се занимава със сложни рецепти
Тя е идеална за натоварените дни, когато времето е ограничено, а желанието за домашно приготвена храна е голямо