

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
На Великден ще стане голям хит
Можете да приготвите десерта с фъстъци, лешници, бадеми
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Да се поглезим през уикенда с това сочно изкушение
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Вървят и за закуска, и за обяд
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод