

- Но то ходи след вас!
- Е, то и вие ходите след мен!

- Искам, мълча!
- Е, виждаш ли? Искаш, а си мълчиш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Уникални са, вижте рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Отлична рецепта за пухкаво изкушение, чийто вкус много напомня на любимите ни еклери
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Приготвят се лесно, а резултатът е удивителен
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Приготвянето е лесно и бързо
Рецептата е семейно наследство