

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Уникални са, вижте рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Отлична рецепта за пухкаво изкушение, чийто вкус много напомня на любимите ни еклери
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Приготвят се лесно, а резултатът е удивителен
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Приготвянето е лесно и бързо
Рецептата е семейно наследство