

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Ето как да ги приготвите
Здравословно и вкусно
Заливката е фантастична и всъщност прави цялата магия
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Въпреки че тестото не съдържа мая, то трябва да почине, за да стане еластично, в това е и тайната
Тези охлювчета се приготвят много лесно и стават както за закуска, така и за вечеря
Не е нужно да сте професионален готвач, за да приготвите тази вкусотия
Рецептата е толкова проста, че всеки би се справил с нея
Харесвате ли ронливи бисквити? Тогава ги пригответе