

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ястието е любимо на много българи
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Бърза и лесна за приготвяне
Вижте рецептата
Вижте как да ги приготвите
Всички ще останат изненадани от вкуса
Вижте рецептата
Опитайте това ястие още днес и ще се връщате към него отново и отново
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Може да се съхранява с месеци в хладилника