

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Ето как да го приготвите
Ето как стават
Изключително сочна, а подготовката й ще ви се стори лесна като детска игра
Непременно пробвайте тази рецепта
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Много лесно се приготвя
Ето я рецептата
Вкусна и полезна
Сочна, апетитна и удовлетворяваща