

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От червени боровинки и ябълки до тиква - тези сезонни фаворити предлагат изобилие от ползи
Вкусно и здравословно
Ето как да го приготвите
Става въпрос за кроасани на промоция, които са с по-големи размери от традиционните и се продават по 2,70 лева за брой
Центрофугата при пране с пералня не бива да е повече от 400 оборота, а дори е по-добре да я изключите напълно
Днес двамата развиват успешен бизнес с производство на истински белгийски шоколад, но направен в България
Вижте как да си ги приготвите
В каталога му присъстват над 10 000 храни и напитки - популярни, както и забравени вкусове и аромати на градове, региони и села по света
Празнично сладко изкушение с шоколад
Тази традиционно българска баница с тиква е любим десерт (или пък закуска) не само на Бъдни вечер