

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Центрофугата при пране с пералня не бива да е повече от 400 оборота, а дори е по-добре да я изключите напълно
Днес двамата развиват успешен бизнес с производство на истински белгийски шоколад, но направен в България
Вижте как да си ги приготвите
В каталога му присъстват над 10 000 храни и напитки - популярни, както и забравени вкусове и аромати на градове, региони и села по света
Празнично сладко изкушение с шоколад
Тази традиционно българска баница с тиква е любим десерт (или пък закуска) не само на Бъдни вечер
Пренесете се в Лисабон с една хапка
Причината е, че тези храни не осигуряват „гориво“ на тялото ви, защото не ви дават необходимите хранителни вещества, витамини и микроелементи за организма
Невероятно вкусен сладкиш
Ето какво ви е необходимо