


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трябва ли да спрете да консумирате храни с глутен?
Причината е по-скъпата пшеница
Темата е интересна, за да може някой да я експлоатира за публични скандали, фактите обаче говорят друго, казва председателят на ДКСБТ
Сметката на призводителите за закъснялата жътва
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая
Има много и различни източници, чрез които да дадем на тялото си нужните количества енергия, за да функционира правилнo
Индексът на цените на зърното през януари е нараснал с 8,3 пункта на месечна база
"Ако се лишим от хляб, значи нещата са много зле"
Основното перо в себестойността на хляба е покачването на цената на човешкия труд, обясни Мариана Кукушева
Народът почита утрешния ден и като празник на врачките