

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Топят се в устата
Ако все още не сте опитвали нещо подобно, горещо ви препоръчваме да поправите грешката си възможно най-бързо
Ето как да я приготвите
Рибарите в Бургаския залив се радват на богат улов на сафрид - рибата пълни мрежите на даляните, натежава на чепаретата и се харчи като топъл хляб на пазара
Точно сега е сезонът, в който вкусната риба излиза край брега, за да хвърли хайвера си, и уловът е много богат
Тристайният им лукс апартамент се намира в затворен комплекс във Варна, буквално на метри от морската шир
Ето как
През летните месеци българинът ще консумира на поносими цени, смята експерт
Напитката се произвежда в една от малкото независими дестилерии в Ирландия
Освен хранителните добавки, добре е децата да приемат пресни плодове и зеленчуци