

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
В следващите редове ще ви разкрием рецептата за едно истинско изкушение за душата
Златисти на цвят, неустоими на вкус
Идеална рецепта за забързани домакини и чудесен обяд или вечеря с чаша хубаво, студено бяло вино
Вижте рецептата
Може да се приготви с различни сосове, от тиквички до сирена, доматен сос, къри
Пълнените патладжани по тази технология са сочни, ароматни и разкошни на вкус
Стават хрупкави отгоре и с чудесен и наситен вкус отвътре
Проста рецепта с необикновен вкус