

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Монети, икони и парчета керамика са сред находките на Пламен Вукадинов
Оказва се, че има тънкости, на които дори опитни домакини не обръщат внимание
Добре приготвеното печено агнешко месо е нещо божествено
Две дами стоят почти през цялото време зад кадър, но тяхната роля е много важна
Лесна идея за вкусна вечеря
Музикантът е от малцината личности, които са се докоснали до Ванга
За да изберем добро месо обаче, трябва да познаваме качествата на агнешкото
Огретен с гауда и пармезан
Ето какви продукти са ви необходими