

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Най-хубавото е, че продуктите не са толкова скъпи и всеки може да се поглези
Ако ще се прави картофено пюре, картофите е добре да се нарежат на малки парченца
Този ден обаче е наричан още Зимен Петковден и в българските вярвания бележи прехода към зимата
Най-вкусния десерт в сезона на падащите листа
Езме се прави с домати
Разкошни здравословни барове без захар се получават.
Рецептата включва рулца от раци и крема сирене
Какво да хапнете, за да не посягате към сладкишите и десертите
Наслада за сетивата